stormer Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Δεν ειναι δύσκολο να πάρεις κωδικό.Βασική γνώση αγγλικών χρειάζεται και λιγη πειθω.Την πρώτη φορά δεν τα κατάφερα αλλα με την δεύτερη πήρα και εγώ τον κωδικό.Υπάρχει τρόπος να κρατήσουμε backup τα μηνύματά μας; έχω την hd2o και θέλω να βάλω την tiger-wp αλλά θέλω να κρατήσω τα sms μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Δεν ειναι δύσκολο να πάρεις κωδικό.Βασική γνώση αγγλικών χρειάζεται και λιγη πειθω.Την πρώτη φορά δεν τα κατάφερα αλλα με την δεύτερη πήρα και εγώ τον κωδικό.Υπάρχει τρόπος να κρατήσουμε backup τα μηνύματά μας; έχω την hd2o και θέλω να βάλω την tiger-wp αλλά θέλω να κρατήσω τα sms μου. Εγώ πάλι απλά ρώτησα αν γίνεται να πάρω κωδικό ,ρώτησαν τον αριθμό του τηλεφώνου μου και αμέσως μετά μου έστειλε τον κωδικό. Για τα SMS δεν γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Τώρα δίνουν πιο εύκολα κωδικό από ότι πέρισυ.Πέρισυ στο chat αν έβλεπαν ότι η ip σου είναι από ελλάδα σε παρέπεμπαν να πάρεις τηλέφωνο στην microsoft ελλάδος Για τα μηνύματα υπάρχει η εφαρμογή sms backup που μπορείς να κατεβάσεις από το market bazaar http://wp-bazaar.com/bazaar/BazaarforPhone.aspx από την κατηγορία hacks and tweaks--->tools γενικά αυτό το market έχει καλές εφαρμογές για ξεκλείδωτες wp7 συσκευές. Μια άλλη που μου άρεσε από την ίδια κατηγορία με το sms backup ειναι η appsiege που δείχνει το μέγεθος της κάθε εφαρμογής και το app id της οπότε ειναι εύκολο να αναγνωρίσεις τον φάκελο της στο \applications\install και να την πάρεις backup Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 μπορώ τώρα να αλλάξω το partition του android στέλνοντας νέο cab; Τι θα χάσω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Δεν έχω δοκιμάσει να στείλω από πάνω άλλο cab αλλά για να αναγνωρίσει την αλλαγή το λειτουργικό θα πρέπει να κανεις μετά το cab επαναφορά ρυθμίσεων που σημαίνει ότι θα χάσεις ότι πρόγραμμα εγκατεστησες συν το φορμάτ στο fat32 οπότε θα τα χάσεις όλα... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Δεν έχω δοκιμάσει να στείλω από πάνω άλλο cab αλλά για να αναγνωρίσει την αλλαγή το λειτουργικό θα πρέπει να κανεις μετά το cab επαναφορά ρυθμίσεων που σημαίνει ότι θα χάσεις ότι πρόγραμμα εγκατεστησες συν το φορμάτ στο fat32 οπότε θα τα χάσεις όλα... Ξέρεις αν η tiger γίνεται update; Αν είναι να περάσω κάποια άλλη μιας και θα κάνω την διαδικασία από την αρχή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Eχω την εντύπωση ότι η μόνη που γινόταν μέχρι τώρα update ειναι η yuki/xbmod rom στην οποία όμως πάμε και σε κλειδωμένη sd και έχει σταματήσει η εξέλιξή της.Στις υπόλοιπες από όσο βλέπω,κάθε φορά βγάζουν νέα ρομ.Καλώς εχόντων των πραγμάτων κάποια στιγμή θα βγει η ultrafruit2 με τον magldr 2 από τον cotulla και θα δούμε αν αλλάξει κάτι.Προσωπικά από την στιγμή που βρήκα τρόπο να κρατώ τις εφαρμογές μου,δε με χαλάει μια στο τόσο να κάνω καθαρή εγκατάσταση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Κωδικό μόνο τηλεφωνικώς μπορούμε να πάρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stormer Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Δεν ειναι τηλεφωνικώς αλλά με chat. Φίλε bbbb έβαλα το sms backup αλλά δεν μπορώ να βρω που αποθηκεύει το backup.Λέει να ψάξω στο isolated storage αλλά που το βρίσκω αυτό; Σε ευχαριστώ θερμά για την βοήθεια.Πραγματικά έχεις κάνει διδακτορικό :p πάνω στο hd2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Δεν ειναι τηλεφωνικώς αλλά με chat. Φίλε bbbb έβαλα το sms backup αλλά δεν μπορώ να βρω που αποθηκεύει το backup.Λέει να ψάξω στο isolated storage αλλά που το βρίσκω αυτό; Σε ευχαριστώ θερμά για την βοήθεια.Πραγματικά έχεις κάνει διδακτορικό :p πάνω στο hd2 Φίλε stormer υπάρχει κάποιο Link; Ευχαριστώ πολύ! Υ.Γ. Ο master bbbb απλά δεν παίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Για τον κωδικό δες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=920726 @stormer Για να δεις που αποθήκευσε τα sms χρειάζεσαι κάποιον file browser που υποστηρίζει την πλοήγηση στα "ενδότερα" της μνήμης των wp7.Εγκατέστησε αυτόν http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=23569940&postcount=4 μιας και νομίζω ότι η hd2owner δεν τον έχει πάνω εξαρχής όπως η tiger-wp και πήγαινε στο \Αpplications\Data\01925EA9-95DE-xxx\Data\Isolated Store\Βackup vols και κάνε αντιγραφή ότι .vol αρχείο βλέπεις εκεί μέσα στο κομμάτι "storage card" και μετά βάζεις την κάρτα στο pc για να τα κρατήσεις backup. Εναλλακτικά μπoρείς να πας από το bazaar market να κατεβάσεις την εφαρμογή webserver (htc root) και από το ίδιο μονοπάτι να μεταφέρεις απευθείας ασύρματα στο pc. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Για backup όλης της rom ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Νandroid backup όπως έχουμε στο android δεν υπάρχει στα wp7. Kατέβασε όμως από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1356833 το ROM_install_Tutorial_v1.6.pdf που αναφέρει κάποιον τρόπο για backup Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Απο τον οδηγό pdf που κατέβασα όταν επιλέγω το link για το WPDM μου βγάζει λάθος. Βρήκα όμως απο αλλού το πρόγραμμα αλλά δεν μπορώ να το εγκαταστήσω και μου βγάζει αυτό το μήνυμα "The operating system is not adequate for running Windows Phone Device Manager" Πρίν λίγο πέρασα και το netFramework4 αλλά πάλι τα ίδια. Έχω WinXP , καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Από ότι βλέπω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=965788 τρέχει σε vista/win7 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 (edited) Από ότι βλέπω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=965788 τρέχει σε vista/win7 OK ούτως ή άλλως θα αναβαθμίσω το pc σε windows 7 το σκ των εκλογών, οπότε θα δώ τότε πως δουλεύει. Για πρόγραμμα πλοήγησης ποιο προτείνετε; Edited April 23, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Απο θέμα δυνατοτήτων πιστεύω ότι το navigon 4.0.1 ειναι το καλύτερο.Αλλά δε βρήκα ακόμη ελληνική φωνή.Αν θες κάτι απλό nokia drive.Τώρα αν θες teleatlas maps το locations της htc αλλά ειναι trial για κάποιες μέρες. Τώρα που έχεις και κωδικό πως σου φαίνονται τα wp7; Σου άρεσε το marketplace τους; Η φιλοσοφία λειτουργίας τους; Προσωπικά πάντως ακόμη και να μου το χαρίζανε,δε θα μπορούσα να έχω ένα non full unlocked wp7,ενω ένα non rooted android θα το είχα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Για τον κωδικό δες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=920726 Όλα ΟΚ. Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Oσοι έχετε κωδικό και θέλετε online χώρο αποθήκευσης,μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή skydrive από το market και μετά να ενεργοποιήσετε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4081508#post4081508 δωρεάν 25gb χώρο αποθήκευσης Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 (edited) Απο θέμα δυνατοτήτων πιστεύω ότι το navigon 4.0.1 ειναι το καλύτερο.Αλλά δε βρήκα ακόμη ελληνική φωνή.Αν θες κάτι απλό nokia drive.Τώρα αν θες teleatlas maps το locations της htc αλλά ειναι trial για κάποιες μέρες. Τώρα που έχεις και κωδικό πως σου φαίνονται τα wp7; Σου άρεσε το marketplace τους; Η φιλοσοφία λειτουργίας τους; Προσωπικά πάντως ακόμη και να μου το χαρίζανε,δε θα μπορούσα να έχω ένα non full unlocked wp7,ενω ένα non rooted android θα το είχα. Υπάρχουν πράγματα που μου αρέσουν και κάποια όχι, ή καλύτερα πράγματα που πρέπει να εξοικειωθώ. Η πιο δύσκολη ερώτηση νομίζω θα ήταν "εχεις φράγκα για οποίο τηλέφωνο θέλεις , πιο θα πάρεις μεταξύ WP και android; Δεν είχα ποτέ native android συσκευή ,ούτε wp οπότε ότι δοκίμαζα μέχρι τώρα ήταν ξεκλείδωτο. Νομίζω πως ότι και αν είχα θα το ξεκλειδωνα αργά ή γρήγορα . Το ίδιο θα έκανα και με iPhone με jailbreak . Μπορώ να πω πως μου άρεσε από το marketplace η δυνατότητα να δοκιμάσεις κάποια εφαρμογή πριν την αγοράσεις .Σκουπίδια έχουν και τα δυο. Μου λείπει το tapatalk σίγουρα όπως και το swiftkey x ,το titanium και μερικά ακόμη. Δεν έχω συνηθίσει την λειτουργία του back που με πηγαίνει σε καρτέλες που δεν θέλω ενώ προσπαθώ να γυρίσω στην αρχική οθόνη . Παρ'ολο που μπορώ να εγκαθιστώ οποιοδήποτε xap θέλω , πιστεύω πως είναι βασικό το να εχεις κωδικό. Θα μπορούσα να ζω καθημερινά είτε με wp , είτε με android. Σιγουρα είμαι τυχερός που μπορώ να αλλάζω λειτουργικό εύκολα. Απλά θα ήθελα κάποια πράγματα από το ένα και κάποια από το άλλο :D Έχω αλλάξει το partition και έδωσα 2g στην ics και δεν την εχω τρέξει από την κάρτα ακομη. Αυτό νομίζω δείχνει την εικόνα. Απο θέμα δυνατοτήτων πιστεύω ότι το navigon 4.0.1 ειναι το καλύτερο. 90 ευρώ!!! . To αγόρασες; Edited April 24, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 σε αυτη την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1534941 εχει προσπαθεισει κανεις να βάλει το cab για να γινει η μπαρα εγχρωμη? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos78 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Εχω περασει την συγκεκριμενη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=953078 με ραδιο 5.51,εχει ελληνικο μενου μου φαινεται αρκετα γρηγορη,απλο και πολυ ομορφο γενικα το windows 7 περιβαλλον,οσο για τον κωδικο απο το μαρκετ ονοματεπώνυμό και τηλεφωνο μου ζητησαν,χωρις να ρωτησουν πια συσκευη εχω,σε πεντε λεπτα μου εδωσαν τον κωδικο χωρις κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 σε αυτη την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1534941 εχει προσπαθεισει κανεις να βάλει το cab για να γινει η μπαρα εγχρωμη? Εγώ, αλλά δεν τα κατάφερα με την πρώτη προσπάθεια και το παράτησα. Μιλάμε για το cab που υπάρχει στο θέμα με την Yuki/xmob (ή κάπως έτσι) Εχω περασει την συγκεκριμενη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=953078 με ραδιο 5.51,εχει ελληνικο μενου μου φαινεται αρκετα γρηγορη,απλο και πολυ ομορφο γενικα το windows 7 περιβαλλον,οσο για τον κωδικο απο το μαρκετ ονοματεπώνυμό και τηλεφωνο μου ζητησαν,χωρις να ρωτησουν πια συσκευη εχω,σε πεντε λεπτα μου εδωσαν τον κωδικο χωρις κανενα προβλημα. Αυτήν πέρασα το απόγευμα και με χάλασε πάρα πολύ ο χαμηλός ήχος. Θα περάσω αργότερα πάλι την tiger wp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Ξέρετε πως μπορω να αλλαξω το μεγεθος της γραμματοσειρας για τις επαφές? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Στο tile ''εικόνες'' στην αρχική οθόνη παίζουν όλες οι εικόνες μας απο όλους τους φακέλους που έχουμε ή πρέπει να είναι κάπου συγκεκριμένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts