Leolipop Δημ. June 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 Θα κοιταξω να το βρω και εγω ωστε να υπαρχει δουλεια για το καλοκαιρι...χεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoskkk Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 papaswthriou tha to xei sigoura,ti diaolo(diablo),xexe Παράθεση Μy Wii number : 1434 - 3964 - 4896 - 4229 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 ολε! εκανα τωρα druid level 14 και εχω...... 16 spell points to put!!!! οπως καταλαβατε δεν εβαλα κανενα μεχτι τωρα. καποιοι ειπαν οτι γινεται να κανεις συνεχεια το quest1 απο το act1 και θα παιρνεις 1 spell point. λενε οτι γινεται μεχρι και τρεις φορες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 Υπαρχει βεβαια και προγραμμα που σου κανει reset τα quests αλλα πρωτη φορα ακουω αυτο που λες για το πρωτο quest...δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 γενικα ποιον χαρακτηρα προτιματε? εγω necromancer,sorceress και druid. assasin και amazon δεν εχω παιξει ποτε. ειναι καλοι χαρακτηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 Σοβαρα εχω παιξει με Βαρβαρο και Paladin. Απο τους αλλους δεν εχω ιδεα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 νομιζω οτι εχεις ασχοληθε με τους χειροτερους χαρακτηρες... ειδικα barbarian αισχος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 Τι να κανουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 επισης εχω αρχισει να νευριαζω με τα διαφορα editors που δημιουργουν ετοιμα unique αντικειμενα και ανεβαζουν levels στο λεπτο. και καποιοι που τα χρησιμοποιουν λενε οτι φφτιαξανα τετοιο χαρακτηρα με μεγαλο κοπο. λεω να βαλει η blizzard κανενα προγραμμα με το οποιο να ανιχνευει τετοιος χαρακτηρες και να τους κανει delete και προειδοποιηση στον χρηστη. δεν πιστευω να ειναι τιποτα το δυσκολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 Δεν θα γινει επειδη πολυ απλα η εταιρια αυτη δεν υφισταται πια. Εγω θα τους ζητουσα το Diablo III!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpan Δημ. June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 Leolipop, που βρηκες αυτην την πληροφορια? Παράθεση Tech evangelist, python apologist, tog enthusiast. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 εχει πολυ καιρο που εγινε, για την ακριβειαι δεν διαλυθηκε, εφυγαν ομως τα σημαντικοτερα στελεχη της diablo & warcraft no more, και ακομα και αν βγουν θα ειναι απο εντελως νεο team Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpan Δημ. June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 οκ, αλλο ομως το ενα αλλο το αλλο... :) Αφου εμειναν καποια στελεχη, παντα θα υπαρχει μια ελπιδα για το D3! Αλλωστε ο Tal Rasha ακομα εινα ζωντανος!! ;) Παράθεση Tech evangelist, python apologist, tog enthusiast. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoskkk Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 DLD lewnida diablo 3 den tha bgei???? lazare prosoxh to karma mou e??? xaxa Παράθεση Μy Wii number : 1434 - 3964 - 4896 - 4229 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 Οσο και να το ηθελα μαλλον δεν περιμενω κατι τετοιο Θανο...η μονη αναμονη που εχω απο παιχνιδι PC ειναι το Underground 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzalex Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Μέχρι να έρθει το Diablo 3 ας ξαναρχίσω το 2. Ένας :cool: hardcore :cool: Druid πιστεύω είναι οτι πρέπει... :whistle: (ειδικά τώρα που έχω καινούρια έκδοση, όλο και κάτι νέο θα βρεθεί στο δρόμο μου. :D ) Παράθεση It's the question that drives us... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Δυσκολη ομως η νεα εκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kal-El Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 tin idia sizitisi eixame kai me ena kollito alla kataliksame sto eksis: to DIABLO einai ena klassiko hack & slash paixnidi kai oi dio titloi (diablo i & ii ) einai kaloi me ligo parapaono ton arxiko titlo alla den mporeis na psakseis stoixeia gia na sigrineis sto diablo ,adventure opos sto bg 1 kai 2. sto diablo 2 pernouse i ora san nermancer sfazontas kai diamelizontas anametritous exthrous pou otan ekanes save kai load osous kai na eixes skotosei ksanageniontousan. xaxaxa!!! alla den pauei na einai gia mena kai pisteuo kai gia allous ston pantheon ton pc games. gia tin akriveia to exo sto no 2 meta to DEUS EX (kai oxi to 2).... an epitrepetai na rotiso kati? kserei kaneis pou na vro to IN PURSUIT OF GREED? i an to exei kapios na mou to dosei i na to agoraso? to psaxno to game auto apo to 1995! paei polis kairos! thnx paides!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αυτο το παιχνιδι που λες πρωτη φορα το ακουω, τι στυλ ειναι? Ειναι παλιο απ'οτι καταλαβαινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzalex Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Leolipop (21 Ιούλ. 2004 , 17:21) Δυσκολη ομως η νεα εκδοση... Ναι;;Ωραία :cool: . Προς το παρόν είμαι level 8 χωρίς να έχω βάλει ακόμα skill. Παράθεση It's the question that drives us... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Στο Normal δεν εχει μεγαλη διαφορα. Ο εφιαλτης αρχιζει στο Nightmare οπου θα ριχνεις 5-8 για να φας καποιον... Καλη τυχη Θα εχετε νεα για την δικη μου προοδο συντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosgep Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Παιδια...Απ΄οτι καταλαβα το παιχνιδι δεν εχει αντοχη στο χρονο,παρα μονο σε multiplayer.Οποτε οποιος δεν εχει ISDN 128 τουλαχιστον η καποιο LAN ας κανει κουραγιο... Παράθεση P@niS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panosgep (22 Ιούλ. 2004 , 18:42) Παιδια...Απ΄οτι καταλαβα το παιχνιδι δεν εχει αντοχη στο χρονο,παρα μονο σε multiplayer.Οποτε οποιος δεν εχει ISDN 128 τουλαχιστον η καποιο LAN ας κανει κουραγιο... Παίζεται χαλαρά και με ISDN 64k :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 pezete xalara kai me 56k... Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Δεν εχω δοκιμασει ποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts