VaSp Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 (edited) παιδια μεταχειρισμενο Motorola Xoom 32GB 3G GSM (MZ601) φοραει 4.1.1 , CM με 200ε αξιζει την αγορα?η εναπομενουσα εγγυηση που λεει πως εχει θα ισχυει? το θελω για ιντερνετ (και μεσω 3g) και κομιξ(cbr)-ebooks κυριως Edited May 9, 2013 by VaSp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 το μηχάνημα είναι πολύ καλό και με την ελλειψη νεων ταμπλετων ίσως να δικαιολογεί τα 200ε, κανε κανα παζάρι! παιδες έχω την ΕΟΣ 3, αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με τα updates του google now? κρασάρει συνεχώς!! τι θα μπορούσα να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 παιδια καλησπερα πηρα ενα xoom 3G ΜΖ601 και εχει 4.04 τι παιζει με update,root και custom rom? θα βοηθησετε ? ευχαριστω Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Για να αναγνωρίζει στικάκια χρειάζεται root? Όταν κανω root χάνω όλα τα δεδομένα και πρέπει να ξαναστήσω το μηχάνημα από την αρχή? Ο μόνος λόγος που θέλω να το κάνω είναι για να διαβάζω στικάκια... όχι να αλλάξω rom ή οτιδήποτε άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Με την eos 3 stable σας δουλευει το micro usb port για μεταφορα otg κτλ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos35 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 με στοκ firmware 4.0.4 δε διαβαζει με το usb ο υπολογιστης μου w7 64 bit το xoom εχει καποιον drive Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Λέω μέσα στις επόμενες μέρες να φτιάξω έναν οδηγό για το πως ξεκλειδώνουμε το xoom πως το ρουταρουμέ και πως περνάμε gustom rom, αν υπάρχει ενδιαφέρον. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Λέω μέσα στις επόμενες μέρες να φτιάξω έναν οδηγό για το πως ξεκλειδώνουμε το xoom πως το ρουταρουμέ και πως περνάμε gustom rom, αν υπάρχει ενδιαφέρον. Και εχεις αργήσει!!! :D:thumbup:άντε να μας ανοίξει τα μάτια κανένας χριστιανός γιατί εγώ δεν το κατέχω καθόλου το σπόρ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Λέω μέσα στις επόμενες μέρες να φτιάξω έναν οδηγό για το πως ξεκλειδώνουμε το xoom πως το ρουταρουμέ και πως περνάμε gustom rom, αν υπάρχει ενδιαφέρον. Respect.............;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Άργησα και συγνώμη, αλλά είναι έτοιμος Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imortalpc Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Άργησα και συγνώμη, αλλά είναι έτοιμος το δοκιμασε κανεις να μας πει και σε εμας αν δουλευει ;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 και όμως δεν λέει να πεθάνει το αγαπημένο μας xoom http://www.liveplace.gr/tablets/motorola-xoom-twra-me-leitourgikh-kitkat-rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Μέσα στο ΣΚ βρήκα χρόνο να παίξω με το xoom (πλέον των παιδιών) και να του περάσω την 4.4.2 3G δεν έχω δοκιμάσει, γενικά δουλεύει καλά. Δεν βλέπω βέβαια διαφορά στην ταχύτητα από τις άλλες εκδόσεις...Μόνο το OC στα 1.4 ότι κάνει! Πήρε πάντως μια σημαντική αναβάθμιση! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η πιο γρήγορη και απροβλημάτιστη έκδοση που μπορώ να βάλω στο xoom. Το έχω με την εργοστασιακή αλλά λέω να κάνω root και να περάσω μια πιο καινούργια. Δε θέλω ντε και καλά να έχω την τελευταία αλλά αυτή που θα δουλεύει περισσότερο απροβλημάτιστα και χωρίς κολλήματα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Κάνεις;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Κάνεις;;;;; Εγώ του φόρεσα αυτή, δείχνει αρκετά καλή Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Κι εγώ φλασαρα σήμερα την Omni και ως τώρα δείχνει αρκετά γρήγορη. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 To 3g δουλεύει κανονικά; δε θέλω να το χάσω... Υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένες οι rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Η πιο σταθερή και απροβλημάτιστη πια είναι; δε θέλω να έχω πολλά προβλήματα και να ψάχνω τη λύση όλη την ώρα. Πιστεύω με μια 4.2 θα ήμουν μια χαρά. Δε νομίζω ότι θα πάω στην 4.4 που δεν έχει ακόμα προλάβει να κυκλοφορήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Η πιο σταθερή και απροβλημάτιστη πια είναι; δε θέλω να έχω πολλά προβλήματα και να ψάχνω τη λύση όλη την ώρα. Πιστεύω με μια 4.2 θα ήμουν μια χαρά. Δε νομίζω ότι θα πάω στην 4.4 που δεν έχει ακόμα προλάβει να κυκλοφορήσει... Εγώ που είμαι με την omnirom 4.4 πάντως νομίζω ότι είναι η πιο γρήγορη. Δεν το χω ξαναδεί έτσι το tablet. Ίσως στην αρχή μόνο όταν το πήρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή είναι η πρώτη φορά που θα κάνω root και θα περάσω custom Rom υπάρχουν κάπου αναλυτικές οδηγίες και τα αρχεία που πρέπει να κατεβάσω. To 3G λειτουργεί κανονικά; Είσαι πολύ σημαντικό αυτό για εμένα για το χρησιμοποιώ συνέχεια και σχεδόν καθημερινά και σαν mobile hotspot για άλλες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Το tablet σε ολες τις rom που εχουν phablet interface σερνετε! Στην Omni, και σε όλες τις KitKat απο οτι κατάλαβα έχει αφαιρεθεί ο κώδικας για tablet UI. Αναγκαστηκά το τρέχω σε Immerse Mode και πραγματικά παει σφαίρα! Τελικα το xoom δεν θα πεθάνει ποτέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 (edited) Εγώ του φόρεσα αυτή, δείχνει αρκετά καλή Tο 3G λειτουργει ??? Την cm11την έχει δοκιμάσει κανείς ? Edited February 14, 2014 by bandit400 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανένας την cm11 η την cm10 ; Τελικά ενεργοποίηση των κλήσεων με 3G γίνεται ; Διαβάζω πολλα στο διαδυκτιο αλλα πουθενά κάτι συγκεκριμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Παιδια αγορασα περυσι το xoom μεταχειρισμενο και αυτος που μου το πουλησε εχει περασει καποια custom rom και την αφησα ετσι οπως ηταν. Λογω επειδη ο καιρος περασε ομως,θα ηθελα να μου πειτε ποια rom μπορω να περασω και με ποιον τροπο (καποιο αναλυτικο οδηγο ισως?) ωστε να κανω το ταμπλετακι μου να ειναι γρηγορο στις μερες μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts