supermanolis13 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) WIFI ONLY Λοιπον αυτον τον τροπο δεν τον εχω δοκιμασει γιατι εχω το 3G. αν κατι παει στραβα γυρνας παλι σε stock Κατεβαζεις http://www.mediafire.com/?jz3ci8rxxk9xv23 http://www.mediafire.com/?vo88gkcgcm1pb93 Αποσυμιπεση και αντιγραφη αρχειων στον φακελο platform-tools Xoom σε εντοπισμο σφαλματων usb ανοιγεις cmd και πας στον φακελο platform-tools adb reboot bootloader fastboot oem unlock Με τα βελη το ξεκλειδωνεις Xoom σε εντοπισμο σφαλματων usb ξανα adb reboot bootloader fastboot flash boot rootboot.img fastboot reboot Το xoom εχει κανει επανεκινηση και λειτουργει κανονικα Xoom σε εντοπισμο σφαλματων usb ξανα adb remount adb push su /system/bin adb shell ln -s /system/bin/su /system/xbin/su chmod 4755 /system/bin/su exit adb push Superuser.apk /system/app ετοιμο δυστυχως παλι δεν δουλευει το wifi..:wacko: το γυρισα παλι stock Edited February 17, 2012 by supermanolis13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Σε τι εκδοση android εισαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermanolis13 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Σε τι εκδοση android εισαι? σε 3.2 στην τελευταια..εκανα ολα τα update.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) Πρώτη εμπειρία σήμερα από την σύνδεση του Xoom με την 26" LCD TV του σπιτιού - αποθέωση...! Δυο ερωτήσεις μόνο: Υπάρχει τρόπος να σταματήσει κάπως το mirroring και στις δυο οθονες? Έχετε κι εσεις ενα μικρό πρόβλημα στην απεικόνιση που προφανώς οφείλεται στην διαφορά μεταξύ του 720Ρ (16:9) της τηλεόρασης και του 1280*800 (16:10) του Xoom?? Στο desktop ας πούμε, χάνεται ελάχιστα η ανάγνωση του "apps" "+" πάνω δεξια και του "Google" με τον φακό πάνω αριστερά κι αυτο γιατι μεγαλώνει ο μαύρος χωρος της taskbar με το ρολοι και ετσι ανεβαίνει ολη η απεικονιση ενα κλικ προς τα πανω, κρυβοντας ελάχιστα από το πανω μερος της. Το ιδιο συμβαινει και σε παιχνιδια πχ asphalt 6 Η αίσθηση πάντως παραμένει εκπληκτική και αξίζει σε κάθε περίπτωση η αγορά του σχετικού HDMI cable :) Edited February 17, 2012 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) σε 3.2 στην τελευταια..εκανα ολα τα update.. Γυρνα παλι στην stock μεχρι να σου γραψω οδηγιες για universal root Μπες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1242241 κατεβασε Universal Xoom root - version 1.0 - Μην αποσυμπιεσεις το universal xoom root.zip βαλτο οπως ειναι στην καρτα SD Και το recovery image στο βημα 3-Αποσυμπιεση και βαζεις το αρχειο recovery-Tiamat-R4c-100611-1150-cwm.img στο platform-tools Xoom σε εντοπισμο σφαλματων usb adb reboot bootloader fastboot oem unlock εαν χρεαστει: fastboot reboot Xoom σε εντοπισμο σφαλματων usb adb reboot bootloader fastboot flash recovery recovery-Tiamat-R4c-100611-1150-cwm.img Οταν τελειωσει κανε ρησταρτ πατωντας πανω κουμπι εντασης+power button. Μολις δεις το motorola logo ξεκινα να πατας μερικες φορες το κατω πληκτρο εντασης μεχρι να βρεις επιλογη για recovery mode. Μπες μεσα και κανε install zip from SD. διαλεξε το αρχειο στην καρτα και τελος Edited February 17, 2012 by tsicrete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermanolis13 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Γυρνα παλι στην stock μεχρι να σου γραψω οδηγιες για universal root ετοιμος το εχω γυρισει σε stock και στην 3,2:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 ετοιμος το εχω γυρισει σε stock και στην 3,2:) εκανα edit το προηγουμενο post με νεες οδηγιες. (σελιδα 37 τελευταιο post) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermanolis13 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) εκανα edit το προηγουμενο post με νεες οδηγιες. (σελιδα 37 τελευταιο post) Μου γραφει cannot load fastboot flash recovery recovery-Tiamat-R4c-100611-1150-cwm.img ενω το εχω βαλει μεσα στο φακελο platform tools to εφτιαξα αυτο δοκιμαζω να κανω install to allo.. Edited February 17, 2012 by supermanolis13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 εχεις μπεις με το cmd μεσα στο φακελο platform-tools? εκει πρεπει να βαλεις το αρχειο αν συνεχισει κανε του rename σε recovery1.img και δωσε ξανα fastboot flash recovery recovery1.img Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sarunas Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Παιδιά μια ερώτηση.Έχετε βάλει screen protector στο xoom ή όχι;Γενικά είναι απαραίτητο ή το gorilla glass δε νοιώθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Υποθέτω ICS custom ε? Αν ναι, εκεί είναι η εξήγηση γιατί εγω προσωπικά είμαι με την stock 3.2 που όλοι ξέρουμε οτι έχει lags... :O Ναι ναι...ολα τα λεφτα η custom rom!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Παιδιά μια ερώτηση.Έχετε βάλει screen protector στο xoom ή όχι;Γενικά είναι απαραίτητο ή το gorilla glass δε νοιώθει; Όλες οι οθόνες (όλες όμως) χρειάζονται screen protector αν δεν θέλεις να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermanolis13 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 (edited) εχεις μπεις με το cmd μεσα στο φακελο platform-tools? εκει πρεπει να βαλεις το αρχειο αν συνεχισει κανε του rename σε recovery1.img και δωσε ξανα fastboot flash recovery recovery1.img Ολα εντάξει!!! εκανα και το root και ολα!! σε ευχαριστω παρα πολυ!! πραγματικα τα ειχα παιξει!! και κατι τελευταιο..μπορω τωρα να περασω την costum ics? και αν ναι θα σβηστουν παλι ολα τα δεδομενα? Edited February 18, 2012 by supermanolis13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sarunas Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Έχετε να μου προτείνετε κάποιες standard εφαρμογές από android market;Eφαρμογές,δηλαδή,που πρέπει να υπάρχουν σε ένα xoom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 http://www.xoomforums.com/forum/motorola-xoom-apps/570-optimized-honeycomb-apps-list.html Απο εδώ ψάχνομαι εγώ. Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonissilver Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Δεν εχω δοκιμασει one click λυσεις γιατι πολυ εχουν brickarei το xoom, θα γραψω τον τροπο που ακολουθησα εγω, αν εχει καποιος να προτεινει κατι πιο ευκολα, ευπροσδεκτος Εάν κάπου σκαλώσετε μου λέτε, άλλα τα παρακάτω τα κανετε με δικη σας ευθύνη. Θα διαγραφουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ από το xoom Υποθέτω ότι έχεις windows και xoom στην 3.2 Κατεβάζεις το SDK του Android το ανοίγεις και επιλέγεις να κατεβάσει tools και platform-tools (Για ευκολία βάλε τον Φάκελο android στον c:\ γιατί θα δουλέψεις με command prompt) Στο xoom ενεργοποιείς τον εντοπισμό σφαλμάτων usb (ρυθμίσεις εφαρμογές ανάπτυξη) Συνδέεις το xoom μεσω usb με το PC Μπαίνεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1049901 και κατεβάζεις Boot 3.2 Insecure. zip root files. zip και αποσυμπιέζεις τα περιεχόμενα στο φάκελο Android\platform-tools\ Άνοιξε το cmd και μπες στον φάκελο \android\platform-tools\ Δίνεις εντολές adb reboot bootloader (θα γίνει restart) fastboot oem unlock Με το κάτω βέλος έντασης διαλέγεις yes και με το πάνω κανεις επιβεβαίωση (2 φορές θα χρειαστεί να το κάνεις) Το xoom θα κάνει reboot. πήγαινε πάλι στον εντοπισμό σφαλμάτων usb (ρυθμίσεις εφαρμογές ανάπτυξη), και επίλεξε το (Πρεπει παντα να ειναι ενεργο). Στο cmd δινεις adb reboot bootloader fastboot flash boot boot.img fastboot reboot Οταν ανοίξει πάλι το xoom (παλι καντε ελεγχο οτι ο εντοπισμος σφαλματων ειναι ενεργος) και δίνεις adb remount adb push su /system/bin/su adb shell chmod 4755 /system/bin/su adb shell ln -s /system/bin/su /system/xbin/su To xoom έχει γίνει root. μπαίνεις android market και κατεβάζεις Superuser και rom manager. Εαν κάποια εντολή δεν δουλέψει τσεκάρετε ότι ο εντοπισμός σφαλμάτων USB είναι ενεργοποιημενος Ειμαι αστέρι. Ευχαριστώ!.....:D:D -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Δίνω τις εντολές στο cmd αλλά μου γράφει ότι "δεν αναγνωρίζεται ως εσωτερική ή εξωτερική εντολή, εκτελέσιμο πρόγραμμα ή αρχείο δέσμης ενεργειών" τι κάνω λάθος?? Παράθεση Samsung Galaxy S3 Garnet Red Motorola Xoom Jelly Bean Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 (edited) Εχουμε καθολου εμπειρια τι filesystem πρεπει να εχει η microsd για να δουλευει απροβληματιστα?? Fat η NTFS? Επίσης, αν βλέπω καλά, από την 3.2 λείπει η επιλογή format sd card που έχουμε σε Gingerbread & ICS? Οπότε μονο σε εξωτερικό card reader μεσω Windows, ε?? Edited February 22, 2012 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonissilver Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 ¨Εχω κανει reboot και περιμένω να φορτώσει την ics, δεξία κάτω στην οθόνη έχει βγάλει τον "δρομέα ότι φορτώνει" αλλά έχει περάσει έιδη πάνω απο 1,30 ώρα. Είναι φυσιολογικό να αργεί τόσο?? Παράθεση Samsung Galaxy S3 Garnet Red Motorola Xoom Jelly Bean Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 ¨Εχω κανει reboot και περιμένω να φορτώσει την ics, δεξία κάτω στην οθόνη έχει βγάλει τον "δρομέα ότι φορτώνει" αλλά έχει περάσει έιδη πάνω απο 1,30 ώρα. Είναι φυσιολογικό να αργεί τόσο?? οχι Πριν περασεις ics πρεπει να κανεις factory reset wipe cache wipe dalvik cahe απο το recovery menu και μετα install zip from sd (ICS) Ρε σεις οσοι εχετε περασει ICS το flash σας καιει ολες τι κοντινες φωτογραφιες στην καμερα????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonissilver Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 οχι Πριν περασεις ics πρεπει να κανεις factory reset wipe cache wipe dalvik cahe απο το recovery menu και μετα install zip from sd (ICS) Ρε σεις οσοι εχετε περασει ICS το flash σας καιει ολες τι κοντινες φωτογραφιες στην καμερα????? Και τώρα πως το ξεκολλάω για το κανω factory reset? Παράθεση Samsung Galaxy S3 Garnet Red Motorola Xoom Jelly Bean Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Και τώρα πως το ξεκολλάω για το κανω factory reset? RESTAAAAAAAAART Πανω βελος εντασης και power button Οταν αναψει και δειξει το logo της moto πατα το κατω βελος εντασης πολλες φορες μεχρι να βγαλει γραμματα στην οθονη. διαλεξει android recovery και πανω βελος για να μπεις. Κανε το wipe kai restart. αν κανει παλι τα ιδια, restart wipe install. A! Αν περνας ICS 1.0.0 μην ξεχασεις να κανεις install και τα GAPPS μετα το flash της ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 οχι Πριν περασεις ics πρεπει να κανεις factory reset wipe cache wipe dalvik cahe απο το recovery menu και μετα install zip from sd (ICS) Ρε σεις οσοι εχετε περασει ICS το flash σας καιει ολες τι κοντινες φωτογραφιες στην καμερα????? ναι...αλλα για καλές φωτογραφίες χρησιμοποιώ το vignette που έχει πολύ καλή φωτομέτρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonissilver Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 RESTAAAAAAAAART Πανω βελος εντασης και power button Οταν αναψει και δειξει το logo της moto πατα το κατω βελος εντασης πολλες φορες μεχρι να βγαλει γραμματα στην οθονη. διαλεξει android recovery και πανω βελος για να μπεις. Κανε το wipe kai restart. αν κανει παλι τα ιδια, restart wipe install. A! Αν περνας ICS 1.0.0 μην ξεχασεις να κανεις install και τα GAPPS μετα το flash της ROM Εντάξει σε ευχαριστώ πολύ, όλα πήγαν μια χαρά......τώρα δοκιμάζω τα ics!!!!:lol: Παράθεση Samsung Galaxy S3 Garnet Red Motorola Xoom Jelly Bean Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Εντάξει σε ευχαριστώ πολύ, όλα πήγαν μια χαρά......τώρα δοκιμάζω τα ics!!!!:lol: Το Θεο... που με εκανε αστερι!!!! Οπως παει θα στηθω εξω απο τα MM και οποιον βλεπω με xoom θα του λεω rootaki-παγωτακι 10ευρω +1 @ sfortis αλλα αυτη η overclocked GPU στο team eos ICS με ψιλοφοβιζει Τουλαχιστον με ICS δουλευει η video κληση στο skype ακομη και με την τελευταια εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 χωρις να εχω ψαξει αλλα αμα ειστε καλοι ανθρωποι πειτε...με παγωτο παιζει το 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts