Jump to content

[Tablet] Motorola XOOM

zafos90
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν κάνει!

:(

Τι εννοείς δεν κάνει; Στο μαρκετ μου το δίνει συμβατό αλλά κοστίζει 10,99.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Γνωριζετε αν το ΧΟΟΜ θα αναβαθμιστει σε Android 4.0 ICS; Ευχαριστώ.
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

• Administrators
Γνωριζετε αν το ΧΟΟΜ θα αναβαθμιστει σε Android 4.0 ICS; Ευχαριστώ.

Έτσι φαίνεται... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319693

Modpic.gif

To πήρα και εγω σημερα απο το πλαισιο. Το είχαν και αυτοι 399 λογω της media markt μου ειπανε. Ειναι το 32g με 3g.

Βασικα αυτη ειναι η πρωτη μου επαφη με android αφου μεχρι τωρα μονο με ios εχω ασχοληθει.

Εσεις που το ξερετε καλυτερα λοιπον ισως να μπορεσετε να μου απαντησετε σε μερικα πραγματα..

1)Πως μπορω να βαλω widgets σαν αυτα που εχει το Galaxy? Εννοώ αυτα με τον καιρο κλπ. Οχι εφαρμογες που πρεπει να τις ανοιξω πρωτα. Ακομα walpapers πρεπει να τα αγορασω απο καπου ?

2)Εχω Vodafon με απεριοριστο ιντερνετ στο κινητο μου. Αν βαλω τη καρτα στο xoom θα χρεωθω extra η θα μου καταναλωνει τα mb σαν να ηταν κινητο? Μπορεί να συνδεθεί με το iphone μου και να περνει ιντερνετ απο αυτο χωρις να χρειαστει να αλαξω καρτες?

3)Videoκληση μπορω να κανω μονο μεσω Gtalk? Δεν υπαρχει κανενας τροπος να το κανω αυτο με τις επαφες μου στο msn?:worry:

Πας στο market και κάνεις αναζήτηση

1) Στο κινητό μου έχω το Accuweather

2) Αυτό με την κάρτα κι εγώ θέλω να το δοκιμάσω...φαντάζομαι γίνεται. :!: Το iphone έχει αυτή τη δυνατότητα;

3) Δεν ξέρω (Skype δεν υπάρχει; )

Ελληνικά έχει;

Το office που έχει από μαμά στην 3.2 το δοκίμασες; (δεν το έχω μπροστά μου, είμαι στη δουλειά, και το δοκίμασα για λίγο μονο για να διαβάσω ένα pdf)

Αλέξανδρος,

Κι εγώ δεν το έχω μπροστά μου, αλλά δε θυμάμαι κάτι σε "office" γενικότερα!

Αν δεν κάνω λάθος έχει το quickoffice ΗD. Το είδα στο γρήγορα και δεν ξέρω αν είναι η full έκδοση ή κάποια περιορισμένη.

Είναι μαζί με την 3.2 αναβάθμιση (ΟΤΑ)

Edited by Tsaglis

Αλέξανδρος,

Ρε παιδιά μια βοήθεια να πάρω XOOM η Galaxy tab:confused:

Ρε παιδιά μια βοήθεια να πάρω XOOM η Galaxy tab:confused:

Αν βρείς το Samsung κοντά στη τιμή του XOOM....

Με την τιμή να έχει πέσει σε ανθρώπινα επίπεδα (399) είναι μεγάλη η διαφορά για τα όποια πλεονεκτήματα του galaxy. Που βασικά είναι μονο θέμα πάχους και βάρους, γιατί σε δυνατότητες καλύτερο μου φαίνεται το xoom (3G και 32GB). Και μου αρέσει η μεταλλική του κατασκευή.

Αν θες/αντέχεις να περιμένεις υπάρχει και το ASUS Transofmer Prime που αναμένεται σε λίγο καιρό και η τιμή του δεν πρέπει να είναι παράλογη (500$ στην Αμερική) και είναι τετραπύρηνο.

Αλέξανδρος,

Αν βρείς το Samsung κοντά στη τιμή του XOOM....

Με την τιμή να έχει πέσει σε ανθρώπινα επίπεδα (399) είναι μεγάλη η διαφορά για τα όποια πλεονεκτήματα του galaxy. Που βασικά είναι μονο θέμα πάχους και βάρους, γιατί σε δυνατότητες καλύτερο μου φαίνεται το xoom (3G και 32GB). Και μου αρέσει η μεταλλική του κατασκευή.

Αν θες/αντέχεις να περιμένεις υπάρχει και το ASUS Transofmer Prime που αναμένεται σε λίγο καιρό και η τιμή του δεν πρέπει να είναι παράλογη (500$ στην Αμερική) και είναι τετραπύρηνο.

Δεν με ενδιαφέρει τόσο η διαφορά τιμής όσο η διαφορά δυνατοτήτων και εγώ νομίζω οτι το ΧΟΟΜ είναι καλύτερο με χαλάει βέβαια λίγο το θέμα βάρους.

λοιπόν το αγορασα τελικα και εγω. Θετικές οι πρωτες εντυπώσεις. Το media markt ειναι γεμάτο πάντως και θα βρει σίγουρα όποιος το ψάχνει...

Ο ποιο εύκολος τρόπος να περάσουμε μουσική η ταινίες στο xoom χωρίς να το συνδέσουμε με καλώδιο (over wifi) ποιος είναι;

Δοκίμασα το airdroid αλλά δεν μου πέρασε κάποια ταινία που δοκίμασα (failed).

Αλέξανδρος,

Ρε παιδια, εγω που θελω να βλεπω κυριως ταινιες με τι προγραμμα θα τις βαζω να παιζουν? Τις κατεβαζω σε avι. Στο iphone τις πεταγα μεσα στο bsplayer και τελειωνε η υποθεση. Εδω χρειαζεται convert σε Mp4?? :worry:

Aν δω οτι εινια δυσχρηστο μου φενεται οτι θα το δωσω στο τελος...

Ρε παιδια, εγω που θελω να βλεπω κυριως ταινιες με τι προγραμμα θα τις βαζω να παιζουν? Τις κατεβαζω σε avι. Στο iphone τις πεταγα μεσα στο bsplayer και τελειωνε η υποθεση. Εδω χρειαζεται convert σε Mp4?? :worry:

Aν δω οτι εινια δυσχρηστο μου φενεται οτι θα το δωσω στο τελος...

Κατέβασα δύο free players, Mobo και ΜΧ και παίζουν τα πάντα (ότι δοκίμασα δηλαδή). Μάλιστα σε SW Mode μου δίνει πιο ομαλή κινηση από ότι σε HW mode. Μπορεί να έτυχε στα συγκεκριμένα.

Αλλά και ο μαμά πάιζει τα avi που έβαλα.

Δύσχρηστο δεν θα το έλεγα σε καμία περίπτωση.

Αλέξανδρος,

• Administrators
Θα μου το φέρουν για δώρο....είναι καλό?

Θα προτιμούσα πάντως laptop

Φυσικά και είναι καλό, διάβασε στις πιο πίσω σελίδες για να είσαι ενήμερος για το τι να περιμένεις.

Modpic.gif