mastelos Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 https://market.android.com/details?id=com.qo.android.tablet.am&hl=el δοκίμασε τα ολα Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Δεν κάνει! :( Τι εννοείς δεν κάνει; Στο μαρκετ μου το δίνει συμβατό αλλά κοστίζει 10,99. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Τι εννοείς δεν κάνει; Στο μαρκετ μου το δίνει συμβατό αλλά κοστίζει 10,99. Ελληνικά έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Γνωριζετε αν το ΧΟΟΜ θα αναβαθμιστει σε Android 4.0 ICS; Ευχαριστώ. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Γνωριζετε αν το ΧΟΟΜ θα αναβαθμιστει σε Android 4.0 ICS; Ευχαριστώ. Έτσι φαίνεται... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319693 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gv_liou Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 To πήρα και εγω σημερα απο το πλαισιο. Το είχαν και αυτοι 399 λογω της media markt μου ειπανε. Ειναι το 32g με 3g. Βασικα αυτη ειναι η πρωτη μου επαφη με android αφου μεχρι τωρα μονο με ios εχω ασχοληθει. Εσεις που το ξερετε καλυτερα λοιπον ισως να μπορεσετε να μου απαντησετε σε μερικα πραγματα.. 1)Πως μπορω να βαλω widgets σαν αυτα που εχει το Galaxy? Εννοώ αυτα με τον καιρο κλπ. Οχι εφαρμογες που πρεπει να τις ανοιξω πρωτα. Ακομα walpapers πρεπει να τα αγορασω απο καπου ? 2)Εχω Vodafon με απεριοριστο ιντερνετ στο κινητο μου. Αν βαλω τη καρτα στο xoom θα χρεωθω extra η θα μου καταναλωνει τα mb σαν να ηταν κινητο? Μπορεί να συνδεθεί με το iphone μου και να περνει ιντερνετ απο αυτο χωρις να χρειαστει να αλαξω καρτες? 3)Videoκληση μπορω να κανω μονο μεσω Gtalk? Δεν υπαρχει κανενας τροπος να το κανω αυτο με τις επαφες μου στο msn?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Πας στο market και κάνεις αναζήτηση 1) Στο κινητό μου έχω το Accuweather 2) Αυτό με την κάρτα κι εγώ θέλω να το δοκιμάσω...φαντάζομαι γίνεται. :!: Το iphone έχει αυτή τη δυνατότητα; 3) Δεν ξέρω (Skype δεν υπάρχει; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Πιο ειχε 399 στο Πλαισιο; Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Ελληνικά έχει; Το office που έχει από μαμά στην 3.2 το δοκίμασες; (δεν το έχω μπροστά μου, είμαι στη δουλειά, και το δοκίμασα για λίγο μονο για να διαβάσω ένα pdf) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Κι εγώ δεν το έχω μπροστά μου, αλλά δε θυμάμαι κάτι σε "office" γενικότερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gv_liou Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Πιο ειχε 399 στο Πλαισιο; To μοντελο wifi + 3g φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 (edited) Κι εγώ δεν το έχω μπροστά μου, αλλά δε θυμάμαι κάτι σε "office" γενικότερα! Αν δεν κάνω λάθος έχει το quickoffice ΗD. Το είδα στο γρήγορα και δεν ξέρω αν είναι η full έκδοση ή κάποια περιορισμένη. Είναι μαζί με την 3.2 αναβάθμιση (ΟΤΑ) Edited December 13, 2011 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Ρε παιδιά μια βοήθεια να πάρω XOOM η Galaxy tab:confused: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Ρε παιδιά μια βοήθεια να πάρω XOOM η Galaxy tab:confused: Αν βρείς το Samsung κοντά στη τιμή του XOOM.... Με την τιμή να έχει πέσει σε ανθρώπινα επίπεδα (399) είναι μεγάλη η διαφορά για τα όποια πλεονεκτήματα του galaxy. Που βασικά είναι μονο θέμα πάχους και βάρους, γιατί σε δυνατότητες καλύτερο μου φαίνεται το xoom (3G και 32GB). Και μου αρέσει η μεταλλική του κατασκευή. Αν θες/αντέχεις να περιμένεις υπάρχει και το ASUS Transofmer Prime που αναμένεται σε λίγο καιρό και η τιμή του δεν πρέπει να είναι παράλογη (500$ στην Αμερική) και είναι τετραπύρηνο. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Αν βρείς το Samsung κοντά στη τιμή του XOOM.... Με την τιμή να έχει πέσει σε ανθρώπινα επίπεδα (399) είναι μεγάλη η διαφορά για τα όποια πλεονεκτήματα του galaxy. Που βασικά είναι μονο θέμα πάχους και βάρους, γιατί σε δυνατότητες καλύτερο μου φαίνεται το xoom (3G και 32GB). Και μου αρέσει η μεταλλική του κατασκευή. Αν θες/αντέχεις να περιμένεις υπάρχει και το ASUS Transofmer Prime που αναμένεται σε λίγο καιρό και η τιμή του δεν πρέπει να είναι παράλογη (500$ στην Αμερική) και είναι τετραπύρηνο. Δεν με ενδιαφέρει τόσο η διαφορά τιμής όσο η διαφορά δυνατοτήτων και εγώ νομίζω οτι το ΧΟΟΜ είναι καλύτερο με χαλάει βέβαια λίγο το θέμα βάρους. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Στο PLAISIO.GR δεν εχει XOOM καθολου Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 λοιπόν το αγορασα τελικα και εγω. Θετικές οι πρωτες εντυπώσεις. Το media markt ειναι γεμάτο πάντως και θα βρει σίγουρα όποιος το ψάχνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Ο ποιο εύκολος τρόπος να περάσουμε μουσική η ταινίες στο xoom χωρίς να το συνδέσουμε με καλώδιο (over wifi) ποιος είναι; Δοκίμασα το airdroid αλλά δεν μου πέρασε κάποια ταινία που δοκίμασα (failed). Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gv_liou Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Ρε παιδια, εγω που θελω να βλεπω κυριως ταινιες με τι προγραμμα θα τις βαζω να παιζουν? Τις κατεβαζω σε avι. Στο iphone τις πεταγα μεσα στο bsplayer και τελειωνε η υποθεση. Εδω χρειαζεται convert σε Mp4?? :worry: Aν δω οτι εινια δυσχρηστο μου φενεται οτι θα το δωσω στο τελος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Ρε παιδια, εγω που θελω να βλεπω κυριως ταινιες με τι προγραμμα θα τις βαζω να παιζουν? Τις κατεβαζω σε avι. Στο iphone τις πεταγα μεσα στο bsplayer και τελειωνε η υποθεση. Εδω χρειαζεται convert σε Mp4?? :worry: Aν δω οτι εινια δυσχρηστο μου φενεται οτι θα το δωσω στο τελος... Κατέβασα δύο free players, Mobo και ΜΧ και παίζουν τα πάντα (ότι δοκίμασα δηλαδή). Μάλιστα σε SW Mode μου δίνει πιο ομαλή κινηση από ότι σε HW mode. Μπορεί να έτυχε στα συγκεκριμένα. Αλλά και ο μαμά πάιζει τα avi που έβαλα. Δύσχρηστο δεν θα το έλεγα σε καμία περίπτωση. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 to MX Video παιζει τα παντα (.flv - flash video) Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calvinklein Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι σχετικά με την ταμπλέτα? Edited December 14, 2011 by calvinklein Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Από τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calvinklein Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Θα μου το φέρουν για δώρο....είναι καλό? Θα προτιμούσα πάντως laptop Edited December 14, 2011 by calvinklein Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Θα μου το φέρουν για δώρο....είναι καλό? Θα προτιμούσα πάντως laptop Φυσικά και είναι καλό, διάβασε στις πιο πίσω σελίδες για να είσαι ενήμερος για το τι να περιμένεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts