johnannis Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Δεν θυμαμαι, αν και στο θεμα της ρομ στο χδα το ειχαν αναφερει (εγω δν χρεισημοποιω bt). Και αν δεν κανω λαθος δεν λειτουργει μοναχα για κλησεις. Η αληθεια ειναι οτι μια cm9 με τ νεο κερνελθα ταν καλυτερη αλλα... Θελω να χω την τελευταια εκδοση ;ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Δεν θυμαμαι, αν και στο θεμα της ρομ στο χδα το ειχαν αναφερει (εγω δν χρεισημοποιω bt). Και αν δεν κανω λαθος δεν λειτουργει μοναχα για κλησεις. Η αληθεια ειναι οτι μια cm9 με τ νεο κερνελθα ταν καλυτερη αλλα... Θελω να χω την τελευταια εκδοση ;ρ Να ρωτήσω και κάτι άλλο, κατέβασα την Ελληνική rom σε sbf file. Από εδώ που είμαι τώρα (με unlock bootloader) γίνεται να γυρίσω στη μαμα rom 2.3.4 (Retail Greece, Central Europe, Nordics 2.3.4 / 45.31.20)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 ΝΟΜΙΖΩ ναι, εγω δηλαδη το ειχα κανει με επιτυχία. Ωστοσο με τα Sbf υπαρχει ο κινυνος brickαρισματος (βασικα αν φλασαρεις sbf 1.8.x android ΝΟΜΙΖΩ). Δε θα σ προτεινα τα χρεισημοποιησεις sbf file, εγω τουλαχιστον το κανα με μεγάλη αγωνία επειδη ηταν μονοδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrkyriakos Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 (edited) Να ρωτήσω κάτι.....? Το κινητό ονομάζεται. ATRIX mb486 εάν δεν κάνω λάθος,με το αμερικάνικο ATRIX 4g έχουμε καμιά σχέση?Θέλω να πω,το λένε 4γ γιατί δουλεύει και 4γ ή .......τσάμπα όρεξη έκανα! Το λέω γιατί πλέον όλες οι εταιρίες έχουν 4γ και θα ήταν άδικο να μη το εκμεταλευτούμε εάν το κινητό το υποστηρίζει,εάν ναι, πρέπει να κάνουμε κάτι? Ευχαριστώ! Edited July 23, 2013 by kyrkyriakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Να ρωτήσω κάτι.....? Το κινητό ονομάζεται. ATRIX mb486 εάν δεν κάνω λάθος,με το αμερικάνικο ATRIX 4g έχουμε καμιά σχέση?Θέλω να πω,το λένε 4γ γιατί δουλεύει και 4γ ή .......τσάμπα όρεξη έκανα! Το λέω γιατί πλέον όλες οι εταιρίες έχουν 4γ και θα ήταν άδικο να μη το εκμεταλευτούμε εάν το κινητό το υποστηρίζει,εάν ναι, πρέπει να κάνουμε κάτι? Ευχαριστώ! δεν υποστηρίζει 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Να ρωτήσω κάτι, κατέβασα την Ελληνική rom σε sbf file. Από εδώ που είμαι τώρα (CM 9 με unlock bootloader) γίνεται να γυρίσω στη μαμα rom 2.3.4 (Retail Greece, Central Europe, Nordics 2.3.4 / 45.31.20). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Ειδα και στο χδα τζεοκα οτι ψαχνεις sbf. Εαν δεν τα βρισκεις τα εχω αποθηκευμενα. Επισης, πως και κατεληξες σε μαμα ρομ? Εαν επιτρεπεται παντα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Είχαν ότι καμιά rom δεν είναι 100% λειτουργική για αυτό είπα να βάλω τη μαμά. Ακόμα κ στην cm9 το βίντεο δεν παίζει πάντα. Έβαλα το απόγευμα τη μαμά κ θα πειραματιστώ λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Είχαν ότι καμιά rom δεν είναι 100% λειτουργική για αυτό είπα να βάλω τη μαμά. Ακόμα κ στην cm9 το βίντεο δεν παίζει πάντα. Έβαλα το απόγευμα τη μαμά κ θα πειραματιστώ λίγο Έβαλα την Ελληνική ρομ μέσω του rsd και όλα μια χαρά! Θα το δουλέψω να δω πως θα πάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Οκ δες πως παει, τωρα με βαζεις σε σκεψεις.... Αλλα αν αφηνα την cm10.1 θα πηγαινα μεχρι cm9 οχι παρακατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 (edited) Οκ δες πως παει, τωρα με βαζεις σε σκεψεις.... Αλλα αν αφηνα την cm10.1 θα πηγαινα μεχρι cm9 οχι παρακατω Εγώ πήγα στη μαμά διότι χρειαζόμουν το μπλε δόντι κυρίως. Η CM9 ήταν καλή αλλά είχε θέμα με το βίντεο. Εγώ έβαλα την μαμα 2.3.4 και πέταξα πάνω και ένα win8 launcher και πάει μια χαρά. Εξάλλου επειδή μάλλον πρέπει να το πουλήσω (χρειάζομαι dual sim) ήθελα να είναι στη μαμα ρομ. Edited July 26, 2013 by geoka Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Ποια cm9 rom ειχες ειπαμε? Εννοω ποιανου dev για να την δοκιμασω κ εγω. Εαν θες να το πουλησεις και ειναι ακομα εντος εγγυησης καλυτερα να ακολουθησεις εναν οδηγο για "re-lock" του bootloader ωστε μην χασει την εγγυηση ο τυχον ασχετος αγοραστης αλλα δεν θα ειναο rooted μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Το έχω κάνει re-lock γιατί έχει υπόλοιπο εγγύησης μέχρι το 2014. Είχα βάλει του epinter την cm9 και είχε θέμα με το βίντεο, αλλιώς με κάλυπτε σε όλα τα άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1987car2150 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 (edited) Καλησπέρα στο φόρουμ! Επειδή δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει σε smartphone κάποιο bluetooth handsfree , υπάρχει feedback από κάποιο αξιόπιστο και ποιοτικό καθότι πλεον μου είναι απαραίτητο; ενδιαφέρομαι για τέτοιο στυλ με κλιψάκι και όχι αυτά που κάθονται στο αυτί http://www.skroutz.gr/s/446595/I-Tech-Voice-Clip-310m-Multipoint.html ευχαριστώ Edited August 4, 2013 by alex1987car2150 Παράθεση Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 καλησπερα θελώ να ρωτησω αν γνωριζετε κανενα μαγαζι που μπορω να βρω μπαταρια για το ατριχ μου γιατι εχω ακοθσει οτι υπαρχει θεμα με κακη ποιοτητα μπαταριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paslero Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Επειδη εχω πολυ καιρο να καταπιαστω με το atrix και εχω μεινει πολυ πισω, μπορει καποιος, αν εχει την καλοσυνη, να μου (μας) πει αν καποια καινουρια rom ή καποιος συνδυασμος με τον νεο kernel ας πουμε, υποστηριζει hardware acceleration στο atrix? Για μενα το ζητημα ειναι βασικο γιατι το tegra2 τελικα αποδεικνυεται πολυ δυνατο στα παιχνιδια (π.χ. real racing 3) και θα ηταν μεγαλη απωλεια σε περιπτωση αναβαθμισης σε καποια 4.x. Π.χ. ο κινεζος μου με 4-core 1.2MHz και GPU την PowerVR SGX 544MP δεν το παει το RR3 αλλα και στο Diversion αν δεν κατεβασεις τα γραφικα σε Medium κανει σπασιματα. Δε με ενοχλει τοσο το θεμα της βιντεοκαμερας αλλα το HW Acceleration ειναι σημαντικο. Επισης το ΒΤ που απο οτι διαβαζω πιο πανω εχει θεματα, καθως στο αυτοκινητο παιζει μονο ΒΤ και τπτ αλλο (ασφαλεια πανω απ ολα). Ευχαριστω τον οποιο καλο ανθρωπο με (μας) διαφωτισει! Παράθεση Huawei Honor 4X EU Blackview Zeta (η χειρότερη κάμερα όλων των εποχών!) Motorola Atrix 4G (cm-11-20151122-UNOFFICIAL-olympus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Πλεον η κατασταση εχει βελτιωθει πολυ. Βεβαια η cm10.1 lagαρει σε μερικες εφαρμογες και γενικα εχει τα περισσοτερα bugs (για cm10.2 δεν το συζητο καν). Καλη ειναι και η atrics που δουλευει μεχρι και το fingerprint, λλα σα να μην παει τοσο αερατα αυτη η ρομ. Εγω θα σου προτεινα cm9, νομιζω ειναι η πιο stable (δεν εχει fingerprint). Εγω εχω atrics και το RR3 παιζει πολυ καλα. Γενικα πλεον ειναι για daily driver. Οτι και να βαλεις ψαξε στις τελευταιες σελιδες του topik και θα βρεις ενημερωμενο κερνελ για να φλασαρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Σε εργοστασιακη κατασταση ειναι οκ το κινητακι?με τα specs που εχει πρεπει ναναι....σωστα?ψηνομαι....... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 καλησπέρα . πείρα στα χέρια μου ένα atrix όταν το άνοιξα και συνδέθηκα πάτησα στις ενημέρωσης και μου έβγαλε μια ενημέρωση πάτησα να την κάνει download, πάτησα να γίνει εγκατάσταση ι είναι εδώ και ένα 5 λεπτό κοντά σε μια οθόνη με ένα θαυμαστικό και το android ανθρωπάκι είναι λογικό ? έτσι κάνει της ενημέρωσης η κάτι παίζει ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 καλησπέρα . πείρα στα χέρια μου ένα atrix όταν το άνοιξα και συνδέθηκα πάτησα στις ενημέρωσης και μου έβγαλε μια ενημέρωση πάτησα να την κάνει download, πάτησα να γίνει εγκατάσταση ι είναι εδώ και ένα 5 λεπτό κοντά σε μια οθόνη με ένα θαυμαστικό και το android ανθρωπάκι είναι λογικό ? έτσι κάνει της ενημέρωσης η κάτι παίζει ? Δεν εχω ατριξ,αλλα ξερεις τα σκαλιζουνε και οταν τα πουλανε με.........stock firmware,εχουνε κουσουρια. πηρα ενα nexus s οπου φοραγε stock firmware και δεν ειχε γινει ποτε root.(συμφωνα με τον πωλητη) Οταν το τσεκαρα ειχε superuser και το λογισμικο ητανε odexed.....δεν εχω ιδεα τι λογισμικο φοραει!οπτικα ειναι jelly bean Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 τελικά ήταν ρουταρισμένο και κολούσε σε εκείνο το σημείο που σας είπα και πριν δεν γινόταν η αναβάθμιση τώρα τη και πως δεν ξέρω γιατί γίνετε αυτό . αν κάποιος ξέρει φοράει εκδοση kernel : 2.6.32.56-MB860-faux123-GB-024 paul@ubuntu #6 Εκδοση συστηματος 4.5.141.MB860.ATT.eng.US Αριθμος εκδοσης : nottachTrix 1.2.9 τουλάχιστον είναι official rom ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 τελικά ήταν ρουταρισμένο και κολούσε σε εκείνο το σημείο που σας είπα και πριν δεν γινόταν η αναβάθμιση τώρα τη και πως δεν ξέρω γιατί γίνετε αυτό . αν κάποιος ξέρει φοράει εκδοση kernel : 2.6.32.56-MB860-faux123-GB-024 paul@ubuntu #6 Εκδοση συστηματος 4.5.141.MB860.ATT.eng.US Αριθμος εκδοσης : nottachTrix 1.2.9 τουλάχιστον είναι official rom ? οχι δεν είναι official.όπως το λες φοράει nottachtrix ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 (edited) υπάρχει κανένας οδηγός πως γυρναμε πισω σε official rom ? η τουλάχιστον άμα είναι να βάλω NEW in v2.3.0 γιατί εγώ έχω την 1.2.9 . γίνετε κλασικά και εδώ όπως τα αλλά κινητά μπένο recovery wipe full ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2167927 αυτη δεν ειναι η rom ? Edited August 27, 2013 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 υπάρχει κανένας οδηγός πως γυρναμε πισω σε official rom ? η τουλάχιστον άμα είναι να βάλω NEW in v2.3.0 γιατί εγώ έχω την 1.2.9 . γίνετε κλασικά και εδώ όπως τα αλλά κινητά μπένο recovery wipe full ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2167927 αυτη δεν ειναι η rom ? ναι αυτή είναι η ρομ.μπορείς να φλασαρεις κανονικά οπως είπες σαν ολα τα android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Εγω δεν βρισκω το λογο να μην πας κατευθειαν σε custom rom περαν του θεματος της εγγυησης (το οποιο ομως τελικα διορθωνεται). Απλα δε θα συνεστηνα σε κανεναν να χρησιμοποιησει κερνελ για overclocking, νομιζω οτι ειναι πραγματικα ζημιογονο. Επισης δες και τις ρομ >=4.0 νομιζω οτι προσφερουν πολυ καλυτερη εμπειρια χρησης με μονο bug πλεον το fingerprint scanner και το hdmi. Παντως δε το συστηνω στον φιλο που σκεφτεται να το αγορασει αν ειναι να δωσει περισσοτερα απο 200 για καινουργιο και αν δεν θελει να ασχολειθει με custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts