oasis_21 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 παιδια καλησπερα θελω την γνωμη σας εινα αναμεσα στο Motorola Atrix MB680 και στο LG P920 Optimus 3D εσεις τι λετε? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Μην ξεχνάς ότι δεν ήταν πάντα έτσι φτηνό,δεν πουλούσε και την έριξαν Πήρα το δικό μου από τα Multirama στα 299ευρώ, το κουτί του κινητού είχε κολλημένο επάνω καρτελάκι με τιμή στα 499€... :confused: παιδια καλησπερα θελω την γνωμη σας εινα αναμεσα στο Motorola Atrix MB680 και στο LG P920 Optimus 3D εσεις τι λετε? ευχαριστω εκ των προτερων Κοίτα τα παρακάτω: http://geekaphone.com/compare/LG-Optimus-3D-vs-Motorola-ATRIX-4G http://www.compare-cellphones.org/LG-Optimus-3D-vs-Motorola-ATRIX-4G Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Χρησιμοποιεί κάποιος και μπορει να προτεινει καποιον Launcher για το atrix που να τρεχει απροβληματιστα; Εννοω χωρις μειωση ταχυτητας, χωρις κολληματα, χωρις error messages, κτλ.. δοκιμασε και το ΤSF SHELL....Δεν ακριβως launcher ειναι shell, αλλα ειναι οτι ποιο smooth εχω δει! http://approb.com/android-apps/3793.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 (edited) παλια κι εγω πιστευα πως το επιθετο ξεπλυμενη δειχνει κατωτερωτητα.. το αντιθετο με το ατριξ διαβαζω κειμενα ολοκληρα,χαλαρα, ενω με optimus 2x,gs2 δεν μπορουσα να βρω την σωστη φωτεινοτητα που και να ειναι αρκετα φωτεινη αλλα και οταν διαβαζα για ωρα να μην με πονουσαν τα ματια μου..:rolleyes: amoled και ips για ταινιουλες και facebook εκανε, ατριξ ,kai απλες lcd για καθημερινοτητα με τιγκα στα μειλ και κειμενα απο νετ:) τι λεγατε για καποια κατωτεροτητα του ατριξ??:p το αντιθετο παιδια,απλα ξεπλυμενη σε σχεση με την υπερχρωματισμενη των αμολεντ Edited April 25, 2012 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Πήρα το δικό μου από τα Multirama στα 299ευρώ, το κουτί του κινητού είχε κολλημένο επάνω καρτελάκι με τιμή στα 499€... :confused: Κοίτα τα παρακάτω: http://geekaphone.com/compare/LG-Optimus-3D-vs-Motorola-ATRIX-4G http://www.compare-cellphones.org/LG-Optimus-3D-vs-Motorola-ATRIX-4G που το βρηκες στα multirama lapdock εχει στα 399 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 παλια κι εγω πιστευα πως το επιθετο ξεπλυμενη δειχνει κατωτερωτητα.. το αντιθετο με το ατριξ διαβαζω κειμενα ολοκληρα,χαλαρα, ενω με optimus 2x,gs2 δεν μπορουσα να βρω την σωστη φωτεινοτητα που και να ειναι αρκετα φωτεινη αλλα και οταν διαβαζα για ωρα να μην με πονουσαν τα ματια μου..:rolleyes: amoled και ips για ταινιουλες και facebook εκανε, ατριξ ,kai απλες lcd για καθημερινοτητα με τιγκα στα μειλ και κειμενα απο νετ:) τι λεγατε για καποια κατωτεροτητα του ατριξ??:p το αντιθετο παιδια,απλα ξεπλυμενη σε σχεση με την υπερχρωματισμενη των αμολεντ To pentile matrix εχει και τα καλα του και ενεργειακα και στο γεγονος οτι η φωτεινότητα ειναι τραγικα ανωτερη απο τις TFT και IPS. Οι amoled απλα εχουν καλυτερο contrast και σε εκδοσεις οπως η SAmoled Plus λιγοτερο πιξελιασμα. Κατα τα αλλα ειναι μια χαρα πανελ και εχουν και πλεονεκτηματα σε μερικες περιπτώσεις. Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1987car2150 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 που το βρηκες στα multirama lapdock εχει στα 399 Και γω έτσι πριν μια βδομάδα το πήρα και έχει τιμή πάνω 499. Μόλις το πήρα σε δύο μέρες στο site του public είχε 490+ Παράθεση Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Και γω έτσι πριν μια βδομάδα το πήρα και έχει τιμή πάνω 499. Μόλις το πήρα σε δύο μέρες στο site του public είχε 490+ χα χα σας περνάω όλους εμένα είχε πάνω τιμή 501 ευρώ από multirama που το είχα πάρει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 χα χα σας περνάω όλους εμένα είχε πάνω τιμή 501 ευρώ από multirama που το είχα πάρει!!!! κι εμενα 499.. ΒΑΝ στον wicker,γρηγορααα:p Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1987car2150 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Δεν μου χει έρθει η κάρτα μνήμης ακόμη και πέρασα κάποια mp3 στο φάκελο bluetooth γιατί από κει τα αναγνωρίζει η μουσική και τα βάζω ως ringtone. που πρέπει να τα μετακινήσω ώστε να τα διαβάζει αυτόματα όταν ψάχνω να αλλάξω ήχο κλήσης ή μηνυμάτων; Στη κάρτα μνήμης ισχύουν τα ίδια; Να φτιάξω δηλαδή τους ίδιους φακέλους; Παράθεση Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 που το βρηκες στα multirama lapdock εχει στα 399 Μια εβδομάδα πριν από το Πάσχα περίπου το πήρα από την Νέα Σμύρνη. Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 χα χα σας περνάω όλους εμένα είχε πάνω τιμή 501 ευρώ από multirama που το είχα πάρει!!!! εγώ το πίρα από τα multirama και κάτω από το barckode του multirama έλεγε 499 από τα publick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Δεν μου χει έρθει η κάρτα μνήμης ακόμη και πέρασα κάποια mp3 στο φάκελο bluetooth γιατί από κει τα αναγνωρίζει η μουσική και τα βάζω ως ringtone. που πρέπει να τα μετακινήσω ώστε να τα διαβάζει αυτόματα όταν ψάχνω να αλλάξω ήχο κλήσης ή μηνυμάτων; Στη κάρτα μνήμης ισχύουν τα ίδια; Να φτιάξω δηλαδή τους ίδιους φακέλους; Φτιάξε εναν φάκελο media στην κεντρική σελίδα της εσωτερικής κάρτας. στην συνέχεια εκεί μέσα φτιάξε εναν φάκελο audio και εκεί μέσα θα φτιάξεις φακέλους ringtones, notifications και alarms στα οποία θα βάλεις τα αρχεία που θέλεις να έχεις σε αντίστοιχους ήχους κλήσεις ειδοποιήσεων κλπ. Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1987car2150 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 @artsol τα έκανα προσωρινά στην εσωτερική μνήμη και δουλεύει. Σ'ευχαριστώ :) Παράθεση Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Αύριο θα το χω κι εγω στα χέρια μου μαζι με το lapdock,ευελπιστω να μην το μετανιωσω. Απο ποιότητα κατασκευής δε ξέρω τι λεει. Με ενδιαφερει να χέι καλη οθονη με ωραίο λευκο και να μην κολλάει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Αύριο θα το χω κι εγω στα χέρια μου μαζι με το lapdock,ευελπιστω να μην το μετανιωσω. Απο ποιότητα κατασκευής δε ξέρω τι λεει. Με ενδιαφερει να χέι καλη οθονη με ωραίο λευκο και να μην κολλάει. Να μας πεις εντυπωσεις, αν αξιζει η τιμη αυτη με το λαπντοκ,κλπ... προαωπικα, με ενδιαφερει παρα πολυ, καθως το εχω βαλει στο ματι, καιρο τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Να μας πεις εντυπωσεις, αν αξιζει η τιμη αυτη με το λαπντοκ,κλπ... προαωπικα, με ενδιαφερει παρα πολυ, καθως το εχω βαλει στο ματι, καιρο τωρα... Εννοειται οτι θα γραψω την γνώμη μου. Κοιτα,φαινεται σαν μια πολυ τίμια πρόταση.τιποτα αλλο σε αυτα τα χρήματα δεν προσελκύει το ενδιαφέρον μου Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Εννοειται οτι θα γραψω την γνώμη μου. Κοιτα,φαινεται σαν μια πολυ τίμια πρόταση.τιποτα αλλο σε αυτα τα χρήματα δεν προσελκύει το ενδιαφέρον μου Θα συμφωνησω. Απλα το κοιτουσα οταν ηταν στα 299 σκετο, δεν ξερω αν αξιζει το ολο θεμα λαπντοκ. Αν επιτρεπεις, ποσο το βρηκες? Ελληνικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Θα συμφωνησω. Απλα το κοιτουσα οταν ηταν στα 299 σκετο, δεν ξερω αν αξιζει το ολο θεμα λαπντοκ. Αν επιτρεπεις, ποσο το βρηκες? Ελληνικο? Ελληνικο στα 383 ευρω.εννοειται πως αξίζει το lapdock. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Γεια σας κι απο μενα. Σκεφτομαι να αγορασω ενα Atrix 4G, απο ΗΠΑ, ξεκλειδωτο. Με android και rooting δεν εχω ξανασχοληθει. Θα εχω προβλημα να βρω ξεκλειδωτες ROM λογω του οτι ειναι 4G και οχι απλο Atrix? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Το ίδιο με τα Ευρωπαϊκά είναι, τις ίδιες ROM μπορείς να βάλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 ics ποτε θα δουμε? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Q3 του 2012. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 (edited) Μολις πηρα το lapdock:D. Απλα τελιο πραγματικα πολυ ποιοτικη κατασκευη (ολο απο μεταλο) και με την συνεργασια παντα του κυνιτου μας απλα πεταει επισης η οθωνη του εχει πολυ καλυ αναλυση. Μια ερωτηση θελω να κανω τι ηαψκ του κανουμε για να του βαλουμε linux ???? Μολις πηρα το lapdock:D. Απλα τελιο πραγματικα πολυ ποιοτικη κατασκευη (ολο απο μεταλο) και με την συνεργασια παντα του κυνιτου μας απλα πεταει επισης η οθωνη του εχει πολυ καλυ αναλυση. Μια ερωτηση θελω να κανω τι ηαψκ του κανουμε για να του βαλουμε linux ???? ηαψκ=hack* :lol: -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited April 26, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Δοκιμάζω εναλλακτικά πληκτρολόγια σε σχέση με το εργοστασιακό. Κατέβασα τα Go keyboard και το Swiftkey και έχω μερικές ερωτήσεις. 1- Tο swiftkey ξεκινάει πάντα με μικρούς χαρακτήρες όταν πάω να πληκτρολογήσω, is it a bug or a feature ;;; :p 2- Έχω συνηθίσει να βάζω τους τόνους, ποιό πλήκτρο είναι ο τόνος στο swiftkey ;;; 3- Πώς γίνεται εναλλαγή μεταξύ αγγλικών/ελληνικών στο Go keyboard (έχω κατεβάει τα ελληνικά και τα έχω επιλέξει μαζί με τα αγγλικά στις ρυθμίσεις) ;;;; Ευχαριστώ. :D Επίσης. Έχω κατεβάσει από την αρχή σχεδόν το Gauge battery widget, αρκετά καλό και στην τελευταία αναβάθμιση έβαλε ένα Motorolla hack στις επιλογές και πλέον ο μετρητής της μπαταρίας κατεβαίνει ανά ένα, δηλαδή 90,89,88,87... από τα 90,85,80,75... που ήταν πριν. Το συνιστώ. ;) Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts