Dracula Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Γιατί σου δουλεύει με την 2.3.4, το φτιάξανε? εδω λεει οτι δεν λειτουργει σε 2.3.4 εκδοση , το δοκιμασα κ δεν λειτουργει οντως κανενα αλλο; Δεν το έχω δουλέψει ακόμα... για δείτε εδώ όμως: No LED https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorgolemis Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Δεν το έχω δουλέψει ακόμα... για δείτε εδώ όμως: No LED https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify&feature=search_result Μια ερώτηση και εγώ με την σειρά μου,μιας και είμαι νέος κάτοχος του black απο εχθές. Εκανα αναβάθμιση και έχω την εκδοση 2.3.4 V20n και αν μπορειτε να μου εξηγησετε πως το κάνω ρουτ και 2ον εχω το igo στην κάρτα μνήμης και το έκανα εγκατάσταση αλλα όταν παω στο εικονιδιο και το παταω δεν ανοιγει και μου λεει αυτο (Please insert your SD card containing iGO content files) δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.:( Α και ένα τελευταίο,πως κάνουμε soft reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Γεια σας παιδια!! μπορειτε να μου πειτε ποσο σας κραταει η μπαταρια με καλη χρηση??? εμενα με το ζορι μια ημερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorgolemis Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Ανάλογα την χρήση. Εάν τα έχεις όλα ανοιχτά,και πολλές εφαρμογές να τρέχουν (Gps,Ασύρματο,κινούμενα γραφικά στην οθόνη κτλ) τελειώνει γρήγορα. Εάν κάνεις νορμάλ χρήση (οθόνη όχι φουλ φωτεινότητα,τηλ 2G, κτλ) 2 μέρες στο μέγιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3llinas Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Εμένα μέσο όρο 2 μέρες αν και το έχω φτάσει μια φορά 4 μέρες ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorgolemis Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 (edited) Μια ερώτηση και εγώ με την σειρά μου,μιας και είμαι νέος κάτοχος του black απο εχθές. Εκανα αναβάθμιση και έχω την εκδοση 2.3.4 V20n και αν μπορειτε να μου εξηγησετε πως το κάνω ρουτ και 2ον εχω το igo στην κάρτα μνήμης και το έκανα εγκατάσταση αλλα όταν παω στο εικονιδιο και το παταω δεν ανοιγει και μου λεει αυτο (Please insert your SD card containing iGO content files) δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.:( Α και ένα τελευταίο,πως κάνουμε soft reset? Καμιά απάντηση παιδιά? Ειδικά για το ρουτ,κολλάω στο βήμα 5,(5. Press and Hold Volume + Button and insert your USB cable. 6. You'll Enter to Upgrade mode and see S/W upgrade please wait while upgrading)τα πατάω τα κουμπιά αλλά δεν κάνει τίποτα. Κάποιος που το έχει κάνει μπορεί να βοηθήσει? Edited March 10, 2012 by Gorgolemis Διόρθωση:O επιμένων νικά τελικά,έγινε ρουτ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Perseas Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Έχει ξαναδημοσιευτεί στο συγκεκριμένο thread αλλά εγώ έκανα root με τις οδηγίες που φαίνονται ΕΔΩ. Δούλεψε μια χαρά. Παράθεση Take me out to the Ballgame Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorgolemis Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Έχει ξαναδημοσιευτεί στο συγκεκριμένο thread αλλά εγώ έκανα root με τις οδηγίες που φαίνονται ΕΔΩ. Δούλεψε μια χαρά. Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Ναι και εγώ με αυτό προσπαθούσα,είχα κολλήσει σε ένα σημείο αλλά οκ τώρα,η συσκευή έγινε ρουτ:D. Για το πρόβλημα που έχω με το igo μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Το έκανα εγκατάσταση αλλα όταν παω στο εικονιδιο και το παταω δεν ανοιγει και μου λεει αυτο (Please insert your SD card containing iGO content files) δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Ναι και εγώ με αυτό προσπαθούσα,είχα κολλήσει σε ένα σημείο αλλά οκ τώρα,η συσκευή έγινε ρουτ:D. Για το πρόβλημα που έχω με το igo μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Το έκανα εγκατάσταση αλλα όταν παω στο εικονιδιο και το παταω δεν ανοιγει και μου λεει αυτο (Please insert your SD card containing iGO content files) δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Delete απο την καρτα SD, το φακελο Aura η οπως λεγεται (που περιεχει τα δεδομενα απο την προηγουμενη εγκατασταση) και κατεβασμα ξανα τους χαρτες κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diavolakos33 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Από τότε που έκανα αναβάθμιση στην 2.3.4 του δικού μου κινητού καθώς και της κοπέλας μου ( και οι δύο έχουμε Ρ970) εκεί που είναι σε κατάσταση αναμονής (μαύρη οθόνη) αρχίζει και αναβοσβήνει η οθόνη στο άσχετο. έχει κανείς καμιά ιδέα που μπορεί να οφείλεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Παιδια αν εχω custom rom (Νova) πως μπορω να κανω upadate στην stock 2.3.4 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3llinas Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Από τότε που έκανα αναβάθμιση στην 2.3.4 του δικού μου κινητού καθώς και της κοπέλας μου ( και οι δύο έχουμε Ρ970) εκεί που είναι σε κατάσταση αναμονής (μαύρη οθόνη) αρχίζει και αναβοσβήνει η οθόνη στο άσχετο. έχει κανείς καμιά ιδέα που μπορεί να οφείλεται; Ακριβώς το ίδιο μου έκανε και εμένα. Η λύση είναι να κάνεις επαναφορά εργοστασιακόν ρυθμίσεων μόνο έτσι. Το πιο πιθανο είναι να έχεις κάποια εφαρμογή εγκατεστημενει που δεν παίζει σε 2.3.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diavolakos33 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Ακριβώς το ίδιο μου έκανε και εμένα. Η λύση είναι να κάνεις επαναφορά εργοστασιακόν ρυθμίσεων μόνο έτσι. Το πιο πιθανο είναι να έχεις κάποια εφαρμογή εγκατεστημενει που δεν παίζει σε 2.3.4 θα το δοκιμάσω. ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorgolemis Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Ήθελα να ρωτήσω,αφού έχει γίνει rooted η συσκευή,πως κάνουμε απεγκατάσταση κάποια προγράμματα που δεν χρειαζόμαστε? Πάμε στο φάκελο του system βρίσκουμε το πρόγραμμα και το διαγράφουμε?Η κάτι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Ήθελα να ρωτήσω,αφού έχει γίνει rooted η συσκευή,πως κάνουμε απεγκατάσταση κάποια προγράμματα που δεν χρειαζόμαστε? Πάμε στο φάκελο του system βρίσκουμε το πρόγραμμα και το διαγράφουμε?Η κάτι αλλο? Νομιζω οτι αυτο γινεται με το titanium backup. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason1984 Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 (edited) Αγορασα αυτη τη μπαταρια http://www.ebay.com/itm/270910205487?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_2329wt_1140 Ειναι ψευτικη.Μονο στη 1η φορτιση ηταν οκ.Στις επομενες 2 εκλεινε μεσα σε μια μερα χωρις να κανω κατι με το κινητο.Ολα απενεργοποιημενα,ουτε κλησεις,νετ κλπ.20% φωτεινοτητα,gsm only.Και ο κατασκευαστης θα μου στειλει τα λεφτα πισω...αρα ξερουν οτι πουλαν ψευτικα πραγματα.Δεν ηθελε πολυ πιεση για να το κανει :!::!::!: Μην παρετε αλλη μπαταρια.Σας το λεει ενας παθων. Εχω ενα θεμα ομως.Τωρα που εβαλα και την παλια μπαταρια χωρις να κανω κατι,τελειωνει σε μια μερα.Ενω πριν ηταν οκ.Απλα εψαχνα καλυτερη μπαταρια.Τι μπορει να εγινε και τελειωνει τοσο γρηγορα και η παλια;Ξερει κανεις; Επισης αν σκεφτεστε γιατι εχουν 5star στο ebay δειτε το λογο,στο mail που μου στειλανε... "Thank you for your email. Allow us to resolve this for you, what we can do is issue a refund for this transaction , we wont ask you to return the item because we do not want to cause further inconvenience. Would you reconsider leaving us a positive feedback and 5 star rating to reflect customer service resolution that we provided. Please email us after doing so, for us to request a refund on this particular Transaction. We await for your response at your earliest convenience." Edited March 16, 2012 by jason1984 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Καλημέρα! Θέλω να βάλω νέα (custom) ROM χρησιμοποιώντας μία νέα καρτούλα. Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι ή να με παραπέμψει στη διαδικασία; ΤΗΧ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorgolemis Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Σήμερα το πρωϊ,πάτησα ενα κουμπί που λέει για ενημέρωση προγράμματος η κάτι τετοιο απο την συσκευή,είδα ότι ήταν περίπου 7-8mb και ξεκίνησε και έκανε αναβάθμιση wireless. Αφού τελείωσε η αναβάθμιση έκανε επαννεκίνηση και απο τότε κολλάει σε μπλε οθόνη που λέει διαφορα για καθαρισμο data ,restore και ολα τα αλλα. Η συσκευή ήταν rooted και απο το πρωι παιδευομαι να την επαναφερω αλλά δεν γίνεται τιποτα,εχω εφαρμοσει ότι υπάρχει και απο εδω στην πρωτη σελιδα αλλα και απο το xda αλλα δεν γινεται τιποτα. Εχω παθει πανικό νομιζω ότι χάλασε και δεν την εχω ουτε 5 μέρες. Εχω δοκιμασει τα πάντα μα τα πάντα...... Κάνω τις ενέργειες που αναφέρονται στην πρωτη σελιδα για αναβάθμιση filmware αλλά μου λεει μετά απο λίγο ότι το στοιχειο MOD Up TestEx MFC Application σταμάτησε να λειτουργεί και δεν κάνει τίποτα.( έχω διαβάσει ότι μπορεί να το βγάλει αυτο αλλά στην δικιά μου περίπτωση σταματάει,ποση ώρα πρέπει να το αφήσω έτσι δεν ξέρω,το έχω αφησει και μιση ώρα ετσι ) Εάν μπορεί καποιος ας βοηθήσει σας παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorgolemis Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Σήμερα το πρωϊ,πάτησα ενα κουμπί που λέει για ενημέρωση προγράμματος η κάτι τετοιο απο την συσκευή,είδα ότι ήταν περίπου 7-8mb και ξεκίνησε και έκανε αναβάθμιση wireless. Αφού τελείωσε η αναβάθμιση έκανε επαννεκίνηση και απο τότε κολλάει σε μπλε οθόνη που λέει διαφορα για καθαρισμο data ,restore και ολα τα αλλα. Η συσκευή ήταν rooted και απο το πρωι παιδευομαι να την επαναφερω αλλά δεν γίνεται τιποτα,εχω εφαρμοσει ότι υπάρχει και απο εδω στην πρωτη σελιδα αλλα και απο το xda αλλα δεν γινεται τιποτα. Εχω παθει πανικό νομιζω ότι χάλασε και δεν την εχω ουτε 5 μέρες. Εχω δοκιμασει τα πάντα μα τα πάντα...... Κάνω τις ενέργειες που αναφέρονται στην πρωτη σελιδα για αναβάθμιση filmware αλλά μου λεει μετά απο λίγο ότι το στοιχειο MOD Up TestEx MFC Application σταμάτησε να λειτουργεί και δεν κάνει τίποτα.( έχω διαβάσει ότι μπορεί να το βγάλει αυτο αλλά στην δικιά μου περίπτωση σταματάει,ποση ώρα πρέπει να το αφήσω έτσι δεν ξέρω,το έχω αφησει και μιση ώρα ετσι ) Εάν μπορεί καποιος ας βοηθήσει σας παρακαλώ. Τελικά,αφού δοκίμασα και σε άλλο λάπτοπ το πρόβλημα απεκαταστάθη με το Lg software update.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng3239 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 από το Σάββατο που μου ήρθε η αναβάθμιση σε V20o πολύ πιο σταθερό και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Οταν είχα κάνει αναβάθμιση σε 2,3,4 ψιλό καθυστερούσε στην εναλλαγή μεταξύ οθονών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason1984 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Σήμερα το πρωϊ,πάτησα ενα κουμπί που λέει για ενημέρωση προγράμματος η κάτι τετοιο απο την συσκευή,είδα ότι ήταν περίπου 7-8mb και ξεκίνησε και έκανε αναβάθμιση wireless. Αφού τελείωσε η αναβάθμιση έκανε επαννεκίνηση και απο τότε κολλάει σε μπλε οθόνη που λέει διαφορα για καθαρισμο data ,restore και ολα τα αλλα. Η συσκευή ήταν rooted και απο το πρωι παιδευομαι να την επαναφερω αλλά δεν γίνεται τιποτα,εχω εφαρμοσει ότι υπάρχει και απο εδω στην πρωτη σελιδα αλλα και απο το xda αλλα δεν γινεται τιποτα. Εχω παθει πανικό νομιζω ότι χάλασε και δεν την εχω ουτε 5 μέρες. Εχω δοκιμασει τα πάντα μα τα πάντα...... Κάνω τις ενέργειες που αναφέρονται στην πρωτη σελιδα για αναβάθμιση filmware αλλά μου λεει μετά απο λίγο ότι το στοιχειο MOD Up TestEx MFC Application σταμάτησε να λειτουργεί και δεν κάνει τίποτα.( έχω διαβάσει ότι μπορεί να το βγάλει αυτο αλλά στην δικιά μου περίπτωση σταματάει,ποση ώρα πρέπει να το αφήσω έτσι δεν ξέρω,το έχω αφησει και μιση ώρα ετσι ) Εάν μπορεί καποιος ας βοηθήσει σας παρακαλώ. Και μενα μου το εκανε που δεν ειναι rooted.Αλλα αφησα 5λεπτα την μπαταρια εξω και οταν την εβαλα ξαναξεκινησε την διαδικασια.Το εκανες φανταζομαι ε;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorgolemis Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 (edited) Όχι δεν το έκανα,δεν το ήξερα αυτό και τζάμπα παιδευόμουν όλη την ημέρα.:( Τελικά το επανέφερα με την διαδικασία recovery της Lg.:) Γνωρίζει κανείς εάν είναι δυνατόν να πάρουμε backup χωρίς να είναι η συσκευή root? Edited March 19, 2012 by Gorgolemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 αναβαθμιστηκα στην V20o . ισως να κραταει η μπαταρια λιγο παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 με την τελευταια αυτη αναβαθμιση , εγω ειδα μεγαλη διαφορα στην μπαταρια.Επισης φαινεται και πιο smooth στην κινηση στις αρχικες οθονες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason1984 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Και με το νεο update δεν αλλαξε τιποτα οσον αφορα το θεμα του gps.Μπραβο στην LG που το εχει προτεραιοτητα. Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Ι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts