ng3239 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Εχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει το κινητό με την τηλεόραση μέσω mhl / hdmi αντάπτορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Εχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει το κινητό με την τηλεόραση μέσω mhl / hdmi αντάπτορα; ΔΕΝ υποστηριζεται κατι τετοιο απο το κινητο και ουτε ειναι εφικτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Πήρα την lg τηλέφωνο!!! Μάλλον μετράει το ότι δεν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας το δικό μου Οπότε λογικά πολύ σύντομα θα ξεκινήσει και η αναβάθμιση για τα ελληνικά μοντέλα... Κανένα νεότερο για την ICS στα ελληνικής αγοράς ΟΒ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Τιποτα νεοτερο, αλλα χρησιμοποιω ηδη απο τα Χριστουγεννα την ICS (δες πρηγουμενη σελιδα για feedback). Μεχρι στιγμης ολα ειναι αψογα, με custom kernel μαλιστα και Overclock στα 1200mhz ... με ΑΨΟΓΗ διαρκεια μπαταριας, οταν ειναι idle το κινητο χωρις η με wifi :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 εχω και εγω την εκδοση 4.0.4 .πως γινεται το Overclock στα 1200mhz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Δες στο development section του φορουμ, για Zerogravity kernel. Μεχρι στιγμης, ειναι στα 1100mhz χωρις προληματα, δεν χρειαζεται να το φτασεις στα 1200. (kernel ZeroGravity v0.4 με Lionheart governor ρυθμισμενο στο setcpu και scheduler sio) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 κι εγώ έκανα το update μέσω υπολογιστή και lg tool και όλα καλά...Άργησε λιιιιιιγο η αναβάθμιση, αλλά επιτέλους είναι όπως θα έπρεπε να είναι από πέρσι...Αν και τώρα το χαίρεται η γυναίκα μου! Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 κι εγώ έκανα το update μέσω υπολογιστή και lg tool και όλα καλά...Άργησε λιιιιιιγο η αναβάθμιση, αλλά επιτέλους είναι όπως θα έπρεπε να είναι από πέρσι...Αν και τώρα το χαίρεται η γυναίκα μου!Πότε το έκανες; Είναι ελληνικής αντιπροσωπείας το δικό σου; Εγώ που τσέκαρα το δικό μου δυο μέρες πριν δεν μου έδινε διαθέσιμη αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Πότε το έκανες; Είναι ελληνικής αντιπροσωπείας το δικό σου; Εγώ που τσέκαρα το δικό μου δυο μέρες πριν δεν μου έδινε διαθέσιμη αναβάθμιση. Πριν τα Χριστούγεννα περίπου, 22 ή 23 του μήνα. Από Γερμανία είναι, διάβασα που βγήκε σε μερικά παιδιά από δω και είπα να δοκιμάσω...και έκπληξη!!! Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Διαθέσιμη η ICS και στα OB ελληνικής αντιπροσωπείας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Διαθέσιμη η ICS και στα OB ελληνικής αντιπροσωπείας!!! εκδοση ;; V30b ή c ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 εκδοση ;; V30b ή c ?? P97030b-EUR-XX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Σημερα το πρωι αναβαθμισα σε 4.0.4.Ελληνικο αγορασμενο απο wind.Πολυ καλες εντυπωσεις μεχρι στιγμης πιο γρηγορο μου φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 καποια εφαρμογη εντοπισης κινητου σε περιπτωση απωλειας ? mobiucare η androidlost? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Αναβάθμιση μέσω PC φίλε μου. Το κινητό αγορασμένο απο Ελλάδα αλλα εισαγωγής απο Γερμανία.Δές και μερικά screeshot.Εμένα δεν μου δείχνει το ποσοστό (%) της μπαταρίας δίπλα στο εικονίδιο. Υπάρχει κάποια ρύθμιση γι' αυτό; Επίσης, αν γνωρίζεις πως γίνεται στα μηνύματα να μην φαίνονται αυτά που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα SIM (στη 2.3.4 δεν φαίνονταν-υπήρχαν μόνο όσα ήταν στη μνήμη του τηλεφώνου). Και κάτι ακόμη, μπορούμε ή όχι να βάλουμε στις οθόνες φωτογραφίες; Προηγούμενες εκδόσεις μας έδιναν τη δυνατότητα να επιλέξουμε από 3 διαφορετικά μεγέθη και να κάνουμε μια φωτογραφία ''πορτραίτο'' στην αρχική οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Για το εικονίδιο της μπαταρίας: Ρυθμίσεις -> Εξοικονόμηση Ενέργειας -> Στάθμη μπαταρίας (κάτω κάτω) Για φωτογραφία στην αρχική: Ρυθμίσεις -> Αρχική Οθόνη -> Φόντο Για τα μηνύματα δεν ξέρω πως κάνεις να μην φαίνονται από τη sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Σ' ευχαριστώ. Η στάθμη της μπαταρίας OK! Για τη φωτό δεν εννοώ το φόντο αλλά να βάζουμε κάποια σε στυλ κορνίζας (ας πούμε widget). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Όχι δεν έχω δει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Κάποιες στιγμές απενεργοποιείται από μόνη της η αυτόματη φωτεινότητα. Ξέρει κανείς το γιατί; Το widget του καιρού...μεγάλη μ@@@@@α, καμία σχέση με αυτό της 2.3.4 και γενικά πολύ γκρι χρώμα στο μενού. Αλλά γούστα είναι αυτά! Κατά τα άλλα τρώει κάτι ψιλοκολλήματα, όχι πάντα (για παράδειγμα κατά την επιστροφή στην αρχική σελίδα από τον chrome ή στην κύλιση των σελίδων), χρησιμοποιεί 20-50 ΜΒ περισσότερη RAM από ότι η 2.3 (αυτό βλέπω τουλάχιστον στο δικό μου). Και κάτι άλλο. Κάποια μέρα, το κινητό σε αναμονή και η μπαταρία εξαντλούνταν με γρήγορους ρυθμούς, το παρατήρησα τυχαία, δεν κατάλαβα γιατί, οι εφαρμογές που έτρεχαν ήταν οι συνηθισμένες το μόνο διαφορετικό είχα ενεργοποιήσει την ένδειξη (%) της μπαταρίας, αλλά δεν νομίζω να έφταιγε αυτό. Δεν το ξανάκανε, πάντως για καλό και για κακό απενεργοποίησα την ένδειξη αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Αυτό με τη μπαταρία το έχει κάνει και σε μένα, να εξαντλείται πολύ γρήγορα δλδ. Από ότι είδα από τη χρήση της μπαταρίας οφειλόταν στο λειτουργικό σύστημα, και πιο συγκεκριμένα στο instant upload του google +. Μόλις τελείωσε να συγχρονίζει επανήλθε στα normal. Τώρα για τη ram δεν μπορώ να πω ότι βλέπω ιδιαίτερη διαφορά, ίσως 20 MB. Αλλά το έχω φορτωμένο και είχε λίγη διαθέσιμη ram και στη gingerbread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Εγώ όποια ics και να έβαλα (official δεν εχω δοκιμάσει) η sd κάρτα σέρνεται δηλαδή συνδέω το κιν στο pc και μεταφέρω μια ταινία απο το pc>p970 και θέλει 2 ώρες 200κβ/sec ενώ με 2.3.χ παει σφαίρα 4-8 mb/sec. To έχει διαπιστώσει άλλος αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 εγω εχω βαλει για καιρο το widget του android weather.αυτο με την μειομενη αποδοση της μπαταριας εχει διορθωθει καπως με την αυτοματη φωτεινοτητα η οποια ξεριθμιζει συνεχως οπως και η επιλογη ηχου κλησης.επισης κρασαρει συνεχως η opera mini χωρις να ξερω εαν φταιει η 4.0.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skakaliantis Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Μιας και την πάτησα… δε ξέρω πως κιόλας και μου έμεινε το κινητό στα χέρια να μην ανοίγει, κόλλησε στην οθόνη ότι κάνει αναβάθμιση… ενώ έκανα την τυπική διαδικασία αναβάθμισης, στο τσακ γλίτωσα την τεχνική εξυπηρέτηση της LG… Και μετά από πολύ ψάξιμο νιώθω τώρα σαν να πήρα καινούριο τηλέφωνο… Για να μην παιδευτεί κανείς άλλος είτε του έμεινε το κινητό στο χέρι είτε δεν κάνει την ενημέρωση παραθέτω τις διασυνδέσεις που θα βοηθήσουν να το κάνετε μόνοι σας. Ο οδηγός : http://www.hackmyandroid.com/optimus-black-p970-official-ics-update/3299 μέσα στον οδηγό υπάρχει διασύνδεση για το εργαλείο smart flash : http://hotfile.com/dl/143853325/ed430ad/SFT.rar.html κι αν δε δουλεύει η διασύνδεση με μια αναζήτηση το βρίσκεται άμεσα. Ο κωδικός που θα χρειαστείτε για να αποσυμπιέσετε το εργαλείο είναι radkor@XDA Το αρχείο ενημέρωσης : http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=1 ή http://d-h.st/zkU ή http://d-h.st/Zu7 για τα 2 πρώτα αρχεία θα χρειαστείτε το εργαλείο για να κάνετε εξαγωγή : http://www.mediafire.com/?xbxacly4195v7xb ή https://www.box.com/s/9bdff87518791ff8ca59 και ο οδηγός του εργαλείου : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1692191 Η μετάφραση του βασικού οδηγού : Τρέξτε το B_SmartFlashTool_Extern.exe Επιλέξτε την καρτέλα ROM copy D/L Στην επιλογή λειτουργίας επιλέξτε “Normal mode”. Στο CP bin, επιλέξτε το .fls αρχείο. Στο AP bin, επιλέξτε το .bin Στη συνέχεια κλείστε το κινητό σας, βγάλτε την μπαταρία και ξαναβάλετε την. Πατώντας συνεχόμενα το κουμπί αύξησης της έντασης του ήχου συνδέστε το κινητό στον υπολογιστή μέσω του καλωδίου. Θα πρέπει να σας εμφανίσει στην οθόνη ότι είναι σε κατάσταση αναβάθμισης. Τώρα επιλέξτε COM port. Επιλέξτε και LGE Mobile USB Serial Port in Communication Driver. Και τέλος επιλέξτε Start και περιμένετε να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση. Όσον αφορά για το εργαλείο που θα κάνετε εξαγωγή απ” το αρχείο kdz για να πάρετε τα αρχεία bin kai fls απλά βάλτε τα στον ίδιο φάκελο, το εργαλείο και το αρχείο kdz , τρέξτε το εργαλείο επιλέξτε βάζοντας τον αριθμό και enter το αρχείο kdz περιμένετε και στο τέλος πατήστε n και enter για να ολοκληρώσετε, ή y αν είστε πιο προχωρημένος και ξέρετε τι κάνετε! Παράθεση s.k. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Υπάρχει τρόπος επιστροφής στη 2.3.4 που είχα πριν την αναβάθμιση σε ICS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skakaliantis Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Απλά κατέβασε από εδώ http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=1 την 148 GRC/Greece v20t και πέρασε την με τη την ίδια διαδικασία. Με κάθε επιφύλαξη βέβαια γιατί δεν το έχω δοκιμάσει. Παράθεση s.k. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts