Perseas Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Ψάχνω για μπαταρία γιατί (εγώ προσωπικά) θέλω ΠΑΝΤΑ και μια δεύτερη. Αν έχει και ανεξάρτητο φορτιστή ακόμα καλύτερα. Αν είναι να πάρω λοιπόν γιατί όχι αυτή... Το κινητό το έχω περίπου 24 ώρες και ακόμα είμαι στη διαδικασία του κύκλου των 3 φορτίσεων. Οτιδήποτε πρέπει να πω θα το πω μετά από αυτό. Εχθές πάτνως, μετά την πλήρη φόρτιση το κινητό έπεσε στο 10% μετά από 24 ώρες αλλά κυριολεκτικά το ξέσκισα. Επομένως θα έχω ασφαλή συμπεράσματα μετα από 2-3 μέρες. Παράθεση Take me out to the Ballgame Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 εχω προβλημα με την συνδεση στο ασυρματο δικτυο στο optimus p970.ενω βαζω το κωδικο wpa συνδεεται κανονικα και λειτουργει.εαν κλεισω το wifi μετα δεν ξανασυνδεεται θα ξανασυνδεθει ισως μετα την επανεκιννηση του τηλεφωνου εαν οχι χρειαζεται διαγραφη του ασυρματου και ξανα τον κωδικο του.εχω κανει την αναβαθμιση σε android 2.3.4.υπαρχει λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 παιδιά το gpu που έχει αυτό το κινητό (PowerVR SGX530) είναι χειρότερο από το adreno 205 που κυκλοφορεί στα sony erricsson και σε άλλα κινητά? ξέρει κανένας? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 παιδιά το gpu που έχει αυτό το κινητό (PowerVR SGX530) είναι χειρότερο από το adreno 205 που κυκλοφορεί στα sony erricsson και σε άλλα κινητά? ξέρει κανένας? Ναι ειναι χειροτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Perseas Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 (edited) Παιδιά έχω παρατηρήσει ότι το τηλέφωνο (το δικό μου τουλάχιστον) δε μπορεί να παίξει flash video. Δοκίμασα με τη native youtube εφαρμογή, με το Native browser, κατέβασα το Dolphin. Ούτε στο youtube παίζει τα videos, ούτε σε δύο αθλητικά sites που δοκίμασα. Μου βγάζει πάντα ότι "Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή video". Είναι κάποια ρύθμιση που δεν έχω δει; Επίσης πριν τα δοκιμάσω όλα αυτά έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. To κινητό είναι αναβαθμισμένο στη 2.3.4 unrooted φυσικά. Το έχει ξαναδεί κανείς; Έχει κάποια συμβουλή; Edit: Τελικά το τηλέφωνο έγινε root (yay :) ) στην 2.3.4- 20n (είναι γερμανικό) και ως δια μαγείας έστρωσε και το flash (ξέρω, ξέρω, δεν είναι μαγεία). Αυτή τη στιγμή είμαστε ΟΚ από rooting και stability... δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το gps και η μπαταρία δε δείχνει να στρώνει... πέφτει ακόμα στο 10% μέσα σε 24 ώρες... ψάχνουμε τη συνέχεια... από δω και πέρα βάζουμε έναν καλό uninstaller και αρχίζουμε τις εφαρμογές... Το antivirus είναι απαραίτητο κατά τη γνώμη σας;;; Edited March 8, 2012 by Perseas Παράθεση Take me out to the Ballgame Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Καλησπέρα παίδες. Μία ερώτηση γιατί πελάγωσα: θέλω να κάνω αναβάθμιση του κινητού στην 2.3.4 με την Zeus Rom από το XDA. Αυτό θα γίνει με τον τρόπο αναβάθμισης που έχει το topic αυτό στην πρώτη σελίδα ή με κάποιον άλλο τρόπο; Κάποιο link για διάβασμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 δυο ερωτησεις: 1. υπαρχει αναφορα μηνυματων στο κινητο; εγω δεν εχω. 2.κανενα προγραμματακι ωστε οταν χανω καποια κληση ή μηνυμα να χτυπαει (μπιπ) κ να με ειδοποιει οτι εχω αναπαντητη κληση ή sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 δυο ερωτησεις: 1. υπαρχει αναφορα μηνυματων στο κινητο; εγω δεν εχω. 2.κανενα προγραμματακι ωστε οταν χανω καποια κληση ή μηνυμα να χτυπαει (μπιπ) κ να με ειδοποιει οτι εχω αναπαντητη κληση ή sms; (α) Υπάρχει: Μηνύματα > Ρυθμίσεις > τσεκ στην Αναφορά Παράδοσης SMS (β) Εγώ χρησιμοποιώ το LG Touch Led notifications που σε ειδοποιεί με τα touch led. Δες εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.martinborjesson.o2xtouchlednotifications Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Γιατί σου δουλεύει με την 2.3.4, το φτιάξανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 εδω λεει οτι δεν λειτουργει σε 2.3.4 εκδοση , το δοκιμασα κ δεν λειτουργει οντως κανενα αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Γιατί σου δουλεύει με την 2.3.4, το φτιάξανε? Ωπ, δίκιο... είμαι ακόμα στην προηγούμενη έκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Γιατί σου δουλεύει με την 2.3.4, το φτιάξανε? εδω λεει οτι δεν λειτουργει σε 2.3.4 εκδοση , το δοκιμασα κ δεν λειτουργει οντως κανενα αλλο; Δεν το έχω δουλέψει ακόμα... για δείτε εδώ όμως: No LED https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorgolemis Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Δεν το έχω δουλέψει ακόμα... για δείτε εδώ όμως: No LED https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify&feature=search_result Μια ερώτηση και εγώ με την σειρά μου,μιας και είμαι νέος κάτοχος του black απο εχθές. Εκανα αναβάθμιση και έχω την εκδοση 2.3.4 V20n και αν μπορειτε να μου εξηγησετε πως το κάνω ρουτ και 2ον εχω το igo στην κάρτα μνήμης και το έκανα εγκατάσταση αλλα όταν παω στο εικονιδιο και το παταω δεν ανοιγει και μου λεει αυτο (Please insert your SD card containing iGO content files) δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.:( Α και ένα τελευταίο,πως κάνουμε soft reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Γεια σας παιδια!! μπορειτε να μου πειτε ποσο σας κραταει η μπαταρια με καλη χρηση??? εμενα με το ζορι μια ημερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorgolemis Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Ανάλογα την χρήση. Εάν τα έχεις όλα ανοιχτά,και πολλές εφαρμογές να τρέχουν (Gps,Ασύρματο,κινούμενα γραφικά στην οθόνη κτλ) τελειώνει γρήγορα. Εάν κάνεις νορμάλ χρήση (οθόνη όχι φουλ φωτεινότητα,τηλ 2G, κτλ) 2 μέρες στο μέγιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3llinas Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Εμένα μέσο όρο 2 μέρες αν και το έχω φτάσει μια φορά 4 μέρες ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorgolemis Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 (edited) Μια ερώτηση και εγώ με την σειρά μου,μιας και είμαι νέος κάτοχος του black απο εχθές. Εκανα αναβάθμιση και έχω την εκδοση 2.3.4 V20n και αν μπορειτε να μου εξηγησετε πως το κάνω ρουτ και 2ον εχω το igo στην κάρτα μνήμης και το έκανα εγκατάσταση αλλα όταν παω στο εικονιδιο και το παταω δεν ανοιγει και μου λεει αυτο (Please insert your SD card containing iGO content files) δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.:( Α και ένα τελευταίο,πως κάνουμε soft reset? Καμιά απάντηση παιδιά? Ειδικά για το ρουτ,κολλάω στο βήμα 5,(5. Press and Hold Volume + Button and insert your USB cable. 6. You'll Enter to Upgrade mode and see S/W upgrade please wait while upgrading)τα πατάω τα κουμπιά αλλά δεν κάνει τίποτα. Κάποιος που το έχει κάνει μπορεί να βοηθήσει? Edited March 10, 2012 by Gorgolemis Διόρθωση:O επιμένων νικά τελικά,έγινε ρουτ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Perseas Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Έχει ξαναδημοσιευτεί στο συγκεκριμένο thread αλλά εγώ έκανα root με τις οδηγίες που φαίνονται ΕΔΩ. Δούλεψε μια χαρά. Παράθεση Take me out to the Ballgame Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorgolemis Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Έχει ξαναδημοσιευτεί στο συγκεκριμένο thread αλλά εγώ έκανα root με τις οδηγίες που φαίνονται ΕΔΩ. Δούλεψε μια χαρά. Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Ναι και εγώ με αυτό προσπαθούσα,είχα κολλήσει σε ένα σημείο αλλά οκ τώρα,η συσκευή έγινε ρουτ:D. Για το πρόβλημα που έχω με το igo μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Το έκανα εγκατάσταση αλλα όταν παω στο εικονιδιο και το παταω δεν ανοιγει και μου λεει αυτο (Please insert your SD card containing iGO content files) δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Ναι και εγώ με αυτό προσπαθούσα,είχα κολλήσει σε ένα σημείο αλλά οκ τώρα,η συσκευή έγινε ρουτ:D. Για το πρόβλημα που έχω με το igo μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Το έκανα εγκατάσταση αλλα όταν παω στο εικονιδιο και το παταω δεν ανοιγει και μου λεει αυτο (Please insert your SD card containing iGO content files) δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Delete απο την καρτα SD, το φακελο Aura η οπως λεγεται (που περιεχει τα δεδομενα απο την προηγουμενη εγκατασταση) και κατεβασμα ξανα τους χαρτες κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diavolakos33 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Από τότε που έκανα αναβάθμιση στην 2.3.4 του δικού μου κινητού καθώς και της κοπέλας μου ( και οι δύο έχουμε Ρ970) εκεί που είναι σε κατάσταση αναμονής (μαύρη οθόνη) αρχίζει και αναβοσβήνει η οθόνη στο άσχετο. έχει κανείς καμιά ιδέα που μπορεί να οφείλεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Παιδια αν εχω custom rom (Νova) πως μπορω να κανω upadate στην stock 2.3.4 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3llinas Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Από τότε που έκανα αναβάθμιση στην 2.3.4 του δικού μου κινητού καθώς και της κοπέλας μου ( και οι δύο έχουμε Ρ970) εκεί που είναι σε κατάσταση αναμονής (μαύρη οθόνη) αρχίζει και αναβοσβήνει η οθόνη στο άσχετο. έχει κανείς καμιά ιδέα που μπορεί να οφείλεται; Ακριβώς το ίδιο μου έκανε και εμένα. Η λύση είναι να κάνεις επαναφορά εργοστασιακόν ρυθμίσεων μόνο έτσι. Το πιο πιθανο είναι να έχεις κάποια εφαρμογή εγκατεστημενει που δεν παίζει σε 2.3.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diavolakos33 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Ακριβώς το ίδιο μου έκανε και εμένα. Η λύση είναι να κάνεις επαναφορά εργοστασιακόν ρυθμίσεων μόνο έτσι. Το πιο πιθανο είναι να έχεις κάποια εφαρμογή εγκατεστημενει που δεν παίζει σε 2.3.4 θα το δοκιμάσω. ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorgolemis Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Ήθελα να ρωτήσω,αφού έχει γίνει rooted η συσκευή,πως κάνουμε απεγκατάσταση κάποια προγράμματα που δεν χρειαζόμαστε? Πάμε στο φάκελο του system βρίσκουμε το πρόγραμμα και το διαγράφουμε?Η κάτι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts