3llinas Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Αν είναι να έρθει το Γενάρη η gingerbread, η ICS πότε θα έρθει; και αυτη Γεναρη..........2013 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karav104 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Παιδια εχει κανεις δοκιμασει στο P970 να το συνδεσει με DSLR καμερα πχ Canon eos με το προγραμμα DSLR Controller http://dslrcontroller.com/ και τι αποτελεσματα ειχε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fisico Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Πριν λίγο μίλησα με LG και ένας κύριος που δεν ήταν και πολύ σίγουρος γιατί πράγμα του λέω και τι ακριβός μου λέει, μου είπε ότι από μέρα σε μέρα η αναβάθμιση. :(:(:( χαχαχα! ωραίο ε; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Καλημερα! Εκανα root το κινητο πριν λιγες μερες αλλα απο τα λιγα που ξερω δεν βρηκα τροπο να απεγκαταστήσω καποιες εφαρμογες της lg π.χ. μετοχές κλπ. Στην διαχείρηση προγραμμάτων δεν εχει αναμενη επιλογή της απεγκατάστασης. Με ποιο τροπο τις αφαιρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIESPI Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 (edited) Φίλοι ανακοινώθηκε 2.3 έκδοση για το τηλεφωνο μας.Ειναι κινεζικη έκδοση για τεστ αλλά αυτος που την εγκατέστησε λέει ότι δουλευει αλλά μεκάποια bugs.Εδω http://www.lg-phones.org/lg-optimus-black-android-2-3-4-gingerbread-v20a-rom-download.html.Συνιστώ να περιμένουμε οι βιαστικοί. Edited December 12, 2011 by GIESPI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaveiros1 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Η v20a υπάρχει από τον Οκτώβριο, είναι beta και έχει σοβαρά προβλήματα. Το λέει και κάτω κατω στο άρθρο που έβαλες οτι έχει bugs στο wifi, 3g και επίσης καποιες ενσωματωμένες εφαρμογές υποστηρίζουν μονο κινέζικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Παιδιά χαλαρώστε, 28 Οκτωβρίου θα βγει....I hate you lg!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 παιδια καλησπερα σας... ενδιαφερομαι να αποκτησω αυτο το κινητο λογω κυριως της οθονης του (ναι στα κινητα θελω αν εχω ΠΟΛΥ καλη οθονη) αλλα και της αναλογιας χρηματων-αποδοσης. θα ηθελα ωστοσω να διαβασω και γνωμες χρηστων που εχουν καποιους μηνες το κινητο στα χερια τους Μετα απο χρηση για αρκετο καιρο -παρατηρησατε σημαντικη μειωση της αποδοσης του σε σχεση με τον πρωτο καιρο? -εμφανιζει κολληματα σε εφαρμογες που πριν δεν εμφανιζε? και γενικα ανταποκρινεται εξακολουθει να ανταποκρινεται στις απαιτησεις σας ακομα και οταν το εχετε ''φορτωσει'' με εφαρμογες??? αν και ειναι λιγο πανομοιοτυπα τα ερωτηματα θα με βοηθουσατε αν αποντουσατε γιατι σκοπευω εαν τελικα το αγορασω να το κρατησω αρκετο καιρο και οχι μετα απο 4-5 μηνες να μου κολλαει και εχει γονατισει γενικως με την οποιαδηποτε χρηση που μπορει να του κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 θα με ενδιεφερε κ μενα το τελευταιο :) πως τα παει απο μπαταρια? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 παιδια καλησπερα σας... ενδιαφερομαι να αποκτησω αυτο το κινητο λογω κυριως της οθονης του (ναι στα κινητα θελω αν εχω ΠΟΛΥ καλη οθονη) αλλα και της αναλογιας χρηματων-αποδοσης. θα ηθελα ωστοσω να διαβασω και γνωμες χρηστων που εχουν καποιους μηνες το κινητο στα χερια τους Μετα απο χρηση για αρκετο καιρο -παρατηρησατε σημαντικη μειωση της αποδοσης του σε σχεση με τον πρωτο καιρο? -εμφανιζει κολληματα σε εφαρμογες που πριν δεν εμφανιζε? και γενικα ανταποκρινεται εξακολουθει να ανταποκρινεται στις απαιτησεις σας ακομα και οταν το εχετε ''φορτωσει'' με εφαρμογες??? αν και ειναι λιγο πανομοιοτυπα τα ερωτηματα θα με βοηθουσατε αν αποντουσατε γιατι σκοπευω εαν τελικα το αγορασω να το κρατησω αρκετο καιρο και οχι μετα απο 4-5 μηνες να μου κολλαει και εχει γονατισει γενικως με την οποιαδηποτε χρηση που μπορει να του κανω... Οχι, το κινητο δεν αλλαζει συμπεριφορα αναλογα με τις εφαρμογες (εκτος κι αν εχεις παρα πολλες να τρεχουν στο προσκηνιο). Καλο το LG αλλα μηπως να κοιτουσες το Galaxy S που ειναι δεκα φορες καλυτερο και εχει και πολυ καλη τιμη? θα με ενδιεφερε κ μενα το τελευταιο :) πως τα παει απο μπαταρια? Απο μπαταρια, αν το χρησιμοποιησεις απλα σαν τηλεφωνο κραταει λιγο πανω απο 2 μερες (παραπανω δεν εχω καταφερει, αλλα δεν το χρησιμοποιω ποτε ως "απλο" τηλεφωνο). Αν εχεις data ανοιχτα, ψαχνει για 3G δικτυα, παιζεις παιχνιδια, WIFI κτλ μια μερα το πολυ. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thiseas Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 παιδια καλησπερα σας... ενδιαφερομαι να αποκτησω αυτο το κινητο λογω κυριως της οθονης του (ναι στα κινητα θελω αν εχω ΠΟΛΥ καλη οθονη) αλλα και της αναλογιας χρηματων-αποδοσης. θα ηθελα ωστοσω να διαβασω και γνωμες χρηστων που εχουν καποιους μηνες το κινητο στα χερια τους Μετα απο χρηση για αρκετο καιρο -παρατηρησατε σημαντικη μειωση της αποδοσης του σε σχεση με τον πρωτο καιρο? -εμφανιζει κολληματα σε εφαρμογες που πριν δεν εμφανιζε? και γενικα ανταποκρινεται εξακολουθει να ανταποκρινεται στις απαιτησεις σας ακομα και οταν το εχετε ''φορτωσει'' με εφαρμογες??? αν και ειναι λιγο πανομοιοτυπα τα ερωτηματα θα με βοηθουσατε αν αποντουσατε γιατι σκοπευω εαν τελικα το αγορασω να το κρατησω αρκετο καιρο και οχι μετα απο 4-5 μηνες να μου κολλαει και εχει γονατισει γενικως με την οποιαδηποτε χρηση που μπορει να του κανω... Ειμαι κάτοχος του κινητού από τον Οκτώβρη. Δεν μπορώ να πω οτι ειμαι ενθουσιασμένος από την επιλογή μου. Εχει παρα πολλες ελλειψεις σε επίπεδο software αλλα και σαν hardware υλοποίηση ειναι πολυ φτηνιάρικο και πλαστικουρα με μονο θετικο στοιχειο τη φωτεινοτητα της οθονης. Εφαγε και ενα κόλλημα πριν από ημέρες και έπρεπε να του κάνω επαναφορα εργοστασιακών παραμέτρων για να επανελθει χανοντας οτι ειχα περασει. Επίσης η ενσωματωμενη εφαρμογη επαφων κράσαρε συνεχως και έπρεπε να χρησιμοποιω τριτη εφαρμογή. Τέλος η μπαταρία ειναι για τα πανηγυρια, μιαμιση μερα το πολυ με μετρια χρηση. Τα 360 € που έδωσα για να το παρω τα θεωρω πλεον υπερβολικα για οσα προσφέρει. Στα θετικα πέραν της οθονης το οτι ειναι πολυ λεπτό. Το λειτουργικο του συστημα για αλλους ειναι πλεονεκτημα για αλλους μειονεκτημα για μενα οχι ακριβως αυτο που θα ηθελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 τελικα, περασα σε 2x. ευχαριστω ολους που με βοηθησαν οσο καιρο ειχα αυτο το φανταστικο κινητο. καλα να περνατε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Καλο το LG αλλα μηπως να κοιτουσες το Galaxy S που ειναι δεκα φορες καλυτερο και εχει και πολυ καλη τιμη? Απο μπαταρια, αν το χρησιμοποιησεις απλα σαν τηλεφωνο κραταει λιγο πανω απο 2 μερες (παραπανω δεν εχω καταφερει, αλλα δεν το χρησιμοποιω ποτε ως "απλο" τηλεφωνο). Αν εχεις data ανοιχτα, ψαχνει για 3G δικτυα, παιζεις παιχνιδια, WIFI κτλ μια μερα το πολυ. βασικα ποτε δεν ειχα κινητο lg γ αυτο ρωταω για την ποιοτητα του,απο την αλλη οι μεχρι τωρα απαντησεις δεν αποκαλυπτουν και πολυ ικανοποιημενους χρηστες (βεβαια ξερω οτι προκειται για υποκειμενικες αποψεις κτλ κτλ) ευχαριστω πολυ παντως! αν θελει και καποιος αλλος ας ποσταρει εδω να μας πει με λιγα λογια αν ειναι ευχαριστημενος ποιοτικα απο αυτο το κινητο!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_k Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Το κινητό είναι τέλειο.Το έχω 6 μήνες και μέχρι σήμερα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaveiros1 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 (edited) Φιλε μου σε γενικές γραμμές το κινητό είναι μια χαρά. Εχω δουλέψει iphone 3gs, iphone 4, galaxy s και τώρα το lg optimus black. Στα μειονεκτήματα του βάζω την πισω κάμερα, τα χρώματα και η απόδοση κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτα για την τιμή του. Με το galaxy s χωρίς φλάς, είχα πολύ πιο όμορφες φωτογραφίες. Η μπροστά κάμερα είναι πλεονέκτημα καθώς έχει καλή ανάλυση. Με "πειραγμένη" έκδοση skype δουλεύει μια χαρά και ακόμα και όταν σε βλέπουν σε υπολογιστή, σε βλέπουν καλά. Το gps μετά το γνωστό fix, για μένα είναι οκ επίσης. Δεν το χρησιμοποιώ συχνά. Για κάποιον πιο απαιτητικό ίσως να μην είναι, πάντως με το gps test κλειδώνει δορυφόρους και μέσα στο σπίτι και μαλιστα περισσότερους απ το galaxy s. Η ποιότητα του ήχου θα μπορούσε να είναι και καλύτερη αλλά δεν είναι και άθλια. Η οθόνη προσωπικά μου αρέσει πολύ. Είναι το μόνο κινητό του είδους του, που όταν είμαι έξω σε ήλιο μπορώ να ξεχωρίζω τουλάχιστον τι δείχνει η οθόνη χωρίς να χρειάζομαι ομπρέλα. Κάτι ακόμα που πρέπει να πω είναι ότι ενώ έχει ίδια μνήμη με το galaxy s, η διαχείριση της μνήμης είναι ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΗ χωρίς να χρειάζονται τρίτα προγράμματα. Πάντα υπάρχει μνήμη ελεύθερη με αποτέλεσμα το κινητό να είναι πιο γρήγορο. Η μπαταρία του επίσης μου διαρκεί περίπου 30% περισσότερο απ ότι το galaxy s με ίδιες ρυθμίσεις. Η λήψη wifi είναι διπλάσια απ αυτή του galaxy. Στο μπαλκόνι με το galaxy δεν επιανα τιποτα, με το lg σερφάρω κανονικά. Για το θέμα του πλαστικού που γράφουν πολλοί, προσωπικά η κατασκευή του μου αρέσει γιατί είναι εξαιρετικά ελαφρύ, δεν κουράζει το χέρι. Μου έχει πέσει σε μαρμάρινα σκαλιά και κατρακύλησε μέχρι τον κάτω όροφο, ανοιξε...βγηκε η μπαταρία...και δεν έπαθε τίποτα...ΟΥΤΕ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ! Το συγκρίνω με το galaxy κυρίως γιατί αυτό είχα πριν. Βασικό μειονέκτημα για μένα είναι η τροποποιηση του android απο την lg. Eίχα αρκετά προβληματάκια με τις επίσημες ρομ, όπως πχ κάποιος άλλος που έγραφε οτι δεν μπορεις να κλεισεις τον ηχο της καμερας οταν βγαζεις φωτογραφία. Το βρίσκω κι εγώ εκνευριστικό αυτό...Εδώ και 2 μήνες το δουλεύω το κινητό με τη nova rom και έχω λύσει σχεδόν όλα τα θεματάκια που είχα. Ακόμα κι αν βγει η ginger θα περιμένω πριν κάνω ενημέρωση γιατί με τη nova rom είμαι πολυ ικανοποιημένος απο μπαταρία, απόδοση κτλ. Edited December 14, 2011 by kaveiros1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 να σαι καλα φιλε για την εκτενη απαντηση :) τελικα απ οτι αρχιζω να καταλαβαινω περισσοτερο εξαρταται απο την χρηση και την παραμετροποιηση του κινητου η αποδοση του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) επίσης να αναφέρω το τεράστιο πλεονέκτημα του κινητού (εκτός της οθόνης φυσικά που κατά την άποψή μου είναι η καλύτερη σε θέμα φωτεινότητας) στην ελεύθερη διαθέσιμη rom που είναι 1 gb και κάτι + κάρτα μνήμης, με ότι πλεονέκτημα σημαίνει αυτό και δεν το συναντάς σε άλλο κινητό Android της κατηγορίας. Ακόμη, το κινητό είναι εξαιρετικότατο και αξίζει τα λεφτά του αν αναλογιστεί κανείς το τι προσφέρει σε συνδυασμό με τις καταπληκτικές διαστάσεις και βάρος του. Edited December 14, 2011 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Εμένα κρατάει 5+ μέρες σε 2G σαν απλό κινητό. (auto-kill apps με advanced task killer) Με χρήση των δυνατοτήτων του 2 μέρες παιχνίδια wifi klp (όχι gps πλοήγηση με αυτοκίνητο). Το φορτίζω από pc (+ ρεύμα ~1 φορά το μήνα). Δεν ξέρω πως συμπεριφέρεστε στην μπαταρία αλλά στην αρχή θέλει καλιμπράρισμα με συγκεκριμένο τρόπο ώστε να έχει full capacity στη συνέχεια. PS. Δεν πρέπει να πέφτει η μπαταρία κάτω από 10% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 αν μπορειτε να βοηθησετε οι κατοχοι...μ αρεσει ΠΑΡΑ πολυ το λευκο optimus black και ειμαι μεταξυ αυτου και του λευκου galaxy s. Η τιμη πλεον ειναι η ιδια. Σαν κινητο εμφανισιακα μ αρεσει περισσοτερο το Lg. Το θεμα ειναι ειναι καλυτερο απεναντι απο το Galaxy S? Δεν προκειται να ασχοληθει με roms κτλ τα μονα που με ενδιαφερουν ειναι -Ποιοτητα κατασκευης -Οθονη -Μπαταρια -SAR Να το παρω η να παω σε Galaxy S Καλυτερα? Επισης το λευκο ειναι παραεισαγωγη ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 αν μπορειτε να βοηθησετε οι κατοχοι...μ αρεσει ΠΑΡΑ πολυ το λευκο optimus black και ειμαι μεταξυ αυτου και του λευκου galaxy s. Η τιμη πλεον ειναι η ιδια. Σαν κινητο εμφανισιακα μ αρεσει περισσοτερο το Lg. Το θεμα ειναι ειναι καλυτερο απεναντι απο το Galaxy S? Δεν προκειται να ασχοληθει με roms κτλ τα μονα που με ενδιαφερουν ειναι -Ποιοτητα κατασκευης -Οθονη -Μπαταρια -SAR Να το παρω η να παω σε Galaxy S Καλυτερα? Επισης το λευκο ειναι παραεισαγωγη ξερει κανεις? Για τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Tiby Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 παίδες το κινητό το έχουν προσφόρα τα multirama 220€ για οποιον ενδιαφέρετε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 που?γιατί online δεν έχει κάτι!!!έχει πολλά κομμάτια ξέρουμε?μαύρο το έχει μονο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 παίδες το κινητό το έχουν προσφόρα τα multirama 220€ για οποιον ενδιαφέρετε.. Έχεις κανένα link να μας δόσεις?Δεν το βρίσκω... Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Tiby Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 δεν εχει βγει στο ιντερνετ!εχθες ημουν στο mall και μου ειπαν οτι εχει 220,και οτι εχει τελειωσει εκει.αλλα το ειχα δει και πριν μια βδομαδα οτι ηταν οντως τοσο..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts