sakiss Δημ. June 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Για το 2 και το Galaxy S2 και το Arc βρηκαν τοποθεσια παντως Google maps δοκίμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Google maps δοκίμασες? Πατησα σε ολα το Πλοηγηση , και μου βγαλε ενα μηνυμα με κατι , και πατησα ληψη οδηγιων , τα αλλα βρηκαν τοποθεσια Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Πατησα σε ολα το Πλοηγηση , και μου βγαλε ενα μηνυμα με κατι , και πατησα ληψη οδηγιων , τα αλλα βρηκαν τοποθεσιαΔεν ξέρω φίλε μου...τo navigation με google maps λειτουργει....μήπως στο GS2/Arc ήταν ανοιχτο & το wifi και κατεβασαν τα δεδομενα ενω στο Black οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Δεν ξέρω φίλε μου...τo navigation με google maps λειτουργει....μήπως στο GS2/Arc ήταν ανοιχτο & το wifi και κατεβασαν τα δεδομενα ενω στο Black οχι? Σε ολα ανοιχτα ηταν το Wifi , εσεις εχετε καποιο προβλημα που το χετε ή ειναι ενταξει ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Σε ολα ανοιχτα ηταν το Wifi , εσεις εχετε καποιο προβλημα που το χετε ή ειναι ενταξει ? μια χαρά είναι, μπορεί αυτό που είδες να είχε κάποιο πρόβλημα ή να το επηρέαζε κάποια ανοιχτή εφαρμογή στο background. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giog Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Στην πρωτη σελιδα υπαρχει η επισημη hard case, να ρωτηξω κατι βρε παιδια τι διαφορα εχει η silicon case απο τη hard case και ποιος απο σας παραγγελνει απο e-bay να παρει μια και για μας και να του πληρωσουμε και μεταφορικα και τα παντα ολα που δεν εχουμε τα κονε και βαριομαστε να μαθουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Στην πρωτη σελιδα υπαρχει η επισημη hard case, να ρωτηξω κατι βρε παιδια τι διαφορα εχει η silicon case απο τη hard case και ποιος απο σας παραγγελνει απο e-bay να παρει μια και για μας και να του πληρωσουμε και μεταφορικα και τα παντα ολα που δεν εχουμε τα κονε και βαριομαστε να μαθουμε; Φτιάχνεις λογαριασμό στο paypal....βγάζεις μια prepaid card απο eurobank/πειραιώς...κανεις register στο ebay και την παραγγέλνεις.Mην βαριέσαι :p....η διαφορά ειναι στο υλικo...θα προτιμούσα την hard case που ειναι πιο διακριτική μιας και έχει ιδια σχεδον σχεδίαση με το καλυμμα της μπαταριας του black. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giog Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Φτιάχνεις λογαριασμό στο paypal....βγάζεις μια prepaid card απο eurobank/πειραιώς...κανεις register στο ebay και την παραγγέλνεις.Mην βαριέσαι :p....η διαφορά ειναι στο υλικo...θα προτιμούσα την hard case που ειναι πιο διακριτική μιας και έχει ιδια σχεδον σχεδίαση με το καλυμμα της μπαταριας του black. Α μονο αυτα θελει! Τιποτα δηλαδη! Ενταξει η προσφορα μου ισχυει ακομα! Οποιος το χει κανει αυτο και φερει καμια καλη γνησια θηκουλα ας το μοιραστει με την παρεα να παραγγειλουμε κι εμεις, με το αζημιωτο παντα! Ευχαριστω!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 (edited) βγάζεις μια prepaid card απο eurobank/πειραιώς... και όχι απαραίτητα σε αυτές τις 2 μόνο. Σε όλες όσες έχουν prepaid (και webbanking για να την φορτώνεις απο το pc και μην τρέχεις τράπεζα :p) όπως ΑΤΕ,Κυπρου κλπ Edited June 28, 2011 by heav3n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Offtopic συνεχεια ... Δεν χρειαζεται να βγαλεις καν καρτα . Αμα εχεις λογαριασμο στην Πειραιως με την καρτα του ΑΤΜ μπορεις κανονικα να την χρησιμοποιησεις για αγορες . Ενα paypal και ενα ebay λογαριασμο κανεις μεσα σε 5 λεπτα και εισαι ετοιμος Offtopic finish here Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan22b Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Έχει χρησιμοποιήσει ή έχει να προτείνει κανείς ακουστικά πέρα από αυτά που είχε στο κουτί; ( πιο φτηνά δεν είχαν να βάλουν; ) Πέραν του ότι ποτέ δεν κατάφερα να συνηθίσω τις "βεντουζόψειρες" σαν ακουστικά με χαλάει που δεν μπορώ να ελέγξω την ένταση ή ακόμα και τα pause/play/fw/rw. Έχω καλομάθει από τα AD-54 που έδινε το Ν-85. Αυτό που ψάχνω στην ουσία είναι κάτι σαν τα AD-54 ή τα HTC RC E160 ή τα του Iphone ή τα... ή τα... Δοκίμασα τα AD-54 στο Black αλλά τα κουμπιά ελέγχου δεν παίζουν αλλά ούτε και ακούς καλά... τα υπόλοιπα δεν μπορώ να τα δοκιμάσω και δεν θέλω να πάρω κάποια πριν είμαι σίγουρος ότι όντως παίζουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Να ρωτήσω κι εγω κάτι που παρατήρησα μόλις τώρα. Το σήμα της Vodafone παίζει συνεχώς μεταξύ φουλ αλλα και καθόλου μερικές φορές, σε ιδια σημεία που το x10 mini μου έχει φουλ σήμα. Αυτο είτε σε gsm είτε σε gsm/wcdma. Ίσως σε gsm να ήταν λίγο πιο βελτιωμένο. Σε συνομιλία με μια γραμμή δεν είχα κανένα πρόβλημα, άκουγα και με άκουγαν πεντακάθαρα, αλλα μου κάνει εντύπωση. Να παίζει ρόλο που η κάρτα sim είναι λίγο παλιά (και δεν θυμάμαι από ποτε την έχω, πως μπορω να το δω?). Αν αλλάξω δηλαδή σε μια καινούρια 3G δεν θα έχω πρόβλημα? αλλα αν ήταν έτσι τα ιδια δεν θα έκανε και στο mini? Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Έχει χρησιμοποιήσει ή έχει να προτείνει κανείς ακουστικά πέρα από αυτά που είχε στο κουτί; ( πιο φτηνά δεν είχαν να βάλουν; ) Πέραν του ότι ποτέ δεν κατάφερα να συνηθίσω τις "βεντουζόψειρες" σαν ακουστικά με χαλάει που δεν μπορώ να ελέγξω την ένταση ή ακόμα και τα pause/play/fw/rw. όντως αυτά τα ακουστικά είναι χάλια...εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. Ας προτείνει κανείς τπτ. Αυτο που εχω διαπιστωσει εγω ειναι οτι στο θεμα του σηματος το Black ειναι πολυ πανω απο τον μεσο ορο των συσκευων με Android, οπότε δε φταιει το τηλεφωνο! Ισχύει. Εμένα είναι πάντα φουλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Έβαλα το screen protector της Vikuiti (τα πήρα από εδώ http://bit.ly/jktNeN και έρχονται δύο στη συσκευασία). Η αίσθηση είναι καταπληκτική και δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στο touch (ούτε στο επάνω σημείο, πράγμα το οποίο είχε αναφερθεί). Το μόνο που μένει να δοκιμαστεί είναι το πως φαίνεται σε ιδιαίτερες συνθήκες φωτισμού (πχ ήλιος). Μια ερώτηση: κάναμε το root μας, βάλαμε το Titanium Backup, πήραμε τα Backup (θα επανέλθω με αυτό παρακάτω) και αρχίσαμε να βγάζουμε εφαρμογές. (1) Τi backup κρατάτε (αν κρατάτε); (2) Θέλω να βγάλω την εφαρμογή email της lg. Στο μενού μου δίνει δύο εγκατεστημένες Email εφαρμογές (την 1.0 και την αναβάθμιση της 2.0, η οποία έχει και το όνομα apk που αναφέρεται στην πρώτη σελίδα του thread). Ποια από τις δύο (ή και τις δύο;) αφαιρούμε; (3) Ποιο GPS πρόγραμμα χρησιμοποιείται στο LG; ΤΗΧ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 (1) Τi backup κρατάτε (αν κρατάτε); (2) Θέλω να βγάλω την εφαρμογή email της lg. Στο μενού μου δίνει δύο εγκατεστημένες Email εφαρμογές (την 1.0 και την αναβάθμιση της 2.0, η οποία έχει και το όνομα apk που αναφέρεται στην πρώτη σελίδα του thread). Ποια από τις δύο (ή και τις δύο;) αφαιρούμε; (3) Ποιο GPS πρόγραμμα χρησιμοποιείται στο LG; (1) Titanium Backup (θα το βρεις στο market). (2) Μπορείς και τις δύο. (3) Για τα προγράμματα πλοήγησης συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 (edited) Παιδια το κινητο είναι υποψήφιο προς αγορα. Για πείτε μου. 1. Με κανα 1 1/2 ωρα με 2 ωρες κλήσεις, 10 μηνύματα, λίγο σκαλισμα για φώτο, βιντεο και κανα δεκάλεπτο ιντερνετ το πολύ, πόσο θα αντέξει το κινητό (εννοείται όχι σε 3G δίκτυο). Βγάζει δύο μέρες; 2. Από βίντεο και φώτο (με φλάς και χωρίς) πως πάει; 3. Τελικά έχει θέμα με το σήμα; Edited July 1, 2011 by stama Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 το link για το swype στην 1η σελίδα δεν λειτουργεί υπάρχει καποιο άλλο; Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 (edited) λοιπον την βοηθεια σας ,εκανα τους φακελους για mp3 δικα μου περασα 1 κομματι..αλλα δεν μπορω να το βρω στις ειδοποιεισεις ωστε να το βαλω για ηχο κλησης. τι δεν εκανα σωστα? (το mp3 ηταν μουφα. θα βαλω ενα αλλο να δοκιμασω) τι αλλο πρεπει να προσεξω γενικα? θα βγει 2.3 εκδοση? Edited July 2, 2011 by billakosss Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 (edited) το link για το swype στην 1η σελίδα δεν λειτουργεί υπάρχει καποιο άλλο; Το ανανέωσα...για ξαναδοκίμασε. λοιπον την βοηθεια σας ,εκανα τους φακελους για mp3 δικα μου περασα 1 κομματι..αλλα δεν μπορω να το βρω στις ειδοποιεισεις ωστε να το βαλω για ηχο κλησης. τι δεν εκανα σωστα? (το mp3 ηταν μουφα. θα βαλω ενα αλλο να δοκιμασω) τι αλλο πρεπει να προσεξω γενικα? θα βγει 2.3 εκδοση? Toυς ήχους κλήσης τους βάζεις σε φάκελο ''ringtones''....ή απο την εφαρμογή που ακους τα Mp3 αν πατησεις παρατεταμένα σε ενα κομματι λογικα θα σου βγαλει επιλογη set as ringtone.Για 2.3 απο Σεπτέμβρη και βλέπουμε. Edited July 2, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 ευχαριστω Σακη. τωρα ενα αλλο... ενω μεσα απο το μενου εχω απενεργοποιησει τον ηχο για το πληκτρολογιο οταν γραφω σμς αυτο εξακολουθει να κανει τσικ τσικ! πως βγαινει?? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 ευχαριστω Σακη. τωρα ενα αλλο... ενω μεσα απο το μενου εχω απενεργοποιησει τον ηχο για το πληκτρολογιο οταν γραφω σμς αυτο εξακολουθει να κανει τσικ τσικ! πως βγαινει?? Λογικά απο ρυθμίσεις->ήχος->Ενταση->αν σου έχει επιλογη για Συστημα το κατεβάζεις στο 0% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Παιδια το κινητο είναι υποψήφιο προς αγορα. Για πείτε μου. 1. Με κανα 1 1/2 ωρα με 2 ωρες κλήσεις, 10 μηνύματα, λίγο σκαλισμα για φώτο, βιντεο και κανα δεκάλεπτο ιντερνετ το πολύ, πόσο θα αντέξει το κινητό (εννοείται όχι σε 3G δίκτυο). Βγάζει δύο μέρες; 2. Από βίντεο και φώτο (με φλάς και χωρίς) πως πάει; 3. Τελικά έχει θέμα με το σήμα; Kαποια απάντηση παρακαλώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 χθες το πηρα σημερα το πρωι το εβγαλα απο την φορτιση...η αληθεια ειναι οτι το εχω σκισει(λογικο) και τωρα ξαναφορτιζω.. με τηλεφωνα με σμς με wifi ανοιχτο. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 (edited) Το ανανέωσα...για ξαναδοκίμασε. το κατέβασα και το πέρασα αλλα συνέχεια μου πετάει μήνυμα περί μη αναμενόμενου προβλήματος και με υποχρεώνει σε αναγκαστική διακόπη ξέρει κανεις τι συμβαίνει; EDIT:είχα ξεχάσει να σβήσω το lib της έκδοσης για το galaxy :X που είχα δοκιμάσει την προηγούμενη εδομάδα και δημιούργησε confict με την έκδοση που υπάρχει στην πρώτη σελίδα του παρόντος τόπικ. Δουλεύει άψογα τώρα, thanks sakiss :D (ησύχασα και από την αδελφή μου που ήθελε να μου φάει το αγαπημένο μου galaxy S για το swype και μόνο! :p) Edited July 3, 2011 by sakiss Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan22b Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 ευχαριστω Σακη. τωρα ενα αλλο... ενω μεσα απο το μενου εχω απενεργοποιησει τον ηχο για το πληκτρολογιο οταν γραφω σμς αυτο εξακολουθει να κανει τσικ τσικ! πως βγαινει?? ρυθμίσεις-γλωσσα & πληκτρολόγιο - πληκτρολόγιο LG-ανατροφοδότηση ήχου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts