Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus Black / White (P970)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι... ένα απλό copy/paste αρκεί.

Θα το ρωτούσα κι εγώ αυτό. Επειδή πρόλαβαν κάποια files και folders και δημιουργήθηκαν αυτόματα στη "μαμίσια" κάρτα, αν κάνω ένα απλό copy/paste όλων αυτών από τη "μαμίσια" στη νέα που θέλω να βάλω, θα λειτουργούν τα πάντα όπως πριν;

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ok παιδια, βρήκα αυτο και δουλεύει άψογα, αναβοσβηνει τα κουμπακια κατω τόσο με κλήσεις-SMS όσο και με gmail...

https://market.android.com/details?id=com.martinborjesson.o2xtouchlednotifications

Μπραβο με εσωσες χιλια ευχαριστω...δουλευει αψογα

πραγματικα χρησιμη εφαρμογη! εμενα βεβαια αναβει μονο ο φακοσ το τελευταιο δεξια εικονιδιο...εσας αναβοσβηνουν ολα? πρεπει να κανω κατι απτο μενου της εφαρμογης?
Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...

πραγματικα χρησιμη εφαρμογη! εμενα βεβαια αναβει μονο ο φακοσ το τελευταιο δεξια εικονιδιο...εσας αναβοσβηνουν ολα? πρεπει να κανω κατι απτο μενου της εφαρμογης?

μόνο αυτό ανάβει (φακός) προφανώς για μικρή κατανάλωση ενέργειας.

frastgr

μόνο αυτό ανάβει,σίγουρα για λόγους οικονομίας,θα μπορούσε σε μελλοντική έκδοση να ανάβει άλλο λάμπακι σε μήνυμα,άλλο σε κλήση και άλλο σε μέηλ,εμένα πάντως μου αρκεί και με το παραπάνω για τώρα,αν αναβαθμιστεί καλοδεχούμενο φυσικά...

Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Για notifications χωρις να ξέρω αν λειτουργει στο black δοκιμάστε και την παρακάτω...

https://market.android.com/details?id=com.led.notify

Για notifications χωρις να ξέρω αν λειτουργει στο black δοκιμάστε και την παρακάτω...

https://market.android.com/details?id=com.led.notify

Δεν βλέπω να δουλεύει...

Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Δουλεύει μεν, δε με ενθουσίασε δε...φαντάζομαι τρώει και πιο πολύ μπαταρία...

Έχω μια ερώτηση για τη διαχείριση της μουσικής.

Αν αποφασίσω να περάσω μουσικά αρχεία (ή και ολόκληρα άλμπουμ σε μορφή folders), σε ποιο folder θα τα ρίξω για να τα βρει αμέσως ο music player; Στο folder "media" που έχει αυτόματα δημιουργηθεί, ή θα ανοίξω καινούργιο folder σε root επίπεδο; Και αν τα ρίξω στο "media", θα ρίχνω μέσα χύμα τα files ή τα album folders, ή καλύτερα να φτιάξω ένα subfolder "Μουσική" μέσα στο "media" και εκεί να τα ρίχνω;

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Έχω μια ερώτηση για τη διαχείριση της μουσικής.

Αν αποφασίσω να περάσω μουσικά αρχεία (ή και ολόκληρα άλμπουμ σε μορφή folders), σε ποιο folder θα τα ρίξω για να τα βρει αμέσως ο music player; Στο folder "media" που έχει αυτόματα δημιουργηθεί, ή θα ανοίξω καινούργιο folder σε root επίπεδο; Και αν τα ρίξω στο "media", θα ρίχνω μέσα χύμα τα files ή τα album folders, ή καλύτερα να φτιάξω ένα subfolder "Μουσική" μέσα στο "media" και εκεί να τα ρίχνω;

Διάβασε το πρώτο post αυτού του topic.

Διάβασε το πρώτο post αυτού του topic.

Ευχαριστώ, το είχα ξεχάσει.

Στο μεταξύ δοκίμασα και πέρασα κάποια folders με άλμπουμς μουσσικής σε όλες τις εκδοχές της προηγούμενης ερώτησής μου, και είδα ότι ο media player του κινητού τα ενσωμάτωσε στη βιβλιοθήκη του. Ωστόσο, οι εντυπώσεις από αυτό το media player που "φοράει" είναι κάκιστες, αφού δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα απεικόνισης των ελληνικών ID3 tags στη βιβλιοθήκη. Άλλα τα εμφανίζει σωστά στα ελληνικά, και άλλα "αλαμπουρνέζικα". Υπάρχουν ακόμα και περιπτώσεις που από ένα άλμπουμ με 11 τραγούδια, τα 10 να τα εμφανίζει ελληνικά και το 1 "αλαμπουρνέζικα", ενώ προφανώς όλο το άλμπουμ είχε ριπαριστεί την ίδια στιγμή, από το ίδιο cd και με το ίδιο πρόγραμμα (π.χ. iTunes ή Windows Media Player)!

Παίδες έχετε χρησιμοποιήσει το spb shell 3d; επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω θα ήθελα να μου πείτε αν δουλεύει καλά στη συσκευή μας .

Ευχαριστώ !!!!

frastgr

Παίδες έχετε χρησιμοποιήσει το spb shell 3d; επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω θα ήθελα να μου πείτε αν δουλεύει καλά στη συσκευή μας .

Ευχαριστώ !!!!

Δεν μου αρέσει καθόλου....πολύ φορτωμένο για τα γούστα μου θα προτιμούσα εναν πιο Minimal launcher.Σου στέλνω pm για να το δοκιμάσεις.;)

Δεν μου αρέσει καθόλου....πολύ φορτωμένο για τα γούστα μου θα προτιμούσα εναν πιο Minimal launcher.Σου στέλνω pm για να το δοκιμάσεις.;)

Οκ ευχαριστώ πολύ!!!!!

frastgr

• Administrators

Ευχαριστώ !!!!

Κάνε και μια αναζήτηση στο youtube και θα δεις πολλά video σχετικά με τη λειτουργία του. Στη συσκευή σου πάντως δεν έχει πρόβλημα να δουλέψει άψογα.

Modpic.gif

Το SPB Shell το δοκίμασα και όντως δουλεύει άψογα (για τρίτη φορά κάτοχος Black από χθές ) αλλά παραείναι μπιχλιμπιδάτο για τα γούστα μου οπότε και επιστράφηκε εκεί από όπου "αγοράστηκε"! :lol:

hallo haki...σωστη επιλογη ! απαιχτο το κινητακι!

προβλημα..εχω αλλες 2 συσκευες android και οταν πηγαινω στο market Και επιλεγω μια εφαρμογη μου την εμφανιζει

διαθεσιμη στις αλλες 2 και οχι στο black! (το κανει με μερικες οχι με ολες)

και βγαζει ενα μηνυμα κατι για ρυθμισεις ασφαλειας κλπ....τι ειναι και πως διορθωνεται?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• Administrators
παραείναι μπιχλιμπιδάτο για τα γούστα μου οπότε και επιστράφηκε εκεί από όπου "αγοράστηκε"! :lol:

Ας είμαστε πιο διακριτικοί σε τέτοια θέματα/συζητήσεις.

Modpic.gif

Την οθόνη με τι μπορούμε να την καθαρίσουμε; κάτι μαντηλάκια ελαφρώς βρεγμένα που έχω για το λαπτοπ κάνουν;

• Administrators
Την οθόνη με τι μπορούμε να την καθαρίσουμε; κάτι μαντηλάκια ελαφρώς βρεγμένα που έχω για το λαπτοπ κάνουν;

Αν είναι ειδικά για οθόνες ναι. Καλό είναι βέβαια να αποφεύγεται οτιδήποτε υγρό.

Modpic.gif

Παιδιά, ξέρει κανείς πως μπορούμε να βάλουμε το Ελληνικό swype στο black; το πέρασα μέσω root explorer και όταν το ξεκίνησα, στην εναλλαγή γλώσσας μου έβγαλε ότι η συγκεκριμένη έκδοση έχει φτιαχτεί για άλλη συσκευή (είχα βάλει του galaxy S το οποίο έχω εγώ, το black ανήκει στην αδελφή μου)

ευχαριστώ για την όποια βοήθεια

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης