Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Έχε υπόψιν ότι δεν χρειάζεται να το φορτίζεις με τις ώρες. Όταν γεμίσει η μπαταρία μπορείς να παίξεις κανονικά. Και σε γενικές γραμμές ενδείκνυται να μην αφήνουμε την μπαταρία να πέφτει κάτω του 10%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 (edited) Έχε υπόψιν ότι δεν χρειάζεται να το φορτίζεις με τις ώρες. Όταν γεμίσει η μπαταρία μπορείς να παίξεις κανονικά. Και σε γενικές γραμμές ενδείκνυται να μην αφήνουμε την μπαταρία να πέφτει κάτω του 10%. Το γνωρίζω φίλε μου, thanxs, διάβασα αρκετά γι αυτο το θέμα. Σκέφτομαι μάλιστα να παραγγειλω κιόλας μερικές έξτρα μπαταρίες με φορτιστής που βρίσκω στο eBay. Έχει κανείς καμία άποψη γι αυτές? σε αλλα υπό-forum συσκευών εδω μεσα διαβάζω ότι αρκετοί πήραν και είναι εντάξει. Επίσης να ρωτήσω αν κάποιος έχει υπ όψιν κάποια θήκη για τη ζώνη, είχα μια από iphone αχρησιμοποιητη αλλα οι διαστάσεις του lg είναι λίγο πιο μεγάλες με αποτέλεσμα να μην χωραει Edited June 14, 2011 by oykas2001 Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIESPI Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Φακός που χρησιμοποιεί το LED της συσκευής και επίσης την κάμερα με ανοιχτό το LED.Πολύ χρήσιμη και έξυπνη. Its Free https://market.android.com/details?id=com.scottmain.android.searchlight&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Φακός που χρησιμοποιεί το LED της συσκευής και επίσης την κάμερα με ανοιχτό το LED.Πολύ χρήσιμη και έξυπνη. Its Free https://market.android.com/details?id=com.scottmain.android.searchlight&feature=search_result επιτέλους ένα που να δουλεύει... όσα δοκίμασα δεν δούλευαν ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Ωραίος φίλε!!! Γιατί όλα τα άλλα τα πιο γνωστά δεν δούλευαν με το LED του LG! Thanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Για φακο που δουλεύει στο Black προτείνω τις παρακάτω https://market.android.com/details?id=identity.android.FlashLightDroid&feature=search_result https://market.android.com/details?id=com.codaya.hami9.flashlight&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_k Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 μπορεί να λειτουργήσει το ξυπνητήρη όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό?και εάν ναί πώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 μπορεί να λειτουργήσει το ξυπνητήρη όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό?και εάν ναί πώς? Δυστυχώς το ξυπνητήρι σε κανένα Android τηλέφωνο δεν λειτουργεί με κλειστή συσκευή... Μπορείς όμως να το έχεις στο flight mode ώστε ούτε μπαταρία να καίει,ούτε να εκπέμπει ακτινοβολία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Για όσους διαβάζουν και το MoDaCo άνοιξε τμήμα: http://android.modaco.com/category/525/lg-optimus-black-black-modaco-com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 (edited) Παιδιά, το έχω ξεσκονισει από χθες το κινητό, παρα πολύ καλο, ειδικά όταν το συγκρινω με το x10 mini μου (όχι ότι είχε κάτι στραβό, απλά μεγάλη η διάφορα σε όλους τους τομείς). Το μόνο που δεν μπόρεσα να σεταρω είναι το hotmail μου στην εφαρμογή email που έχει. Ξέρει κανείς ακριβώς τον τροπο? και ναι, έχω το Κ-9 αλλα θέλω να δω και να συγκρινω και το στάνταρ προγραμμα που έχει. Επίσης για τον φίλο Dracula που ρώτησε πιο πριν για το bluetooth mw600, ναι, δουλεύει άψογα και με αυτο το κινητό σε όλα, μουσική και κλήσεις (λίγο αργά το ξέρω, αλλα τώρα το συνδεσα!!!)... Και η μόνη εφαρμογή που δούλευε στο x10 mini και δε βλέπω να δουλεύει εδώ είναι........η ΔΕΗ!!!! Δεν ξέρω αν έχει κάποιο πρόβλημα τώρα γενικά, αλλα το ανοίγω και κατευθείαν βγάζει πρόβλημα και κλείνει. Στο x10 δούλευε μέχρι προχθές, αλλα ήταν τόσο ψειρα που ουσιαστικά δεν ήταν λειτουργικο...θα με πεις τώρα τι ψάχνεις για την ΔΕΗ!!! Επίσης, στο service mode μπαίνει με το 3845#*970* Και screenshot μπορείς να κανείς με το power+home Edited June 15, 2011 by oykas2001 Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Το μόνο που δεν μπόρεσα να σεταρω είναι το hotmail μου στην εφαρμογή email που έχει. Ξέρει κανείς ακριβώς τον τροπο? και ναι, έχω το Κ-9 αλλα θέλω να δω και να συγκρινω και το στάνταρ προγραμμα που έχει. Και screenshot μπορείς να κανείς με το power+home Εγώ έκανα Add account στο @ other αλλά έχει πρόβλημα...email που έχω διαβάσει από το pc μου τα ξαναστέλνει στο κινητό όταν μπω internet. Αυτό θέλω να διορθώσω εγώ αν ξέρει κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sousou Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 ψαχνω για θηκη εγω βρηκα αυτην εδω http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=50881 και σε ασπρο http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=50879 την εχει κανεις ? ή εχετε να μου προτεινετε καμια αλλη ? Παράθεση FAIRY:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 επειδη ενδιαφερομαι και εγω να το αγορασω,η μπαταρια του ποσο κραταει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 (edited) επειδη ενδιαφερομαι και εγω να το αγορασω,η μπαταρια του ποσο κραταει?? Φίλε μου, από χθες το απογευμα που το φορτισα πρώτη φορά και με λογικό ξεσκισμα (της πρώτης φοράς γαρ), τώρα είναι στο 44%. Βέβαια, είναι ακόμα αρχή και θα στρώσει καλύτερα η συμπεριφορα του μετά από καποιες φορτίσεις, ας πει και κάποιος πιο "παλιός" χρήστης περί τούτου. Σημειωτέον προς το παρόν τη φωτεινοτητα την έχω τέρμα κάτω, και παρ όλα αυτά μου φαίνεται στα ιδια επίπεδα με το μίνι μου... Όσο για τη θήκη που ρωτάει ο φίλος πιο πάνω, σιλικονης είναι μια χαρα, αν και στο eBay θα βρεις τις ίδιες πιο φτηνά. Παρηγγειλα μερικές καθώς και screen protector και μια θήκη για ζώνη με κλιπ. Επίσης και δυο έξτρα μπαταρίες με φορτιστή, αν έχει κανείς καμία άποψη γι αυτές ευπρόσδεκτη η γνώμη. Σε ξένα φόρουμ διαβάζω αρκετά καλα γι αυτές, αν και βρήκα και μια αναφορά για μειωμένη χωρητικότητα αυτών... Edited June 15, 2011 by oykas2001 Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alezou Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Καλησπέρα και από μένα, Είμαι νέος κάτοχος του optimus black και γενικότερα του android λειτουργικού. Απ ' ότι βλέπω δε μπορώ να στείλω φωτό/video από το κινητό μέσω bluetooth σε άλλο κινητό ή pc. Είναι όντως έτσι ή εγώ δε βλέπω την επιλογή??? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Καλησπέρα και από μένα, Είμαι νέος κάτοχος του optimus black και γενικότερα του android λειτουργικού. Απ ' ότι βλέπω δε μπορώ να στείλω φωτό/video από το κινητό μέσω bluetooth σε άλλο κινητό ή pc. Είναι όντως έτσι ή εγώ δε βλέπω την επιλογή??? Ευχαριστώ Menu Συλλογή. Πατας το αριστερό πλήκτρο και έπειτα "Κοινή χρήση". Τσεκαρεις όποια θες και....εφυγαν:cool: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Φίλε μου, από χθες το απογευμα που το φορτισα πρώτη φορά και με λογικό ξεσκισμα (της πρώτης φοράς γαρ), τώρα είναι στο 44%. Βέβαια, είναι ακόμα αρχή και θα στρώσει καλύτερα η συμπεριφορα του μετά από καποιες φορτίσεις, ας πει και κάποιος πιο "παλιός" χρήστης περί τούτου. Σημειωτέον προς το παρόν τη φωτεινοτητα την έχω τέρμα κάτω, και παρ όλα αυτά μου φαίνεται στα ιδια επίπεδα με το μίνι μου... Όσο για τη θήκη που ρωτάει ο φίλος πιο πάνω, σιλικονης είναι μια χαρα, αν και στο eBay θα βρεις τις ίδιες πιο φτηνά. Παρηγγειλα μερικές καθώς και screen protector και μια θήκη για ζώνη με κλιπ. Επίσης και δυο έξτρα μπαταρίες με φορτιστή, αν έχει κανείς καμία άποψη γι αυτές ευπρόσδεκτη η γνώμη. Σε ξένα φόρουμ διαβάζω αρκετά καλα γι αυτές, αν και βρήκα και μια αναφορά για μειωμένη χωρητικότητα αυτών... δωσε μας links των αγορων σου στο ebay thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 (edited) δωσε μας links των αγορων σου στο ebay thanks Εδω τα links: Pouch: http://cgi.ebay.com/New-OEM-Android-Pouch-Case-LG-Optimus-Black-P970-/270766620431?_trksid=p4340.m263&_trkparms=algo%3DSI%26its%3DI%252BC%26itu%3DUCI%252BUA%252BFICS%26otn%3D10%26pmod%3D280678572410%26ps%3D63%26clkid%3D680944507706259060#ht_2200wt_689 Leather case: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190532625242&ssPageName=ADME:L:OC:US:1123 Battery: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230623634030&ssPageName=ADME:L:OC:US:1123 Silicon & film: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150613867216&ssPageName=ADME:L:OC:US:1123 Μεμβράνη Vikuiti: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320697603819&ssPageName=ADME:L:OC:US:1123 (την είχε προτείνει κι ένας φίλος πιο πριν, είναι πολύ καλή) Ελπίζω να βοηθησα. Αν κάποιο έχει τελειώσει, κάντε μια αναζήτηση ξανα Edited June 16, 2011 by oykas2001 Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Εδω τα links: Μεμβράνη Vikuiti: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320697603819&ssPageName=ADME:L:OC:US:1123 (την είχε προτείνει κι ένας φίλος πιο πριν, είναι πολύ καλή) φίλε μου καλής ποιότητας η μεμβράνη άλλα έχει ενοχλητικά αρνητικό αποτέλεσμα στο touch του κινητού. Το έχουν αναφέρει και άλλα μέλη άλλα εχθές που δοκίμασα ο ίδιος τη συγκεκριμένη μεμβράνη όντως υπάρχει μεγάλο θέμα με το touch και την έβγαλα αμέσως. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 φίλε μου καλής ποιότητας η μεμβράνη άλλα έχει ενοχλητικά αρνητικό αποτέλεσμα στο touch του κινητού. Το έχουν αναφέρει και άλλα μέλη άλλα εχθές που δοκίμασα ο ίδιος τη συγκεκριμένη μεμβράνη όντως υπάρχει μεγάλο θέμα με το touch και την έβγαλα αμέσως. Δεν πρόλαβα να την βαλω ακόμα διότι είχα αφήσει αυτήν που έρχεται με το κινητό, αλλα μιας και άρχισε να φουσκαλιαζει θα την βαλω οσονουπω Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan22b Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 φίλε μου καλής ποιότητας η μεμβράνη άλλα έχει ενοχλητικά αρνητικό αποτέλεσμα στο touch του κινητού. Το έχουν αναφέρει και άλλα μέλη άλλα εχθές που δοκίμασα ο ίδιος τη συγκεκριμένη μεμβράνη όντως υπάρχει μεγάλο θέμα με το touch και την έβγαλα αμέσως. σε μένα με τη μεμβράνη είχε χάσει σε touch και ειδικά το πάνω μέρος έσπαγε νεύρα. Προχθές σκέφτηκα να την ανασηκώσω στο πάνω μέρος και πράγματι μετά έπαιζε μια χαρά... το ίδιο έκανα και σε κάποια άλλα σημεία που δυσκολοέπιανε το touch. Το κακό είναι ότι όποια βρομιά είχε πιάσει περιμετρικά αλλά και στα κοψίματα μικροφώνου/κάμερας/sensor κόλλησαν μέσα και αναγκάστηκα να την ξηλώσω... Όποιος λοιπόν τη βάλει και έχει σοβαρό πρόβλημα στο touch ας την ξεκολλήσει/επανακολλήσει στην αρχή, όσο είναι ακόμα καθαρή ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 φίλε μου καλής ποιότητας η μεμβράνη άλλα έχει ενοχλητικά αρνητικό αποτέλεσμα στο touch του κινητού. Το έχουν αναφέρει και άλλα μέλη άλλα εχθές που δοκίμασα ο ίδιος τη συγκεκριμένη μεμβράνη όντως υπάρχει μεγάλο θέμα με το touch και την έβγαλα αμέσως. Αυτό ακριβώς, το έχουμε πει επανειλημμένως για το συγκεκριμένο screen protector. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Φίλε μου, από χθες το απογευμα που το φορτισα πρώτη φορά και με λογικό ξεσκισμα (της πρώτης φοράς γαρ), τώρα είναι στο 44%. Βέβαια, είναι ακόμα αρχή και θα στρώσει καλύτερα η συμπεριφορα του μετά από καποιες φορτίσεις, ας πει και κάποιος πιο "παλιός" χρήστης περί τούτου. Σημειωτέον προς το παρόν τη φωτεινοτητα την έχω τέρμα κάτω, και παρ όλα αυτά μου φαίνεται στα ιδια επίπεδα με το μίνι μου... Εμένα βρε παιδιά γιατί μου κρατάει μόνο 6-10 ώρες οι μπαταρία; το cell standby είναι μονίμως 40-60%... καμιά λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Εγώ πάντως όσο κάνω φορτίσεις στρώνει η μπαταρία(γιατί στην αρχή ήταν για κλάματα)....κλείσε το 3G αν δεν έχεις data plan. Επίσης, φόρτιζε το από το pc κυρίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Παιδια μια ερωτηση Επειδη ψαχνω να αγορασω και εγω το black μεταχειρισμενο, αν βρω αγγλικο θα μπορω να του βαλλω ελληνικα? Στα windows[htc hd] που ημουνα πριν ο μανιλα ειχε ελληνικα. Επισης αν ηθελα αλλαζα ρομ και εβαζα μια με ολα στα ελληνικα. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts