Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus Black / White (P970)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Παιδια επειδή ενδιαφέρομαι για το κινητό, μπορεί να μου πει κάποιος που το έχει αγορασμένο από την wind αλλά χρησιμοποιεί άλλο πάροχο, αν το κινητό έχει by default συντομεύσεις και ρυθμίσεις της wind εγκατεστημένες? Ή είναι unbranded? Έχω cosmote... Σας ευχαριστώ!

Η συσκευή είναι όντως unbranded.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

jipako, μετα απο λιγο θα επανελθει το καινουργιο μαρκετ.

πόσο είναι αυτό το λίγο; εμένα εδώ και μια βδομάδα που το έχω αγοράσει (το κινητό) μόνο το παλιό μαρκετ βγάζει.

Edited by frastgr
frastgr

πλέον η συγκεκριμένη αναβάθμιση δεν είναι διαθέσιμη είτε ΟΤΑ είτε με καλώδιο. Νομίζω μόνο για μια ημέρα ήταν διαθέσιμη και μετά αποσύρθηκε.
frastgr

ακόμα δεν έχει το νέο μάρκετ.

και κάτι ακόμα, μήπως κάποιος γνωρίζει γιατι όταν κάνω έλεγχο αναβάθμισης μου λέει : η σύνδεση απέτυχε λόγω σφάλματος επαλήθευσης ταυτότητας. ???

ευχαριστώ.

(έχω την 10α)

• Administrators
ακόμα δεν έχει το νέο μάρκετ.

και κάτι ακόμα, μήπως κάποιος γνωρίζει γιατι όταν κάνω έλεγχο αναβάθμισης μου λέει : η σύνδεση απέτυχε λόγω σφάλματος επαλήθευσης ταυτότητας. ???

ευχαριστώ.

(έχω την 10α)

Έτσι βγάζουν όλα. Για ενδεχόμενη αναβάθμιση να δοκιμάσεις μέσω του PC σου με το LG update tool.

Modpic.gif

ευχαριστώ. .. για το market ? (παλιότερα σε άλλη συσκευή , μετά από κάποιες ώρες το έβγαζε.. τώρα τίποτα. )

• Administrators
ευχαριστώ. .. για το market ? (παλιότερα σε άλλη συσκευή , μετά από κάποιες ώρες το έβγαζε.. τώρα τίποτα. )

Θα αναβαθμιστεί και αυτό (αργή ή γρήγορα) δεν υπάρχει λόγος να σε απασχολεί.

Modpic.gif

Ξέρει κανείς τον δείκτη sar που λέει το manual σε US και EU ???

Σε αγγλικό manual αναφέρονται τα παρακάτω:

The highest SAR value for this

model phone tested by DASY4 for

use at the ear is 1.27 W/kg (10g)

and when worn on the body is

1.43 W/Kg(10g).

Ξέρουμε τίποτα για το πότε θα πάρει την αναβάθμιση σε 2.3 ή για καμία custom rom;

ναι ρε παιδιά κρίμα είναι .. :O είχα το μιλεστονε.. και κάθε μέρα που ( λέει ο λόγος ) είχα και κάτι διαφορετικό . άσε που είχα και την τελευταία έκδοση android (ας είναι καλά ο cm7 ):rolleyes:

ναι ρε παιδιά κρίμα είναι .. :O είχα το μιλεστονε.. και κάθε μέρα που ( λέει ο λόγος ) είχα και κάτι διαφορετικό . άσε που είχα και την τελευταία έκδοση android (ας είναι καλά ο cm7 ):rolleyes:

Ας δουμε πρωτα πως θα παει σε πωλησεις και βλεπουμε τι υποστηρηξη θα εχει απο xda....ακομα δεν του έχουν φτιάξει δικη του ενότητα.

Ας δουμε πρωτα πως θα παει σε πωλησεις και βλεπουμε τι υποστηρηξη θα εχει απο xda....ακομα δεν του έχουν φτιάξει δικη του ενότητα.

Σίγουρα όμως κοι κάτοχοι του, να μην περιμένουν και πολλά πράγματα από custom roms...

• Administrators
Σίγουρα όμως κοι κάτοχοι του, να μην περιμένουν και πολλά πράγματα από custom roms...

Δεν βρίσκω για ποιο λόγο οι κάτοχοι της συγκεκριμένης συσκευής να μην περιμένουν περισσότερα πράγματα από custom roms. Εδώ έχουμε δει σε άλλες και άλλες συσκευές. :confused:

Modpic.gif

Ασχετο. . αλλα το hands free σας "κουμπωνει" καλα? Εμενα δεν κανει το χαρακτηριστικό

κλικ .

το θέμα είναι και ποιο θα είναι το marketing της LG. Η samsung πχ. με το που έβγαλε το S-II έστειλε συσκευή στο XDA για να βγάλουν ROM.

Ασχετο. . αλλα το hands free σας "κουμπωνει" καλα? Εμενα δεν κανει το χαρακτηριστικό

κλικ .

ναι μια χαρά...στο αυτί μου δεν "κουμπώνει" εύκολα όμως :p Γενικά προτιμούσα το παλιό στυλ

Eνας φιλος πηγε να το παρει απο wind και στο ταμειο του ειπαν 399...δεν τον ρωτησα αν το χτυπησανε στο scanner....λετε να αλλαξε η τιμη?

Καλησπέρα κι από μενα, μιας και νέος κάτοχος του εν λόγω κινητού από το μεσημερακι. Δεν πρόλαβα πολλα πολλα, μερικές παραμετροποιησεις και τώρα φορτισμα, το βράδυ ξεσκισμα!!! Πρώτη εντύπωση πολύ καλη η οθόνη, αν και δε πρόλαβα να την ελεγξω στον ήλιο, διότι μόλις το άνοιξα, άρχισε να βρέχει...(τυχαίο...?). Το βραδάκι λοιπόν με νέες εντυπώσεις και φυσικά οποίος επιθυμεί, παρακαλώ να αισθανθεί άνετος να ρωτήσει ότι θελει
Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB