Administrators athanaso77 Δημ. June 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Παιδια επειδή ενδιαφέρομαι για το κινητό, μπορεί να μου πει κάποιος που το έχει αγορασμένο από την wind αλλά χρησιμοποιεί άλλο πάροχο, αν το κινητό έχει by default συντομεύσεις και ρυθμίσεις της wind εγκατεστημένες? Ή είναι unbranded? Έχω cosmote... Σας ευχαριστώ! Η συσκευή είναι όντως unbranded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 αλλά πλέον κάνει 399 στη wind νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Εχει καποιος προβλημα με το market? Εμενα μου βγαζει το παλιο. . Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 (edited) jipako, μετα απο λιγο θα επανελθει το καινουργιο μαρκετ. πόσο είναι αυτό το λίγο; εμένα εδώ και μια βδομάδα που το έχω αγοράσει (το κινητό) μόνο το παλιό μαρκετ βγάζει. Edited June 11, 2011 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 αλλά πλέον κάνει 399 στη wind νομίζωΔεν ξερω αν ισχυει....who cares. http://www.skroutz.gr/s/329734/LG-Optimus-Black-P970.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 πλέον η συγκεκριμένη αναβάθμιση δεν είναι διαθέσιμη είτε ΟΤΑ είτε με καλώδιο. Νομίζω μόνο για μια ημέρα ήταν διαθέσιμη και μετά αποσύρθηκε. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmanic Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Ξέρει κανείς τον δείκτη sar που λέει το manual σε US και EU ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 ακόμα δεν έχει το νέο μάρκετ. και κάτι ακόμα, μήπως κάποιος γνωρίζει γιατι όταν κάνω έλεγχο αναβάθμισης μου λέει : η σύνδεση απέτυχε λόγω σφάλματος επαλήθευσης ταυτότητας. ??? ευχαριστώ. (έχω την 10α) Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 ακόμα δεν έχει το νέο μάρκετ. και κάτι ακόμα, μήπως κάποιος γνωρίζει γιατι όταν κάνω έλεγχο αναβάθμισης μου λέει : η σύνδεση απέτυχε λόγω σφάλματος επαλήθευσης ταυτότητας. ??? ευχαριστώ. (έχω την 10α) Έτσι βγάζουν όλα. Για ενδεχόμενη αναβάθμιση να δοκιμάσεις μέσω του PC σου με το LG update tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 ευχαριστώ. .. για το market ? (παλιότερα σε άλλη συσκευή , μετά από κάποιες ώρες το έβγαζε.. τώρα τίποτα. ) Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Ξέρουμε τίποτα για το πότε θα πάρει την αναβάθμιση σε 2.3 ή για καμία custom rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 ευχαριστώ. .. για το market ? (παλιότερα σε άλλη συσκευή , μετά από κάποιες ώρες το έβγαζε.. τώρα τίποτα. ) Θα αναβαθμιστεί και αυτό (αργή ή γρήγορα) δεν υπάρχει λόγος να σε απασχολεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Ξέρει κανείς τον δείκτη sar που λέει το manual σε US και EU ??? Σε αγγλικό manual αναφέρονται τα παρακάτω: The highest SAR value for this model phone tested by DASY4 for use at the ear is 1.27 W/kg (10g) and when worn on the body is 1.43 W/Kg(10g). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Ξέρουμε τίποτα για το πότε θα πάρει την αναβάθμιση σε 2.3 ή για καμία custom rom; ναι ρε παιδιά κρίμα είναι .. :O είχα το μιλεστονε.. και κάθε μέρα που ( λέει ο λόγος ) είχα και κάτι διαφορετικό . άσε που είχα και την τελευταία έκδοση android (ας είναι καλά ο cm7 ):rolleyes: Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 ναι ρε παιδιά κρίμα είναι .. :O είχα το μιλεστονε.. και κάθε μέρα που ( λέει ο λόγος ) είχα και κάτι διαφορετικό . άσε που είχα και την τελευταία έκδοση android (ας είναι καλά ο cm7 ):rolleyes: Ας δουμε πρωτα πως θα παει σε πωλησεις και βλεπουμε τι υποστηρηξη θα εχει απο xda....ακομα δεν του έχουν φτιάξει δικη του ενότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Ας δουμε πρωτα πως θα παει σε πωλησεις και βλεπουμε τι υποστηρηξη θα εχει απο xda....ακομα δεν του έχουν φτιάξει δικη του ενότητα. Σίγουρα όμως κοι κάτοχοι του, να μην περιμένουν και πολλά πράγματα από custom roms... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Σίγουρα όμως κοι κάτοχοι του, να μην περιμένουν και πολλά πράγματα από custom roms... Δεν βρίσκω για ποιο λόγο οι κάτοχοι της συγκεκριμένης συσκευής να μην περιμένουν περισσότερα πράγματα από custom roms. Εδώ έχουμε δει σε άλλες και άλλες συσκευές. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Τελικά για screen protector ποιο είναι το καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Ασχετο. . αλλα το hands free σας "κουμπωνει" καλα? Εμενα δεν κανει το χαρακτηριστικό κλικ . Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan22b Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Ας δουμε πρωτα πως θα παει σε πωλησεις και βλεπουμε τι υποστηρηξη θα εχει απο xda....ακομα δεν του έχουν φτιάξει δικη του ενότητα. το θέμα είναι και ποιο θα είναι το marketing της LG. Η samsung πχ. με το που έβγαλε το S-II έστειλε συσκευή στο XDA για να βγάλουν ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Ασχετο. . αλλα το hands free σας "κουμπωνει" καλα? Εμενα δεν κανει το χαρακτηριστικό κλικ . ναι μια χαρά...στο αυτί μου δεν "κουμπώνει" εύκολα όμως :p Γενικά προτιμούσα το παλιό στυλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Eνας φιλος πηγε να το παρει απο wind και στο ταμειο του ειπαν 399...δεν τον ρωτησα αν το χτυπησανε στο scanner....λετε να αλλαξε η τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Ναι έληξε η προσφορά την προηγούμενη βδομάδα το ανέφερα και πιο πάνω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Ναι έληξε η προσφορά την προηγούμενη βδομάδα το ανέφερα και πιο πάνω ;)Οποτε skroutz :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Καλησπέρα κι από μενα, μιας και νέος κάτοχος του εν λόγω κινητού από το μεσημερακι. Δεν πρόλαβα πολλα πολλα, μερικές παραμετροποιησεις και τώρα φορτισμα, το βράδυ ξεσκισμα!!! Πρώτη εντύπωση πολύ καλη η οθόνη, αν και δε πρόλαβα να την ελεγξω στον ήλιο, διότι μόλις το άνοιξα, άρχισε να βρέχει...(τυχαίο...?). Το βραδάκι λοιπόν με νέες εντυπώσεις και φυσικά οποίος επιθυμεί, παρακαλώ να αισθανθεί άνετος να ρωτήσει ότι θελει Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts