Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus Black / White (P970)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1)Δημιουργεις φάκελο Rings μεσα στην sd.

2)Θα σου πρότεινα την εφαρμογή K9 mail.Καλύτερα πάντως να φτιάξεις gmail και να περασεις τις επαφές σου εκεί.

https://market.android.com/details?id=com.fsck.k9

ευχαριστω για την απαντηση αλλα....

1.εκανα φακελο στην sd με ονομασια Rings, αλλα οι ηχοι που εβαλα εγω δεν μπαινουν για sms, ξυπνητηρι και ημερολογιο δυστηχως :cry:

2.απο οτι καταλαβα δεν μπορεις να βαλεις λογαριασμο yahoo, για αυτο εγω εκανα προωθηση mail του λογαριασμο yahoo, στο λογαριασμο gmail που εκανα και λαμβανω εκει τα mail του yahoo

FAIRY:ninja:

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1.εκανα φακελο στην sd με ονομασια Rings, αλλα οι ηχοι που εβαλα εγω δεν μπαινουν για sms, ξυπνητηρι και ημερολογιο δυστηχως :cry:

Βάλε την εφαρμογή Handcent sms. Με αυτή μπορείς να βάλεις όποιο τραγούδι θες να χτυπάει, και στο ξυπνητήρι το ίδιο... ;)

Για το root υπαρχει εδω http://www.android-hilfe.de/anleitungen-fuer-lg-p970-black/100748-how-root-fuers-lg-black.html

ειναι στα γερμανικα βεβαια αλλα πανευκολο σε μενα δουλεψε μια χαρα

1.Κατεβάζουμε την εφαρμογή Gingerbreak APK απο εδώ http://www.multiupload.com/HLCOFUHZ4E

2.Την βάζουμε στην κάρτα μνήμης SD

3.Απο ρυθμίσεις-εφαρμογές τικάρουμε Άγνωστες προελέυσεις

4.Απο ρυθμίσεις -εφαρμογές-ανάπτυξη τικάρουμε Εντοπισμό σφαλμάτων

5.Ανοίγουμε την εφαρμογή polaris που είναι file manager

6.Εγκαθιστούμε την εφαρμογή Gingerbreak APK

7.Πατάμε το κουμπί για root

6. Το Optimus Black κάνει επανεκίννηση και είναι rooted

Αντιγραφή απο το γερμανικό site Android-Hilfe.de

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά...

Παιδια να ρωτήσω ισχύει ακόμα η τιμη των 299€ και πάλι με την τιμολόγηση?
Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Παιδια να ρωτήσω ισχύει ακόμα η τιμη των 299€ και πάλι με την τιμολόγηση?

.....και να μην ισχύει.

http://www.skroutz.gr/s/329734/LG-Optimus-Black-P970.html

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ MP3 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.

1. Δημιουργουμε στην καρτα μνημης φακελο με το ονομα media.

2. Μεσα στο φακελο media δημιουργουμε φακελο με ονομα audio.

3. Μεσα στο φακελο audio δημιουργουμε 3 φακελους με τα ονοματα ringtones, notifications, alarms.

4. Στο φακελο ringtones βαζουμε τα mp3 που θελουμε να χρησιμοποιησουμε σαν ηχους κλησης.

Στο φακελο notifications βαζουμε τα mp3 που θελουμε να χρησιμοποιησουμε στα μηνυματα.

Στο φακελο alarms βαζουμε τα mp3 που θελουμε να χρησιμοποιησουμε στα ξυπνητηρια.

5. Καθε σετ mp3 εμφανιζεται κανονικα και ξεχωριστα (μαζι με τους εργοστασιακους ηχους) οταν παμε στο μενου του κινητου και θελουμε να επιλεξουμε εναν ηχο για καθε μια απο τις παραπανω λειτουργιες.

:D:D:D εκανα τους φακελους οπως ειπες και τωρα εχω τους δικους μου ηχους, σε ευχαριστω :D:D:D

Χθες του έβαλα την Vikuiti DQC160. Εύκολη τοποθέτηση ωραία αφή αλλά το touch του κινητού έχει πέσει σε εκνευριστικό σημείο. πχ το notification bar για να μπορέσει να γίνει focused και να το κατεβάσω σπάει νεύρα...

Έχει κανείς άλλος παρόμοια συμπεριφορά;

• Administrators
Έχει κανείς άλλος παρόμοια συμπεριφορά;

Το έχω αναφέρει και εγώ στο παρελθόν για άλλη συσκευή, με το ίδιο screen protector.

Modpic.gif

Το έχω αναφέρει και εγώ στο παρελθόν για άλλη συσκευή, με το ίδιο screen protector.

όντως... είχα δει να το αναφέρουν για την εν λόγω μεμβράνη απλά από την zagg δεν είχα μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος σε άλλο κινητό (+ οτι ακόμα δεν έχει βγάλει για το Black) και είπα να δοκιμάσω την Vikuiti.

το ζήτημα είναι αν στο συγκεκριμένο κινητό έχει βάλει κανείς protector που να μην επηρεάζει το touch του... για δεν θέλω να το αφήσω χωρίς...

όντως... είχα δει να το αναφέρουν για την εν λόγω μεμβράνη απλά από την zagg δεν είχα μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος σε άλλο κινητό (+ οτι ακόμα δεν έχει βγάλει για το Black) και είπα να δοκιμάσω την Vikuiti.

το ζήτημα είναι αν στο συγκεκριμένο κινητό έχει βάλει κανείς protector που να μην επηρεάζει το touch του... για δεν θέλω να το αφήσω χωρίς...

φίλε μου όντως είναι ζήτημα το θέμα του screen protector και θέμα τύχης αν είναι αυτό που θέλεις ή όχι. Έχω παραγγείλει και εγώ το vikuiti και το περιμένω να έρθει μετά τα καλά λόγια του φίλου haki διότι ενώ έχω βάλει κάποιο άλλο που είχα αγοράσει από Αγγλία και είναι πλήρως διαφανές και με εξαιρετικό touch όμως αφήνει δαχτυλιές σε σημείο που να βλέπεις θολά και το θέμα είναι ότι απομακρύνονται πολύ δύσκολα ακόμα και με πανάκι. Στο Νοκια Ν8 που έχω είχα βάλει κάποιο, δεν θυμάμαι τη μάρκα το είχα πάρει από τον Γερμανό το μόνο που θυμάμαι για το υλικό του έγραφε Japan PET material, το οποίο είναι εξαιρετικότατο σε όλα του το καλύτερο που έχω δοκιμάσει σε αποιαδήποτε συσκευή που είχα άλλα ακόμα δεν έχει βγεί για optimus black.

Edited by frastgr
frastgr

Καλά που δεν το πήρα ακόμα. Άλλο screen protector προτείνεται; Δεν θέλω να έχω την αίσθηση ότι υπάρχει προτέκτορ, αλλιώς δεν θα βάλω. Το αγόρασα το κινητό για να το χαρώ όχι να μου σπάει τα νεύρα :p

• Administrators
ΟΜΩΣ...κατι που παρατηρω στη συγκεκριμενη συσκευη ειναι οτι οταν την κρατας με το ενα χερι και λειτουργεις την οθονη με το αλλο χερι, η αποκριση της οθονης ειναι αψογη. Αν ομως το κινητο ειναι τοποθετημενο σε μια επιφανεια (και δεν εχει επαφη με το σωμα) και προσπαθεις να το λειτουργησεις με το ενα χερι, τοτε η οθονη πολλες φορες δεν αποκρινεται. Σα να του λειπει η αγωγιμοτητα. Δεν ξερω αν ευθυνεται η Vikuiti ή αν ετσι ειναι το κινητο αλλα βαριεμαι να την αφαιρεσω για να κανω δοκιμη...απλα το λειτουργω με τα δυο χερια.

Έχω την εντύπωση ότι και για αυτό... υπεύθυνο είναι το συγκεκριμένο screen protector. Το λέω ωστόσο με μία επιφύλαξη μιας και δεν είμαι σε θέση να το επιβεβαιώσω αυτή τη στιγμή.

Modpic.gif

τώρα που το δοκίμασα λίγο,

έχει πράγματι διαφορετική συμπεριφορά με τα 2 χέρια και με 1.

πριν τη μεμβράνη δεν είχα προσέξει διαφορά... αλλά δεν είχα δώσει σημασία...

εχω το κινητο απο την παρασκευη και μου βγαλε προβλημα στην καμερα.

βγαζω κανα δυο φωτο και την επομενη φορα που παω στην καμερα βγαζει ενα μνμ που λεει οτι "λυπουμαστε η εφαρμογη πρεπει να κλεισει....." αν κλεισω και ανοιξω το κινητο δουλευει η καμερα ξανα. αυτο το κανει συνεχεια. το εχει δει κανενας αυτο το προβλημα σε αυτο το κινητο?

το πηγα σημερα στην wind και μου ειπαν οτι ειναι προβλημα λογισμικου και οχι της καμερας

βγαζω κανα δυο φωτο και την επομενη φορα που παω στην καμερα βγαζει ενα μνμ που λεει οτι "λυπουμαστε η εφαρμογη πρεπει να κλεισει....." αν κλεισω και ανοιξω το κινητο δουλευει η καμερα ξανα. αυτο το κανει συνεχεια. το εχει δει κανενας αυτο το προβλημα σε αυτο το κινητο?

το πηγα σημερα στην wind και μου ειπαν οτι ειναι προβλημα λογισμικου και οχι της καμερας

μόλις διάβασα το ποστ σου έκανα καμιά 10αριά μαζεμένες και δεν μου το έκανε... ούτε δηλαδή μέχρι σήμερα μου το έχει κάνει.

Καποια στιγμή αλλαξα καρτες SD,μετα την αλλαγη εβγαζε αυτο το προβλημα το εκλεινα το ανοιγα κ ηταν ΟΚ

Καποια στιγμή αλλαξα καρτες SD,μετα την αλλαγη εβγαζε αυτο το προβλημα το εκλεινα το ανοιγα κ ηταν ΟΚ

και εγω απο την αρχη εβαλα μια 8 καρτα sd, μπορει να φταει και αυτο.

το πηγες στο καταστημα να το δουν? αν ναι σε ειπαν κατι απο το καταστημα ?

Οχι δεν το πηγα,δουλευει κανονικα,αλλα οποτε αλλαζω καρτες το κανει,]

ΚΑι εγώ έβαλα 8αρα αλλά την έκανα φορματ πρώτα (αφού είχα περάσει τα αρχεία μου στο pc) μετά έβαλα μέσα τα αρχεία που είχε η 2αρα του κινητού(για το android κλπ) έβαλα και τα άλλα αρχεία μου απτό pc και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.

Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να μην μου έρχονται τα mail της ημέρας ως unread ενώ κάποια από αυτά τα διάβασα απτό pc; Υπάρχει κάποια επιλογή; Στα windows mob δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα από default.

ΚΑι εγώ έβαλα 8αρα αλλά την έκανα φορματ πρώτα (αφού είχα περάσει τα αρχεία μου στο pc) μετά έβαλα μέσα τα αρχεία που είχε η 2αρα του κινητού(για το android κλπ) έβαλα και τα άλλα αρχεία μου απτό pc και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.

Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να μην μου έρχονται τα mail της ημέρας ως unread ενώ κάποια από αυτά τα διάβασα απτό pc; Υπάρχει κάποια επιλογή; Στα windows mob δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα από default.

Δεν το έχω (ακόμα) συγχρονίσει για να σου πω σίγουρα, αλλά αν το πρωτόκολλο είναι POP δε γίνεται. Πρέπει να το ορίσεις ως IMAP (τόσο στον client όσο και στο gmail).

να ρωτισω κατι το οποιο δεν βλεπω να αναφερ8ηκε καπου...ξερουμε αν εχει ξεκλειδωτο bootloader?

How long? Not long, 'cause

what you reap is what you sow

• Administrators
να ρωτισω κατι το οποιο δεν βλεπω να αναφερ8ηκε καπου...ξερουμε αν εχει ξεκλειδωτο bootloader?

Η LG γενικότερα δεν κλειδώνει τον bootloader στις συσκευές της, άρα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα εδώ.

Modpic.gif

Παιδια επειδή ενδιαφέρομαι για το κινητό, μπορεί να μου πει κάποιος που το έχει αγορασμένο από την wind αλλά χρησιμοποιεί άλλο πάροχο, αν το κινητό έχει by default συντομεύσεις και ρυθμίσεις της wind εγκατεστημένες? Ή είναι unbranded? Έχω cosmote... Σας ευχαριστώ!

Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 820 -> Oneplus One -> LG G7 -> Oneplus 8T

Παιδια επειδή ενδιαφέρομαι για το κινητό, μπορεί να μου πει κάποιος που το έχει αγορασμένο από την wind αλλά χρησιμοποιεί άλλο πάροχο, αν το κινητό έχει by default συντομεύσεις και ρυθμίσεις της wind εγκατεστημένες? Ή είναι unbranded? Έχω cosmote... Σας ευχαριστώ!

Οχι εγω το εχω με vodafone μονο κατι εφαρμογες της lg εχει για το ιντερνετ εχει τις ρυθμισεις της vodafone αλλα αυτο λογικα ειναι απο την καρτα

Απο wind το αγορασα