Bayern Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Πες ότι αυτός που το βρίσκει βγάζει μπαταρία για να βγάλει την σιμ από το κινητό. Όταν ανοίξει το κινητό πρέπει να βρει τον κωδικό που έχει η συσκευή για να την ξεκλειδωσει. Πως θα μπορέσει να βάλει άλλη ρομ στο κινητό εφόσον θα είναι κλειδωμένο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Πες ότι αυτός που το βρίσκει βγάζει μπαταρία για να βγάλει την σιμ από το κινητό. Όταν ανοίξει το κινητό πρέπει να βρει τον κωδικό που έχει η συσκευή για να την ξεκλειδωσει. Πως θα μπορέσει να βάλει άλλη ρομ στο κινητό εφόσον θα είναι κλειδωμένο ? Δεν χρειαζεται να ανοιξεις το κιν για να αλλαξεις ρομ. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Και μένα μου έκανε εντύπωση αυτό το παραπάνω. Γιατί να ανοίξω το τηλέφωνο για μπω στο recovery ή να το συνδέσω σε PC για να δώσω εντολές σε τερματικό. Η λειτουργία που έχει το Cerberus, να μην αφήνει το τηλέφωνο να κλείσει όταν είναι ανοιχτό, είναι αρκετά χρήσιμη. Θέλει βέβαια τηλέφωνο που δεν βγαίνει η μπαταρία του και να έχει ρυθμιστεί η οθόνη ξεκλειδώματος να είναι πχ με pin. Κερδίζεις σίγουρα χρόνο για να κάνεις ότι χρειαστεί για να σβήσεις το τηλέφωνο ή οτιδήποτε άλλο. Πάντως να ρωτάω έναν έναν στον δρόμο αν έχει κλέψει το τηλέφωνο μου, δεν νομίζω να είναι λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Μην κουραζεστε αδικα αν πεσει σε χερια εμπειρα δεν υπαρχει σωτηρια. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Συμφωνώ και η δυνατότητα διαγραφής των δεδομένων του τηλεφώνου αρκεί, αν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος. Όταν οι εταιρείες αχρηστεύουν τα τηλέφωνα από το imei θα είναι χρησιμότερο, αν βέβαια οι κλέφτες δεν είναι πάλι ένα βήμα μπροστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 (edited) Συμφωνώ και η δυνατότητα διαγραφής των δεδομένων του τηλεφώνου αρκεί, αν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος. Όταν οι εταιρείες αχρηστεύουν τα τηλέφωνα από το imei θα είναι χρησιμότερο, αν βέβαια οι κλέφτες δεν είναι πάλι ένα βήμα μπροστά. Αυτό θα ισχύσει σύντομα, αλλά όχι ακριβώς όπως το ανακοίνωσαν... Όταν οι κλέφτες θα είναι ένα βήμα μπροστά, οι εταιρίες θα αχρηστεύουν τα τηλέφωνα από το imei ...εεε... το imei από τα τηλέφωνα εννοώ !!! Edited March 1, 2015 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Κατέβασα το ceberus και λέει ότι είμαι σε δοκιμαστική περίοδο. Άμα λήξη θα έχω λιγότερα χαρακτηριστικά η πρέπει να πληρώσεις για να συνεχειση να δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Το δεύτερο. Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Πέρασα lollipop rom και δεν μου αρέσει που ακόμα και όταν είναι κλειδωμένη η συσκευή, είναι εφικτή η πρόσβαση στα quick settings. Υπάρχει κάποια εφαρμογή antitheft που να μην το επιτρέπει αυτό; Το Cerberus δεν είδα να έχει τέτοια επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα παρόμοιο με το ceberus που είναι καλό και δωρεάν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Πέρασα lollipop rom και δεν μου αρέσει που ακόμα και όταν είναι κλειδωμένη η συσκευή, είναι εφικτή η πρόσβαση στα quick settings. Υπάρχει κάποια εφαρμογή antitheft που να μην το επιτρέπει αυτό; Το Cerberus δεν είδα να έχει τέτοια επιλογή Και τι γίνεται αν έχεις πρόσβαση στο Quick; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Και τι γίνεται αν έχεις πρόσβαση στο Quick; Μπορεί να κλείσει τα δεδομένα του τηλεφώνου ή να το βάλει σε λειτουργία πτήσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Αν το κινητό σου πέσει στα χέρια κάποιου γνώστη και θέλει να το κρατήσει, τίποτα δεν το σώζει προς το παρόν. Δεν χρειάζεται ούτε να το κλείσει, ούτε λειτουργία πτήσης, ούτε τίποτα. Βγάζει άμεσα τη sim και χάνει κάθε συνδεσιμότητα (data-gsm), εννοείται δεν το συνδέει σε wifi, περνάει μια νέα rom και τέλος. Εναλλακτικά, το βάζει σε μια θηκούλα μέχρι να κλείσει από μπαταρία και μετά το δουλεύει ανενόχλητος... Δυστυχώς, η μόνη σωτηρία είναι να το βρει κάποιος άσχετος, ή κάποιος που να θέλει να το επιστρέψει. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Ψάχνω μια εφαρμογή για να μπορώ να παρακολουθώ τον γιο μου όπου βρίσκεται... Έχω iphone και έχει το vodafone smart II. Ερώτηση 1η. Ποιά εφαρμογη προτείνετε εσείς? Ερώτηση 2η. Την εφαρμογή πρέπει να την κατεβάσουμε και οι δύο? ή να την έχω μόνο εγώ και αυτός απλά να έχει το gps ανοιχτό... Το έχει κάνει κάποιος να μου πεί πως δουλεύει? Προφανώς η εφαρμογή πρέπει να υπάρχει και στο app-store και στο play-store. Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Αν το κινητό σου πέσει στα χέρια κάποιου γνώστη και θέλει να το κρατήσει, τίποτα δεν το σώζει προς το παρόν. Δεν χρειάζεται ούτε να το κλείσει, ούτε λειτουργία πτήσης, ούτε τίποτα. Βγάζει άμεσα τη sim και χάνει κάθε συνδεσιμότητα (data-gsm), εννοείται δεν το συνδέει σε wifi, περνάει μια νέα rom και τέλος. Εναλλακτικά, το βάζει σε μια θηκούλα μέχρι να κλείσει από μπαταρία και μετά το δουλεύει ανενόχλητος... Δυστυχώς, η μόνη σωτηρία είναι να το βρει κάποιος άσχετος, ή κάποιος που να θέλει να το επιστρέψει. Άρα αφήνουμε το κινητό στο έλεος του Θεού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saruman1 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) Ψάχνω μια εφαρμογή για να μπορώ να παρακολουθώ τον γιο μου όπου βρίσκεται... Έχω iphone και έχει το vodafone smart II. Ερώτηση 1η. Ποιά εφαρμογη προτείνετε εσείς? Ερώτηση 2η. Την εφαρμογή πρέπει να την κατεβάσουμε και οι δύο? ή να την έχω μόνο εγώ και αυτός απλά να έχει το gps ανοιχτό... Το έχει κάνει κάποιος να μου πεί πως δουλεύει? Προφανώς η εφαρμογή πρέπει να υπάρχει και στο app-store και στο play-store. Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dcerberus&pcampaignid=APPU_1_NXP1VOW4GoP9aJmggoAM Νομιζω αυτο ειναι το καλητερο και κανει πολλα. Edited March 4, 2015 by Sofos_5 Προσθήκη Παράθεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dcerberus&pcampaignid=APPU_1_NXP1VOW4GoP9aJmggoAM Νομιζω αυτο ειναι το καλητερο και κανει πολλα. Ξέρεις πως δουλεύει φίλε? Την εφαρμογή αυτή την βάζω στο γιό μου. Εγώ πως θα επικοινωνώ? Μήπως πρέπει να περάσω και γω κάποια εφαρμογή? Ευχαριστώ... Edited March 4, 2015 by Sofos_5 Προσθήκη Παράθεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Άρα αφήνουμε το κινητό στο έλεος του Θεού? Το τελειο αντικλεπτικο ειναι η παιδεια. Οταν δεν αγοραζεις κλεμενα κινητα δεν θα υπαρχει και λογος να κλαπουν. Διαφορετικα να ξερεις οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Άρα αφήνουμε το κινητό στο έλεος του Θεού? Όχι βέβαια, δεν είπα κάτι τέτοιο. Βάζουμε αντικλεπτικό (ως εφαρμογή συστήματος) και παίρνουμε όποιο άλλο μέτρο ασφαλείας μπορούμε. Απλά επισήμανα ότι πλήρης κάλυψη δεν υπάρχει... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Εγώ πάντως έχω φτιάξει δικιά μου ειδοποίηση στο Cerberus. Μόλις μπει άλλη κάρτα, αυτόματα sms με location και sim number και φωτογραφία. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) Ξέρεις πως δουλεύει φίλε? Την εφαρμογή αυτή την βάζω στο γιό μου. Εγώ πως θα επικοινωνώ? Μήπως πρέπει να περάσω και γω κάποια εφαρμογή? Ευχαριστώ... Το παρακολουθείς από το pc ή από τον browser του κινητού σου μπαίνοντας στο site και δίνοντας τις ανάλογες εντολές. Edited March 4, 2015 by Sofos_5 Προσθήκη Παράθεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογη παρόμοια με το cerberus που να κάνει εγγραφή ηχου με εντολή απο άλλο τηλέφωνο; Edited March 3, 2015 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saruman1 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 (edited) Ξέρεις πως δουλεύει φίλε? Την εφαρμογή αυτή την βάζω στο γιό μου. Εγώ πως θα επικοινωνώ? Μήπως πρέπει να περάσω και γω κάποια εφαρμογή? Ευχαριστώ... Αμα πας στο Play Store θα δεις πως δουλευει. Αρκει να πατησεις το "Διαβαστε Περισ." Υ.Γ Sory που αργησα να απαντησω αλλα δεν μπαινω συχνα Edited March 4, 2015 by Sofos_5 Προσθήκη Παράθεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Σενάριο για όσο γίνεται πιο ασφαλές κινητό. Καταρχήν συσκευή με μη αποσπωμενη μπαταρία. Έπειτα βάζουμε cerberus και τικαρουμε να μην γίνεται απενεργοποίηση από το Power button, ώστε να μην μπορεί ο κλέφτης να κλείσει το κινητό. Πως σας φαίνεται; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Σενάριο για όσο γίνεται πιο ασφαλές κινητό. Καταρχήν συσκευή με μη αποσπωμενη μπαταρία. Έπειτα βάζουμε cerberus και τικαρουμε να μην γίνεται απενεργοποίηση από το Power button, ώστε να μην μπορεί ο κλέφτης να κλείσει το κινητό. Πως σας φαίνεται; ότι και να πάρεις . ότι εφαρμογή και να βάλεις . εφόσον έχει android που και η κουτσή μαρία ξέρει 1 - 2 πράματα τη να κάνει . απλά το κλαις και πας στην επόμενη συσκευή . αυτή η εφαρμογή είναι ποιο πολύ να σε τρώει την ώρα σου και να σκαλίζεις το κεφάλι σου . και επιτέλους διαχειριστές κάντε ένα ξεχωριστό κομμάτι για αυτό το cerberus Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts