Jump to content

[Android - προτάσεις] Privacy, security και anti-virus

Asdf_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για antitheft τι προτεινετε? θελω ενα προγραμα που να μου δείχνει που βρίσκεται στον χαρτη οποιαδήποτε στιγμη οπως το stadar Android Device Manager αλλα να μην χρειαζεται να ειναι με wifi ή gps, να μπορει δηλαδη να δινει την τοποθεσια και απο το network ομιλιας δηλαδη πχ απο το δίκτυο της wind , υπαρχει κατι τετοιο?

ΠΑΝΤΑ χρειάζεται το Antivirus όταν ερχόμαστε σε επαφή με το διαδίκτυο!!!!!! To θέμα είναι πιο μας προστατεύει καλύτερα.

στο android ακομα δεν χρειαζεται...

Παιδιά ας μη γελιόμαστε....έχει βουίξει ο κόσμος ότι τo android εδώ και καιρό είναι ο νούμερο ένα στόχος των χάκερς και δεύτερο στόχο τα windows!!! Δεν μπορεί να τα λέτε αυτά και να καθησυχάζετε τον κόσμο να μη βάζει antivirus!!!

Παιδιά ας μη γελιόμαστε....έχει βουίξει ο κόσμος ότι τo android εδώ και καιρό είναι ο νούμερο ένα στόχος των χάκερς και δεύτερο στόχο τα windows!!! Δεν μπορεί να τα λέτε αυτά και να καθησυχάζετε τον κόσμο να μη βάζει antivirus!!!

Όχι φίλε δεν χρειάζεται.

Ασχολούμαι 4 χρόνια με Android και ποτέ δεν κόλλησα τίποτα και ας μην είχα antivirus και ας κατεβαζα από διάφορα περίεργα site.

Αυτός που θα καταφέρει να την πατήσει, θα την πατήσει και με antivirus περασμένο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• 2 weeks later...
Όχι φίλε δεν χρειάζεται.

Ασχολούμαι 4 χρόνια με Android και ποτέ δεν κόλλησα τίποτα και ας μην είχα antivirus και ας κατεβαζα από διάφορα περίεργα site.

Αυτός που θα καταφέρει να την πατήσει, θα την πατήσει και με antivirus περασμένο.

ακριβώς αυτό..

• 3 months later...

παιδια ΜΠΛΟΚΑΡΑ ΤΟ CERBERUS ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΑ ΠΜΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ CERBERUS ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟ CERBERUS

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by Sofos_5
Κεφαλαία

παιδια ΜΠΛΟΚΑΡΑ ΤΟ CERBERUS ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΑ ΠΜΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ CERBERUS ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟ CERBERUS

Android Lost https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidlost&feature=search_result#?t=W10.

Η εφαρμογή δουλεύει τέλεια. Αφού κάνεις register και μπεις από το Gmail account μπαίνεις από την σελίδα στο PC (http://www.androidlost.com/#features) και κάνεις όλες τις ρυθμίσεις. Ειδικά η επιλογή να εγκατασταθεί σαν αρχείο συστήματος είναι πολύ βασική γιατί ακόμα και επαναφορά συστήματος να κάνει αυτός που θα στο κλέψει, η εφαρμογή θα είναι στη θέση της για να τον βρεις!!! Μόνο με φλασάρισμα ROM φεύγει.

• 3 weeks later...

Καλη λυση ειναι και το Mcffe παιδια.Εγω επανεφερα εργοστασιακα το g3 που ειχα και το εδωσα και οταν πηγε σπιτι του ο αγοραστης και εβαλε την σιμ του μεσα μου ηρθαν μηνυματα με το νουμερο του , που βρισκοταν και ενα σωρο επιλογες που μπορουσα να κανω remote.

Επρεπε να κανω Login στο σαιτ με στοιχεια και να το απενεργοποιησω απο εκει ...

Δεν ξερω βεβαια επειδη ηταν προεγκατεστημενο σε αυτη τη συσκευη αν λειτουργει ετσι και στις αλλες.

Live now , stop thinking yesterday and tomorow...

Καλη λυση ειναι και το Mcffe παιδια.Εγω επανεφερα εργοστασιακα το g3 που ειχα και το εδωσα και οταν πηγε σπιτι του ο αγοραστης και εβαλε την σιμ του μεσα μου ηρθαν μηνυματα με το νουμερο του , που βρισκοταν και ενα σωρο επιλογες που μπορουσα να κανω remote.

Δεν ξερω βεβαια επειδη ηταν προεγκατεστημενο σε αυτη τη συσκευη αν λειτουργει ετσι και στις αλλες.

... και τώρα ο αγοραστής σου τα έχει με την εταιρία κινητής και ψάχνει να βρει το γιατί χρεώθηκε !!! :lol::lol::lol:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Αυτή είναι συμπεριφορά απο το πρόγραμμα ''Αντικλεπτικό'' cerberus Μήπως το είχες εγκαταστημένη την εφαρμογή και ξέχασες να το ''ξηλώσεις'' ???:lol:

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

• 3 weeks later...
Android Lost https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidlost&feature=search_result#?t=W10.

Η εφαρμογή δουλεύει τέλεια. Αφού κάνεις register και μπεις από το Gmail account μπαίνεις από την σελίδα στο PC (http://www.androidlost.com/#features) και κάνεις όλες τις ρυθμίσεις. Ειδικά η επιλογή να εγκατασταθεί σαν αρχείο συστήματος είναι πολύ βασική γιατί ακόμα και επαναφορά συστήματος να κάνει αυτός που θα στο κλέψει, η εφαρμογή θα είναι στη θέση της για να τον βρεις!!! Μόνο με φλασάρισμα ROM φεύγει.

θελει ρουτ αυτο?γιατι στην εφαρμογη δεν γραφει οτι ειναι απαραιτητο .αλλα πως μπαινει σαν εφαρμογη συστηματος χωρις ρουτ ομως?

Να καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου για ενημέρωση αλλά και προτροπή για χρήση σχετικών εφαρμογών,

πριν από 1 χρόνο που πήρα το Galaxy S4 είχα βάλει ως αντικλεπτικό την εφαρμογή androidlost και έκτοτε την είχα ξεχάσει, πριν από 40 ημέρες έχασα ή μου εκλάπει το τηλέφωνο. Για για μισή ώρα έπαιρνα συνέχεια τηλέφωνο αλλά δεν το σήκωνε κανείς και στη συνέχεια μένει νεκρό. Το τηλέφωνο παρέμεινε κλειστό για 1 μήνα και στη συνέχεια έβγαλε τη SIM και έβαλε τη δικιά του, ευτυχώς πέρα από τη διαγραφή των αρχείων δεν έγινε format οπότε κατάφερα να έχω τον απομακρυσμένο έλεγχο του τηλεφώνου μου. Το τηλέφωνο είχε συνδεθεί στο οικιακό του δίκτυο, κατάφερα να μπορώ να ενεργοποιώ εξ αποστάσεως GPS,WIFi, να έχω τα στοιχεία του δικτύου του, τον αριθμό τηλεφώνου, τη νέα SIM κάρτα, να παίρνω φωτογραφίες από τις κάμερες του τηλεφώνου και να έχω τη φωτογραφία του προσώπου του, να παίρνω ηχογραφημένες συνομιλίες και να καταλαβαίνω ότι δεν έγινε καμία προσπάθεια για επιστροφή του τηλεφώνου, να γνωρίζω χονδρικά τις συντεταγμένες της περιοχής που βρισκόταν αλλά δεν είχα ακριβές στίγμα γιατί το τηλέφωνο ήταν συνέχεια σπίτι και δεν είχε δει ουρανό και επίσης να έχω ένα log file με τις τελευταίες κλήσεις και μηνύματα που έγιναν από το τηλέφωνό μου. Με όλα τα στοιχεία πήγα στην αστυνομία και το τηλέφωνο μου επιστράφηκε. Βέβαια το θέμα το τελείωσα εκεί γιατί δεν πίστευα ότι αυτός το έκλεψε.

Το μόνο πρόβλημα θα ήταν ένα πιθανό format από έναν πιο ψαγμένο τύπο γιατί νομίζω ότι το androidlost δεν αντέχει το format. Μόλις έμαθα όμως για την εφαρμογή cerberus που παραμένει στα αρχεία συστήματος του τηλεφώνου. Γενικά υπάρχει κάτι πιο αποτελεσματικό με μεγαλύτερο επίπεδο ασφαλείας (π.χ. format);

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

θελει ρουτ αυτο?γιατι στην εφαρμογη δεν γραφει οτι ειναι απαραιτητο .αλλα πως μπαινει σαν εφαρμογη συστηματος χωρις ρουτ ομως?

Το androidlost δε θέλει root.

Edited by aptaliko
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Με φλασαρισμα άλλης ρομ όλα φεύγουν.

Οπότε εξαρτάται πόσο ψαγμένος είναι ο κλέφτης.

Amazon Fire stick 4k max

Μόλις έκανα ένα τεστάκι... και το cerberus και το androidlost "επιβιώνουν μετά από factory reset...! Τέλεια...

Μόλις έκανα ένα τεστάκι... και το cerberus και το androidlost "επιβιώνουν μετά από factory reset...! Τέλεια...

Άλλο το factory reset και άλλο το φλασάρισμα.

Amazon Fire stick 4k max

η επιλογη να γινει εφαρμογη συστηματος θελει ρουτ φανταζομαι ετσι?

Edited by fuorigioco1981

αρα και χωρις ρουτ με hard reset δεν φευγει το androidlost!

αρα και χωρις ρουτ με hard reset δεν φευγει το androidlost!

Χωρίς ρουτ δεν γίνεται system app.

Αν δεν γίνει system app, τότε θα φύγει με hard reset.

Amazon Fire stick 4k max

Χωρίς ρουτ δεν γίνεται system app.

Αν δεν γίνει system app, τότε θα φύγει με hard reset.

τοτε τι γραφουν οι προηγουμενοι(jastonas) οτι γλυτωσε ΚΑΙ το androidlost μετα το hard reset??

ρε παιδια-και δεν αναφερομαι σε σενα- προσεχετε τι γραφετε!τελικα τι ισχυει???

κινητο χωρις ρουτ με androidlost το κλεβει καποιος και του κανει hard reset ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ANDROID LOST Η ΟΧΙ??

τοτε τι γραφουν οι προηγουμενοι(jastonas) οτι γλυτωσε ΚΑΙ το androidlost μετα το hard reset??

κινητο χωρις ρουτ με androidlost το κλεβει καποιος και του κανει hard reset ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ANDROID LOST Η ΟΧΙ??

το παιδί από πάνω σου έδωσε την απάντηση :blink:

ίσως στο hard reset απ όσο είδα και τα σχόλια στο μάρκετ να μην σβήνετε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μιλάμε για βασικές αρχες του Android,

Αλλά για όσους θέλουν επιβεβαίωση από την ίδια την εταιρεία, ας δουν το παρακάτω από το Help section.

[+] I have a rooted device. Can I get additional features?

Yes! If you have rooted your device you can integrate Cerberus into your ROM and get two additional features: complete uninstall protection (Cerberus will even survive a wipe/factory reset) and GPS auto-enabling even on Android 2.3.3 and later. To have these features uninstall Cerberus, then download cerberus.zip, put it on the sd card and install it from recovery. Cerberus is also available on ROM Manager.

Άρα, τι μας λέει το παραπάνω;

Ότι χωρίς ροοτ, αν γίνει factory reset ξεχνάς το Cerberus

Amazon Fire stick 4k max

Μιλάμε για βασικές αρχες του Android,

Αλλά για όσους θέλουν επιβεβαίωση από την ίδια την εταιρεία, ας δουν το παρακάτω από το Help section.

[+] I have a rooted device. Can I get additional features?

Yes! If you have rooted your device you can integrate Cerberus into your ROM and get two additional features: complete uninstall protection (Cerberus will even survive a wipe/factory reset) and GPS auto-enabling even on Android 2.3.3 and later. To have these features uninstall Cerberus, then download cerberus.zip, put it on the sd card and install it from recovery. Cerberus is also available on ROM Manager.

Άρα, τι μας λέει το παραπάνω;

Ότι χωρίς ροοτ, αν γίνει factory reset ξεχνάς το Cerberus

για το androidlost μιλούσαμε.....και ο jastonas έγραψε ότι δοκίμασε hard reset και δεν σβήστηκαν γι'αυτό απόρησα! ας μας πει τι εννοούσε!

Θα σου πω εγώ που μόλις το δοκίμασα γιατί αμέσως μετά που ξαναπήρα το τηλέφωνο στα χέρια μου έκανα 3 συνεχόμενα hard reset. Προσπαθώ μάταια να επικοινωνήσω με το τηλέφωνο μου. Καμία εντολή δεν ανταποκρίνεται ούτε λίστα κλήσεων, sms, φωτογραφίες, στίγμα GPS. Εχω android 4.4.2. χωρίς root.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Privacy, security και anti-virus