Jump to content

[Δημοσκόπηση] Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης

dimkit
 Κοινοποίηση

Ποιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης  

1.696 members have voted

1. 1. Ποιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης

• Sygic aura
      392
    • Navigon
      425
    • Ndrive
      261
    • Igo
      391
    • Copilot
      62
    • Ginius Don't panic
      165

Recommended Posts

Σωστά, αλλά θα ήθελα κάποιος έμπειρος Navigator ιδιοκτήτης γαλλικού, να μου πει αν και πως το αντιμετώπισε - αντιμετωπίζει το πρόβλημα..

Εξωτερικη κεραια gps που συνδεεται με bluetooth με το κινητο..Απο ενα γρηγορο search που εκανα στο net ειδα οτι σε sgs που το δοκιμασε καποιος δουλευει,αλλα μπορει να μην ειναι θεμα συσκευης η συμβατοτητα αλλα θεμα υποστηριξης απο το εκαστοτε navigation προγραμμα.Ψαξε και εσυ λιγο παραπανω να δεις αν θα βρεις κατι περισσοτερο.Παντως με 31 ευρω (44.95 δολλαρια) που κοστιζει εγω θα το παιρνα εστω και για δοκιμη και ας πανε χαμενα τα χρηματα,αλλα αν δουλεψει...τοτε σου λυνει τα χερια και φανταζομαι οτι αφου δε θα δουλευει η κεραια του gps του κινητου αλλα το bluetooth θα εχεις και καλυτερα αυτονομια σε μπαταρια.

http://www.amazon.com/gp/product/B000QJFOTM?ie=UTF8&tag=southwestarchaeo&linkCode=as2&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B000QJFOTM

edit: το ψαξα λιγο ακομα και εχω να προσθεσω κατι..λοιπον ενας τυπος το συνδεσε το galaxy s με μια κεραια gps bluetooth (nokia ld-3W http://nds1.nokia.com/phones/files/main_page/Nokia_LD-3W_UG_en.pdf) και δουλευει κανονικα.Παραθετω και βιντεο απο μια παρουσιαση που εκανε ο ιδιος του πως λειτουργει..

Edited by nikos92
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

• Απαντήσεις 371
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Μετά από ταξίδι Ιταλία και δοκιμές Ελλάδα με IGO, Ndrive μπορώ να πώ ότι το πιο αξιόπιστο είναι το Igo.

Παρόλα αυτά το Igo MyWay στο Android που έτρεξα έκανε λάθη σε υπολογισμούς διαδρομών (v8.4.2.139242) και με πήγαινε απ τα βουνά ενώ το πιο απογοητευτικό είναι ότι δεν έιχε την επιλογή να δηλώσεις πάνω από 1 ενδιάμεσο σημείο ώστε τουλάχιστον να του ορίσεις τη διαδρομή που βρήκες με το μάτι.

Επειδή μας μπέρδεψες... όταν λες iGO και iGOMyWay αναφέρεσαι σε διαφορετικά προγράμματα (και προφανώς διαφορετικές πλατφόρμες);

Modpic.gif

Στο igomyway για android υπάρχει σκιν που επιτρέπει να βάζεις όσα ενδιάμεσα σημεία θέλεις,να τους αλλάζεις σειρά και να αποθηκεύεις την διαδρομή για χρήση οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Edited by bbbb
προσθήκη σημείου στίξης

Στο igomyway για android υπάρχει σκιν που επιτρέπει να βάζεις όσα ενδιάμεσα σημεία θέλεις,να τους αλλάζεις σειρά και να αποθηκεύεις την διαδρομή για χρήση οποιαδήποτε άλλη στιγμή

Μας το λες σαν πληροφορία? η ρωτάς? :Oβάλε και κανένα σημείο στίξης..(? !);)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Σαν πληροφορία.Γιατί ο lousou76 στο προηγούμενο ποστ,έγραψε ότι δε μπορούσε να προσθέσει παραπάνω από ένα ενδιάμεσο σημείο στο igomyway.

Στο igomyway για android υπάρχει σκιν που επιτρέπει να βάζεις όσα ενδιάμεσα σημεία θέλεις,να τους αλλάζεις σειρά και να αποθηκεύεις την διαδρομή για χρήση οποιαδήποτε άλλη στιγμή.

Εχουμε κάποιο link, μήπως; ή κάποια παραπάνω πληροφορία; κάποιο screenshoot;

ΦΙΛΙΚΑ

ΠΕΤΡΟΣ:)

Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas

Οπως ξέρουμε το igomyway δε πωλείται επίσημα και έτσι δε μπορώ να βάλω λινκ.Εκτός και αν δεν υπάρχει πρόβλημα να βάλω μόνο το data.gro αρχείο που κάνει την δουλειά.Αλλά πρέπει να έχει εγκατεστημένη κάποιος την ειδική έκδοση που διαβάζει το data.gro από το φάκελο στην sd,ή αν έχει την απλή έκδοση να είναι root για να μπορέσει να αντικαταστήσει το data.gro που βρίσκεται στο φάκελο /data/navngo

Στη δεύτερη εικόνα,επιλέγοντας ενα σημείο στο χάρτη και πατώντας την κίτρινη σημαία το βάζει ως ενδιάμεσο σημείο.το εικονίδιο με το απαγορευτικό σήμα,μπλοκάρει συγκεκριμένους δρόμους που επιλέγουμε μόνιμα και για να πιάσει την αποφυγή πρέπει να κάνουμε restart το πρόγραμμα.Παρόλα αυτά πρόκειται για μια λειτουργία που προσωπικά δεν την είδα σε κανένα άλλο πρόγραμμα πλοήγησης για android,από όσα δοκίμασα.

Ποιό skin είναι φίλε μου; :) Γιατί βλέπω ότι έχει και πολύ καλύτερα γραφικά στο GUI από τα JMX, MotoGIS που έχω δοκιμάσει...
HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery

Οπως ξέρουμε το igomyway δε πωλείται επίσημα και έτσι δε μπορώ να βάλω λινκ.Εκτός και αν δεν υπάρχει πρόβλημα να βάλω μόνο το data.gro αρχείο που κάνει την δουλειά.Αλλά πρέπει να έχει εγκατεστημένη κάποιος την ειδική έκδοση που διαβάζει το data.gro από το φάκελο στην sd,ή αν έχει την απλή έκδοση να είναι root για να μπορέσει να αντικαταστήσει το data.gro που βρίσκεται στο φάκελο /data/navngo

Στη δεύτερη εικόνα,επιλέγοντας ενα σημείο στο χάρτη και πατώντας την κίτρινη σημαία το βάζει ως ενδιάμεσο σημείο.το εικονίδιο με το απαγορευτικό σήμα,μπλοκάρει συγκεκριμένους δρόμους που επιλέγουμε μόνιμα και για να πιάσει την αποφυγή πρέπει να κάνουμε restart το πρόγραμμα.Παρόλα αυτά πρόκειται για μια λειτουργία που προσωπικά δεν την είδα σε κανένα άλλο πρόγραμμα πλοήγησης για android,από όσα δοκίμασα.

ποια έκδοση είναι αυτή που έχεις???

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Πρέπει να είναι η iGOMyWay 8.4.2.139242 800x480 MotoGIS V2.4, εγώ είχα δοκιμάσει την 2.31 και είχα γυρίσει πίσω στην JMX, αλλά μου φαίνεται θα πάω στην 2.4...
HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery

Ωραία, bbbb.......μας άναψες φωτιές καλοκαιριάτικα:lol:

Ποιό χάρτη της Navteq τρέχεις;

ΦΙΛΙΚΑ

ΠΕΤΡΟΣ:)

Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas

Στο igomyway για android υπάρχει σκιν που επιτρέπει να βάζεις όσα ενδιάμεσα σημεία θέλεις,να τους αλλάζεις σειρά και να αποθηκεύεις την διαδρομή για χρήση οποιαδήποτε άλλη στιγμή.

Το skin σίγουρα βοηθάει αλλά δε νομίζω πως είναι θέμα skin.

Δηλ αν ας πούμε εγώ θέλω να πάω Αθήνα αλλά να κάνω 2 στάσεις, μία σε μια διεύθυνση Λάρισα και μία Λαμία πρέπει να τις βρώ με το χέρι στο χάρτη?

Στο Igo myway που έχω iGOMyWay 8.4.2.139242 800x480 αν ορίσεις μια διαδρομή και πάς μετά να ορίσεις δεύτερη ρωτάει New route? or Via? Αν δηλώσεις via το βάζει ενδιάμεσο. Αν πας να το ξανακάνεις για δεύτερο σημείο η επιλογή Via δεν υπάρχει πλέον. Ούτε βρήκα πουθενά στο μενού επιλογή για εμπόδια.

Θα κατεβάσω κ αυτή την έκδοση και θα δώ.

Θα ρίξω και μια ματιά στα Navigon και Sygic Aura να τα "διορθώσω" αν και για το Navigon θα με βοηθούσε πολύ αν κάποιος το χει αγοράσει να μου στείλει μονο το .apk το original γιατί το "διορθωμένο" που κυκλοφορεί δε μπορώ να βρώ σε πόσα σημεία είναι πειραγμένο λάθος.

• Administrators
Θα ρίξω και μια ματιά στα Navigon και Sygic Aura να τα "διορθώσω" αν και για το Navigon θα με βοηθούσε πολύ αν κάποιος το χει αγοράσει να μου στείλει μονο το .apk το original γιατί το "διορθωμένο" που κυκλοφορεί δε μπορώ να βρώ σε πόσα σημεία είναι πειραγμένο λάθος.

Τι να "διορθώσεις"; Αν μιλάς για παράνομο λογισμικό δεν μας επιτρέπεται τέτοιους είδους συζήτηση στο παρόν forum.

Modpic.gif

Τι να "διορθώσεις"; Αν μιλάς για παράνομο λογισμικό δεν μας επιτρέπεται τέτοιους είδους συζήτηση στο παρόν forum.

Εννοώ να μη κρασάρει γιατί αυτό κρασάρει συχνά.

Με καλό debugging ίσως βρούμες τι φταίει σε κάποιες rom.

Επίσης το data.gro που λέτε σε πιό φάκελο είναι γιατί δε το βρίσκω πουθενά.

Edit: άκυρο το βρήκα.

• Administrators
Επίσης το data.gro που λέτε σε πιό φάκελο είναι γιατί δε το βρίσκω πουθενά.

data/data/com.navngo.igo.javaclient/data.gro

(Χρειάζεσαι file explorer με root permissions)

Modpic.gif

data/data/com.navngo.igo.javaclient/data.gro

(Χρειάζεσαι file explorer με root permissions)

Χρησιμοποιώ τον Yaffs explorer είναι free από το Market και υποστηρίζει root.

Το blade που έχω φοράει custom rom.

Εγώ εγκατέστησα το igomyway 8.4.2.139242 800x480 motogis 2.4 saveroutes

με το νέο data.gro και όντως δουλέυει μια χαρά με ενδιάμεσα σημεία και πολλές εξτρά επιλογές.

Νομίζω πως τώρα με καλύπτει πολύ περισσότερο απο οποιοδήποτε άλλο.

Απλά να σημειώσω ότι δε χρειάζεται rooted phone για να περάσει κανείς το σωστό data.gro.

Μπορεί να κάνει split το data.gro σε κομμάτια των 524288 bytes (linux "524288 -a 1 data.gro a") και να πάρει τα 16 κομμάτια που προκύπτουν και να τα αντικαταστήσει στο iGOMyWay_8.4.2.139242_800x480_MotoGIS_V2.4_SAVEROUTES.apk μέσα στο φάκελο assets\data_gro

Μετά κάνοντας την εγκατάσταση θα περαστεί στο σωστό σημείο στο \data...

Υποσημείωση μετά τις αλλαγές σε .apk το .apk χρειάζεται signing για να εγκατασταθεί...

PS:Επιτρέπεται εδώ να ποστάρουμε λινκ από Mwgaupload klp ? μπα ε?

Edited by lousou76

• Administrators
PS:Επιτρέπεται εδώ να ποστάρουμε λινκ από Mwgaupload klp ? μπα ε?

Επιτρέπεται αρκεί να είναι και το περιεχόμενο κατάλληλο. Από τη στιγμή που το iGO δεν διατίθεται free δεν μπορούμε να ανεβάσουμε/διανείμουμε τέτοιο apk (αν μιλάς για αυτό).

Modpic.gif

Επιτρέπεται αρκεί να είναι και το περιεχόμενο κατάλληλο. Από τη στιγμή που το iGO δεν διατίθεται free δεν μπορούμε να ανεβάσουμε/διανείμουμε τέτοιο apk (αν μιλάς για αυτό).

Εντάξει αν κάποιος θέλει μπορεί να ψάξει στο ίντερνετ σε άλλα γνωστά sites και να βρεί έτοιμο πακέτο με ενσωματωμένους τους ελληνικούς TA χάρτες και την έκδοση με το data.gro ενσωματωμένο.

Μου φαίνεται πολύ καλό πάντως.

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι για το igo. Μπορούμε να το κάνουμε να χτυπάει δυνατά σε ρανταρ; Σε wm που είχα πριν το android έιχα βάλει όταν ξεπερνούσα το όριο ταχύτητας τον ήχο της αστυνομίας και ομολογώ πως ήταν πολύ χρήσιμο.

Θα μου πεις σε παρακαλώ τι χρώμα χαρτη χρησιμοποιείς στην δεύτερη φωτό?

Edited by maximos

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι για το igo. Μπορούμε να το κάνουμε να χτυπάει δυνατά σε ρανταρ; Σε wm που είχα πριν το android έιχα βάλει όταν ξεπερνούσα το όριο ταχύτητας τον ήχο της αστυνομίας και ομολογώ πως ήταν πολύ χρήσιμο.

igo >menu>ρυθμησεις>ηχοι κ ειδοποιησεις.........το ποσο δυνατα και τι ηχο θες το βαζεις εσυ στον αναλογο φακελο του igo οσο για την ενταση απο το μενου του τηλεφωνου την ανοιγεις χαρτες -poi-speedcam-voies-skin-και διαφορα αλλα βαζεις στους αναλογους φακελους του igo και απο wm ce igo primo -κ.λπ κανουν και τους διαβαζει κανονικα ...:) εδω εχω speedcam-και poi απο igo εαν δεν επιτρεπεται το λινκ ας το βγαλει ο mederator εναι χρησημα για το igo και τα βαζουμε στους αντιστοιχους φακελους...https://rs374l33.rapidshare.com/#!download|374tg2|380237057|SpeedCam_R_igo.rar|9|R~0DC1E267F9B4BC813620B0D60A68E984 και εδω ειναι απο sygic speedcam απο wm δεν το εχω δοκιμασει αυτο σε sygig -android εαν δουλευει στο igo ομως δουλευουνε τα αναλογα αρχεια.......https://rs145l3.rapidshare.com/#!download|145tl2|380237105|Sygic_upi_SpeedCam_R.zip|29|R~B619F5CCC3ECF7709C14D7BE7AC2FDE2

Edited by viotos

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Θα μου πεις σε παρακαλώ τι χρώμα χαρτη χρησιμοποιείς στην δεύτερη φωτό?

byte-night

• 4 weeks later...