xarmanakos Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Sygic aura,μια χαρα μου φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Υπάρχουν εκδόσεις με ενεργοποιημένη την πλοήγηση. Κοίταξε στο xda...Έχε υπόψιν όμως ότι το google maps απαιτεί σύνδεση στο ίντερνετ για να κατεβάζει τους χάρτες! δεν θελει να ειναι root ομως το κινητο???ναι ναι το γνωριζω για την συνδεση στο νετ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Νομίζω πως υπάρχει και έκδοση για non-root users ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hliaskoul Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Καποιο προγραμμα πλοηγησης καλο και τσαμπα υπαρχει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Μόνο το google maps είναι δωρεάν, αλλά απαιτεί internet ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 (edited) Παιδιά εγώ κατέβασα το Navigon και μπορώ να πω, πως είναι το καλύτερο που υπάρχει...Βρίσκει νέα διαδρομή, αν πας από διαφορετικό δρόμο από της πορείας, σε 2-3 δευτερόλεπτα... Εξαιρετικό interface, και πολύ εύκολο στην χρήση.... Επίσης να πω ότι το κατέβασα δωρεάν (πολύ ακριβό πάντως αν θες να το αγοράσεις..!) γιατί δεν είναι καιροί για να χαλάς έτσι τα λεφτά σου, αλλά νομίζω πως απαγορεύεται να πω περισσότερα.... :> Υ/Γ: Χώρο νομίζω πιάνει περίπου 590mb Edited February 26, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Παιδιά εγώ κατέβασα το Navigon και μπορώ να πω, πως είναι το καλύτερο που υπάρχει...Βρίσκει νέα διαδρομή, αν πας από διαφορετικό δρόμο από της πορείας, σε 2-3 δευτερόλεπτα... Εξαιρετικό interface, και πολύ εύκολο στην χρήση.... Επίσης να πω ότι το κατέβασα δωρεάν (πολύ ακριβό πάντως αν θες να το αγοράσεις..!) γιατί δεν είναι καιροί για να χαλάς έτσι τα λεφτά σου, αλλά νομίζω πως απαγορεύεται να πω περισσότερα.... :> Eχει & πλοήγηση για πεζούς? Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Eχει & πλοήγηση για πεζούς? Το sygic που εχω εγω σε ρωτα με την εναρξη της πορειας "οδηγηση ή πεζοπορεια".. Sent from my Galaxy Note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Aλήθεια κάποια υλοποίηση με φωνητικές εντολές όπως τα καινούργια gps όπου δέχονται εντολές με τη φωνή μας πλέον παίζει να βγει για android;; η δε γίνεται λόγω hardware; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 εγώ χρησιμοποιώ εδώ και καμιά βδομάδα το CitisNav (http://www.greek-android.gr/citisnav-%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%AE%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7-gps-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-android/) και με έχει εντυπωσιάσει κα για τα χρηματα που εδωσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Aλήθεια κάποια υλοποίηση με φωνητικές εντολές όπως τα καινούργια gps όπου δέχονται εντολές με τη φωνή μας πλέον παίζει να βγει για android;; η δε γίνεται λόγω hardware; η mls είχε ανακοινώσει πως θα βγάλει για android το talk&drive το οποίο είναι κορυφή (νομίζω πως έχει βγει) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319619. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Aλήθεια κάποια υλοποίηση με φωνητικές εντολές όπως τα καινούργια gps όπου δέχονται εντολές με τη φωνή μας πλέον παίζει να βγει για android;; η δε γίνεται λόγω hardware; Είναι θέμα καθαρά software. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Είναι θέμα καθαρά software. Απλά απορώ πως δε το έχει κάνει κανένας κατασκευαστής ακόμα, η mls βλεπω που λεει στην εκδοση για iphone οτι ειναι παγκοσμια πρώτη για gps με φωνητικές οδηγίες ενώ η εκδοση για android δεν εχει κυκλοφορησει επισημα πέραν απο καποιες προσφορές με συγκεκριμένες συσκευές γι΄αυτο απόρησα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 (edited) Απλά απορώ πως δε το έχει κάνει κανένας κατασκευαστής ακόμα, η mls βλεπω που λεει στην εκδοση για iphone οτι ειναι παγκοσμια πρώτη για gps με φωνητικές οδηγίες ενώ η εκδοση για android δεν εχει κυκλοφορησει επισημα πέραν απο καποιες προσφορές με συγκεκριμένες συσκευές γι΄αυτο απόρησα Παγκόσμια πρωτιά με την ανάπτυξη του MLS Destinator Talk & Drive Την ανάπτυξη του MLS Destinator Talk&Drive για Smartphones με το λειτουργικό σύστημα Android της Google ανακοινώνει η MLS. Η μοναδική παγκοσμίως εφαρμογή πλοήγησης με αναγνώριση φωνής για τα κινητά Android αναπτύχθηκε στο πλαίσιο των επενδύσεων που υλοποιεί η εταιρία πάνω στην πλατφόρμα Android και εντάσσεται στη στρατηγική για την ανάπτυξή της στη διεθνή αγορά. Με την εφαρμογή MLS Destinator Talk&Drive για Android, τα Smartphones μετατρέπονται αυτόματα με την τοποθέτηση της SD κάρτας σε πλοηγούς MLS Destinator με αναγνώριση φωνής. Η νέα καινοτομική εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στην MLS να κλείσει συμφωνίες με τους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων με λειτουργικό σύστημα Android που να αφορούν εκτός από την ελληνική και τη διεθνή αγορά. Η πλατφόρμα Android της Google έχει εκτοξευθεί την τελευταία διετία στην πρώτη θέση της παγκόσμιας αγοράς Smartphones και χρησιμοποιείται πλέον από την πλειοψηφία των κατασκευαστών κινητών τηλεφώνων Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία με την ZTE, έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς κατασκευαστές κινητών στον κόσμο, έρχεται σχεδόν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση από την MLS της διάθεσης της μοναδικής παγκοσμίως εφαρμογής πλοήγησης με αναγνώριση φωνής MLS Destinator Talk&Drive για Android Smartphones. Προβλέπει, δε, ότι σε πρώτη φάση το τηλέφωνο ZTE Skate 4.3, καθώς και κάποια μοντέλα tablets της εταιρίας που κυκλοφορούν στην Ελλάδα θα έχουν ενσωματωμένο το MLS Destinator Talk&Drive. Η συμφωνία μεταξύ της MLS και της ZTE δημιουργεί περαιτέρω προοπτικές συνεργασίας για την αξιοποίηση της καινοτομικής εφαρμογής. http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=8&artid=119206 Edited February 28, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 καλή η συνεργασία με τη zte kai καλή εφαρμογή. το talk&drive στο iphone που έχω, δουλεύει άψογα. θα ήθελα να το δω και σε android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 καλή η συνεργασία με τη zte kai καλή εφαρμογή. το talk&drive στο iphone που έχω, δουλεύει άψογα. θα ήθελα να το δω και σε android. ποτε θα βγει γενικα στην πλατφορμα του android ομως?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 ποτε θα βγει γενικα στην πλατφορμα του android ομως?? Αφού ανακοινώθηκε, είναι θέμα χρόνου νομίζω. Να παρακολουθούμε την αγορά. To μόνο, κατά τη γνώμη μου, αρνητικό είναι ότι απαιτεί αγορά microSD όπου θα είναι προεγκατεστημένο, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 και εγώ πιστεύω πως θέμα χρόνου είναι να βγει το talk&drive στο android και πιστεύω πως θα κάνει καλή δουλειά απαιτεί αγορά microSD όπου θα είναι προεγκατεστημένο, σωστά; νομίζω πως ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Αν και off topic, γνωρίζει κανείς σε ποιες ακριβώς διαδρομές φακέλων μπαίνουν τα .upi και τα .bmp για τις κάμερες ταχύτητας στο Sygic Aura v.11.2.6 ή κάποια σχετική παραμπομπή για μελέτη; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Αν και off topic, γνωρίζει κανείς σε ποιες ακριβώς διαδρομές φακέλων μπαίνουν τα .upi και τα .bmp για τις κάμερες ταχύτητας στο Sygic Aura v.11.2.6 ή κάποια σχετική παραμπομπή για μελέτη; Ευχαριστώ. Copy .upi/.rupi and .bmp files directly into Sygic/AURA/maps/import. Το γράφει στη σελίδα της Sygic. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 (edited) Copy .upi/.rupi and .bmp files directly into Sygic/AURA/maps/import. Το γράφει στη σελίδα της Sygic. Eυχαριστώ φίλε λου. Μήπως τυχαίνει να έχεις το link της σελίδας να ρίξω κα εγώ μια ματιά; Eυχαριστώ φίλε μου. Μήπως τυχαίνει να έχεις το link της σελίδας να ρίξω καΙ εγώ μια ματιά; Το βρήκα. http://www.sygic.com/en/poi για όποιον ενδιαφέρεται. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τις off-topic συζητήσεις αλλά και τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited March 11, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Mireo Don't Panic my new fav ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 παιδεια καλησπερα.ποιο ειναι το καλυτερο σαν προγραμμα για πλοηγηση και ποιο το καλυτερο σαν χαρτογραφηση? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 1, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 παιδεια καλησπερα.ποιο ειναι το καλυτερο σαν προγραμμα για πλοηγηση και ποιο το καλυτερο σαν χαρτογραφηση? Για αυτό το λόγο υπάρχει το παρόν θέμα. Διαβάζεις και παίρνεις τις απαντήσεις που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Τον πρωτο καιρο που πηρα κινητο με android ειχα δοκιμασει το ndrive και το igo. Μετα εμαθα για to sygic, απο οταν το δοκιμασα και μετα με καλυψε τοσο πολυ που ndrive και igo μου ήταν περιττα και τα εσβησα. Το sygic ακομα και στη χαλκιδικη σε οικισμο ουτε καν χωριο με εβγαλε περιοχη και διαδρομη απευθειας. Οταν ταξιδεψα Θεσσαλονικη-Ιωαννινα και πισω μεσω εγνατιας οδου περα απο οταν περνουσα μεσω απο τα τουνελ δεν εχασα ποτε δορυφορους ενω με ndrive και igo στη συγκεκριμενη διαδρομη ειχα ενα θεμα που και που χανανε δορυφορους. Τελος κατα την αποψη μου το sygic ακομα και απλα σχεδιαστικα των κτιρίων ειναι πολυ πιο όμορφο. Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts