Jump to content

[Εφαρμογή] Android app για διαχείριση του F2G

Κοινοποίηση

Ποιο UI προτιμάτε; (γράψτε σε message για ποιο λόγο)  

10 members have voted

1. 1. Ποιο UI προτιμάτε; (γράψτε σε message για ποιο λόγο)

• Το νέο UI με τα "συρτάρια" (v0.10.1)
    • Το παλιό UI που οι πληροφορίες προβάλλονταν όλες ταυτόχρονα (

Recommended Posts

• Απαντήσεις 55
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα μπορούσαμε να ενσωματώσουμε τις υπηρεσίες υπόλοιπου του 19595;;;

Ναι, ελπίζω να σε καλύψει η νέα έκδοση του app (v0.9.3) ;)

Ανανέωσα το myF2G στο market (v0.9.4) ώστε να υποστηρίζει αυτή τη νέα προσφορά με τα 500ΜΒ μέσω του 1210!

Φιλε για την Q υπαρχει περιπτωση να κανεις ενα app ?????

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ωραια αναμενουμε !

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

φίλοι χρήστες του myF2G, ανανέωσα την εφαρμογή (v0.10.1) με κύρια διαφορά το UI (user interface) της.

Θα ήθελα όμως την άποψη σας για την αλλαγή και έτσι πρόσθεσα μια δημοσκόπηση στην αρχή αυτού του thread. Αν θέλετε λοιπόν ψηφίστε και γράψτε και τον λόγο της επιλογής σας εδώ με message. Θα με βοηθήσει να κρίνω αν η αλλαγή στη χρήση ήταν προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο!

ευχαριστώ εκ των προτέρων ;)

Και εγώ ψηφισα το νέο interface. Σαφώς καλύτερο και πιο λειτουργικό.
Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω...

• 1 month later...

Καταρχήν συγχαρητήρια για την εφαρμογή!! :up:

Σαν αναβάθμιση αυτής, θα μπορούσες να προσθέσεις και την επιλογή της ενημέρωσης υπολοίπου των 100 λεπτών χρόνου ομιλίας. Γίνεται με αποστολή ΥΠ στο 1233 :).

• 2 months later...

λογικά μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε νέα ενημέρωση της εφαρμογής ε???το 500ΜΒ δεν αποκρίνεται πλέον και συνέχεια προσπαθεί για την ενημέρωση :(

***τελικά είχε απλά κολλήσει και δεν έκανε την ενημέρωση. Σε όλα τα πακέτα η ενημέρωση γίνεται στέλνοντας ΥΠ στο 1210, οπότε δεν χρειάζεται κάποια άμεση ενημέρωση :)

για μια μικρή βοήθεια απλά θα σου αναφέρω τις νέες επιλογές:

10ΜΒ για 10ΜΒ με διάρκεια 1 μέρα (μέχρι τις 4:00) το βράδυ συγκεκριμένα

60ΜΒ για 60ΜΒ με διάρκεια 1 μήνα (μέχρι 31/8/2011 δίνει 120Μβ)

100ΜΒ για 100ΜΒ με διάρκεια 30 ημέρες (μέχρι 31/8/2011 δίνει 200ΜΒ)

όλα τα μηνυματάκια πάνε στο 1210 ασφαλώς ασφαλώς!!! Και πάλι ευχαριστούμε για την πάρα πολύ εξυπηρετική εφαρμογή :)

Edited by giannakis1984
wrong info***

Αυτό που επίσης χρειάζεται ο φίλος μας είναι δείγματα από τα απαντητικά SMS που στέλνει η Wind ώστε να μπορεί να ρυθμίσει κατάλληλα την εφαρμογή.

Όσοι έχουν τέτοιες προσφορές ας ποστάρουν λοιπόν αυτά τα μηνύματα.

λογικά μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε νέα ενημέρωση της εφαρμογής ε???

λογικά ναι, δεν θα αργήσει :) περιμένω εξάλλου τα δικά μου 500ΜΒ να τελειώσουν σε λίγες μέρες...

Αυτό που επίσης χρειάζεται ο φίλος μας είναι δείγματα από τα απαντητικά SMS που στέλνει η Wind ώστε να μπορεί να ρυθμίσει κατάλληλα την εφαρμογή.

Όσοι έχουν τέτοιες προσφορές ας ποστάρουν λοιπόν αυτά τα μηνύματα.

ισχύει ;)

Μια ερώτηση για όσους έχουν ήδη ενεργό κάποιο από τα 10ΜΒ/60ΜΒ/100ΜΒ: Η παρούσα έκδοση του myF2G, δεν δείχνει σωστά το υπόλοιπο, άσχετα που το δείχνει στο πεδίο "500ΜΒ";

Edit: Στο μεταξύ, ήδη ανανέωσα την εφαρμογή (v0.10.4) ώστε να μην αναφέρει πια το 'Προσφορά 500ΜΒ', αλλά 'Mobile Internet' καθώς έχω κάποιες αναφορές ότι τελικά λειτουργεί με τις νέα πακέτα 10ΜΒ/60ΜΒ/100ΜΒ... Αν κάποιος δει όμως πρόβλημα, παρακαλώ ας το αναφέρει ;)

Edited by hypest

• 3 months later...

Έχει κανείς πρόβλημα με την εφαρμογή σήμερα?λειτουργεί κανονικά οσων αφορα την αποστολη μυνηματων αλλά δεν μπορεί να περάσει τα "νούμερα" στην εφαρμογη.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Έχει κανείς πρόβλημα με την εφαρμογή σήμερα?λειτουργεί κανονικά οσων αφορα την αποστολη μυνηματων αλλά δεν μπορεί να περάσει τα "νούμερα" στην εφαρμογη.

χμ, προσωπικά δεν βλέπω κάποιο θέμα. Μόλις το δοκίμασα και "χώνεψε" κανονικά τις απαντήσεις... (μήπως εγκατέστησες GoSMS σήμερα; )

Όχι σήμερα...από εχτές....βρε λες? Μάντης είσαι ..δοκιμάζω και αναφέρω :-)

Edit: Λειτουργεί μια χαρά! Απλά πρέπει στα receive settings να ξε-τικαρεις την επιλογή disable other apps notifications! Άμεση και έγκαιρη η βοήθεια ακόμα μια φορά!:-D

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

• 3 weeks later...

Ανανέωσα χθες και σήμερα την εφαρμογή (v0.10.5, v0.10.6) προσθέτοντας τη δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης μετά το τέλος των εξερχομένων κλήσεων (και αφορά τα υπόλοιπα που εξαρτώνται από κλήσεις φωνής).

Δοκιμάστε και ενημερώστε αν δείτε πρόβλημα ;)

Ανανέωσα χθες και σήμερα την εφαρμογή (v0.10.5, v0.10.6) προσθέτοντας τη δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης μετά το τέλος των εξερχομένων κλήσεων (και αφορά τα υπόλοιπα που εξαρτώνται από κλήσεις φωνής).

Δοκιμάστε και ενημερώστε αν δείτε πρόβλημα ;)

καλημερα.

δεν μπορει να γινει το ιδιο και στις συνδεσεις??? :O

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

καλημερα.

δεν μπορει να γινει το ιδιο και στις συνδεσεις??? :O

Τεχνικά ναι, γίνεται εννοείται.. και θα μπορούσα να το κάνω από πολύ καιρό πριν. Όμως, δεν μπορώ να δώσω το ίδιο επίπεδο υποστήριξης όσο για τη καρτοκινητή. Ο λόγος είναι ότι τα καρτοκινητά τα ελέγχω εγώ ο ίδιος, έχοντας νούμερα δικά μου σε όλες τους παρόχους.

Για τα συμβόλαια θα έπρεπε να στηριχτώ καθαρά σε πληροφορίες από άλλους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Προτίμησα να μη δώσω λοιπόν "μισερές" εφαρμογές ή με φτωχή υποστήριξη. Μη ξεχνάμε ότι είμαι μόνος σε αυτό και μάλιστα δεν βγάζω καθόλου χρήματα ούτε από τις εφαρμογές, ούτε από την υποστήριξή τους. Δεν παραπονιέμαι πάντως, απλά εξηγώ τη κατάσταση ;)

• 1 month later...
ρε παιδεια κατεβασα σημερα την συγκεκριμενη εφαρμογη αλλα δεν μου βγαζη τα λεπτα ομιλιας και τα sms που εχω απο πακετο η απο δωρεαν ανανεωση που δινουνε δωρο γτ αυτο?

ρε παιδεια κατεβασα σημερα την συγκεκριμενη εφαρμογη αλλα δεν μου βγαζη τα λεπτα ομιλιας και τα sms που εχω απο πακετο η απο δωρεαν ανανεωση που δινουνε δωρο γτ αυτο?

kostas123464, το πιθανότερο είναι ότι δεν κάνεις κάτι λάθος. Το myF2G υποστηρίζει ένα υπο-σύνολο μόνο των υπηρεσιών/υπολοίπων της Wind. Αν θες, γράψε ακριβώς σε ποια υπόλοιπα αναφέρεσαι...

kostas123464, το πιθανότερο είναι ότι δεν κάνεις κάτι λάθος. Το myF2G υποστηρίζει ένα υπο-σύνολο μόνο των υπηρεσιών/υπολοίπων της Wind. Αν θες, γράψε ακριβώς σε ποια υπόλοιπα αναφέρεσαι...

μαλον δεν γινετε τπτ γιατι τα λεπτα και τα sms ενημερονωνται απο κληση στο 1242.ολα τα αλλα ειναι οκ.μπορει να βγει μια εφαρμογη η οποια με καποιο τρομο να ενημερωνεται απο το myf2g απο το σαιτ της εταιρειας η κατι παρομοιο.θα χρειαζετε συνδεση στο ιντερεντ ωστε να ενημερωνετε