kostakiss Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 moipos yparxei kapoia efarmogi pou na kontrolarei ton dorean xrono omilias pou exoume gia 3230? minute beep φιλε μου..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Μία πολύ έξυπνη εφαρμογή (δεν ξέρω αν αναφέρθηκε) η οποία είναι πάρα πολύ καλή για μετρήσεις σήματος και ποιότητας!:) Λέγεται Cell Track και θα την βρείτε στο site του δημιουργού! Click me!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 kai den yposthrizei 3g tracking :( to dokimaza shmera... otan hmoun se gsm ta evlepe ola mia xara.. apo 3g dn skampazei tpt :p krima :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 στο iphone κυκλοφορησε ο τροπος που μπορειτε να κανετε full το smartmovie 3.10, το οποιο συμφωνα με την lonelycat games υποστηριζει mp4 αρχεια, ετσι καταλαβα τουλαχιστον, αλλα και διαφορετικες αναλυσεις βιντεο..αυτο μαλλον αφορα το Ν90 για να βλεπουν fullscreen βιντεο :) http://www.iphone-forum.org/showthread.php?t=97148 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 παιδια..εγω δεν βρισκω το key-gen για το smartmovie 3..μου βγαζει μονο το ..αλλα στο κινητο οταν το βαζω μου λεει οτι το κλειδι ειναι λαθος... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 postare request sto sxetiko thread tou iphone gia na sou stilei kapoios allo :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symbian_user Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 [New] MobiSystems OfficeSuite for S60 isws ligo kalutero apo quickoffice.psilo moufa diladi. ena einai to programa gia anagvwsi documents ! repligo! krataei to idio format,polu grigoro kai ta arxeia tou einai polu mikra! teleio! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 παιδια..εγω δεν βρισκω το key-gen για το smartmovie 3..μου βγαζει μονο το ..αλλα στο κινητο οταν το βαζω μου λεει οτι το κλειδι ειναι λαθος... :confused: το κλειδι που πρεπει να χρησιμοποιησεις πρεπει να ειναι αυτο που βρηκες με την εκδοση του smartmovie την οποια εγκατεστησες...δεν καταλαβαινω γιατι βγαζει λαθος...σβησε εν αναγκη ολα τα key-gens και ξανα κατεβασε αυτο που θελεις γιατι μπορει να τρωει κολλημα και να βγαζει κλειδι απο προηγουμενες εκδοσεις. δες και το θεμα στο iphone που εδωσα μηπως περασεις την 3.10 πανω απο την 2.76 :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 moipos yparxei kapoia efarmogi pou na kontrolarei ton dorean xrono omilias pou exoume gia 3230? Δες λίγο αυτό. Μετράει και τα SMS και τον χρόνο ομιλίας. http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 akougetai endiaferon.. krima pou to link dn leitourgei :( :p exw thn ais8hsh oti ayta ta asterakia to xalane.. :shifty: an kai parabainw kati, file porfyras, an to exeis mporeis na kaneis ton kopo na mou to steileis sto mail mou (blepe ypografh)? eyxaristw gia to link h gia to idio to file.. oti exeis proxeiro :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 akougetai endiaferon.. krima pou to link dn leitourgei :( :p exw thn ais8hsh oti ayta ta asterakia to xalane.. :shifty: an kai parabainw kati, file porfyras, an to exeis mporeis na kaneis ton kopo na mou to steileis sto mail mou (blepe ypografh)? eyxaristw gia to link h gia to idio to file.. oti exeis proxeiro :) Ξαναπροσπάθησε λίγο σε παρακαλώ, μου έκανε κόλπα γιατί περιείχε τη λέξη ******. Sorry [ATTACH]8048[/ATTACH] Στο 7650 που έχω δουλεύει τέλεια, στο Ν90 όχι. http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 ίσως σου κάνει το airtime ή το elogs (psiloc) http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 8a ta koita3w.. alla 2-3 apps ths psiloc pou exw dokimasei kai osa exw diavasei sto thread ayto peri psiloc, me kanoun na apofeygw ta psiloc ;) :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6680_mark Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 η εκδοση smartmovie 3.10 ΔΕΝ δουλευει με τα μεχρι τωρα κλειδια,δοκιμασα ο,τι εχει postaριστει σε iphone και σχετικα forum και δεν δουλευει με τιποτα.οποτε περιμενουμε καινουργιο key.. Ν80power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 postare sxetika edw: http://www.aivanet.com/showthread.php?t=2142&highlight=****** [****** dloads and requests thread @aiva] :) edit: LAME plugin :mad: otan 8a anoi3ete to link, ekei pou einai ta asterakia, valte thn le3h "k e y g e n"[xwris ta kena], pou to lame plugin pou antikatesthse :mad: :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 η εκδοση smartmovie 3.10 ΔΕΝ δουλευει με τα μεχρι τωρα κλειδια,δοκιμασα ο,τι εχει postaριστει σε iphone και σχετικα forum και δεν δουλευει με τιποτα.οποτε περιμενουμε καινουργιο key.. μα δε θελει κλειδι, απλα περνας την trial πανω απο την 2.76. για την ακριβεια εγω την περασα πανω απο την 3.00 και δουλευει μια χαρα. το trial μαλιστα το κατεβασα απο το site της lonelycatgames ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 ρε παιδια..σε εσας το alon mp3 dictaphone δουλευει κανονικα?? εμενα δουλευει την πρωτη φορα και μετα με πεταει..:confused: ALON.MP3.Dictaphone.v.1.18.S60 εκδοση.. δουλευει σε κανεναν το ezsms στο Ν70 του??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 MinutesManager v1.30 Εγκατάσταση: Πρώτα το Software= minutesmanager 1 3a.sis, Αντικατάσταση μέσω ενός File Manager το smartcalltimer.app με το σπασμένο, Register με 0 (στέλνει ένα SMS) και όλα λειτουργούν κανονικά. Ρυθμίσεις: Billing Cycle Begin= 8th (την ημερομηνία που μηδενίζουμε τον δωρεάν χρόνο ομιλίας μας), Peak Min in Plan= 0, Offpeak Min in Plan= 0, Anytime or Peak-Only= Anytime-CING/TMBL, Peak Time Begin= 06:00, Peak Time End= 23:59, Is Friday weekend= No, Overlapping Calls= Both Periods-AT&T, Current Rollover Mins= 60 (o δωρεάν χρόνος ομιλίας εγώ π.χ. είμαι στο cosmote60), Excluded Numbers= - (τίποτα), Calls Billed= Outgoing Only, Outgoing Calls Timed= After Ringing-Europe, Incoming Calls Timed= Aft Ringing-ATT/CING, Round Up Minut= No, Minutes Indicator= Enabled, Mins Indicator Text= Unused Peak Min: - (τίποτα). Προσοχή εάν αφαιρεθεί η μπαταρία μηδενίζει, ενώ αντίθετα εάν αλλαχθεί η sim ή απλώς σβήσει το κινητό κρατάει στη μνήμη του τον χρόνο ομιλίας. Η εφαρμογή τρέχει πάντα στο background γι' αυτό και την κάνουμε minimize και ποτέ exit. Δείτε όμως και τις ρυθμίσεις των κατασκευαστών. http://www.moovsoftware.com/mm_settings_help.htm http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CLAIRELAD Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΩ ΝΟΚΙΑ Ν70 ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ. 1.SPY CALL 1.1 ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΒΑCKROUND ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ (ΣΤΑ SETTINGS EXEI ΟΡΙΣΤΕΙ AUTOMATIC!) 2. ANSWERING MACHINE EΠΙΣΗΣ ΣΩΣΤΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ 3. FSCALLER 3.00 ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ....ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ! ΟΛΕΣ ΤΙΣ VER ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ .... ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ..... ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΥGEN? 4. MINUTE BEEP 1.1 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΒΑCKROUND. ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΑΙ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ 5. ΚΑΝΕΝΑ ΚEYGEN ΓΙΑ ΤΟ ΙGO_OFFICE 2.13 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ EDIT ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melahrinos Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Υπάρχει κάποιο δωρεάν antivirus ; Όποιος έχει κάτι καλύτερο ας στείλει ένα pm...Ευχαριστώ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΩ ΝΟΚΙΑ Ν70 ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ. 1.SPY CALL 1.1 ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΒΑCKROUND ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ (ΣΤΑ SETTINGS EXEI ΟΡΙΣΤΕΙ AUTOMATIC!) 2. ANSWERING MACHINE EΠΙΣΗΣ ΣΩΣΤΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ 3. FSCALLER 3.00 ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ....ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ! ΟΛΕΣ ΤΙΣ VER ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ .... ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ..... ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΥGEN? 4. MINUTE BEEP 1.1 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΒΑCKROUND. ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΑΙ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ 5. ΚΑΝΕΝΑ ΚEYGEN ΓΙΑ ΤΟ ΙGO_OFFICE 2.13 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ EDIT ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ...... δοκίμασε την εφαρμογή auto exec για να ξεκινάνε οι εφαρμογές που επιλέγεις κατά το start-up του τηλεφώνου... Ίσως βοηθήσα στα 1,4 http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CLAIRELAD Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 ΤΗΑΝΚS ΑΝΤΟΝIS ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΥGEN ΣΕ 3 ΚΑΙ 5? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 ΤΗΑΝΚS ΑΝΤΟΝIS ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΥGEN ΣΕ 3 ΚΑΙ 5? για το FSCALLER νομιζω οτι πρεπει να κανει η 3.02 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Μπαίνοντας από το κινητό μου στο site της Nokia κατέβασα ένα θέμα (έχω Nokia 3230). Το έχω εγκατεστήσει στην κάρτα μνήμης. Δεν έχω το αρχικό .sis αρχείο. Με το που ζήτησα να κατεβάσω το θέμα, έγινε κατευθείαν η εγκατάσταση. Είναι δυνατό παίρνοντας τα αρχεία που δημιουργήθηκαν στο φάκελο E:\system\skins\"ThemeName"\ (όπου"ThemeName" το θέμα για το οποίο γίνεται λόγος) να ξαναφτιάξω το αρχικό .sis αρχείο??? Ας απαντήσει κάποιος αν ξέρει παρακαλώ. :p Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Μπαίνοντας από το κινητό μου στο site της Nokia κατέβασα ένα θέμα (έχω Nokia 3230)..... ...... να ξαναφτιάξω το αρχικό .sis αρχείο??? Ας απαντήσει κάποιος αν ξέρει παρακαλώ. :p υπαρχει ενα προγραμμα στο pc που φτιαχνει sis αρχεια απο τα εξαγομενα αρχεια, δε θυμαμαι ομως πως το λενε, κατι sis.... προφανως βεβαια :) αλλα μπορεις να παρεις τα αρχεια που ειναι μεσα στο φακελο(mbm και skn) και να κρατησεις και το ονομα του φακελου και να το ξαναβαλεις οποτε θες με copy/paste των αρχειων, φτιαχνοντας επισης και το σωστο φακελο :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts