mirrorofsorrow Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 To ενσωματωμένο ημερολόγιο δεν μπορεί δυστυχώς να αντλήσει τις ημερομηνίες γενεθλίων που έχουμε περασμένες σε κάθε επαφή. Το smart birthday είναι αυτό που μεσολαβεί ωστε να μεταφέρονται οι πληροφορίες απο τις επαφές μας, στο ημερολόγιο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 eyxaristo paidia [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Ooopa den to iksera oti to psaxnate apo epafes... malon den diavasa kala to post! Diko mou la8os sorry :) Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Κανενα app που να παρακαμπτει τον κωδικο καρτας sim υπαρχει βρε παιδια?Πολλα ζηταω εεε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Κανενα app που να παρακαμπτει τον κωδικο καρτας sim υπαρχει βρε παιδια?Πολλα ζηταω εεε? ρυθμισεις>ασφαλεια>τηλεφωνο και σιμ>αιτημα κωδικου ΡΙΝ>"απενεργοποιημενο" σου κανει; :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Ektos kai an den 8es auto akrivos alla kati allo doloploko :) pou den ginete!!! Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 το αλλο,το δολοπλοκο ηθελα.......αααααααααχχχχχ.Δεν πειραζει..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 το αλλο,το δολοπλοκο ηθελα.......αααααααααχχχχχ.Δεν πειραζει..... Mpaaaaaaaaa den pezei file mou..... :) Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsmous Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Oxi dioti einai 46mb kai apoteleite apo 4 parts dld 184mb. Nomizw oti den tha anoiksei pote enas tetoios xartis sto N70...;) http://rapidshare.de/users/3Z6SX Pass is... login ΛΑΘΟΣ!! ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ3230 ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ! ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΤΥΟ (ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ!!! dsmous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 ΛΑΘΟΣ!! ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ3230 ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ! ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΤΥΟ (ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ!!! Λογικό να παίζει κι ας είναι μεγάλου μεγέθους αλλιώς ποιο το νόημα να βγήκαν οι οι συγκεκριμένες χάρτες για mobile έκδοση;; Όταν λες έχει αναλυτικά δρόμους στο κέντρο των πόλεων; σε σχέση με το route66;; Έχει αναλυτικά κάθε δρόμο στα κέντρα των πόλεων ή τους πολύ βασικούς; Το θέμα είναι ότι αν είναι σύνολο 150ΜΒ περίπου πάει η μισή κάρτα μνήμης; οπότε από αυτή την άποψη αν είσαι Αθηναίος route66 με τα χίλια! Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 hi guyz!!! Αν μπορει κανεις να μου πει εναν τροπο να βρω το μαμημενο product key του camcorder II θα του ημουν ευγνωμων!!! Υ.Γ. η εκδοση ειναι v 2.0.2 ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ! ! ! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ! ! ! :( :( :worry: Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ! ! ! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ! ! ! :( :( :worry: pane sto iphone kai katevase tin ekdosi pou kseklidoni an grapsis 0 kai ola einai ok file mou! Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 ΛΑΘΟΣ!! ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ3230 ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ! ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΤΥΟ (ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ!!! Σε σχέση με το Route 66 πιο έχει καλύτερο χάρτη για την Αθήνα? Και πιο είναι πιο λειτουργικό? Tnx... [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Εγκατέστησα την εφαρμογή,αλλά παρουσιάζει ένα πρόβλημα. Κάθε φορά που επιλέγω ένα κράτος,γίνεται random search με αποτέλεσμα να εμφανίζεται κάποια άλλη χώρα και ποτέ αυτή που έχω επιλέξει... Είναι δυνατόν να λυθεί η παραπάνω δυσλειτουργία :confused: ; Τελικά το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να βάλω τον κωδικό ενεργοποίησης. Η εφαρμογή είναι εκπληκτική.Έχω πλέον στο κινητό μου ένα εγχειρίδιο με σημαντικές πληροφορίες για κάθε χώρα του κόσμου :up: . Υ.Γ:Η εφαρμογή στην οποία αναφέρομαι είναι το factbook. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Τελικά το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να βάλω τον κωδικό ενεργοποίησης. Η εφαρμογή είναι εκπληκτική.Έχω πλέον στο κινητό μου ένα εγχειρίδιο με σημαντικές πληροφορίες για κάθε χώρα του κόσμου :up: . Υ.Γ:Η εφαρμογή στην οποία αναφέρομαι είναι το factbook. Ναι η εφαρμογή αυτή είναι εργαλείο....:) για δύσκολες αλλά και εύκολες ώρες:X ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrStrangelove Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Σε σχέση με το Route 66 πιο έχει καλύτερο χάρτη για την Αθήνα? Και πιο είναι πιο λειτουργικό? Tnx... Μετά από μία μικρή δοκιμή του tomtom νομίζω οτι το route66 έχει καλύτερο χάρτη, τουλάχιστον για την Αττική. Για παράδειγμα, μένω στην Αγία παρασκευή και το tomtom θέλει ντε και καλά να με "πείσει" οτι μένω στα Γλυκά νερά:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Μετά από μία μικρή δοκιμή του tomtom νομίζω οτι το route66 έχει καλύτερο χάρτη, τουλάχιστον για την Αττική. Για παράδειγμα, μένω στην Αγία παρασκευή και το tomtom θέλει ντε και καλά να με "πείσει" οτι μένω στα Γλυκά νερά:wacko: Pou vrikes to tomtom me ton ellhniko xarth?? Kanena link?? :O [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Υπάρχει η δυνατότητα να ανεβάσει κάποιος κάπου τους ελληνικούς χάρτες για το ΤΟΜΤΟΜ? [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Αυτο τι ειναι;;;; ....:whistle: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrZ Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Ρε σεις...η χαρτογράφηση του route είναι λίγο αλλαντάλλων έτσι?...σε διασταυρώσεις δείχνει ότι για να πάς αριστερά πρέπει να πάς δεξιά μέχρι να βρεθείς σε άλλη διασταύρωση :confused: πολλά στενά τα οποία είναι μονόδρομοι σου λέει να κινηθείς αντίθετα :mad: και εντάξει δεν το κάνεις...αλλά όσο δεν το κάνεις σου σπάει τα νεύρα αφού σε κάθε στενό σου λέει να στρίψεις. Πρόκειται να βελτιώσουν τίποτα?Ή να περιμένω το destinator? :O EDIT: λάθος thread...sorry mods...άμα θέλετε μεταφέρετέ το στο επισημασμένο για το route66.Πως την πάτησα έτσι?.... Ride fast Ride hard Ride home. ZX6R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wer Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Τελικά το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να βάλω τον κωδικό ενεργοποίησης. Η εφαρμογή είναι εκπληκτική.Έχω πλέον στο κινητό μου ένα εγχειρίδιο με σημαντικές πληροφορίες για κάθε χώρα του κόσμου :up: . Υ.Γ:Η εφαρμογή στην οποία αναφέρομαι είναι το factbook. Μήπως μπορείς να μου πεις ποιος είναι ο κωδικός ενεργοποίησης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Ναι και εγώ τον κωδικό ψάχνω για ενεργοποίηση του Eastern Εurope Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RFPOWER Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Παιδια, υπαρχει καποια εφαρμογη για να τραβαει το n70 αυτοματα, καθε λιγα δευτερολεπτα φωτογραφειες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 exei enswmatwmenh leitourgia sth kamera gia diadoxikh lhpsh. Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 έχεις κανείς υπ όψιν του κάποια εφαρμογή για να κλείνει αυτόματα η γραμμή μετά από κάποιο ορισμένο διάστημα πχ 5 λέπτα? (για να εκμεταλλευτώ την cu a lot με ασφάλεια!) http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts