asymvivastos Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 άλλαξα το πρόγραμμά μου για να μιλάω δωρεάν χωριστά σε χρόνο με οικογένεια και χωριστά με υπόλοιπους 2 ώρες πχ με όλους και 1 με οικογένεια. το χρονόμετρο όμως κρατάει συνολικά τους κληθέντες. υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κρατάει σε log πχ σε 5-6 αριθμούς της οικογενείας που θέλω εγώ το χρόνο που έχω μιλήσει μαζί τους για να μπορώ να υπολογίσω πόσο μου μένει δωρεάν? Βρε παιδια ξερω οτι τα threads των εφαρμογων ειναι μεγαλα αλλα ας διαβαζετε τουλαχιστον τις τελευταιες σελιδες. :!: Αυτη η ερωτηση εχει απαντηθει παρα πολλες φορες.Το μονο προγραμμα που μπορεις να κανεις τετοιες ρυθμισεις ειναι το extended log της Psiloc. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symbian_user Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 tha me kraksete ligaki pou epanaferw gnwsto thema alla exw apisteuti duskolia na katevasw to quickoffice premier 2 gia s60 , exw koitaksei ola ta links kai me to irc den bgazw akri me tipota!pleeease an kapoios mporei na mou to steilei me email i messenger.sorryyy &thanx (mou exei faei ti zwi pou leei kai o tsakonas) aa ! eimail achillesgr@yahoo.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 tha me kraksete ligaki pou epanaferw gnwsto thema alla exw apisteuti duskolia na katevasw to quickoffice premier 2 gia s60 , exw koitaksei ola ta links kai me to irc den bgazw akri me tipota!pleeease an kapoios mporei na mou to steilei me email i messenger.sorryyy &thanx (mou exei faei ti zwi pou leei kai o tsakonas) aa ! eimail achillesgr@yahoo.com w*w.iphone-forum.org/viewtopic.php?t=42877&highlight=quick+office+premier Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aneak Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 pos mporo na balo sto irremote toys kodikoys giatin saba tv ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Μήπως ξέρει κανείς αυτές τις 2 εφαρμογές?Pocket Music Player k Watchtone Studio κοίταξα στο iphone αλλά δεν βρήκα τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Macromedia Flash Lite for S60 available for free Macromedia Flash Lite Player for Nokia's Series 60 smartphones is now available for free from Macromedia web site. http://www.macromedia.com/cfusion/store/index.cfm?store=OLS-US&view=ols_prod&category=/Software/Development/StandAlones/FlashLite&promocode=SP16FLASHLITENOKIA Many useful Flash Lite applications can be downloaded here. http://www.macromedia.com/cfusion/exchange/index.cfm?view=sn310#loc=en_us&view=sn310&viewName=Flash%20Lite%20Exchange&avm=1 [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geotzourmi Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Ρε παιδιά να ρωτησω κάτι εχω κατεβάσει απο mirc κάτι αρχεία της Symbianware και δεν μπορώ να βγάλω το trial.Όταν πάω να τρέξω το ****** μοθ λέει ότι δεν μπορεί να ανοίξει.Πήγα και διάβασα το .nfo kai μου λέει οτι είναι γραμμένο σε VB και για να τρέξει χρειάζεται το runtime του VB. Εννοεί visual basic runtime σωστά?Το εγκατέστησα και αυτο...αν και έχω εγκατεστημένο έτσι και αλλιώς το visual basic και όμως συνεχίζει να μην διαβάζει το ******....Έχει ιδέα κανείς τι να κάνω????? Sorry gia ta ******* δεν ήξερα ότι είναι απαγορευμενα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Πήγα και διάβασα το .nfo kai μου λέει οτι είναι γραμμένο σε VB και για να τρέξει χρειάζεται το runtime του VB. ! Ανοιξε το .nfo αρχειο με το notepad των windows. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Macromedia Flash Lite for S60 available for free Macromedia Flash Lite Player for Nokia's Series 60 smartphones is now available for free from Macromedia web site. http://www.macromedia.com/cfusion/store/index.cfm?store=OLS-US&view=ols_prod&category=/Software/Development/StandAlones/FlashLite&promocode=SP16FLASHLITENOKIA Many useful Flash Lite applications can be downloaded here. http://www.macromedia.com/cfusion/exchange/index.cfm?view=sn310#loc=en_us&view=sn310&viewName=Flash%20Lite%20Exchange&avm=1 Χχχμμ... Αν και η εφαρμογή είναι σε ελεύθερη έκδοση, παρ' όλα αυτά λίγοι την χαίρονται. Ως γνωστόν η εφαρμογή πάει χέρι με χέρι (ή για να ακριβολογώ email με email) απ' ευθείας από την σελίδα της Macromedia και με βάση συγκεκριμένα μοντέλα και συνεπώς και ΙΜΕΙ. Προς το παρόν τα παιδιά του i-phone φαίνεται ότι ζορίζονται, γιατί μέχρι τώρα δεν έχουν καταφέρει να λύσουν το πρόβλημα με το ΙΜΕΙ. Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symbian_user Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 thanx aiswpe. doulepse to quickoffice link pou mou proteines.auti einai i ekdosi 2.1.3 i kati tetoio . sto site tou quickoffice leei oti uparxei i nea ekdosi 2.0 (alitheia i nea ekdosi exei mikrotero arithmo :lol: ) gia s60 i opoia upostirizei epipleon deiktes,(basiko otan grafeis ximikous tupous,)pinakes kai eikones.arage uparxei kanena link gia autin???sos paidia! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPectacularrrrrr Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Χχχμμ... Αν και η εφαρμογή είναι σε ελεύθερη έκδοση, παρ' όλα αυτά λίγοι την χαίρονται. Ως γνωστόν η εφαρμογή πάει χέρι με χέρι (ή για να ακριβολογώ email με email) απ' ευθείας από την σελίδα της Macromedia και με βάση συγκεκριμένα μοντέλα και συνεπώς και ΙΜΕΙ. Προς το παρόν τα παιδιά του i-phone φαίνεται ότι ζορίζονται, γιατί μέχρι τώρα δεν έχουν καταφέρει να λύσουν το πρόβλημα με το ΙΜΕΙ. Nai ontos! Pantos to brika sto irc. I efarmogi (flash player gia s60) legetai Macromedia.FlashLite. Ekdosi 1.10 kai einai kai spasmeni (etsi kai allios free tin dinoun...):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPectacularrrrrr Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 thanx aiswpe. doulepse to quickoffice link pou mou proteines.auti einai i ekdosi 2.1.3 i kati tetoio . sto site tou quickoffice leei oti uparxei i nea ekdosi 2.0 (alitheia i nea ekdosi exei mikrotero arithmo :lol: ) gia s60 i opoia upostirizei epipleon deiktes,(basiko otan grafeis ximikous tupous,)pinakes kai eikones.arage uparxei kanena link gia autin???sos paidia! Sto irc (#MOBiZONE) brika tin 2.2.3 kai tin new new Nokia_N90_Quickoffice 2.2.6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Sto irc (#MOBiZONE) brika tin 2.2.3 kai tin new new Nokia_N90_Quickoffice 2.2.6!!! το δοκιμασα σε 6630 και δεν λειτουργουσε.την διαφορα εχει απο τις προιγουμενες εκδοσεις http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geotzourmi Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Βασικά nervous άλλο εννοούσα....άνοιξα το .nfo με το notepad και μου λέει ότι το πρόγραμμα (που δημιουργεί τα κλειδιά-μην βγάλει πάλι τα *** :D ))χρειάζεται το vb runtime για να τρέξει...Πάντως το έλυσα μερικώς το πρόβλημα...Τρέχει στην σχολή!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Nai ontos! Pantos to brika sto irc. I efarmogi (flash player gia s60) legetai Macromedia.FlashLite. Ekdosi 1.10 kai einai kai spasmeni (etsi kai allios free tin dinoun...):) Για την ίδια εφαρμογή πρόκειται. Απλά κυκλοφόρησε υποτίθεται σπασμένη, πριν την απελευθερώσει η Macromedia.Υποτίθεται ότι την κατέβασα κι εγώ σπασμένη. Tο πρόγραμμα ανοίγει κανονικά. Όταν όμως πήγα να ανοίξω Flash παιχνίδια, μου ζήτησε code license. Εγώ για παράδειγμα δεν μπορώ να την έχω αυτή την εφαρμογή, λόγω του ότι το Ν90 δεν υπάρχει στην λίστα της Macromedia. Αν έχεις ακολουθήσει την νόμιμη διαδικασία για να κατεβάσεις τον Flashlite, θα διαπιστώσεις ότι ζητάνε μοντέλο κινητού και ΙΜΕΙ. Εσύ έχεις ανοίξει κάποια flash εφαρμογή ή παιχνίδι χωρίς να σου ζητήσει code license; Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Υπαρχει καπια εφαρμογη που να μου επιτρεπει να στελω sms χορης να φενετε ο αριθμος μου και γενικα πιος εστηλε το μυνημα στον παραληπτη? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Sto irc (#MOBiZONE) brika tin 2.2.3 kai tin new new Nokia_N90_Quickoffice 2.2.6!!! Η διαφορά είναι ότι με το Quick Office Premier 2.13, κάνεις και επεξεργασία. Αυτό είναι απλά ένας viewer. Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Υπαρχει καπια εφαρμογη που να μου επιτρεπει να στελω sms χορης να φενετε ο αριθμος μου και γενικα πιος εστηλε το μυνημα στον παραληπτη? Υπάρχει το Fake sms, όπου βάζεις έναν εικονικό αποστολέα, και το EzSMS το οποίο στέλνει Flash sms. Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPectacularrrrrr Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Για την ίδια εφαρμογή πρόκειται. Απλά κυκλοφόρησε υποτίθεται σπασμένη, πριν την απελευθερώσει η Macromedia.Υποτίθεται ότι την κατέβασα κι εγώ σπασμένη. Tο πρόγραμμα ανοίγει κανονικά. Όταν όμως πήγα να ανοίξω Flash παιχνίδια, μου ζήτησε code license. Εγώ για παράδειγμα δεν μπορώ να την έχω αυτή την εφαρμογή, λόγω του ότι το Ν90 δεν υπάρχει στην λίστα της Macromedia. Αν έχεις ακολουθήσει την νόμιμη διαδικασία για να κατεβάσεις τον Flashlite, θα διαπιστώσεις ότι ζητάνε μοντέλο κινητού και ΙΜΕΙ. Εσύ έχεις ανοίξει κάποια flash εφαρμογή ή παιχνίδι χωρίς να σου ζητήσει code license; Nai, etsi einai... Pantos prospathisa na balo 1-2 flashakia na trexsoun alla mou bgazei "problem with content", opote akoma den xsero ti akribos paizei... Tha to dokimaso kai me flashakia gramena gia flashlite (kai oxi genika flash) kai tha enimeroso :) . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Nai, etsi einai... Pantos prospathisa na balo 1-2 flashakia na trexsoun alla mou bgazei "problem with content", opote akoma den xsero ti akribos paizei... Tha to dokimaso kai me flashakia gramena gia flashlite (kai oxi genika flash) kai tha enimeroso :) . Αυτά που είναι γραμμένα για τον Flashlite θα τ' ανοίξει, αρκεί να έχεις το νόμιμο πρόγραμμα από την Macromedia. Δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα, γιατί αν δεν κάνω λάθος το 6630 υπάρχει μέσα στην λίστα της. Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Μήπως ξέρετε που θα βρώ το pocket music player? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Για την ίδια εφαρμογή πρόκειται. Απλά κυκλοφόρησε υποτίθεται σπασμένη, πριν την απελευθερώσει η Macromedia.Υποτίθεται ότι την κατέβασα κι εγώ σπασμένη. Tο πρόγραμμα ανοίγει κανονικά. Όταν όμως πήγα να ανοίξω Flash παιχνίδια, μου ζήτησε code license. Εγώ για παράδειγμα δεν μπορώ να την έχω αυτή την εφαρμογή, λόγω του ότι το Ν90 δεν υπάρχει στην λίστα της Macromedia. Αν έχεις ακολουθήσει την νόμιμη διαδικασία για να κατεβάσεις τον Flashlite, θα διαπιστώσεις ότι ζητάνε μοντέλο κινητού και ΙΜΕΙ. Εσύ έχεις ανοίξει κάποια flash εφαρμογή ή παιχνίδι χωρίς να σου ζητήσει code license; στην free εκδοση δεν υπαρχει το προβλημα του code license??γιατι και σε εμενα με 6630 κανει το ιδιο http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Aλλη μια BT εφαρμογουλα : [New] BlueTracker for Series 60 http://shop.my-symbian.com/include/pictures/1067815/bluetracker.gif BlueTracker from Artis Software allows you to track Bluetooth devices near you, including headsets, other phones, a PC, etc. http://my-symbian.com/7650/applications/applications.php?fldAuto=1445&faq=2 [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 παιδια το Active Today που μπορω να το βρω? Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 στο iphone την ειχα βρειε γω πριν το φορματ στου σκληρου μου How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts