billys_541 Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 ρε παιδες καποια εφαρμογη που να κανει επανεκκίνηση του κινητου υπαρχει? :cry: Το appman v1.04 έχει αυτή την επιλογή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dstamat Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 ναι, το restart(μολις κανεις κλικ κανει restart) και πολλες εχουν τετοια επιλογη. να ρωτησω κι εγω κατι γιατι εψαξα και δεν εβγαλε τιποτα, η εμφανιση του μηνυματος "εφαρμ. εκλεισε main kernexec 3" οταν ανοιγει το κινητο, πως λυνετε; μονο με hatd format; φιλε μου μηπως τυχαινει να το εχεις ??? αν ναι, σου ειναι ευκολο να μου το στηλεις? :worry: trela_nera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 ρε παιδες καποια εφαρμογη που να κανει επανεκκίνηση του κινητου υπαρχει? :cry: To Restart Tha sou proteina kai to FExplorer pou einai poly xrhsimo genika. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 ρε παιδες καποια εφαρμογη που να κανει επανεκκίνηση του κινητου υπαρχει? :cry: Γίνεται και μέσα από SeleQ.... :rolleyes: :shifty: http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 φιλε μου μηπως τυχαινει να το εχεις ??? αν ναι, σου ειναι ευκολο να μου το στηλεις? :worry: σου το'δωσε και o clarco5, δεν το ειδα. στην ερωτηση μου θυμαται κανεις να μου απαντησει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Πότε στο βγάζει αυτό το σφάλμα? http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Πότε στο βγάζει αυτό το σφάλμα? οταν ανοιγω το κινητο. εκανα και το *#7370# αλλα τιποτα. χωρις την καρτα ανοιγει καλα. εβαλα τα yetisports σε java και εβγαλα τα μισα αλλα δε θελω να τα βγαλω ολα γιατι εφτιαξα και εικονιδια και ειναι ολοκληρη διαδικασια :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 σου το'δωσε και o clarco5, δεν το ειδα. στην ερωτηση μου θυμαται κανεις να μου απαντησει; Emena padws otan mou to ekane ayto stis arxes mono me hard lythike (afou dokimasa prwta ta soft). Kalh ypomonh... :O [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Emena padws otan mou to ekane ayto stis arxes mono me hard lythike (afou dokimasa prwta ta soft). Kalh ypomonh... :O οταν εβγαζες την καρτα δουλευε σωστα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 οταν εβγαζες την καρτα δουλευε σωστα; Den borw na thimithw me sigouria. Alla prepei na eksakolouthouse na bgazei ayto to mhnyma gia na katafygw sthn esxath lysh... Esena sou to bgazei to mhnyma xwris thn karta? To provlima sou gia na katalavw einai oti se asxeta simia (synexeia diladi...)sou petaei auto to mhnyma etsi...? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Den borw na thimithw me sigouria. Alla prepei na eksakolouthouse na bgazei ayto to mhnyma gia na katafygw sthn esxath lysh... Esena sou to bgazei to mhnyma xwris thn karta? To provlima sou gia na katalavw einai oti se asxeta simia (synexeia diladi...)sou petaei auto to mhnyma etsi...? οχι, χωρις την καρτα δε το βγαζει και με την καρτα το βγαζει οταν το ανοιγω μονο και μετα δουλευει κανονικα. πο, που να κανεις φορματ στην καρτα τωρα;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 οχι, χωρις την καρτα δε το βγαζει και με την καρτα το βγαζει οταν το ανοιγω μονο και μετα δουλευει κανονικα. πο, που να κανεις φορματ στην καρτα τωρα;;; Αφου χωρις την καρτα δεν στο βγαζει τοτε ειναι σιγουρα μια εφαρμογη που το κανει ή καποιο παιχνιδι. Αν δεν θες να κανεις hard reset τοτε κανε απεγκατασταση μια μια τις εφαρμογες ξεκινωντας απο την τελευταια που εχεις εγκαταστασει για να δεις ποια δημιουργει το προβλημα. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Αφου χωρις την καρτα δεν στο βγαζει τοτε ειναι σιγουρα μια εφαρμογη που το κανει ή καποιο παιχνιδι. Αν δεν θες να κανεις hard reset τοτε κανε απεγκατασταση μια μια τις εφαρμογες ξεκινωντας απο την τελευταια που εχεις εγκαταστασει για να δεις ποια δημιουργει το προβλημα. αυτο εκανα. το ezsms 1.07 εφταιγε που το εβαλα το πρωι αλλα θυμαμαι οτι εκανα κι αλλα restart. τελος παντων, αφου λυθηκε...κριμα τα yetis που εβγαλα :p. edit: ευχαριστω ολους ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 http://www.iphone-forum.org/viewtopic.php?t=42206&highlight=camcorder gia to filo dal_kos pu mu zhthse to link gia na to katevasei ps diagrapste to an aditi8etai stus orus tu forum mas den einai link apef8eias alla se topic :O How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceOfVenue Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 kalimera se olous...psaxnw ena programa gia remote tis winamp kai allwn efarmogwn mesw bluetooth gia kinito Nokia 6600,6680 kai SonyEricsson P900... exw dokimasei polla kai diafora programata opws to Bluetooth Remote Control kai polla alla kai den mporw na kanw connect me tipota.... xerete kanena tetoiou eidous programa to opoio na to exete dokimasei kiolas...? me endiaferei amesa gia to 6600 kai 6680 kai oxi toso gia to P900... please help... parepiptontos exei ginei format sto pc mou meta tin apotixeia connect me diafora programata opote den ftaiei to leitourgiko mou... Thanks Anyway m8's....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Φίλε καλημέρα και καλωσόρισες....!! ;) Εχουν αναφερθεί στο παρελθόν τέτοια προγράμματα..!!! Καλό θα ήταν, κάθε φορά που θες κάτι να απευθύνεσαι στο κατάλληλο topic για να έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις αυτό που θες...!! Στην συγκεκριμένη περίπτωση δοκίμασε να ρωτήσεις εδώ.... Αλλά πάντα να ρίχνεις μια ματιά στον πίνακα περιεχομένων και θα βρίσκεις αυτό που θες...!! Φιλικά dimlou....!! :) http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 kalimera se olous...psaxnw ena programa gia remote tis winamp kai allwn efarmogwn mesw bluetooth gia kinito Nokia 6600,6680 kai SonyEricsson P900... exw dokimasei polla kai diafora programata opws to Bluetooth Remote Control kai polla alla kai den mporw na kanw connect me tipota.... xerete kanena tetoiou eidous programa to opoio na to exete dokimasei kiolas...? me endiaferei amesa gia to 6600 kai 6680 kai oxi toso gia to P900... please help... parepiptontos exei ginei format sto pc mou meta tin apotixeia connect me diafora programata opote den ftaiei to leitourgiko mou... Thanks Anyway m8's....! Το καλυτερο που ειχα δοκιμασει και δουλευε αψογα με το Sx1(αρα και με το 6600 χωρις να ειμαι σιγουρος για το 6680) ειναι το PuppetMaster. Δοκιμασε το και θα με θυμηθεις... Εχει τη δυνατοτητα μεχρι και το mouse να ελεγχεις και να βλεπεις στην οθονη του κινητου το desktop!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelar Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 takissam, η κάποιος άλλος μήπως έχει το PuppetMaster σε πλήρως λειτουργική έκδοση??? thnx i.a. Όταν κουραστείς να κάθεσαι, σήκω. Όταν κουραστείς να στέκεσαι, τρέξε. Όταν κουραστείς να τρέχεις, σταμάτα...... στο κάτω-κάτω, σκάσε και κολύμπα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Το καλυτερο που ειχα δοκιμασει και δουλευε αψογα με το Sx1(αρα και με το 6600 χωρις να ειμαι σιγουρος για το 6680) ειναι το PuppetMaster. Δοκιμασε το και θα με θυμηθεις... Εχει τη δυνατοτητα μεχρι και το mouse να ελεγχεις και να βλεπεις στην οθονη του κινητου το desktop!!! pes mu oti exeis&bluetooth ths ma afto to mapa giati egw afto exw&den katafera na to leiturgisw :wacko: How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Γεια σας. το cocktail πος γεινετε να το εχεις ολοκληρο? το εχω αλλα δεν μου βγαζει της εικονες με τα ποτα. Πος γεινετε να μου διχνει μαζι με ολα τα ποτα και τις φοτογραφιες τους? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis_6680 Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Egw pali xrhsimopoiw to df minutes sto opoio (en sugrish me to stat monitor)boreis na valeis to megisto orio leptwn-sms-kb pu exeis dwrean&se idopoiei katef8eian pote exun kseperastei..orizeis&pote mhdenizei o metrhths(1 tou mhnos)&eisai ok ;) Twra gia thn erwthsh su peri kleisimatos sta mutra dysthxws einai 8ema diktiou na ftasei h klhsh sto kinhto su...ena einai prosvasimo to kinhto su&ftasei h klhsh to mono pu borun na kanun ta sxetika programmata einai hte na to kleisun,hte na mhn xtyphsei to kinhto su i na to prow8hsun ston enswmatomeno thlefwnhth tu kinhtu KANENA den 8etei to kinhto su ektos diktyou gia sygekrimena thl/ta :cool: Oti den exeis apo ta progs pu su protiname ase ena email&sta stelnw Ο.τι εχετε ευχαριστηση απο προγραμματα... :O ( οτι πιστευεις οτι χρειαζεται ενα 6680 και εχεις τον χρονο να το στειλεις ειναι ευπροσδεκτο.Απλα αν γινεται να ειναι Checked και Cr@ck$%d :shifty: ) mythos_g@yahoo.gr Thanks a lot... :rolleyes: Never Ride Faster Than Your Angel Can Fly FazerClub.Gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Ο.τι εχετε ευχαριστηση απο προγραμματα... :O ( οτι πιστευεις οτι χρειαζεται ενα 6680 και εχεις τον χρονο να το στειλεις ειναι ευπροσδεκτο.Απλα αν γινεται να ειναι Checked και Cr@ck$%d :shifty: ) mythos_g@yahoo.gr Thanks a lot... :rolleyes: 8a su steilw oti pistevw egw pio xrhsimo alla tsekarismeno se 3230.. :O Logika 8a paizun How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Βρε παιδια μια ερωτηση.Που μπορω να βρω real ringtones ελληνικα χιουμοριστικα οπως αυτα που διαφημιζουν στην τηλεοραση?Στο i-phone που εψαξα δεν βρηκα.Αν μπορει καποιος ας μου πει η ας μου τα στειλει με e-mail. eddiedimitris@hotmail.com Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Γεια σας. το cocktail πος γεινετε να το εχεις ολοκληρο? το εχω αλλα δεν μου βγαζει της εικονες με τα ποτα. Πος γεινετε να μου διχνει μαζι με ολα τα ποτα και τις φοτογραφιες τους? Το cocktail ειναι freeware και δεν εχει φωτογραφιες.Αμα θες μπορεις να τις προσθεσεις εσυ. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Το cocktail ειναι freeware και δεν εχει φωτογραφιες.Αμα θες μπορεις να τις προσθεσεις εσυ. και που της βαζεις? σε πιο φακελο? εινε κατι αρχεια dmp που υπαρχουν στο aivanet? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts