asymvivastos Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Η δοκίμασε να μετατράψεις τα docs σε RepliGo format, ίσως παίξουν. Με το repligo κατα 99% θα τα αναγνωρισει.Μεχρι στιγμης οτι κι αν εχω μετατρεψει δεν ειχα ποτε προβλημα. ;) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelar Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 γεια σε ολους. Επειδή λείπω για καιρό τωρα... το aivanet τι έχει πάθει και δεν δουλεύει?? Και τώρα πλέον αν δεν δουλεύει το aivanet, για εφαρμογές πού παμε?? Συγκεκριμένα θέλω να βρώ το natural recorder σε 'ολόκληρη' μορφή και να δω αν υπάρχει καινούρια έκδοση eRecorder καθώς η 1,35 που είχα για 'χρόνια' αποφάσισε πλέον να λείξει και να μην δουλεύει με τον παλιό μου κωδικό! όποιος μπορέσει να βοηθήσει κερδίζει την ευγνωμοσύνη μου!!! :p Όταν κουραστείς να κάθεσαι, σήκω. Όταν κουραστείς να στέκεσαι, τρέξε. Όταν κουραστείς να τρέχεις, σταμάτα...... στο κάτω-κάτω, σκάσε και κολύμπα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th_tsong Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 paidia tha parakalousa opoios exei tin eugeniki kalosini( :blink: ) epeidi den exo eleuthero xrono na psakso na mou steilei merika games and applications gia nokia 3230 sto th_tsong@otenet.gr , tha to ektimousa afantastaaaaaa! euxaristo :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Μήπως ξέρει κανείς πού θα βρω το efile manager σε έκδοση μετά την 1.75;Αν το έχει κάποιος θα ήμουν υποχρεωμένοσ αν το έστελνε c***d εδώ:krokees1@hotmail.com "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kary Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Με το repligo κατα 99% θα τα αναγνωρισει.Μεχρι στιγμης οτι κι αν εχω μετατρεψει δεν ειχα ποτε προβλημα. ;) file asymvivaste katavasa to repligo kai douleuei mia xara...to mono pou den kserw einai na metatrepsw ta .docs se arxeia tou repligo.apla ta metonomazw??an nai me ti katalhksh?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 file asymvivaste katavasa to repligo kai douleuei mia xara...to mono pou den kserw einai na metatrepsw ta .docs se arxeia tou repligo.apla ta metonomazw??an nai me ti katalhksh?? Οχι θα πρεπει να κατεβασεις και τον converter.Μετα την εγκατασταση του θα σου εμφανιστει ενα κουτακι στο word με το σημα του repligo.Αλλα για να λειτουργησει θα πρεπει να βαλεις σαν trusted το συγκεκριμενο macro. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kary Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Οχι θα πρεπει να κατεβασεις και τον converter.Μετα την εγκατασταση του θα σου εμφανιστει ενα κουτακι στο word με το σημα του repligo.Αλλα για να λειτουργησει θα πρεπει να βαλεις σαν trusted το συγκεκριμενο macro. ton converter me ti onoma tha ton psaksw?? thanks anyway!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Πιστευω οτι σαν repligo converter θα τον βρεις.Ειναι καπου στα 5Mb. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bells Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 καλησπερα σας μπορειτε να μου πειτε αν μπορω και πως να βαλω ενα αρχειο sis η jar σε ενα sharp gx 15 και σηγνομη που ροταω εδω αλλα στο thread του sharp δεν εχουν απαντηση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 καλησπερα σας μπορειτε να μου πειτε αν μπορω και πως να βαλω ενα αρχειο sis η jar σε ενα sharp gx 15 και σηγνομη που ροταω εδω αλλα στο thread του sharp δεν εχουν απαντηση *.sis δεν μπορεις να βαλεις σιγουρα μιας και το sharp δεν ειναι symbian.Οσο για τα *.jar αν παιρνει java τοτε φανταζομαι οτι με καποιο καλωδιο συνδεσης με το pc. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 γεια σε ολους. Επειδή λείπω για καιρό τωρα... το aivanet τι έχει πάθει και δεν δουλεύει?? Και τώρα πλέον αν δεν δουλεύει το aivanet, για εφαρμογές πού παμε?? Συγκεκριμένα θέλω να βρώ το natural recorder σε 'ολόκληρη' μορφή και να δω αν υπάρχει καινούρια έκδοση eRecorder καθώς η 1,35 που είχα για 'χρόνια' αποφάσισε πλέον να λείξει και να μην δουλεύει με τον παλιό μου κωδικό! όποιος μπορέσει να βοηθήσει κερδίζει την ευγνωμοσύνη μου!!! :p Φίλε μου το #aivanet έγινε #mobizone. ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Yparxei kapoia efarmogh gia na katevaso mia episthmonikh arithmomhxanh sto 6630; An nai,pos mporo na thn egkatasthso sto kinhto; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Η cosmote με το i-mode σου δίνει την δινατότητα να βάλεις στο κινητό σου για ήχο κλίσης ένα βιντεάκι (η διαφήμιση με το γκαράζ, την κοπελιά και τον Ρέμο). Κάτι ανάλογο σε εφαρμογή έχει βγει??? :confused: Δηλαδή πιστεύω θα ήταν κάτι πιο προχωρημένο από το fs-caller. ;) ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Yparxei kapoia efarmogh gia na katevaso mia episthmonikh arithmomhxanh sto 6630; An nai,pos mporo na thn egkatasthso sto kinhto; Φίλε υπάρχουν διάφορα CALC στο mirc. Έχω κατεβάσει αρκετά αλλά συγκεκριμένα δεν ξέρω κανένα να σου προτείνω. ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Η cosmote με το i-mode σου δίνει την δινατότητα να βάλεις στο κινητό σου για ήχο κλίσης ένα βιντεάκι (η διαφήμιση με το γκαράζ, την κοπελιά και τον Ρέμο). Κάτι ανάλογο σε εφαρμογή έχει βγει??? :confused: Δηλαδή πιστεύω θα ήταν κάτι πιο προχωρημένο από το fs-caller. ;) Psiloc Vision αν δεν κάνω λάθος. Και υπάρχει απο πολύ πριν το imode της κΟΤΕ :wink: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Yparxei kapoia efarmogh gia na katevaso mia episthmonikh arithmomhxanh sto 6630; An nai,pos mporo na thn egkatasthso sto kinhto; Δοκιμασε το BCalc και το Scientific Calculator... ;) http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Den thelo na katevaso to mirc...Yparxei allo link oste vro tis efarmoges gia thn episthmonikh arithmomhxanh; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Mhpos tha mporoyses na moy doseis kapoies odhgies gia to poy tha vro tis sygkekrimenes efarmoges kai gia to pos mporo na tis egkatasthso; Να πω οτι ησουνα κανενας νεος χρηστης και δεν ξερεις τα θεματα : [Επισημο] ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ IRC , [Επισημο] Χρήσιμα links με εφαρμογές και άλλα ενταξει αλλα DENIOR κανονικα θα επρεπε να ξερεις απο που κατεβαζουμε εφαρμογες.Οσο για το πως θα τις εγκαταστησεις ριξε μια ματια στο manual του κινητου και θα δεις. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 [Που θα βρω την εφαρμογή efile manager, γιατί η 1.7.5 που έχω έληξε και δεν λειτουργει.Αν την έχει κάποιος ας κάνει τον κόπο να ην στείλει εδώ:krokees1@hotmail.com "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 παιδια προβλημα!!! αγορασα το 6630 ,.εβαλα το data suite αλλα δεν μουκανε ινσταλ τους cable drivers για να το συνδεσω με USB γιατι λεει θελει service pack1!!!! βοηθεια please!!!! Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 παιδια προβλημα!!! αγορασα το 6630 ,.εβαλα το data suite αλλα δεν μουκανε ινσταλ τους cable drivers για να το συνδεσω με USB γιατι λεει θελει service pack1!!!! βοηθεια please!!!!Δυστυχώς τη βοήθεια θα την δώσεις μόνος σου, αφού πρέπει να κατεβάσεις το service pack μέσω internet. "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 θυμαμαι οτι παλιοτερα ειχα κατεβασει ενα σερβις πακ και δε μου το εγκατεστησε λεγοντας μου στο 100% της εγκαταστασης οτι δεν εχω τα αυθεντικα windows xp. υ.σ. εχω πειρατικα τα XP. καμια βοηθεια γιαυτη την περιπτωση; Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 θυμαμαι οτι παλιοτερα ειχα κατεβασει ενα σερβις πακ και δε μου το εγκατεστησε λεγοντας μου στο 100% της εγκαταστασης οτι δεν εχω τα αυθεντικα windows xp. υ.σ. εχω πειρατικα τα XP. καμια βοηθεια γιαυτη την περιπτωση;Δυστυχώς, δεν υπάρχει άλλη λύση. :( "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 θυμαμαι οτι παλιοτερα ειχα κατεβασει ενα σερβις πακ και δε μου το εγκατεστησε λεγοντας μου στο 100% της εγκαταστασης οτι δεν εχω τα αυθεντικα windows xp. υ.σ. εχω πειρατικα τα XP. καμια βοηθεια γιαυτη την περιπτωση; Αυτο που ειχες κατεβασει ηταν το Service Pack 2. Τωρα το PC Suite σου ζηταει το Service Pack 1. Αφου τοτε ομως δεν ειχες εγκαταστησει το Service Pack 2, συνεχιζεις να εχεις το Service Pack 1... :confused: Θα σου προτεινα να δεις αν η εκδοση του PC Suite που εχεις ειναι η τελευταια και αν οχι κατεβασε την τελευταια και μπορει να λυθει το προβλημα! ;) Υ.Γ. Γιατι δεν ρωτας στο επίσημο thread του 6630. Ισως εκει να ξερουν κατι παραπανω... :rolleyes: http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Τι κάνετε ? Αγόρασα ένα 6630 και θέλω να του βάλω κάποια συγκεκριμένα προγράμματα. Μήπως μπορείτε να μου πείτε που θα βρώ μία εφαρμογή για να κλειδώνω κάποιους φακέλους. Αυτό για τώρα και άμα σκεφτώ κάτι άλλο ελπίζω να με βοηθήσετε! :D :D Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts