blusprint Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 "Automatic notification when a new version of pcsuite is available" Αυτο λογικα θελει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrZ Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Τα μπιπ μπήκαν στις νεότερες συσκευές της Νόκια. Άν και δεν το έχω δοκιμάσει...Υπάρχει περίπτωση να είναι το μπίπ από...τους ήχους πλήκτρων?Άν απενεργοποιήσετε τους ήχους που κάνουν πάντα τα πλήκτρα όταν τα πατάτε θα συνεχίσει να κάνει μπίπ?...Μια ιδέα λέω... :O Ride fast Ride hard Ride home. ZX6R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 "Automatic notification when a new version of pcsuite is available" Αυτο λογικα θελει. Profanws... :O De tou to epetrepsa padws :p Epishs egatesthse kati sto kinhto mou "PC Suite support" Kserei kanei ti einai?? :blink: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 υπαρχει καμια εφαρμογη που θα μπορουμε να βαλουμε ως συντομευση να ανοιγει φακελους απο το μενου του Ν70?(συγκεκριμενα τον φακελο Δικα Μου)!! ευχαριστω προκαταβολικα... :confused: :worry: σε ευχαριστω asymvivastos.. :O ελπιζω ομως να υπαρξει κατι αναλογω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 mporw se symbian kinito opws einai to 6600 na fortwsw kapoio programmataki pou na mou dinei ti dinatotita na grafw me kapoia glwssa programmatismou (c++,java,matlab ktl) kai metra na trexw ta programmatakia pou eftiaxa stin idia syskeyi? eyxaristw.\ mvagustagm2000@yahoo.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 :confused: :worry: Οχι kostakiss δεν υπαρχει κατι (τουλαχιστον δεν εχω δει εγω) που να ανοιγει φακελους. mporw se symbian kinito opws einai to 6600 na fortwsw kapoio programmataki pou na mou dinei ti dinatotita na grafw me kapoia glwssa programmatismou (c++,java,matlab ktl) kai metra na trexw ta programmatakia pou eftiaxa stin idia syskeyi? eyxaristw.\ mvagustagm2000@yahoo.com Για Series60 δεν νομιζω να υπαρχει κατι.Το μονο που θυμαμαι ειναι το SBasic της Symbianware για τα communicators. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 ρε παιδες στο phone pilot οταν επιλεγεις reject και σε παρει ο αλλος...οχι μονο προλαβαινει να χτυπησει αλλα φαινεται σαν να τον απορριπτεις εσυ ... τουλαχιστον σε μενα ετσι γινεται.... κριμα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 ρε παιδες στο phone pilot οταν επιλεγεις reject και σε παρει ο αλλος...οχι μονο προλαβαινει να χτυπησει αλλα φαινεται σαν να τον απορριπτεις εσυ ... τουλαχιστον σε μενα ετσι γινεται.... κριμα! Βλέπεις στιγμιαία αυτόν που σε παίρνει (αυτό μάλλον καλό είναι, γιατί βλέπεις στις εισερχόμενες ποιους έχεις απορρίψεις). Αυτός που σε παίρνει δύσκολα θα καταλάβει ότι απορρίπτεις εσύ την κλήση, γιατί με το που πάει να κάνει το πρώτο "τουτ", το πρόγραμμα δεν το αφήνει να ολοκληρωθεί και "κολλάει" πάνω του μέσα σε κλάσματα τον απασχολημένο τόνο. Εγώ έχω το Interactive Voice Call Master, αλλά είναι σχεδόν το ίδιο το Pilot. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από το πρόγραμμα αυτό, στον τομέα της απόρριψης κλήσεων τουλάχιστον. Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Υπάρχει κάποιο mp3 player με equalizer? γιατί το ηχείο του N70 είναι για κλωτσιές σε σχέση με το w800 που είχα πρίν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 ναι φιλε μου mp3 player λεγεται η εφαρμογη που ψαχνεις.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forest Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Υπάρχει κάποιο mp3 player με equalizer? γιατί το ηχείο του N70 είναι για κλωτσιές σε σχέση με το w800 που είχα πρίν Den kanei kai th kalyterh douleia,alla kytta gia Viking Informatics Mp3 player v3.50 http://briefcase.pathfinder.gr/download/501815 http://www.iphone-forum.org/viewtopic.php?t=49207&highlight=viking+informatics+mp3+pleyer Dokimase kai [New] MP3 Base Stereo EQ for Series 60 ;) p.s. ta dinei o nervous 11 selides pio pisw.. :whistle: Για να κατεβάσετε όλες τις τελευταίες εφαρμογές Symbian,Uiq,Palm,Pocket-Pc,Java και N-Gage Games : Άν έχετε mIRC,απο εδώ!:cool: Άν δεν έχετε mIRC,κατεβάστε ευκολότερα απ'το MOBiZONE mIRC Script!!(927 ΚΒ;)) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Dokimase kai [New] MP3 Base Stereo EQ for Series 60 Δεν δουλευει στο ν70. [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 @PCMan σε μενα δουλευει μια χαρα,οπως επισης δουλευει και σε εναν φιλο μου που εχει το Ν70.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forest Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Δεν δουλευει στο ν70. des edw leei : Compatible Devices Nokia 6680 Nokia 6681 Nokia N70 Nokia N90 Nokia 6630 Nokia 6682 An k nomizw oti an epsakses gia th prwth efarmogh, (to mp3 player ths vikings informatics p ayto xrhsimopoiw),sou kanei..Pws s fanhke? :) (gia na katevaseis apo iphone prepei na eisai member ;) ) @Holy_Driver : check your mail (to msn :p ) ;) Για να κατεβάσετε όλες τις τελευταίες εφαρμογές Symbian,Uiq,Palm,Pocket-Pc,Java και N-Gage Games : Άν έχετε mIRC,απο εδώ!:cool: Άν δεν έχετε mIRC,κατεβάστε ευκολότερα απ'το MOBiZONE mIRC Script!!(927 ΚΒ;)) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Δυο φορες τοειχα βαλει (με διαφορετικες καρτες μνημης) και δεν ελεγε να ανοιξει. Μισο λεπτο να δοκιμασω μια ακομα... EDIT Μπα τιποτα δεν δουλευει [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Καλημέρα σε όλους , Θέλω να ρωτήσω να κάποιος γνωρίζει που μπορώ να βρω -αλλά όχι trial - το SymbianWare, PowerNotes 1.01 . Είναι κάτι το οποίο το χρησιμοποιώ πάρα πολύ αλλά δυστυχώς έχασα το installation λόγω τεχνικών προβλημάτων ..... Αν γνωρίζει κάτι κάποιος παρακαλώ πείτε μου είτε το site , ή και αν το έχει κάποιος και μπορεί να μου το στείλει στο alantoniou@in.gr . Eυχαριστώ εκ των προτέρων τι υποτίθεται ότι κάνει το powernotes? http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forest Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 τι υποτίθεται ότι κάνει το powernotes? Gia ypen8ymiseis einai an 8ymamai kala,voice kai text reminder,alarm klp.. Για να κατεβάσετε όλες τις τελευταίες εφαρμογές Symbian,Uiq,Palm,Pocket-Pc,Java και N-Gage Games : Άν έχετε mIRC,απο εδώ!:cool: Άν δεν έχετε mIRC,κατεβάστε ευκολότερα απ'το MOBiZONE mIRC Script!!(927 ΚΒ;)) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Den kanei kai th kalyterh douleia,alla kytta gia Viking Informatics Mp3 player v3.50 http://briefcase.pathfinder.gr/download/501815 http://www.iphone-forum.org/viewtopic.php?t=49207&highlight=viking+informatics+mp3+pleyer Dokimase kai [New] MP3 Base Stereo EQ for Series 60 ;) p.s. ta dinei o nervous 11 selides pio pisw.. :whistle: Το Viking Informatics Mp3 player v3.50 λέει τρελλά... Το MP3 Base Stereo EQ for Series 60 δεν μου έκανε κλικ... [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forest Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Το Viking Informatics Mp3 player v3.50 λέει τρελλά... Το MP3 Base Stereo EQ for Series 60 δεν μου έκανε κλικ... sou epai3e to MP3 Base Stereo EQ? :shock: den eixa dei kanenan na tou paizei.. :O to mono kako tou mp3 player ths viking informatics einai oti den exei playlist.. :confused: edit= pws paizei se n70?sto iphone to vrhkes? giati to vik inf mp3 player ekane reset leei sthn allagh tragoudiou kai den tou arese tou pcman,h8ele to mp3 base,k den tou epaize.. :p (an mporeis pes mas mia apo pou to katevases.. :O ) to n70 den exei irda gia na exei to n80 :rolleyes: Για να κατεβάσετε όλες τις τελευταίες εφαρμογές Symbian,Uiq,Palm,Pocket-Pc,Java και N-Gage Games : Άν έχετε mIRC,απο εδώ!:cool: Άν δεν έχετε mIRC,κατεβάστε ευκολότερα απ'το MOBiZONE mIRC Script!!(927 ΚΒ;)) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Ουτε το απλο μου παιζει ουτε το stereo. Για το mp3 base λεω [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Παιδιά έχει κανείς κανέναν κωδικό για Quick Office Premier. Τελείωσε η δοκιμαστική περίοδος και μου ζητάει κωδικό. Ακόμη μήπως ξέρει κανείς αν κυκλοφόρησε το παιχνίδι The Sims 2 Mobile και απο που μπορούμε να το κατεβάσουμε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 to mp3 player ths viking informatics einai poli kalo sto N70 pou xw paizei mia xara. dinei poli entash!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 [New] Click Assign for S60 Click Assign by MobyStar enables you to quickly and easily perform your most commonly used action with a simple double click to one of three definable hotkeys. Supported functions include keypad lock, backlight on and applications launcher. http://my-symbian.com/7650/applications/applications.php?fldAuto=1514&faq=2 [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrStrangelove Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 to mp3 player ths viking informatics einai poli kalo sto N70 pou xw paizei mia xara. dinei poli entash!!! Στο τέλος κάθε κομματιού δε σου απενεργοποιήται στο equalizer? Δηλαδή, ενώ οι ρυθμίσεις του παραμένουν, το equalizer απενεργοποιήται μετά από κάθε κομμάτι και για να ενεργοποιηθεί πρέπει να πειράξεις κάποια συχνότητα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Στο τέλος κάθε κομματιού δε σου απενεργοποιήται στο equalizer? Δηλαδή, ενώ οι ρυθμίσεις του παραμένουν, το equalizer απενεργοποιήται μετά από κάθε κομμάτι και για να ενεργοποιηθεί πρέπει να πειράξεις κάποια συχνότητα. Αν εξαιρεσεις αυτο και το οτι δεν εχει λιστες αναπαραγωγης... Ειναι το καλυτερο μεχρι στιγμής [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts