Jump to content

[Επίσημο] Εφαρμογές

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και απο'οτι βλεπω δουλευει και στο 6600 nikoskat !

θανκ γιου Aisopos ;)

Όταν κουραστείς να κάθεσαι, σήκω.

Όταν κουραστείς να στέκεσαι, τρέξε.

Όταν κουραστείς να τρέχεις, σταμάτα...... στο κάτω-κάτω, σκάσε και κολύμπα

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γεια σας

ψαχνω ενα προγραμμα να καταγραφω τις συνομιλιες στο 6630

δοκιμασα το na call recorder kai to natural recorder αλλα και τα 2 κανουν καποια μπιπ, το οποιο ειναι σπαστικο και ανεπιθυμητο.

γνωριζετε καποιο αλλο προγραμμα ?

ευχαριστω

γεια σας

δοκιμασα το na call recorder kai to natural recorder αλλα και τα 2 κανουν καποια μπιπ, το οποιο ειναι σπαστικο και ανεπιθυμητο.

ευχαριστω

Power Dictaphone ;)

Αρχικό Μήνυμα από zx9999

γεια σας

ευχαριστω

Όποιο πρόγραμμα ηχογράφησης συνομιλίας και να χρησιμοποιήσεις, το ΜΠΙΠ θα εξακολουθείς να το ακούς.

Είναι θέμα συσκευής και όχι προγράμματος.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Power Dictaphone ;)

Το πρόγραμμα αυτό νομίζω ότι δεν κάνει ηχογράφηση συνομιλίας, αλλά απλή εξωτερική ηχογράφηση σαν μαγνητοφωνάκι.

Όποιο πρόγραμμα ηχογράφησης συνομιλίας και να χρησιμοποιήσεις, το ΜΠΙΠ θα εξακολουθείς να το ακούς.

Είναι θέμα συσκευής και όχι προγράμματος.

Sto PowerDictaphone v1.04 padws exei epilogh Beep on start kai Beep on stop :O ;)

Προφανώς δεν εννοεί αυτό το μπιπ, αλλά αυτό που ακούγεται κατά την διάρκεια εγγραφής της συνομιλίας.

clarco5 ευχαριστω για την απαντηση.

aisopos 8α δοκιμασο και κανα 2 αλλα προγραμματα και θα ξαναποσταρω..

αν ειναι οπως λες ειναι αδυνατον να βγαλω τα μπιπ...

:ο((

οντως εννοω αυτό το μπιπ που ακούγεται κατά την διάρκεια εγγραφής της συνομιλίας..

Προφανώς δεν εννοεί αυτό το μπιπ, αλλά αυτό που ακούγεται κατά την διάρκεια εγγραφής της συνομιλίας.

Edit: Nai profanws. :O

Το πρόγραμμα αυτό νομίζω ότι δεν κάνει ηχογράφηση συνομιλίας, αλλά απλή εξωτερική ηχογράφηση σαν μαγνητοφωνάκι.

Kanei kai ta 2! ;)

clarco5 ευχαριστω για την απαντηση.

aisopos 8α δοκιμασο και κανα 2 αλλα προγραμματα και θα ξαναποσταρω..

αν ειναι οπως λες ειναι αδυνατον να βγαλω τα μπιπ...

:ο((

οντως εννοω αυτό το μπιπ που ακούγεται κατά την διάρκεια εγγραφής της συνομιλίας..

Μην παιδεύεσαι άδικα, Αν στο έκανε ένα πρόγραμμα θα στο κάνουν όλα.

Όπως είπα, είναι θέμα συσκευής.

Sto 6630 mou padws den akouw kanena beep otan grafw me to PowerDictaphone.

Τα μπιπ μπήκαν στις νεότερες συσκευές της Νόκια.

Τα μπιπ μπήκαν στις νεότερες συσκευές της Νόκια.

Sorry den to proseksa. :O

Diorthwsa to post mou.

Kai se mena kanei beep (mono sthn eggrafh synomilias omws)

PS. Fadazomai toxoun kanei etsi gia na katalavainei o allos oti ton hxografeis... :p

Xwris thn sygkatathesh tou den einai paranomo?? :confused:

Xwris thn sygkatathesh tou den einai paranomo??
ειναι, εκτος αν εισαι ο τριανταφυλλοπουλος και στη χαρισουν :D

@stelar, για το ivcm 1.50 μιλουσα, δουλευει σαν εφαρμογη στις κλησεις αλλα βγαζει ασχετα σφαλματα στο ακυρο. το phonepilot νομιζω εκλεισε μονο του καποια στιγμη, εκτος απο τα ασχετα σφαλματα και το εβγαλα.

Sorry den to proseksa. :O

Diorthwsa to post mou.

Kai se mena kanei beep (mono sthn eggrafh synomilias omws)

PS. Fadazomai toxoun kanei etsi gia na katalavainei o allos oti ton hxografeis... :p

Xwris thn sygkatathesh tou den einai paranomo?? :confused:

Ναι, και μπορουν να σε χωσουν μεσα... για υποκλοπη:D

Παρ'ολα αυτα εχει ενα χρονο που ηχογραφω τις κλησεις μου για λογους ασφαλειας(αν σε αμφησβητισει καποιος κτλ... :D ) μεχρι που πηρα το ν70 και δεν τρεχει το call recorder...

Μονο μ'αυτο εκανα σωστα την δουλεια μου.

Θελω ενα προγραμμα που να ηχογραφει ΟΛΕΣ τις κλησεις(με η χωρις αποκρυψη) ΑΥΤΟΜΑΤΑ χωρις να πατησω καποιο πληκτρο. Στο 6600 και στο 3230 δουλευε κανονικα.

Δοκιμασα το power dictaphone αλλα δεν μου κανει γιατι πρεπει να πατησω ενα ορισμενο πληκτρο για να αρχισει να ηχογραφει, το call recorder me (power edition)δεν μου κανει γιατι δεν ηχογραφει κλησεις με αποκρυψη, στο erecorder πρεπει να εχω ανοιχτη την εφαρμογη για να ηχογραφισει, το spy call ενω λεει οτι ηχογραφει, δεν ηχογραφει...

Κατι που να δουλευει στο ν70 ετσι οπως το θελω υπαρχει?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Ο Call Recorder 1.03 δουλεύει στο Ν90 και κάνει όλα αυτά που λες. Εννοείς ότι δεν σου ανοίγει καθόλου αυτό το πρόγραμμα στο Ν70;

Ο Call Recorder 1.03 δουλεύει στο Ν90 και κάνει όλα αυτά που λες. Εννοείς ότι δεν σου ανοίγει καθόλου αυτό το πρόγραμμα στο Ν70;

Ακριβως, ανοιγει και με πεταει εξω κατευθειαν.

δοκιμασα και την 1,01 και την 1,03 αλλα το ιδιο πραγμα κανει.

Την 1,03 την εχω και σπ@σμενη και ασπ@στη. Οταν βαζω την ασπ@στη μου λεει call recorder (trial) xx days to expire και μετα κλεινει αμεσως, οταν βαζω την σπ@σμενη απλα κλεινει αμεσως.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

ειναι, εκτος αν εισαι ο τριανταφυλλοπουλος και στη χαρισουν :D

@stelar, για το ivcm 1.50 μιλουσα, δουλευει σαν εφαρμογη στις κλησεις αλλα βγαζει ασχετα σφαλματα στο ακυρο. το phonepilot νομιζω εκλεισε μονο του καποια στιγμη, εκτος απο τα ασχετα σφαλματα και το εβγαλα.

Sorry, χμ, :O εγω οπως φαινεται ειχα μεινει πολυ πισω... ειχα την εκδοση 1.0κατι και δεν ειχα καν ψιλιαστει οτι ειχε βγει 1.50 !

Παντως η συγκερκιμενη εκδοση φαινεται να λειτουργει κανονικα στο 7610 μου

αυριο οταν βρω χρονο θα την δοκιμασω στο 3650 (αν και αμφιβαλλω αν θα δουλεψει, εφοσον δεν δουλευει στο 6600)

Οσο για το μπλιπ που ακουγεται με τα call recorders, παρατηρησα επιπλεον οτι και οταν κανω playback τα αρχεια των συζητησεων, με οποιο player και αν τα παιζω, κανει μια στιγμιαια διακοπη καθε περιπου 5 δευτερολεπτα, περιοδο που αντιστοιχει περιπου στο διαστημα απο μπλιπ σε μπλιπ κατα την εγγραφη.

Όταν κουραστείς να κάθεσαι, σήκω.

Όταν κουραστείς να στέκεσαι, τρέξε.

Όταν κουραστείς να τρέχεις, σταμάτα...... στο κάτω-κάτω, σκάσε και κολύμπα

katagelia gia to quickoffice! loipon paidia koitakste kompina pou exoun kanei! exw ena 7610 kai eixa fortwsei to quickoffice pou uparxei, to v2.1.3. douleuei ok alla den emfanizei sto word pinakes kai deiktes px otan thes na grapseis H20 I X^2 . KOITAW sto episimo site (wxw.quickoffice.com)kai leei KATHARA oti i nea ekdosi 2.0 gia s60 kinita upostireizei nea xaraktiristika opws pinakes (tables)kai deiktes (subscripts ) to leei ksekathara stin selida ww.quickoffice.com/series60/series60_whatsnew.html

agorazw loipon to quickoffice kai diapistwnw oti einai to idio to palio!!! lew tha ekana lathos kai eprepe na agorasw to upgrade. agorazw to upgrade kai einai pali to idio arxeio!!!!! quickoffice_m1)standard.sis !!! tous esteila email kai mou apantisan (amesws)oti agorasa 2 fores to idio pragma kai oti to quickoffice den upostireizei auta ta xaraktiristika gia s60 kinita, akrivws oti diafimizoun diladi!!!SOS rikste mia matia kai peite mou oti den kavw lathos ! plirwsa sinolika panw apo 90 euro gia to programma pou eidi eixa!opoios kserei as voithisei. elpizw na min tin exei patisei allos! pws mporw na kanw kapou katagelia,afou exoun anevasmeni akoma ti selida me ta xaraktiristika tou DITHEN neou quickoffice? tha sas parathesw kai tin episimi apantisi an xreiastei!apatewnes telika... :-(

Καλά βρε φίλε μου, πήγες και αγόρασες πρόγραμμα (το οποίο μπορείς να βρεις δωρεάν), χωρίς να το έχεις τρέξει έστω σε δοκιμαστική έκδοση;

Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; :)

Τώρα επειδή με έχεις μπερδέψει με τις εκδόσεις, μιλάμε για την έκδοση Premium 2.13;

tin ekdosi premier ennoeis mallon.ma den upirxe pouthena i ekdosi 2.0, mono i 2.1.3 (eixa ksana-postarei giauto to thema) . koitontas loipon sto site piga na parw tin nea ekdosi 2.0...i opoia apla den uparxei! mou aresei pou mou to lene kai oi idioi kiolas! an einai dunaton!den perimena apo episimo site tetoia kompina,tha to dimosiopoiisw pantou na ginei thema. einai kanoniki paraplanitiki diafimisi...

Ναι. Για την ακρίβεια εγώ έχω την 2.1.3.0.

Τέλος πάντων, αν ρωτούσες θα την είχες δωρεάν (όπως όλοι μας εδώ) και δεν θα χτυπούσες το κεφάλι σου τώρα, αφού την πλήρωσες.

Τουλάχιστον από την στιγμή που παραδέχτηκαν ότι δεν ισχύουν αυτά που γράφουν στην σελίδα τους, υπάρχει περίπτωση να πάρεις τα χρήματα σου πίσω; Γιατί με τόσα που έδωσες αγόραζες και το Microsoft Office (που λέει ο λόγος) :)

Ακριβως, ανοιγει και με πεταει εξω κατευθειαν.

δοκιμασα και την 1,01 και την 1,03 αλλα το ιδιο πραγμα κανει.

Την 1,03 την εχω και σπ@σμενη και ασπ@στη. Οταν βαζω την ασπ@στη μου λεει call recorder (trial) xx days to expire και μετα κλεινει αμεσως, οταν βαζω την σπ@σμενη απλα κλεινει αμεσως.

Λοιπον, το απεγκατεστησα και το εγκατεστησα 5-6 φορες.Μονο την πρωτη φορα που το ανοιγω δουλευει. Το γιατι... αγνωστο. Του εβαλα να ρωταει πριν γραψει, οταν πατουσα οχι, το προγραμμα δουλευε κανονικα(ανοιγε και δεν με πετουσε εξω) οταν ομως πατουσα ναι (η του εβαζα να γραφει μονο του σε καθε κληση) τοτε το προγραμμα δεν ξανα ανοιγε...

Τωρα το τι φταιει...??? fonts φταινε? το format του ηχου φταιει? ποιος ξερει... Θα το ψαξω αργοτερα γιατι τωρα δεν εχω χρονο. Δωστε καμια ιδεα, το χρειαζομαι το προγραμμα, ειναι το μονο πληρες για μενα

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...