blackbirdxx Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 exo tin teleytea ekdosi tou pc suite.to thema ine se sas ti onoma emfanizi? otan benete proti fora? ayto ke isxiei? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Καλημερα σας! ΠΟΥ θα βρω προγραμμα οπως π.χ το camrec που τραβουσαμε οσο χρονο θελαμε... video στο 7650. Υπαρχει ακτι τετοιο για το 6600 και που-ποιο; χιλια ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Αληθεια πρεπει να υπαρχει τετοιο προγραμαμ για το 3650 αφου πολλες φορες οταν τραβω βιντεο μπορει να βγαλει μεχρι 16 δευτερολεπτα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aivadream Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 to software pou travaei video xoris periorismous tha to vreis edo periexei sis arxeio gia to kinito kai to software gia to pc. Einai to EtiCamCorder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisTh Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 aivadream, στο link που έδωσες βρίσκεται το EyeCon V1.1 GUI+Camcorder. Αυτό δουλεύει καλά στο 6600? έχει ήχο? είναι freeware? http://www.orestiadaNews.com ------- παλαιότερα κινητά: Motorola StarTac 85, Motorola v3688, Nokia 5110, Nokia 8210, ,Siemens S25, Samsung s100, Nokia 8310, Panasonic GD87, Nokia 6600,sony ericsson w800i,sony ericsson K800i, samsung i900 omnia,Htc Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aivadream Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Den exei periorismous. Se 6600 den to exe dokimasei giati den exo ... Logika prepei na paizei poly kala ! Dokimase to kai pes moy ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SakisTh aivadream, στο link που έδωσες βρίσκεται το EyeCon V1.1 GUI+Camcorder. Αυτό δουλεύει καλά στο 6600? έχει ήχο? είναι freeware? Νομίζω για να παίξει στο 6600 πρέπει να αφαιρέσεις τον ήχο! Στο αρχείο που αναφέρεις υπάρχει το π΄ρογραμμα για το κινητό και το πρόγραμμα για το PC το οποίο μετατρέπει τα αρχεία σε .avi! Επειδή υπάρχουν ασυμβατότητες πρέπει να χρησιμοποιέις το Camcorder με το Eyecon που υπάρχει στο .zip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Καλημερα σας! ΠΟΥ θα βρω προγραμμα οπως π.χ το camrec που τραβουσαμε οσο χρονο θελαμε... video στο 7650. Υπαρχει ακτι τετοιο για το 6600 και που-ποιο; χιλια ευχαριστω! Oποτε συμπληρωνω στο παραπανω ερωτημα μου: Ποιο ειναι το προγραμμα αυτο που τραβει VIDEO στο 6600 και ειναι με ηχο,απεριοριστο χρονο και ειναι full;;;;;; υπαρχει αραγε;;;; σιγορα καποιοι απο την παρεα μας... εδω,πρερπει να ξετερε για φωτιστε κι εμας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 ne ala pos to energopiois? otan kanis video epilegi to prokathorismeno tou nokia:(xriazete kapia ali rithmisi?? episis se periptosi pou thelo na to apegatastiso arki ena delete apo tis efarmoges? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofot Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για το 6600 σαν το remote P800 για το Ρ800? Όχι για να κλείνω τη τηλεόραση με το τηλέφωνο αλλά για να το χειρίζομαι μέσα από το PC. (To ξέρω ότι το ξέρετε αλλά κάποιοι φίλοι μπορεί να μη το ξέρουν και να με παραπέμπουν σ' αυτού του είδους τα apps) ;) TIA Fotis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον diofot Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για το 6600 σαν το remote P800 για το Ρ800? Όχι για να κλείνω τη τηλεόραση με το τηλέφωνο αλλά για να το χειρίζομαι μέσα από το PC. (To ξέρω ότι το ξέρετε αλλά κάποιοι φίλοι μπορεί να μη το ξέρουν και να με παραπέμπουν σ' αυτού του είδους τα apps) ;) TIA Fotis Υπάρχει το Remote S60, αλλά δεν γνωρίζω αν δουλεύει με 6600! Δοκίμασε την έκδοση 1.20! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 Exo apo to kalokairi mia ekdosi tou eti camcoder tin opoia opote xrisimopoio gia na grafo video,meta mou deixnei mono 0,67 sec apo oso exo grapsei!Tora esteila ta arxeia eye kai ear sto pc mou kai ta ekana convert se avi kai molis ta etreksa me to winamp pali egine to idio!Diladi mou edeikse mono ta 0,67 sec apo oso exo grapsei!meta ekana open with media player,kai mou ta edeikse oloklira alla xoris ixo!Giati re pedia? :( Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. November 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2003 pos ginete install to nokia game re paidia??? please opoios xerei as pei analuthka edo http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonisgr Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 paidia kati gia to EtiCamCorder. Loipon olla kala vgazo oso thelo Video alla pos to vlepo sto PC? Epilego apostoli meso Bluetooth to stelni alla se 2 arxia me proektasi to ena EYE kai to allo EAR ti ginete? EFXARISTO http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον tonisgr paidia kati gia to EtiCamCorder. Loipon olla kala vgazo oso thelo Video alla pos to vlepo sto PC? Epilego apostoli meso Bluetooth to stelni alla se 2 arxia me proektasi to ena EYE kai to allo EAR ti ginete? EFXARISTO Δεν απαντω στο ερωτημα σου,αλλα θελω να μου πεις που βρηκες το EtiCamCorder full και σου τραβαει κανονικα video.Αυτο που εχω εγω τραβαει,αλλα δε μου το παιζει. για πες μου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaleBuffy Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον tonisgr paidia kati gia to EtiCamCorder. Loipon olla kala vgazo oso thelo Video alla pos to vlepo sto PC? Epilego apostoli meso Bluetooth to stelni alla se 2 arxia me proektasi to ena EYE kai to allo EAR ti ginete? EFXARISTO Psakse na vreis to Converter tis ETI pou kanei ta EYE kai EAR arxeia AVI i MPEG (ena apo ta dio) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonisgr Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον COCOMAT Δεν απαντω στο ερωτημα σου,αλλα θελω να μου πεις που βρηκες το EtiCamCorder full και σου τραβαει κανονικα video.Αυτο που εχω εγω τραβαει,αλλα δε μου το παιζει. για πες μου... XA XA XA XA!!!!!kalooooo re file to ETI to vriskis pantou yparxei ego singekrimena to pira EDO http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonisgr Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον MaleBuffy Psakse na vreis to Converter tis ETI pou kanei ta EYE kai EAR arxeia AVI i MPEG (ena apo ta dio) Pou tha to vro re file mou les? Kai giati parakalo mou stelni se 2 morfes arxeion? mia morfi den mpori na stili? pia ine i kanoniki morfi h EYE h EAR? THANKS http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον tonisgr Pou tha to vro re file mou les? Kai giati parakalo mou stelni se 2 morfes arxeion? mia morfi den mpori na stili? pia ine i kanoniki morfi h EYE h EAR? THANKS Υπάρχει εδώ ! Το .eye είναι η εικόνα και το .ear είναι ο ήχος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 18, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Να το eRecorder (μάλλον) full: h**p://users.chan.sch.gr/aikoukou/e_recorder.zip Όπου ζητηθεί κωδικός είναι η διεύθυνση του site μας :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον eLeKtriK EyE Να το eRecorder (μάλλον) full: h**p://users.chan.sch.gr/aikoukou/e_recorder.zip Όπου ζητηθεί κωδικός είναι η διεύθυνση του site μας :) Δεν ανοίγει καθόλου! Μου βγάζει error! :( Το δοκίμασες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofot Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Ευχαριστώ johner Απ' ότι είδα το s remote δεν υπαρχει στο μαγαζάκι. Να ψάχνομαι αλλού; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kriz Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Δεν ανοίγει καθόλου! Μου βγάζει error! :( Το δοκίμασες; Σε μένα κατέβηκε μια χαρά, αν και ήταν σχετικά αργός ο server http://chrislaz.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον diofot Ευχαριστώ johner Απ' ότι είδα το s remote δεν υπαρχει στο μαγαζάκι. Να ψάχνομαι αλλού; Τώρα υπάρχει! :p Check here ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelar Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον eLeKtriK EyE Να το eRecorder (μάλλον) full: h**p://users.chan.sch.gr/aikoukou/e_recorder.zip Όπου ζητηθεί κωδικός είναι η διεύθυνση του site μας :) Κατεβηκε μια χαρα, αλλα νομιζω οτι δεν ειναι full :( Όταν κουραστείς να κάθεσαι, σήκω. Όταν κουραστείς να στέκεσαι, τρέξε. Όταν κουραστείς να τρέχεις, σταμάτα...... στο κάτω-κάτω, σκάσε και κολύμπα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts