Jump to content

[Επίσημο] Εφαρμογές

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia kalhmera!epsaksa sto irc gia to mumsms++ 4.09 kai to vrhka mono se arabikh glwssa.yparxei se agglika h mhpws psaxnw adika?? an einai na to katevasw sta arabika mpas kai kataferw na kanw tipota...euxaristw! :D

Εγώ είχα μια (πιθανότατα....σίγουρα) παλιότερη έκδοση και συχνά-πυκνά το τηλέφωνο "πέταγε" errors...Το έχουν φτιάξει?Να το ξαναβάλω η είναι μια απ'τα ίδια?

Ride fast

Ride hard

Ride home.

ZX6R

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

geia se olous...akousa kai pali gia ena programa pou mporis na douleueis to sinagermo tou autokinitous sou meso tou 6600 kai na eidopiise kiolas oti exi energopiithei...isxii kati tetio???yparxi tetia efarmogi ???

Βασικά είδα μια διαφήμιση συναγερμού σε γνωστό περιοδικό, το οποίο σου δίνει αυτή τη δυνατότητα(να το ελέγχεις) αλλά όχι με πρόγραμμα.Με sms!Του στέλνεις εντολές και σου απαντάει.Δεν θυμάμαι που το είδα ακριβώς...(γίνεται μπάχαλο στο δωμάτιό μου).Άμα το βρώ να το πώ :p

Ride fast

Ride hard

Ride home.

ZX6R

[New] ALON Contact Guide for S60

ALON Contact Guide by ALONsoftware is an advanced contact manager which provides quick way to search the required contact in your contact list and get in touch with the person behind that contact entry. From detailed contact list you can make a call to the person, send SMS, MMS or e-mail, open web-browser. The list of categories can be opened by pressing the right soft key and the latter shows which category is chosen. One of the main features is that you can change the colors of odd lines, even lines and detailed lines by pressing the left soft key and choosing the menu item "Colors". Moreover, Contact Guide gives opportunities to: sorting contacts, zooming, showing/hiding company name.

http://my-symbian.com/7650/applications/applications.php?fldAuto=1212&faq=2

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

γεια σε ολους κ' καλο μηνα! υπαρχει μηπως χρονομετρο για το 6600 το οποιο οταν θα εχω μιλησει απο 1 εως 29 δευτ. αυτο να αθροισει 30 δευτ. στο συνολικο χρονο εξερχομενων κλησεων; (για τον προφανη λογο της ελαχιστης χρεωσης απο cosmote)

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει καμιά εφαρμογή, που να κάνει ότι κάνει το World Clock Pro, με την μόνη διαφορά ότι θέλω να έχει μόνο το ξυπνητήρι. Δηλαδή να μπορώ να έχω τις επιλογές του World Clock Pro (Να βάζω δικό μου ήχο για το ξυπνητήρι, να επιλέγω κάθε πότε θα χτυπάει όλη την εβδομάδα κτλ).

Αν ξέρετε καμιά τέτοια ενημερώστε με σας παρακαλώ.

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει καμιά εφαρμογή, που να κάνει ότι κάνει το World Clock Pro, με την μόνη διαφορά ότι θέλω να έχει μόνο το ξυπνητήρι. Δηλαδή να μπορώ να έχω τις επιλογές του World Clock Pro (Να βάζω δικό μου ήχο για το ξυπνητήρι, να επιλέγω κάθε πότε θα χτυπάει όλη την εβδομάδα κτλ).

Αν ξέρετε καμιά τέτοια ενημερώστε με σας παρακαλώ.

Υπαρχει το alarm manager

Παναγιώτης

ok θα το ψάξω. Thnx a lot

...'ελα φίλε, για κοίτα το επόμενο (...Cleaning Up -- clearing temp folders and unused system temporal files (with full safety...)

Psiloc Extended FileManager

http://www.symbos.com/live/product_information.php?ApplicationID=412

Και μερικά άλλα ενδιαφέρον!!!

Αν σας λέει η δικια σας οτι δέν σας απατάει και σεις δεν την πιστεύετε, τότε -lie spy- ανιχνευτής ψέμματος... :D

Lie Spy

http://www.symbos.com/live/product_information.php?ApplicationID=304

Λεξικό της Magenta

Greek-English & English-Greek dictionary (Magenta)

http://www.symbos.com/live/product_information.php?ApplicationID=898

*δεν ξέρω αν ειναι συμβατά με το 3230 όμως, πιστεύω πως ναι... :O

Αν επίσης βρει κάποιος αυτό το LieSpy registered, ας μας ενημερώσει και αν το'χει κάποιος ας μου το στείλει στο admin@lucid.gr

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

Καλησπέρα στην παρέα!

Πήγα να κάνω εγκατάσταση το (AdbeRdr_nokiaS60v26_amer) στο 6600 αλλά δεν μπορούσε να μου το κάνει εγκατάσταση.

Γνωρίζει κανείς γιατί μου το κάνει αυτό.?

Ευχαριστώ.

http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg

Symboot βρε!!! :wink:

Ουπς!!!! Sorry φίλε μου...ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ! :O ...... :lol:

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Regis Debray: Vie et Mort de l' Image

Παιδια ποια ειναι αυτον τον καιρο η καλυτερη εφαρμογη για απεριοριστο βιντεο; Πεστε μου και μια εναλλακτικη για παν ενδεχομενο.

Ευχαριστω :)

Δοκίμασε το Philips Camcoder (αφού πρώτα κάνεις hard format στο κινητό σου!) Δεν είναι ανάγκη να το κάνεις εγκατάσταση στο τηλέφωνο, μπορείς και στην κάρτα!!! ;)

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Paidia to aivanet tha xananevei?xerete tipota?thanks ek ton proterwn

Φίλε μου το εν λόγο κανάλι έγινε #MobiZone. ;)

Δοκίμασε το Philips Camcoder (αφού πρώτα κάνεις hard format στο κινητό σου!) Δεν είναι ανάγκη να το κάνεις εγκατάσταση στο τηλέφωνο, μπορείς και στην κάρτα!!! ;)

Sorry αλλα δεν το επιασα, γιατι να κανει Hard Reset (Format) στο κινητο του πριν βαλει το Philips Camcoder; :confused:

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Έχει κανένας ένα πρόγραμμα που λέγετε "df minutes";; Αν ναι ας μου στείλει ένα pm επειδή το έχασα μετά τη τελευταία αναβάθμιση και είχα χάσει καιρό το sis. Είναι ένα πρόγραμμα που μετράει τα μηνιαία λεπτά ομιλίας και τα μηνύματα και γενικοτερα κρατάει λίστα με όλες τις κλήσεις και διάρκεια της καθεμίας με είχε βολέψει πολύ και το ψάχνω παντού αλλά δε το βρίσκω...

edit: τελικά το βρήκα στο irc

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Δοκιμάζω να εγκαταστήσω το ultra mp3 στο 6600 και ενώ μπαίνει κανονικά,όταν πάω να ανοίξω ένα .mp3 βγάζει το μήνυμα app closed και κλείνει.Ενώ μπορώ να πλοηγηθώ κανονικά στο μενού.Τι φταίει ;Μήπως έχω λάθος έκδοση;

Έχω εγκατεστημένο και ogg player.Μήπως κολάει για αυτό ;

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Sorry αλλα δεν το επιασα, γιατι να κανει Hard Reset (Format) στο κινητο του πριν βαλει το Philips Camcoder; :confused:

Δεν ξέρω αν λειτουργεί χωρίς hard format, διότι σε εμένα λειτούργησε αφού έκανα (για άλλο σκοπό) hard format. Ο φίλος μου Hostolis μου έιχε πει ότι για να δουλέψει πρέπει να το κάνω εγκατάσταση στο τηλέφωνο, αλλά πριν το format ότι και να έκανα δεν δούλευε! Μετά το format το έβαλα στο τηλέφωνο, δούλευε και όταν το έβαλα στην κάρτα πάλι δούλευε! :)

Δεν ξέρω αν λειτουργεί χωρίς hard format, διότι σε εμένα λειτούργησε αφού έκανα (για άλλο σκοπό) hard format. Ο φίλος μου Hostolis μου έιχε πει ότι για να δουλέψει πρέπει να το κάνω εγκατάσταση στο τηλέφωνο, αλλά πριν το format ότι και να έκανα δεν δούλευε! Μετά το format το έβαλα στο τηλέφωνο, δούλευε και όταν το έβαλα στην κάρτα πάλι δούλευε! :)

Το εβαλα αλλα δεν δουλεψε. Σιγα μην κανω ολοκληρο φορματ γι αυτο. Μηπως υπαρχει κανα αλλο;

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Το εβαλα αλλα δεν δουλεψε. Σιγα μην κανω ολοκληρο φορματ γι αυτο. Μηπως υπαρχει κανα αλλο;

Τι κινητο εχεις;;Αν εχεις 6600 με το πρωτο firmware τοτε δεν δουλευει αν εχεις κανει αναβαθμιση ή εχεις καποιο πιο καινουργιο κινητο τοτε πρεπει να βαλεις την εκδοση 1.0.3.Οσο για το format και εγω λεω οτι δεν χρειαζεται.Σε εμενα στο 6600 χωρις format δουλευε μια χαρα το προγραμμα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Τι κινητο εχεις;;Αν εχεις 6600 με το πρωτο firmware τοτε δεν δουλευει αν εχεις κανει αναβαθμιση ή εχεις καποιο πιο καινουργιο κινητο τοτε πρεπει να βαλεις την εκδοση 1.0.3.Οσο για το format και εγω λεω οτι δεν χρειαζεται.Σε εμενα στο 6600 χωρις format δουλευε μια χαρα το προγραμμα.

Το 6600 εχω με firmware 4.09.1. Ξερεις κανα αλλο προγραμμα του ιδιου στυλ;

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Δυστυχως οχι δεν υπαρχει καποιο αλλο αντιστοιχο.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

paidia kalhspera!tha hthela na rwthsw an kserei kapoios giati to quickword den anagnwrizei ta mathimatika symbola!mias kai eimai foithths mathimatikou,xtes ekana mia apopeira na perasw mia askhsh kai th lysh ths grammenh sto word.otan thn anoiksa sto 6670 mou,ta grammata kai oi arithmoi htan mia xara,alla kapoia symbola opws to "oloklhrwma" th "riza" kai th "dynamh" den mou ta evgaze.edeixne kati tetragwnakia.mhpws yparxei kapoia allh efarmogh emfanishs egrafou pou na emfanizei kai mathimatika symbola???oi foithtes tha me katalavoun... :D euxaristw!

paidia kalhspera!tha hthela na rwthsw an kserei kapoios giati to quickword den anagnwrizei ta mathimatika symbola!mias kai eimai foithths mathimatikou,xtes ekana mia apopeira na perasw mia askhsh kai th lysh ths grammenh sto word.otan thn anoiksa sto 6670 mou,ta grammata kai oi arithmoi htan mia xara,alla kapoia symbola opws to "oloklhrwma" th "riza" kai th "dynamh" den mou ta evgaze.edeixne kati tetragwnakia.mhpws yparxei kapoia allh efarmogh emfanishs egrafou pou na emfanizei kai mathimatika symbola???oi foithtes tha me katalavoun... :D euxaristw!

Giati sta Fonts pou uparxoun sto QuickWord, den uparxoun afta ta sumbola.

Exeis to QuickOffice 1.3 pou eixe to 6670 apo otan to agorases?

An nai, dokimase na baleis to QuickOffice 2.0, kai na deis an douleuoun ta sumbola.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...