Alexkass Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Ευχαριστώ πολυ Γιάννη! :) To πήρα από το κινητό. Πόσταρω από το κινητό (webviewer) και εχω ξεχάσει το πισί πια :) αυτό θα πει τεχνολογία. :up: Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την Alexkass Ευχαριστώ πολυ Γιάννη! :) To πήρα από το κινητό. Πόσταρω από το κινητό (webviewer) και εχω ξεχάσει το πισί πια :) αυτό θα πει τεχνολογία. :up: Ypostirizei to webviewer ellinika?Giati ego otan mpainw apo to kinito me webviewer ta misa ta vgazei..asta na pane! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Για να σκεφτώ.... :whistle: Μμμ, καλά θα σου το στείλω! :p Απο αυτούς που έχω δοκιμάσει νομίζω πως ο Agile είναι ο καλύτερος! Παλιά χρησιμοποιούσα έναν καλύτερο αλλά δεν θυμάμαι ποιός ήταν! :music: Υπάρχει και το IM+ αλλά το interface είναι χάλια και δεν είναι χρηστικό, ενώ το Agile Messanger Είχει πολύ ωραίο και απλό GUI, η χρήση του είναι πα-νεύ-κο-λη! Και στέλνει και Ελληνικά ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mitsos Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Ypostirizei to webviewer ellinika?Giati ego otan mpainw apo to kinito me webviewer ta misa ta vgazei..asta na pane! ο 3.0 που εχω βάλει ναι :) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 hey m8s! schizo is back! you are just 1 click before him! enjoy HERE!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον jojo hey m8s! schizo is back! you are just 1 click before him! enjoy HERE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό site φαίνεται να είναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Πρέπει να γίνω μέλος για να κατεβάσω αυτά που έχει το site????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Nai prepei na gineis melos...alla einai to kalytero site.kai den krataei polly. http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 opoios thelei wap site me to fx full kai to seleq full kai games as pm me :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Για ποιο φιξ μιλάς; ;) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον galinios Nai prepei na gineis melos...alla einai to kalytero site.kai den krataei polly. Ok thanks. Ααααα και κάτι άλλο.Ξέρετε κανένα άλλο πρόγραμμα σαν το webviewer??Εκτός το doris γιατί δεν έχω καταφέρει να το εγκαταστήσω ποτέ αφήστε που είναι και τεράστιο.Αν μου προτείνεται το webviewer δώστε και site γιατί εχθές το κατέβασα από το http://www.7650forever.com και δεν ειναι full.Μετά που άνοιξα κάμποσες σελίδες μου έγραψε ότι τελείωσαν οι σελίδες που μπορείτε να ανοίξετε σήμερα.Μπήτε πάλι αύριο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 an enoeis emena alexi to camera fx full 131 leo kai to seleQ 1.65 kai polla games ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον jojo hey m8s! schizo is back! you are just 1 click before him! enjoy HERE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η Φραντζέσκα μου φαίνεται έχει πέσει... τα προγράμματα είναι παλιά, δεν πρέπει να έχει κάνει update ο schizo. Το IRremote είναι ακόμα στο 1.10 Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον jog an enoeis emena alexi to camera fx full 131 leo kai to seleQ 1.65 kai polla games ;) Για πες το site να μπω να κατεβάσω τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 pane:wap41.com/checkitout meta pinoy sites meta eureka meta ksana pinoy sites kai dialekse to j pox omos einai wap selida :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoskkk Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 guys brhka to active toons full kai to anebasa sto group mou.Opoios to thelei as to katebasei Μy Wii number : 1434 - 3964 - 4896 - 4229 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον thanoskkk guys brhka to active toons full kai to anebasa sto group mou.Opoios to thelei as to katebasei Τι κάνει αυτό; Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoskkk Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 einai ena endiaferon programma me to opoio ftiaxneis mms me skitsa.Einai ths nokia,an thes mpes sto site ths nokia na deis perissoteres leptomereies h pio apla katebase to kai desto Μy Wii number : 1434 - 3964 - 4896 - 4229 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefty-x Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Μια ερώτηση στα γρήγορα. Αν θυμάμαι καλά υπάρχει ένα προγραμματάκι που στέλνει οποιοδήποτε αρχείο με MMS. Δεν αναφέρομαι στο Zipman. Αυτό τα στέλνει μόνο σε zip, σωστά;. Θέλω πχ να στείλω ένα .sis ή ένα .ra. Με ποιο πρόγραμμα θα το καταφέρω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lefty-x Μια ερώτηση στα γρήγορα. Αν θυμάμαι καλά υπάρχει ένα προγραμματάκι που στέλνει οποιοδήποτε αρχείο με MMS. Δεν αναφέρομαι στο Zipman. Αυτό τα στέλνει μόνο σε zip, σωστά;. Θέλω πχ να στείλω ένα .sis ή ένα .ra. Με ποιο πρόγραμμα θα το καταφέρω; Με οποιονδήποτε file manager όπως το Σeleq Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 έχεις όμως περιορισμό στο μέγεθος... Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Εγώ όταν πάω να στείλω κάποιο mid file μου γράφειΑδυναμία εισαγωγής.Αντικείμενο κατεστραμένο ή μυ υποστηριζόμενη μορφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lefty-x Μια ερώτηση στα γρήγορα. Αν θυμάμαι καλά υπάρχει ένα προγραμματάκι που στέλνει οποιοδήποτε αρχείο με MMS. Δεν αναφέρομαι στο Zipman. Αυτό τα στέλνει μόνο σε zip, σωστά;. Θέλω πχ να στείλω ένα .sis ή ένα .ra. Με ποιο πρόγραμμα θα το καταφέρω; Μήπως εννοείς το cool mms; :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον thanoskkk einai ena endiaferon programma me to opoio ftiaxneis mms me skitsa.Einai ths nokia,an thes mpes sto site ths nokia na deis perissoteres leptomereies h pio apla katebase to kai desto Που το έχεις αυτό το πρόγραμμα.Έψαξα όλο το site σου και δεν το έχω βρει ακόμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Το βρήκα.Ξέρεται κανένα άλλο πρόγραμμα σαν το webviewer????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts