Jump to content

[Επίσημο] Εφαρμογές

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχουν πολλές συσκευές που υποτίθεται ότι διώχνουν τα κουνούπια εκπέμποντας ορισμένες ηχητικές συχνότητες. Πάντως, σύμφωνα με άρθρα που διάβασα, κάτι τέτοιο δεν έχει αποδειχθεί εργαστηριακά, και μάλιστα σε κάποια πειράματα τα κουνούπια κάθονταν ακόμη και επάνω στη συσκευή! :p

Εάν θέλετε θα ψάξω να βρω τα άρθρα αυτά...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Petran αυτό που λες όντως ισχύει είχα πάρει μια τέτοια συσκευή από το L*LD και μπορώ να σου πω ότι εκείνη την περίοδο τα κουνούπια συνέχιζαν και καναν καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα μου :P

Αρχικό Μήνυμα από τον john74

paidia ehei kaneis to crack goa to fs caller version 2.01 (ohi to 2.0) vgike sto my symbian to trial....to na vgalo to 15 DAY CRACK XERO ALLA FULL CRACK MIPOS XEREI KANEIS???

Εχει διαφορες σε σχεση με το 2.0 ; Το δοκιμασες καθολου;

ftiaxane kapoio bug me to full screen...Full Screen Caller by Symbianware has been updated to v2.01. What's new:

* Big picture bug fixed

* Backlight option added

* Show phone/mobile icon option added

* Show phone number option added

* Show phone label option added

* Available in English and German languages

* Complete look and feel of the application was changed

* Many new options and possibilities were added

edo to link http://my-symbian.com/7650/download/search.php?name=Full%20Screen%20Caller

Greek Android & iOS users (FB group)

Ευχαριστω για το link ! ;)

Παντως δεν χανεις τιποτα να το εχεις μεσα στο κινητο σου και αργα η γρηγορα θα βγει το crack ! :p

Ετσι εγινε και με το FSCaller 2 που μετα απο 4 μερες βγηκε crack !!! Πριν καλα καλα προλαβει να τελειωσει η trial period του προγραμματος στο κινητο μου !!!

Το δοκιμασα και δεν εχει κατι το διαφορετικο εμφανισιακα... ! Ειναι ακριβως το ιδιο με το 2.0 στη χρηση...

Δοκίμασες να δεις αν διορθώθηκε το bug με τα μεγάλα επώνυμα που δεν εμφανίζονται ολόκληρα;
Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios

Δοκίμασες να δεις αν διορθώθηκε το bug με τα μεγάλα επώνυμα που δεν εμφανίζονται ολόκληρα;

Οχι δυστυχως δεν το προσεξα αυτο ! :(

Τα περισσοτερα απο τα αποθηκευμενα τηλεφωνα στον καταλογο μου ειναι μικρα και δεν προσεξα αν συμβαινει κατι τετοιο...

Αν δεν βαριέσαι, ο τρόπος να το δοκιμάσεις είναι απλός: Ονομάζεις το τηλέφωνο του σπιτιού σου Παπαχατζηγεωργακοπουλάκης Αναξίμανδρος και παίρνεις το κινητό να δεις τι θα σου βγάλει :p
Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

ρε παιδια πως μπορω καποιες εφαρμογες που ειναι trial να της κανω register εννοειτε δωρεαν???υπαρχουν sites με cracks?η σελιδες με serials!???

Αρχικό Μήνυμα από τον amgamer

ρε παιδια πως μπορω καποιες εφαρμογες που ειναι trial να της κανω register εννοειτε δωρεαν???υπαρχουν sites με cracks?η σελιδες με serials!???

Μερικες δινονται cracked στα παρακατω site:

ΕΔΩ και σε αλλα yahoo groups που μπορεις να γινεις μελος δωρεαν ! Δες ΕΔΩ , ΕΚΕΙ ! , ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ !!! , ΠΕΡΑ ΠΕΡΑ !!!

Αρχικό Μήνυμα από τον sadiagraxa

Μερικες δινονται cracked στα παρακατω site:

ΕΔΩ και σε αλλα yahoo groups που μπορεις να γινεις μελος δωρεαν ! Δες ΕΔΩ , ΕΚΕΙ ! , ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ !!! , ΠΕΡΑ ΠΕΡΑ !!!

tetoia lege mas sadiagraxa kai tha to petaksw to 7650!!!

pou na ta xwresei ola ayta mou les???????

Αρχικό Μήνυμα από τον elenkw

tetoia lege mas sadiagraxa kai tha to petaksw to 7650!!!

pou na ta xwresei ola ayta mou les???????

Πολυ απλα δεν τα βαζεις ολα μαζι ! :)

Κατεβασε τα να υπαρχουν στο P.C και οποτε θελεις ανεβαζε οσα θελεις στο κινητο μετα σβηνε αυτα που βαριεσαι η δεν σου χρειαζονται και βαζε τα υπολοιπα ! Καποια στιγμη θα καταληξεις σε αυτα που σου χρειαζονται πραγματικα...

Εχεις δοκιμασει το προγραμμα Stacker που λενε οτι συμπιεζει την μνημη;

Ειναι χρησιμο στους 7650 users...

Συνιστω να το κατεβασεις και μετα αν εχεις απορια, γραψε την εδω γιατι εγω δυστυχως δεν το εχω χρησιμοποιησει αυτο το προγραμμα και δεν ξερω πως λειτουργει !

Για ριξτε μια ματια

ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ και ΕΔΩ

Ξερει κανεις που μπορουν να βρεθουν "τζαπε"; :o

Edit: Επισης υπαρχει και ΑΥΤΟ !

Ξερει κανεις ΠΩΣ δουλευει το ebookmaker;

Και εαν εχει κανεις το cr*ck του smartviewer η αν το εχει κανεις full;

Αρχικό Μήνυμα από τον sadiagraxa

Εχει δοκιμασει κανεις την εφαρμογη για τα κουνουπια;

Κανει δουλεια η μας δουλευουν ρε παιδια; Πολυ γελιο μου φαινεται !!! :o

Δεν κάνει τίποτα και όποιος το έχει δοκιμάσει λέει το ίδιο!

Το είχαμε συζητήσει και παλιότερα θυμάμαι!

Γειά σας παιδιά!Συγχαρητήρια για το καταπληκτικότατο και κατατοπιστικότατο forum!Έχω στα χέρια μου απο τον Μάιο ένα ΝΟΚΙΑ 3650 και ομολογώ οτι ποτέ δεν είχα τόσο μεγάλο πάθος όσο έχω με αυτό.Διαβάζω το forum απο unwired εποχη μα δεν θυμάμαι άν είχε αναφερθεί το εξής.Και προχωράω ευθύς αμέσως στην ερώτησή μου.

Θα ήθελα να μου πείτε άν υπάρχει πρόγραμμα στο pc που να διαχειρίζεται τα αρχεία του κινητού.Έχω δοκιμάσει το pcfilemanager v1.00 full με ΜΑ620 cable αλλά δεν μου δουλεύει.Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο?Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Keep going!!!

Guest lagoudakis
πολυ καλο το stacker ιδιως για το 7650.εγω το εχω μονιμα και στο 7650 και στο 3650.και μια ερωτηση που ισως εχει απαντηθει.τα προγραμματα για το 3650-7650 θα κανουν για το 6600?ευχαριστω

Κατά κανόνα ναι. Βέβαια πιστεύω θα υπάρξουν κι εξαιρέσεις, όπως άλλωστε υπήρξαν και με το 7650->3650.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Αν πατε στο site της epocware θα δειτε οτι ολα τα προγραμματα για το 6600 τα εχει σαν coming soon...

http://nokia-6600-software.epocware.com/index.html

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...