Jump to content

pao13grc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pao13grc

  1. Ευχαριστώ φίλε για την βοήθεια σου!Θα προσπαθήσω να έχει το group όσο πιο λειτουργικά και cracked προγράμματα γίνετε για το κινητό μας!Ανεβάζω επίσης midi αρχεία,wallpapers και προγράμματα που τρέχουν στο pc για το κινητό!Ελπίζω να μας βοηθήσει όλους!
  2. Φίλε Johner προσπάθησα και εγω να το κατεβάσω χτές και δεν με πήγαινε στο link.Σήμερα ξαναπροσπάθησα και με χαρά είδα οτι το link λειτουργούσε.Δυστηχώς όμως δεν υπάρχει κάποια trial έκδοση του agile lie detector.Σου δίνει τη δυνατότητα μόνο αγοράς και το κόστος αυτού περίπου $20!Ελπίζω να βγεί καμιά trial να το δοκιμάσουμε και λιγάκι!
  3. Ευχαριστώ φίλε!Θα το βάλω μέσα στον κατάλογο software για να μένει δομημένο το group!Ευχαριστώ και πάλι.
  4. Χαίρομαι που βοήθησα φίλε!Είναι πολύ ωραίο το προγραμματάκι της ETI.Thanks για την συμβουλή με το link θα την εφαρμόσω αμέσως. Καλές εγγραφές φίλε!
  5. Φίλε μόλις βρήκα το καινούριο camcorder σε full έκδοση.Κατέβασέ το απο το group που έχω φτιάξει,το προηγούμενο μου έλεγε και μένα beta expired το έσβησα τώρα έβαλα το καινούριο και όλα δουλεύουν ρολόι.Το group μου το έχω στην υπογραφή μου.Η εφαρμογή βρίσκετε στον φάκελο software.
  6. Ναι φίλε reiman έτσι γίνετε full.Απλά βάζεις τον δικό σου κωδικό και όλα είναι ok.
  7. Παιδιά?Έφτιαξα δικό μου group στο yahoo.Έχω ήδη κάνει upload αρκετές εφαρμογές.Έβαλα ότι ζητείται πιο πολύ,έτσι για να τα έχουμε μαζεμένα.Μην ψαχνόμαστε κάθε φορά.Άν θέλετε να βοηθήσετε βάζωντας δικά σας προγράμματα έχω έναν φάκελο upload όπου μπορείτε να βάλετε ότι θέλετε.Σας ευχαριστώ πολύ όλους! ΕΔΩ είναι το link για το group! Φιλικά!
  8. Να σημειώσω πώς το pc filemanager είναι πρόγραμμα διαχείρισης αρχείων και φακέλων του κινητού στο pc.Κάτι σαν το seleq αλλά τρέχει σε pc και υπάρχει η δυνατότητα copy-paste.
  9. Παιδιά διαβάστε το παρακάτω άν θέλετε.Το έγραψα απλά και μόνο για ενημέρωση όλων των φίλων του forum που κάνουν εξαιρετική δουλειά.Ρώτησα και έμαθα για αυτό ρωτάτε για να μάθετε! Copy-paste στο pc filemanager! Κάντε το να δείτε.Είναι πολύ απλό.Πήγαινετε σε ένα μικρό αρχείο και πατήστε copy απο το filemanager μετά άνοιξτε τον windows explorer στα my documents ή όποιο άλλο φάκελο θέλετε και πατήστε paste.Θυμηθείτε ότι κατα την αντιγραφή μεγάλου αρχείου απο το κινητό στο pc η εντολή paste στον windows explorer θα σας βγεί μετά απο κάποια ώρα,αναλόγως το μέγεθος αρχείου ή φακέλου που μεταφέρετε.Εγώ κατάφερα να σώσω όλα τα μηνύματά μου στον υπολογιστη και άν χρειαστεί να τα βάλω πίσω.Απο ότι κατάλαβα όταν πατάς copy ο pc μεταφέρει το αρχείο ή τον φάκελο σε κάποια προσωρινή μνήμη του pc και όταν αυτή η διαδικασία τελειώσει τότε έχεις την επιλογή paste. PS: Ευχαριστώ πολύ και απο εδώ τον φίλο lefty-x που μου έδωσε το πρόγραμμα για να λειτουργεί στο ΝΟΚΙΑ 3650 μου καθώς με τα άλλα είχα πρόβληματα. Ελπίζω να μην μπερδευτήκατε. Φιλικά!
  10. Το total ir remote full είναι σε αυτό το yahoo group . Γίνε μέλος και μετά πήγαινε files και μετά στον κατάλογο software και θα το βρείς εκεί μέσα.
  11. Φίλε,έχω εγώ μία για pdf αλλά δεν θυμάμαι απο που την κατέβασα.Άν την θές στείλε μου με pm το e-mail σου να στη στείλω.
  12. Για word αρχεία το πρόγραμμα είναι ΕΔΩ Για να ακούς mp3 ΕΔΩ Και τα 2 είναι full.Για να κατεβάσεις το δεύτερο πρέπει να γίνεις μέλος του group.
  13. Έγινε φίλε.Δεν θα την ανεβάσω στο forum.Όποιος θέλει ας μου πεί να την στείλω μέσω pm.Μιλάω για το pallete extender.
  14. Γειά σου φίλε.Άν μπορείς δώσε μου ένα link να την κατεβάσω για να μην κοπιάζεις με mail.Άν θές με e-mail στείλτει μου στο paogr1908@mycosmos.gr! Ευχαριστώ πολύ φίλε!Με έσωσες! Και κάτι άλλο...βρήκα το pallete extender σε έκδοση για 3650.Το έχω βάλει και τώρα έχω 6 χρωματικές παλλέτες συνολικά.Όποιος το θέλει να μου πει για να το ανεβάσω στο forum.
  15. Σύμφωνα με την epocware σταματάει να δουλεύει μετά απο 30 μέρες.Χρησιμοποιώ την demo τώρα αναγκαστικά.Δεν βρήκα τίποτα απο crack ή patch δυστηχώς.
  16. Το πρόβλημα είναι οτι το full η επόμενη έκδοση που αναφέρεσαι δεν δείχνει ούτε ένα Drive του κινητού ενώ αντιθέτως η demo τα δείχνει όλα.Ίσως άν βρεθεί το crack ή το patch της demo έκδοσης που έχω.Θα το ψάξω.
  17. FileManagerDemo.exe Αυτό είναι το demo και το filemanager full είναι εδώ: file manager full
  18. Φίλε μου ο mrouter δείχνει connected αλλά το έψαξα λίγο παραπάνω και ακούστε τώρα πρόβλημα.Έχω 2 pc filemanager zipakia το ένα full και το άλλο demo version το οποίο κατέβασα χθές απο την epocware.Η έκδοση και των δύο είναι η 1.00.Η full έκδοση δεν μου δείχνει τους φακέλους ενώ αντίθετα η demo δουελύει χωρίς κανένα πρόβλημα!!!Καλό ε??? Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι?Άν κάποιος θέλει να δώσω link για την demo version. Keep going!!!
  19. Έγινε φίλε,θα το δοκιμάσω! Thanks for all! Keep going!!!
  20. Φίλε μου παρακάτω έχω επισυνάψη το fscaller v2 full.Είναι συμπιεσμένο με winrar.Περιέχει το fscaller.sis αρχείο και ένα άλλο fscaller.app που είναι και το crack της εφαρμογής.Θα εγκαταστήσεις το πρώτο στο κινητό και μετά θα μεταφέρεις το .app αρχείο στο φάκελο του fscaller με το seleq ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα. Άν το εγκαταστήσεις στην μνήμη τηλεφώνου ο κατάλογος βρίσκετε στο: c:\system\apps\fscaller κάτι αντίστοιχο άν το "βάλεις" στην MMC. Keep going!!!
  21. Φίλε μου,δέν θέλω να μου δείχνει μόνο contacts,sms,images και τα κλασσικά που δέχνει και το pc suite αλλά τους φακέλους του κινητού στον υπολογιστή έτσι ώστε να μπορώ με ένα απλό copy-paste να μεταφέρω αρχεία του κινητου ή και του pc στο ένα ή στο άλλο.Θέλω να φαίνονται όλοι οι φάκελοι στο pc. C:\ Nokia System Videos E:\ Images mp3 Others _PaibTN playlist Sounds......κλπ Θέλω να φαίνονται 'ετσι στο pc.Έχει αυτή τη δυνατότητα το handset manager? Sorry για την ταλαιπωρία και τα εκτενεί μου post. Φιλικά... Keep going!!!
  22. Φίλε lefty-x το πρόγραμμα που ζητάς βρίσκετε στο link που σου δίνω.Εμένα δεν μου δουλεύει για αυτό σε παρακαλώ άν βρείς κάποιο κολπάκι ενημέρωσε το forum γιατί το ίδιο πρόβλημα έχει και ο φίλος tron. pc filemanager full is here
  23. Φίλε johner εννοείς ότι πρέπει να έχω ανοιχτώ το pc suite για να δουλέψει το pc filemanager?Άν ναί το δοκίμασα τώρα αυτό και δεν κατάφερα τίποτα.Μήπως κάνω κάτι λάθος?Θα σου πώ ακριβώς τί κάνω. Πάω στο κινητό και ενεργοποιώ τις υπέρηθρες,ανοίγω το pc suite και μου βγάζει ότι είναι συνδεδεμένο το κινητό μου και μετά ανοίγω και το pc filemanager αλλά δυστηχώς δεν μου δείχνει τίποτα.Ο pc μου "τρέχει" τα Windows Me.Άν βρείς κάτι σε παρακαλώ ενημέρωσέ με γιατί χρειάζομαι οπωσδήποτε να διαχειριστώ τα αρχεία του κινητού μου. Thanks for all! P.S:Θέλω να διαχειριστώ όλα τα αρχεία του κινητού και όχι μόνο εικόνες,ήχους όπως κάνει το pc suite.Χρειάζομαι κάτι σαν το seleg αλλά να τρέχει στο pc και όχι στο κινητό. Keep going!!!
  24. Γειά σας παιδιά.Έστειλα χτές μια απορία μου η οποία είναι στην σελίδα 27 και την ξαναγράφω. Θα ήθελα να μου πείτε άν υπάρχει πρόγραμμα στο pc που να διαχειρίζεται τα αρχεία του κινητού.Έχω δοκιμάσει το pcfilemanager v1.00 full με ΜΑ620 cable αλλά δεν μου δουλεύει.Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο? Όποιος έχει βρεί κάτι ας μου πει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Keep going!!!
  25. Φίλε geovass νόμιζα οτι ήθελες να κάνεις τις ταινίες σου πρώτα dvd για αυτό σου πρότεινα dvd authoring.Μέτα ξαναδιάβασα καλύτερα το μήνυμά σου και κατάλαβα τι θές να κάνεις.Είχα και εγώ αυτο το πρόβλημα,να περάσω δηλαδή τους υπότιτλους απο κάτι ταινίες σε αυτές.Δυστηχώς δεν βρήκα κάποιο προγραμματάκι για αυτή τη δουλειά για τον λόγο ότι δεν είχα σκοπό να γράψω την ταινία σε dvd.Θα μου δώσεις μία εβδομάδα περιθώριο το πολύ μήπως και βρώ κάποιο κονε γιατί σπουδάζω κιόλας. Φιλικά.
×
×
  • Create New...