johner Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Minotavrs paides exei kaneis to repliGo full kai oxi trial an nai as steilei ena pm gia na dwsw email... Για δες αυτό :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Για δες αυτό :) To katevasa alla den doulevi me ton teleftaio Repligo 1.2 viewer. Alithia exei kanenas sas afton ton viwer sthn ekdosi 1.0 (exw ta crack)einai peripou sta 4 mb Opoios to exei kai mou ton anevasei kapou h mou ton steilei me email tha tou eimoyn ypoxreos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 παιδια το call manager το ξερετε?ειναι αξιοπιστο σανπρογραμμα? ειναι τηλεφωνητης απο οτι καταλαβα.ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anipsios1 Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 υπαρχει καποια εκδοση του doris ή καποιο tip για να δειχνει τα ελληνικα? http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον anipsios1 υπαρχει καποια εκδοση του doris ή καποιο tip για να δειχνει τα ελληνικα? θα πας στο encoding και θα βάλεις το win1253.cpl. Εμένα με αυτό μου εμφανίζει όλα τα ελληνικά! :o http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. September 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2003 Fs Caller Version 2 (Cracked) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anipsios1 Δημ. September 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2003 Ti einai to encoding gia to doris?Den katalava pos tha deixnei ta ellinika http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον anipsios1 Ti einai to encoding gia to doris?Den katalava pos tha deixnei ta ellinika Πρέπει να έχεις την έκδοση 1,175 ή 1,18 για να έχεις σωστά ελληνικά.Αφού ανοίξεις το doris πατάς επιλογές και στην επιλογή encoding επιλέγεις win1253.cpl. :) Eγώ όμως με τον doris έχω το εξής πρόβλημα:Δεν μπορώ να γράψω μεγάλα post στο forum.Kανείς που να έχει το ίδιο πρόβλημα? [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. September 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2003 Νέο δωρεάν πρόγραμμα για πληροφορίες σήματος, LAC, CellID κλπ :Cell Track http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anipsios1 Δημ. September 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2003 μετα απο πολυ καιρο ο webviewer μου εμφανισε trial version ενω εχω κανει το κολπο με το rms.db. το βγαζω και το ξαναβαζω και τιποτα. ξερει κανεις κατι?ποιο αρχειο ειναι που κανει τη ζημια? το doris 1.18 που υπαρχει? ευχαριστω http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anipsios1 Δημ. September 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2003 ok., to brika to doris sto aivadream http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2003 παιδια μια βοηθεια :( εχω το stacker v3.00 τις εφαρμογες μου τις συμπιεσα και ολα οκ. τι αλλο μπορω να συμπιεσω και πως? πχ τις επαφες μου και τα μηνυματα και τις εικονες γινεται? και πως στο διαολο το κανω :mad: ευχαριστω :)(για το 7650) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. September 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2003 Ξερει κανεις αν υπαρχει κανενα προγραμμα για pc που να σε αφηνει να διαχειριζεσαι τα μηνυματα του 7650? Νομιζα οτι το OPMII θα το εκανε αλλα δεν το κανει.. Καμια προταση? .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον symplektis Ξερει κανεις αν υπαρχει κανενα προγραμμα για pc που να σε αφηνει να διαχειριζεσαι τα μηνυματα του 7650? Νομιζα οτι το OPMII θα το εκανε αλλα δεν το κανει.. Καμια προταση? Eάν έχεις τις υπέρυρθες ma-620 μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα Handset manager που δίνει η εταιρία και το οποίο έχει πλήρη υποστήριξη ελληνικών στα μηνύματα. :) http://www.mobileaction.com [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lagoudakis παιδια μια βοηθεια :( εχω το stacker v3.00 τις εφαρμογες μου τις συμπιεσα και ολα οκ. τι αλλο μπορω να συμπιεσω και πως? πχ τις επαφες μου και τα μηνυματα και τις εικονες γινεται? και πως στο διαολο το κανω :mad: ευχαριστω :)(για το 7650) Αν πατήσεις options και μετά file browser μπορείς να συμπιέσεις όποιο αρχείο του κινητού σου θέλεις! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. September 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lagoudakis παιδια μια βοηθεια :( εχω το stacker v3.00 τις εφαρμογες μου τις συμπιεσα και ολα οκ. τι αλλο μπορω να συμπιεσω και πως? πχ τις επαφες μου και τα μηνυματα και τις εικονες γινεται? και πως στο διαολο το κανω :mad: ευχαριστω :)(για το 7650) Συγκεκριμένα για τις επαφές επιλέγεις options->compact->contacts database . Θα γλυτώσεις σίγουρα κάποιον χώρο Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 παιδια το mini GPS σε full-cracked που μπορω να το βρω?εχει προβληματα σαν εφαρμογη?ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TYPHOON Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Minotavrs Loipon afto to flight mode pote den katalava ti kanei den mou to exigis ligo kai emena? :worry: Όπως δηλώνει και το όνομα του το χρησιμοποιούμε στα αεροπλάνα. Δεν λειτουργεί ο πομποδέκτης του κινητού αλλά όλες οι άλλες λειτουργίες οπότε παίζεις τα παιχνίδια σου, γράφεις στο ημερολόγιο, κανονίζεις τα ραντεβού και δεν σου λέει και κανένας τίποτα!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την TYPHOON Αρχικό Μήνυμα από τον Minotavrs Loipon afto to flight mode pote den katalava ti kanei den mou to exigis ligo kai emena? :worry: Όπως δηλώνει και το όνομα του το χρησιμοποιούμε στα αεροπλάνα. Δεν λειτουργεί ο πομποδέκτης του κινητού αλλά όλες οι άλλες λειτουργίες οπότε παίζεις τα παιχνίδια σου, γράφεις στο ημερολόγιο, κανονίζεις τα ραντεβού και δεν σου λέει και κανένας τίποτα!!! :) Re paidia emena giati den douleuei sto 3650 to flight mode?Molis to anoigo mou leei insert sim card Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lagoudakis παιδια το mini GPS σε full-cracked που μπορω να το βρω?εχει προβληματα σαν εφαρμογη?ευχαριστω Mini GPS 1.03 :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Please μπορει καποιος να μου πει πως κανω το .zip rename σε .jar ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 αν εννοεις σε Η/Υ (λειτουργικο windows) απλως ανοιξε ενα παραθυρο (πχ my computer) και πηγαινε tools --> folder options --> view και μετα κανε uncheck hide extensions for known file types.. Αφου πατησεις Οκ με ενα απλο rename καθαρισες. Ευχομαι να βοηθησα.. .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον TYPHOON Όπως δηλώνει και το όνομα του το χρησιμοποιούμε στα αεροπλάνα. Δεν λειτουργεί ο πομποδέκτης του κινητού αλλά όλες οι άλλες λειτουργίες οπότε παίζεις τα παιχνίδια σου, γράφεις στο ημερολόγιο, κανονίζεις τα ραντεβού και δεν σου λέει και κανένας τίποτα!!! :) Xreiazete na vgaleis thn sim gia na doulepsi? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Minotavrs Xreiazete na vgaleis thn sim gia na doulepsi? Nai χρειαζεται http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 "symplektis" και "thanoskkk" σας ευχαριστω πολυ :) Win98 εχω και το εκανα οπως μου ειπατε... Thanks ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts