Jump to content

[Επίσημο] Εφαρμογές

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά θα σας δώσω το site που κατέβασα το προγραμματάκι που τραβάς όσο θες video.

ETI Camcorder Pro Version 1.0

Πως το είδατε παιδιά το πρόγραμμα.Για ότι άλλο θες arg_7 πες μου οκ?

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

βρηκα μια πολυ ωραια εφαρμογη στο blackList .... μπορεις να βαλεις στην λιστα καθε κληση με αποκρυψη...... ;) και τελειωσες με παρα πολλους
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Αρχικό Μήνυμα από τον xagios

βρηκα μια πολυ ωραια εφαρμογη στο blackList .... μπορεις να βαλεις στην λιστα καθε κληση με αποκρυψη...... ;) και τελειωσες με παρα πολλους

Αν και ειναι λιγο χωσιμο γιατι μερικοι εχουν αποκρυψη ακομα και σε σταθερα, για πες περισσοτερα στοιχεια... Που πας, τι κανεις και τετοια...

Thanx :)

Το ερώτημα είναι τι ένδειξη βγαίνει σε αυτόν που σε καλεί. Φαίνεται ότι το έχεις απενεργοποιημένο, ή ότι το τηλέφωνό σου είναι κατειλημμένο; Στην τελευταία περίπτωση, ο κόσμος καταλαβαίνει ότι έκανες απόρριψη της εισερχόμενης κλήσης. Μπορείς να το τσεκάρεις;

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios

Το ερώτημα είναι τι ένδειξη βγαίνει σε αυτόν που σε καλεί. Φαίνεται ότι το έχεις απενεργοποιημένο, ή ότι το τηλέφωνό σου είναι κατειλημμένο; Στην τελευταία περίπτωση, ο κόσμος καταλαβαίνει ότι έκανες απόρριψη της εισερχόμενης κλήσης. Μπορείς να το τσεκάρεις;

bgainei oti einai kathlimeno kai an apenergopoihseis ton thlefonith otan einai kathlimeno akoygetai mono to toy toy

einai analoga me thn ekdosh poia exeis esy

εχω την εκδοση 1.01 πας απο status, rules,options,edit list,options ,add unknown phone αν δεν εχεις τηλεφωνητη ακουει το σημα κατ
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Αρχικό Μήνυμα από τον argi_7

bgainei oti einai kathlimeno kai an apenergopoihseis ton thlefonith otan einai kathlimeno akoygetai mono to toy toy

:worry: Θα προτιμούσα να φαινότανε απενεργοποιημένο... Για τους περισσότερους από αυτούς που θα ήθελα να αποφύγω θα ήθελα να το αγνοούν και να νομίζουν ότι το έχω κλειστό. Δεν πειράζει, στην αναμονή...

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την xagios

εχω την εκδοση 1.01 πας απο status, rules,options,edit list,options ,add unknown phone αν δεν εχεις τηλεφωνητη ακουει το σημα κατ

Mporeis na mou steileis me email tin 1.0.1?Exo tin 1.0.0 kai den exei autes tis epiloges.

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την argi_7

kai ego thn 1.0.0 eixa kai tha katebaso thn kainoyrgia

Apo pou?

υπάρχει τρόπος να βρώ τον κωδικό που έβαλα στο handy safe?? αν το εγκαταστήσω ξανά θα σωθούν τα δεδομένα? ο κωδικός θα αλλάξει? δεν θυμάμαι και τι σημειώσεις και κωδικούς έχω εκεί μέσα!!.... :'(
http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg

Μεγαλο μπερδεμα φιλε μου !!! :wacko:

Νομιζω οτι αν κανεις "καπακι" απο πανω την εγκατασταση δεν χανονται τα στοιχεια αλλα δεν ορκιζομαι οτι ετσι ειναι τα πραγματα... :'(

Αν δεν εχεις τιποτα να χασεις, δοκιμασε το και γραψε μας τα αποτελεσματα... Καλη τυχη

Ο κωδικός βρίσκεται σε ένα αρχείο στο C:\ του τηλεφώνου (σε ένα άλλο είναι τα δεδομένα). Δεν θυμάμαι τα ονόματά τους, αλλά μόλις τα δεις θα καταλάβεις αμέσως. Θα μπορούσες να σβήσεις το αρχείο με τον κωδικό, οπότε μετά σου ζητάει νέο. Το είχα κάνει κάποτε. Δεν δοκίμασα όμως εάν με το νέο μπορείς να δεις τα παλιά δεδομένα, πιστεύω πως δεν θα μπορείς, αλλιώς θα ήταν υπερβολικά εύκολο να σου τα υποκλέψουν...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Αρχικό Μήνυμα από τον maevius

υπάρχει τρόπος να βρώ τον κωδικό που έβαλα στο handy safe?? αν το εγκαταστήσω ξανά θα σωθούν τα δεδομένα? ο κωδικός θα αλλάξει? δεν θυμάμαι και τι σημειώσεις και κωδικούς έχω εκεί μέσα!!.... :'(

bale mia kainoyrgia ekdosh(http://www.aivadream.com)kai mallon tha allajei.h phgaine me to seleq an exeis kai apothikefseteis alloy an ginetai

Αρχικό Μήνυμα από τον RODAKINO

paidia gnwrizete an to wireless irc mporei na xrisimopoihthei me wap over gprs pou prosferei to mycosmos view ths what's up cosmote?

Oχι δυστυχώς.Το δοκίμασα και δεν παίζει.Θέλει ιντερνετ gateway.

Ρε παιδια, θυμαστε το camtimer που εβαζες χρονο στη ληψη φωτογραφιας;

Εχει βγει καμια νεοτερη version; Η πρωτη που εχω ακομα αποθηκευει μια μια τις φωτο και μου εχει σπασει τα νευρα :mad:

παρα πολυ καλο και τρομερη ποιοτητα εικονας το μονο που μενει τωρα .... :whistle:

Wirelessly posted (Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την sadiagraxa

Ρε παιδια, θυμαστε το camtimer που εβαζες χρονο στη ληψη φωτογραφιας;

Εχει βγει καμια νεοτερη version; Η πρωτη που εχω ακομα αποθηκευει μια μια τις φωτο και μου εχει σπασει τα νευρα :mad:

Oxi, den xanavgike allh ekdosh!

Αρχικό Μήνυμα από τον johner

Wirelessly posted (Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Oxi, den xanavgike allh ekdosh!

:whistle: Φτου...

Ειναι ωραιο προγραμματακι αλλα σπαστικο ρε γμτ...

Anyway, ευχαριστω ;)

παρα πολυ καλο και τρομερη ποιοτητα εικονας το μονο που μενει τωρα .... :whistle:

exei trelathi oli h evrwph me afto poli sintoma tha exoume kai to crack

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...