SoWhat... Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Παιδια μηπως ξερεται που μπορω να βρω ηχους και java games?Εχω το Easy Studio αλλα δεν βρισκω στο internet free ηχους mmf. Οι ηχοι που εχει το κινητο ειναι απαραδεκτοι. Κανενα κολπο να κατεβαζω free και να περναω μεσω υπεριθρων?Java games free υπαρχουν πουθενα? Ευχαριστω παιδια... Παράθεση Αφου δεν υπαρχεις, δεν θα σε χασω ποτε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos_GTA Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Paidia simera pira to e800 mias kai toxan prosfora(to gx30 to afisa stin akri pros polisi)...i erwtisi pros to paron mia.Pws ginetai na kleinei o fwtismos tis othonis meta apo ligo?Ayto pou kanei einai na xamilwnei apla o fwtismos kai na min kleinei pote!De vriskw kamia rithmisi pou na leei apenergopoihsh fwtismou!HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos_GTA Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 OK problem solved!!! Oi entypwseis pou mouxei dimiourgisei aytes tis prwtes wres,den einai kai oi kalyteres.Ftwxo menou,metria camera(se sxesi me to gx30 KAMIA SXESH) panemorfo kai arketa mikro.Tipota to idiaitero loipon... :cry: isws poulisw ayto telika kai kratisw to sharp :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos_GTA Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Telika to edwsa simera kai kratisa to gx 30!!Me apogohteyse plhrws..... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
infocells Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 geia sas pedia :cool: mpori na mou dosi kanis tis rythmiseis vodafone gia samsung e800 giia mms ? efxaristo ek ton proteron :o Παράθεση proxy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
infocells Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 telika den exi kapion pou na xeri ?? tosa k tosa xerete afto telika den to xeri kanenas? Παράθεση proxy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nismo Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 1ον) γράφε ελληνικά 2ον) επειδή είσαι καινούριος θα σε βοηθήσω αν και με 1 δωρεάν τηλεφώνημα στη Vodafone θα σου δίναν τις ρυθμίσεις, τις έχει και στη σελίδα της, δε θα χρειαζόταν να περιμένεις 3 ημέρες για απάντηση... Παραθέτω τις ρυθμίσεις από τη σελίδα της Vodafone Ρυθμίσεις συσκευών για MMS (Multimedia Messaging Service) 1. Πατήστε Μenu (το πλήκτρο που βρίσκεται στο πάνω μέρος της συσκευής με τα βελάκια). 2. Mε τα βελάκια επιλέξτε Mηνύματα. 3. Επιλέξτε Ρυθμίσεις και στη συνέχεια ΜΜS. 4. Από τις επιλογές που εμφανίζονται (ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΗΨΗΣ και ΠΡΟΦΙΛ MMS), επιλέξτε ΠΡΟΦΙΛ MMS. 5. Από τις επιλογές που εμφανίζονται (ΤΡΕΧΩΝ ΠΡΟΦΙΛ - ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ και ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΡΟΦΙΛ), επιλέξτε ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΡΟΦΙΛ. 6. Επιλέξτε ένα διαθέσιμο προφίλ και εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία: · Ονομα Προφίλ: Vodafone ΜΜS · Διακομιστής URL: http://mms.vodafone.gr · Ρυθμίσεις GPRS: διεύθυνση 213.249.019.049 θύρα IP 9201 APN mms.vodafone.net όvoμα χρήστη user password pass · Φορέας GPRS 7. Πατήστε το κουμπί Πίσω μια φορά. Προσοχή! θα πρέπει είναι επιλεγμένο το προφίλ Vodafone προκειμένου να κάνετε χρήση της υπηρεσίας των MMS! Αυτά και στο μέλλον να είσαι πιο ευγενικός (τόσα και τόσα ξέρετε... κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 infocells : Καταρχην δεν ηταν αναγκη να ανοιξεις 2 threads με το ιδιο θεμα. Το ενα φτανει ενω μαλιστα θα μπορουσες να το ρωτησεις και στο επισημασμενο του E800. Απο 'κει και περα να 'σαι σιγουρος οτι οποιοι διαβαζουν τα posts σε αυτο το forum και μπορουν να βοηθησουν το κανουν. Οπως συνεβη και με σενα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamelitsa Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Hello guys!Eimai kainouria edo opote kalos sas vrika!Pira to samsung E800 xthes omos opos kserete exei kleidomenes iperithres...Auto pou thelo na rotiso einai an iparxei kanenas tropos na tis ksekleidoso??Tha me sosete!!! :o :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 hi karamelitsa καλοσωρισες,λοιπον οι υπερυθρες δε ξεκλειδωνουν το κινητο ειναι απολυτως νεκρο σε επικοινωνια με αλλα κινητα μονο με τον υπολογιστη μπορεις να κανεις δουλεια και να περνας ηχους και εικονες,το προγραμμα αν θυμαμαι καλα λεγεται easygprs και θα το βρεις πολυ ευκολα με ενα search στο yahoo ειναι μεγαλο αλλα τι να κανεις δεν εχεις κι αλλη επιλογη Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamelitsa Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Thank you very much taksidioti gia tin apantisi sou!Me xalase ligo vvaia auto pou mou eipes alla ti na kanoume!! :down: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest VAGGELISA Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΧΩ ΕΝΑ ΔΙΛΛΗΜΑ..ΕΧΩ ΤΟ Τ610 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ....ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ SE K500,SAMSUNG E810,SIEMENS SL65 KAI S65...πΟΙΟ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 να ρωτησω,το καλώδιο εννοω αυτο για να συνδέσω το ε800 στο pc πόσο εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisco10 Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Τελικά βρέθηκε τρόπος να βγει το live από τη συσκευή; Κι ακόμη, αν κατάλαβα καλά από τα προηγούμενα ποστ, οι υπέρυθρες του κινητού μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για επικοινωνία με υπολογιστή, αλλά όχι με άλλο κινητό; Αν ναι, υπάρχει τρόπος να ξεκλειδωθούν οι υπέρυθρες; Παράθεση Who cares?... It won't work anyway!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuzzySNR Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Λοιπόν η μητέρα μου για τη ακρίβεια αγόρασε ένα 810 (σαν συσκευή όχι vodafone live). Για το τηλέφωνο εκτος από το φανταστικό design, σε μένα δε λέει τίποτα και συγγνώμη. Μόλις πείρα ένα Nokia 6230 (πριν είχα P800) και δεν συγκρίνετε ούτε από θέμα δυνατοτητων αλλα ούτε ούτε από software (είναι πoλύ μπροστά η Nokia στο UI καλός η κακός) και στο connectivity (bluetooth,irda) πανεύκολο. Το θέμα είναι ότι με έχει πρήξει να τις βάλω κάποιο Tetris game. Γνωρίζει κανεις κάποιο java tetris και με πιο πρόγραμμα μπορώ με υπέρυθρες να το περάσω στο κινητό? Λογικά οι υπέρυθρες δεν είναι κλειδωμένες (δεν είναι vodafone live). Any help is more than welcomed! THANX:cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polopanos Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ Ε810 ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ???? Παράθεση Kyosho power! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmd Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Γεια σας Ας απαντησει καποιος που το εχει κανει παρακαλω. Εχω το καλωδιο usb κατεβασα κ το easy studio 1(δεν ξερω αν εχει νεωτερο)απο το site αλλα βαζω το Ε800 κ δεν το βλεπει, Χρειαζεται να κανω επιπλεον ρυθμισεις (καποια αντιστοιχιση ισως) ι φταιει κατι αλλο που δεν συνδεεται το τηλ με το pc?? Ευχαριστω για την προσοχη προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thamnos Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 ΕΧΩ ΤΟ Ε810 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΜΕ ΤΟ Ε800 ΕΙΝΑΙ ΤΟ LIVE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxs Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 καλησπερα σας εχω το Ε800 και το εχω κανει sync με IR χωρις προβλημα και εχω λαβει Vcard με IR παλι χωρις προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 to pio bareto kinito pou eixa pote einai ayto...sms me 70 xaraktires pou zoume? saxla opoios to thelei tou to dinw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 kathws to exoun xasei stin samsung to diafimizan sto site olo ton augousto san to kinito twn olympiakwn kai sto spot afinan kathara na noithei oti anoigei me to patima enos koumpiou. saxlamares tis samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisco10 Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 to pio bareto kinito pou eixa pote einai ayto...sms me 70 xaraktires pou zoume? saxla opoios to thelei tou to dinw. Εγώ ευχαρίστως κάνω τη θυσία... να το δεχτώ :whistle: ;) Παράθεση Who cares?... It won't work anyway!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSwtoS Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 sms me 70 xaraktires pou zoume? saxla opoios to thelei tou to dinw. Αυτο συμβαινει γιατι εχεις διαλεξει το UNICODE. Για να το διορθωσεις στους 160 χαρακτηρες πατα το δεξι κουμπι με τις τρεις τελειες και διαλεξε το "7-GSM Αλφάβητο" :) Παράθεση Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!». Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή». Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardust Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 πήρα πρόσφατα το Ε800 και προσπάθησα να περάσω φωτογραφίες κλπ με υπέρυθρες με το easystudio. γενικά φαίνεται να δουλεύει μια χαρά γιατί τα SMS και το address book τα διαβάζει αλλά όταν προσπαθώ να κάνω upload/download αρχεία μου λέει fail to transfer files.. καμιά ιδέα? Παράθεση http://victorian.fortunecity.com/hampton/426/unicorn-gallery/unicorn01/th/unicorn011th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 το κινητο μεσω υπερυθρων μπορει να επικοινωνησει με τον υπολογιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts