despina_83 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Πάντως αν κατεβάσεις το kies patcher είναι πραγματικά θέμα ενός κλικ να πάρεις την ελληνικη 2.2. ΥΓ: Αντίστοιχα και την jpy (2.2.1) τώρα που το σκέφτομαι!:p Βασικά αύριο θέλω να διαβάσω τις οδηγίες και με τους δύο τρόπους (kies patcher και odin) και θα καταλήξω ποια θα χρησιμοποιήσω. Αν και νομίζω ότι θα φλασάρω με odin γιατί το kies το σιχάθηκε η ψυχή μου!!! Θα προτιμήσω την 2.2.1 γιατί απ' ότι διαβάζω εδώ μέσα είναι καλύτερη από την 2.2. Παράθεση Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimk72 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 ..και είμαι έτοιμος να κάνω την αναβάθμιση μόνο με αυτό το κόλπο χωρίς να χρειάζεται να αλλάξω to γαλαξία πρώτα σε jm2 ktl... οι ρυθμίσεις σύνδεσης ιντερνετ κτλ για cosmote μετά το update θα πρέπει να μπούν manual _? όλα καλά και από εμένα..αναβάθμιση οκ. Από τα πρώτα που παρατήρησα είναι ότι το MLS DESTINATOR ή και το IGO που είχα εγκαταστήσει δεν είναι συμβατά με την καινούργια έκδοση. Μετά ένα καινούργιο πρόγραμμα "Πλοήγηση" , όταν το ενεργοποιώ βγάζει μια ειδοποίηση με το μήνυμα {Έλεγχος διαθεσιμότατητας πλοήγησης} και μένει έτσι χωρίς να προχωράει με ενεργοποιημένο to gps. Οπότε θα ήθελα να μου πείτε πιο πρόγραμμα πλοήγησης μπορούμε να βάλουμε για αυτή την έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 για ροοτ με το superoneclick το ειπα κιολας...:p για το αλλο δεν ξερω...[/Q Thnx ολα καλά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 παιδια που μπορω να βρω το super one click root.??????????????:):):):):):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngphobos Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Δεν θελω να σε στενοχωρησω αλλα βαλε 2.2.1 Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ναι το σκεπτόμουν χθες αλλά είπα να περιμένω λίγο ακόμα για να δω το επίσημο πρώτα, τελικά ήρθε σήμερα. Λέω να δω λίγο πώς πάει και μετά να κάνω την μετάβαση σε 2.2.1 όπως λες. παιδια που μπορω να βρω το super one click root.??????????????:):):):):):) Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Okey ειδα το θεμα του νταρκευ οκευ με πεισατε θα φλασαρω του νταρκυ κουκλα φαινεται και απο τι διαβαζω εχει και πολυ θετικα σχολια αρα κομπλε , να φανταστω αφου πρωτα δοκιμασω για το 3button combo φλασαρω του νταρκυ συμφωνα με τον οδηγο πρωτης σελιδας ετσι ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 εκανα update meso κιες κανονικα εκανε ρεσταρτ και κανει 3 δονισεις και μετα απο λιγο 1 και συηνεχεια κανει το ιδιο τη γινεται? η οθονη δεν δειχνει πελον τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 εκανα update meso κιες κανονικα εκανε ρεσταρτ και κανει 3 δονισεις και μετα απο λιγο 1 και συηνεχεια κανει το ιδιο τη γινεται? η οθονη δεν δειχνει πελον τιποτα φιλε μου κατι πηγε στραβα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 εκανα update meso κιες κανονικα εκανε ρεσταρτ και κανει 3 δονισεις και μετα απο λιγο 1 και συηνεχεια κανει το ιδιο τη γινεται? η οθονη δεν δειχνει πελον τιποτα Φίλε μου δες λίγο το post 127...αν εννοείς το ίδιο που γράφει το παλικάρι τότε πήγαινε και λίγο πιο κάτω να δεις το κράξιμο του red_herring... Ελπίζω να μην έχεις κάνει το ίδιο.... Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Φίλε μου δες λίγο το post 127...αν εννοείς το ίδιο που γράφει το παλικάρι τότε πήγαινε και λίγο πιο κάτω να δεις το κράξιμο του red_herring... Ελπίζω να μην έχεις κάνει το ίδιο.... τη πατησα γιατι εδω δεν ελεγε κατι για λαγκ φιξ και μιας και ειχα διαβασει οτι αν εχεις λαγκ φιξ δεν το βλεπει ειπα οτι κατι αλλαξε.αλλα αλλαξα τα φωτα στο κινητο :( τωρα αντε βρες ακρη αφτο που λεει και ο αλλος που τη πατησε οτι το εβαλε σε 32μπιτ συστημα και το εκανε το φλας(ηταν ετσι μεσ τα μαυρα χαλια η το εστρωσε πρωτα?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Φίλε μου δες λίγο το post 127...αν εννοείς το ίδιο που γράφει το παλικάρι τότε πήγαινε και λίγο πιο κάτω να δεις το κράξιμο του red_herring... Ελπίζω να μην έχεις κάνει το ίδιο.... φιλε μου ειχα και εγω την JPA του τυχερακια εκανα με το κies registry patcher την διαδηκασια http://img812.imageshack.us/img812/9233/73553384.jpg αυτη ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ το lagfix και μεσω Kies εκανα αναβαθμιση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 τη πατησα γιατι εδω δεν ελεγε κατι για λαγκ φιξ και μιας και ειχα διαβασει οτι αν εχεις λαγκ φιξ δεν το βλεπει ειπα οτι κατι αλλαξε.αλλα αλλαξα τα φωτα στο κινητο :( τωρα αντε βρες ακρη αφτο που λεει και ο αλλος που τη πατησε οτι το εβαλε σε 32μπιτ συστημα και το εκανε το φλας(ηταν ετσι μεσ τα μαυρα χαλια η το εστρωσε πρωτα?) αληθεια αν δεν βρω ακρη και το παω στην σαμσουνγκ εχω θεμα λογο ροοτ και λαγκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 αληθεια αν δεν βρω ακρη και το παω στην σαμσουνγκ εχω θεμα λογο ροοτ και λαγκ? Κι εσυ φιλε μου φλασαρες χωρις να απενεργοποιησεις το lagfix? Καλα παμε ακομα δεν κυκλοφορησε η rom κι εχουμε 2 μπρικαρισμενα. Τα 3 κουμπια λειτουργουν? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 @red_herring ακομα δεν περασες την ρομ?:p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 @red_herring ακομα δεν περασες την ρομ?:p Μολις γυρισα σπιτι, φορτιζω στο φουλ και ξεκινω:p Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 χαχα ειπα και εγω κατι δεν παει καλα :p εγω πεφτω να κοιμηθω περιμενω να δω αυριο εντυπωσεις...:p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 χαχα ειπα και εγω κατι δεν παει καλα :p εγω πεφτω να κοιμηθω περιμενω να δω αυριο εντυπωσεις...:p Κουνησου απο τι θεση σου! Ειναι το πρωτο flashing μετα την περιπετεια μου:pΘα την περασω και λεω να την δουλεψω λιγο αυριο για να βγαλω καποια συμπερασματα ως το βραδυ. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Κι εσυ φιλε μου φλασαρες χωρις να απενεργοποιησεις το lagfix? Καλα παμε ακομα δεν κυκλοφορησε η rom κι εχουμε 2 μπρικαρισμενα. Τα 3 κουμπια λειτουργουν? OXI!!!!!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Κουνησου απο τι θεση σου! Ειναι το πρωτο flashing μετα την περιπετεια μου:pΘα την περασω και λεω να την δουλεψω λιγο αυριο για να βγαλω καποια συμπερασματα ως το βραδυ. χαχα ναι ρε συ το ξερω δεν σε φοβαμαι τωρα εχεις τα 3 πληκτρα και τα παντα ολα μην φοβασαι τιποτα :p:D Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 OXI!!!!!!:( Ρε παιδια...ΟΚ τα ιδια μην λεμε παλι γιατι κουραζουμε. Τι να κανω φιλε μου, δυστυχως χρονιαρες μερες την πατησες κι εσυ. Και το χειροτερο ειναι οτι μονοι σας βγαζετε τα ματια σας...Κοιτα 2-3 σελιδες πισω και δες τι ειπα και στο αλλο παιδι. Πραγματικα κριμα τιποτα αλλο δεν μπορω να πω... @domigr και την αλλη φορα τα ειχα και ειδαμε την προκοπη μου. Τεσπα μην το γκαντεμιαζουμε αλλο:p Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Ρε παιδια...ΟΚ τα ιδια μην λεμε παλι γιατι κουραζουμε. Τι να κανω φιλε μου, δυστυχως χρονιαρες μερες την πατησες κι εσυ. Και το χειροτερο ειναι οτι μονοι σας βγαζετε τα ματια σας...Κοιτα 2-3 σελιδες πισω και δες τι ειπα και στο αλλο παιδι. Πραγματικα κριμα τιποτα αλλο δεν μπορω να πω... @domigr και την αλλη φορα τα ειχα και ειδαμε την προκοπη μου. Τεσπα μην το γκαντεμιαζουμε αλλο:p το ιδα και εκανα το λαθος εξηγησα και γιατι τι πατησα τελος παντων τωρα εγηνε δυστηχως αλλα δεν θα πεθανουμε κιοολας ας ειναι καλα το αθανατο ν95 8γιγα που θα αναπληρωσει το κενο( καλυτερα :blink:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 όλα καλά και από εμένα..αναβάθμιση οκ. Από τα πρώτα που παρατήρησα είναι ότι το MLS DESTINATOR ή και το IGO που είχα εγκαταστήσει δεν είναι συμβατά με την καινούργια έκδοση. Ναι, το MLS Destinator δεν παίζει σε Froyo, αλλά για το iGO είσαι λάθος. Παίζει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Μπορει κανεις να γραψει ενα συντομο οδηγο για root σε froyo??Προσπαθησα 2 φορες με το supeoneclick και κολλαει η διαδικασια και το κινητο μαζι...και το ψιλοφοβηθηκα να προσπαθησω παλι μην το παω κι εγω για service... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Μπορει κανεις να γραψει ενα συντομο οδηγο για root σε froyo??Προσπαθησα 2 φορες με το supeoneclick και κολλαει η διαδικασια και το κινητο μαζι...και το ψιλοφοβηθηκα να προσπαθησω παλι μην το παω κι εγω για service... Το superoneclick θα έπρεπε να δουλεύει, αν όχι δοκίμασε αυτό που έγραψα για να το κάνεις "χειροκίνητα", εδώ. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Μπορει κανενα παιδι που να εχει φλασαρει την ελληνικη froyo να μου απαντηση αν η μπαρα με το ελληνικο αλφαβητο που υπαρχει διπλα στις επαφες του εμφανιζει ολα τα γραμματα γιατι εμενα μου εχει ενδιαμεσα και καποιες τελειες.Ειναι δικο μου το προβλημα η το εχουν ολοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts