Jump to content

[Galaxy S] Αναβάθμιση Froyo 2.2

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε ΟΛΟΥΣ!!!

Μια μέρα και κάτι με την νέα rom και το λιγότερο που έχεω να πω είναι ότι είμαι απογοητευμένος. Επιεικώς απογοητευμένος.....Μάλλον με βλέπω να κατευθύνομαι προς κάποια 2,2,1, αλλά θα δώσω λίγο ακόμα χρόνο στην επίσημη ελληνική.

Σε αυτο που θα συμφωνησω απολυτως ειναι το θεμα του browsing το οποιο ειναι το λιγοτερο απογοητευτικο...Για τα υπολοιπα θελω ακομα λιγο χρονο και θα γραψω μαλλον το βραδυ καποιες εντυπωσεις. Σιγουρα θα δωσω κι εγω ακομη λιγο χρονο.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χρονια πολλα σε ολους .....

τι γινετε με το destinator σε εμενα δεν δουλευει με το 2.2 froyo???

Σε κανέναν δεν δουλεύει με πάνω απο 2.1......... μιλάμε για σουπερ εταιρία.

Σε αυτο που θα συμφωνησω απολυτως ειναι το θεμα του browsing το οποιο ειναι το λιγοτερο απογοητευτικο...Για τα υπολοιπα θελω ακομα λιγο χρονο και θα γραψω μαλλον το βραδυ καποιες εντυπωσεις. Σιγουρα θα δωσω κι εγω ακομη λιγο χρονο.

Για το browsing μια λύση είναι να πας στα settings του browser και στο enable plug-ins να επιλέξεις on demand.

Ερωτησουλα για οσους περασαν την επισημη ελληνικη JPH. Πηρε κανεις backup με το mybuckup pro? Δεν θελει με τιποτα να μου αναγνωρισει το φακελο με τα αντιγραφα ασφαλειας στην εξωτερικη sdcard...

H διαφορά είναι ότι στην 2.1 η εξωτερική κάρτα είναι φάκελος sd ενώ στο froyo external_sd εάν κάνεις copy εκεί τα backup σου θα τα δει. Όσο για το επίσημο froyo δοκίμασα και εγώ να το βάλω και μετά μία ώρα κατεβάσματος μου είπε ότι διακόπηκε η σύνδεση από τους server . Ήδη το είχα μετανιώσει και γύρισα στην 2.2.1 την καλύτερη ρομ που έχει βγεί μέχρι στιγμής. Δεν θέλω να απογοητεύσω όσους την έβαλαν αλλά τα ίδια συμπτώματα (αργή απόκριση) είχα και με την jpa που είχα. Η διαφορά είναι τεράστια μεταξύ 2.2 & 2.2.1

Δημήτρης

Παναγιωτη μην δινεις καθολου χρονο , προχωρα φιλε στην Darky v7 να τελειωνεις . Η πιο σωστη μεχρι τωρα rom , και ξερεις οτι εχω δοκιμασει πολλες . Δεν ξερω αν ειμαι τυχερος και μου εκατσε καλα αλλα ολα δουλευουν στην εντελεια , χωρις lagfix .

ΓΙΑΝΝΗΣ

@QTiVoCo Θα το δοκιμασω αυτο που λες. Εχω ηδη απενεργοποιησει το java μπας και δω προκοπη αλλα δεν...

H διαφορά είναι ότι στην 2.1 η εξωτερική κάρτα είναι φάκελος sd ενώ στο froyo external_sd εάν κάνεις copy εκεί τα backup σου θα τα δει. Όσο για το επίσημο froyo δοκίμασα και εγώ να το βάλω και μετά μία ώρα κατεβάσματος μου είπε ότι διακόπηκε η σύνδεση από τους server . Ήδη το είχα μετανιώσει και γύρισα στην 2.2.1 την καλύτερη ρομ που έχει βγεί μέχρι στιγμής. Δεν θέλω να απογοητεύσω όσους την έβαλαν αλλά τα ίδια συμπτώματα (αργή απόκριση) είχα και με την jpa που είχα. Η διαφορά είναι τεράστια μεταξύ 2.2 & 2.2.1

Πολυ σωστος thanks. Ηξερα οτι κατι παιζει με τους φακελους γιατι εχω την εντυπωση οτι στην JPA ειχα κανει κανονικα backup χωρις προβληματα. Τεσπα το καταφερα κανονικα και σε ευχαριστω.

Παναγιωτη μην δινεις καθολου χρονο , προχωρα φιλε στην Darky v7 να τελειωνεις . Η πιο σωστη μεχρι τωρα rom , και ξερεις οτι εχω δοκιμασει πολλες . Δεν ξερω αν ειμαι τυχερος και μου εκατσε καλα αλλα ολα δουλευουν στην εντελεια , χωρις lagfix .

Γιαννη το ξερεις οτι θα γινει καποια στιγμη και αυτο:p Απλα αφου περιμεναμε τοσο καιρο και δεν την φοραω ουτε μια μερα ας δωσουμε ενα περιθωριο να δουλευτει. Οχι τιποτα αλλο αλλα για να πουμε 2-3 ασφαλη συμπερασματα στους φιλους που δεν θελουν η δεν ξερουν να μπλεκουν με μαγειρεματα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Πάντως σχετικά με την 2.2.1 και το εάν είναι official ή όχι το update. Αν πάει κάποιος στο http://opensource.samsung.com/reception/reception_main.do?method=reception_list&menu_item=mobile και ψάξει για GT-I9000, θα δει ότι η samsung έχει βγάλει το source code της JPX

Eχει βρει καποιος κανενα καλο Modακι για την μπαταρια στην επισημη ελληνικη? To γνωστο battery mod απο xda δεν εχει βγει για τη δικια μας rom.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Eχει βρει καποιος κανενα καλο Modακι για την μπαταρια στην επισημη ελληνικη? To γνωστο battery mod απο xda δεν εχει βγει για τη δικια μας rom.

φιλε μου εγω εβαλα εχθες την επισημη rom JPH και εβαλα απο το battery icon mode χρησιμοποιησα το mode για την jpa και μου δουλεψε αψογα

[sIGPIC][/sIGPIC]

φιλε μου εγω εβαλα εχθες την επισημη rom JPH και εβαλα απο το battery icon mode χρησιμοποιησα το mode για την jpa και μου δουλεψε αψογα

A μαλιστα γιατι εχω διαβασει πολλες πειπτωσεις που περασαν Mod για αλλη ρομ κι εμειναν με το κινητο στο χερι. Μιλαμε παντα για αυτο το Mod ετσι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765419

Ευχαριστω για την πληροφορια:)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

A μαλιστα γιατι εχω διαβασει πολλες πειπτωσεις που περασαν Mod για αλλη ρομ κι εμειναν με το κινητο στο χερι. Μιλαμε παντα για αυτο το Mod ετσι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765419

Ευχαριστω για την πληροφορια:)

ΠΡΟΣΕΧΕ και εγω περασα απο αλλη και μου κολλησεεεε

[sIGPIC][/sIGPIC]

ημουν ετοιμος να περασω την επισημη ελληνικη 2.2 αλλα με τα τελευταια σχολια που διαβαζω παραπανω για τις επιδοσεις του κινητου μετα την αναβαθμιση αρχιζω να το σκεφτομαι...( φοραω την jm5)

κριμα για την σαμσουγκ .....:(

ημουν ετοιμος να περασω την επισημη ελληνικη 2.2 αλλα με τα τελευταια σχολια που διαβαζω παραπανω για τις επιδοσεις του κινητου μετα την αναβαθμιση αρχιζω να το σκεφτομαι...( φοραω την jm5)

Φιλε μου μια χαρουλα ειναι την εβαλα εχθες και ειναι μια χαρα.γιατι ετσι?εαν δεν την δεις με τα ματια σου δεν μπορεισ να πεις τιποτα.εγω ειμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημενος παντος:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν βγηκε για την JM5 ακομη, πριν λιγο το κοιταξα.

περνα τη και μην φοβασαι τιποτα :p

Τι εγινε ρε παιδια εχει κανενας κανα νεο για την αναβαθμιση των jm5 (διχως να κανουμε χακεριες) μεσω kies .Πως το τραβανε εκει στην samsung οριζοντος ή καθετος;

Εχεις δικιο και το γνωριζω.Αλλα γιατι να κανεις reg patch στον υπολογιστη σου .Αφου ειναι το το ιδιο πραγμα γιατi δεν κανουν ταυτοχρονος το release και γιατι δεν εχουν μονο μια version για καθε χωρα;

Εχεις δικιο και το γνωριζω.Αλλα γιατι να κανεις reg patch στον υπολογιστη σου .Αφου ειναι το το ιδιο πραγμα γιατi δεν κανουν ταυτοχρονος το release και γιατι δεν εχουν μονο μια version για καθε χωρα;

τωρα πολλα ρωτας :p τι να σου απαντησουμε εμεις :p η κανεις με τον τροπο που ξερεις το update η περιμενεις :p

με το kies patcher χανεται η εγγυηση της αντιπροσωπειας ή οχι?

εφοσον βαζεις επισημη ελληνικη εκδοση οχι...

ΠΡΟΣΕΧΕ και εγω περασα απο αλλη και μου κολλησεεεε

Μισο λεπτο δεν μου ειπες πριν οτι περασες το mod για την JPA στην JPH και σου δουλεψε? Εκτος αν εννοεις την εφαρμογη του market. Εγω ομως διευκρινησα για ποιο mod μιλουσα. Τεσπα thanks θα το δοκιμασω.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Μισο λεπτο δεν μου ειπες πριν οτι περασες το mod για την JPA στην JPH και σου δουλεψε?

ναι ετσι αλλα πιστευω οτι ειναι ιδιες περιπου αυτες λειτουργισε κανονικα.την περασμενη φορα εβαλα καποια αλλη ασχετη και κολισε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παρη αυτο πρεπει με καποιο τροπο οι mods να το κανουν να πεταγεται σαν popup μολις κανουν login. Θα ειναι πολυ εκνευριστικο αλλα μονον ετσι θα προλαβαινουμε δραματα εδω μεσα.

Και φυσικα Χρονια Πολλα σε ολους!

Δ εν εχεις αδικο Παναγιωτη,ετσι κι αλλιως θα ειναι για καλο σκοπο :happy:

@jimacid

@truckman

@red_herring

και σε όποιον άλλο τον ενδιαφέρει:

Μόλις έφτιαξα το jig και είμαι σε downloading mode.

Κατεβάζω και το Ι9000XWJM2 firmware που φορούσε πριν το ατύχημα το κινητό και ετοιμάζομαι για φλασάρισμα με το odin σύμφωνα με τον οδηγό στο forum Hacks/Root κτλ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της κοινότητας για τις συμβουλές και το ενδιαφέρον που δείξανε.

μπραβο ρε φιλε,ειλικρινα χαρηκα που μπορεσες και βγηκες απο τη δυσκολη θεση

Ήδη το είχα μετανιώσει και γύρισα στην 2.2.1 την καλύτερη ρομ που έχει βγεί μέχρι στιγμής. Δεν θέλω να απογοητεύσω όσους την έβαλαν αλλά τα ίδια συμπτώματα (αργή απόκριση) είχα και με την jpa που είχα. Η διαφορά είναι τεράστια μεταξύ 2.2 & 2.2.1

+1000

Μισο λεπτο δεν μου ειπες πριν οτι περασες το mod για την JPA στην JPH και σου δουλεψε? Εκτος αν εννοεις την εφαρμογη του market. Εγω ομως διευκρινησα για ποιο mod μιλουσα. Τεσπα thanks θα το δοκιμασω.

ναι ετσι αλλα πιστευω οτι ειναι ιδιες περιπου αυτες λειτουργισε κανονικα.την περασμενη φορα εβαλα καποια αλλη ασχετη και κολισε

παιδια μεγαλη προσοχη με αυτο το mod γιατι εχουν ξεραθει πολλα τηλεφωνα,θα προτεινα να περιμενετε 1-2 ημερες,θα προστεθει σιγουρα και για την JPH,ο τυπος ειναι ταχυτατος,κανει τις προσθηκες για τις νεες ρομ αστραπιαια.

παιδια μεγαλη προσοχη με αυτο το mod γιατι εχουν ξεραθει πολλα τηλεφωνα,θα προτεινα να περιμενετε 1-2 ημερες,θα προστεθει σιγουρα και για την JPH,ο τυπος ειναι ταχυτατος,κανει τις προσθηκες για τις νεες ρομ αστραπιαια.

Εννοειται δεν σκαλιζω τιποτα απλα μου εκανε εντυπωση που επιασε στον GIANNAKIS75. Το μοντακι υπαρχει για την JPH αλλα για την XX οχι την XW

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• The title was changed to [Galaxy S] Αναβάθμιση Froyo 2.2
  • The topic was unlocked