domigr Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για root στο επίσημο 2.2 rom? superoneclick:p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZEYS_ELLANIOS Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Μόλις αναβάθμισα σε ελληνική 2.2 από την αρχαία jg1 μέσω kies patcher άλλη αίσθηση...το market όμως είναι το παλιό και δεν μου δείχνει εφαρμογές προς ενημέρωση στο μενού λήψεις ξέρει κανείς γιατί και πως το λύνω; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran77 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 αξίζει να πάει κανείς από 2.2.1 στην ελληνική; Από την xxjph του εξωτερικού έχουν βγει 9-10 νεότερες rom μέχρι την jpy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 (edited) Έκανα και εγώ upgrade με τον kies patcher από την jg1 (δεν άντεξα τελικά :p ) και έχω 2 ερωτήσεις... 1) στο settings--> about phone--> battery use μου εμφανίζει μόνο βασικά στοιχεία του συστήματος σχετικά με την κατανάλωση μπαταρίας και όχι άλλα προγράμματα που έχω κατεβάσει εγώ και έχω χρησιμοποιήσει πολύ ώρα (π.χ angry birds, skype κλπ). Στην jg1 μου τα εμφάνιζε όλα. Ισχύει αυτό για όλους όσους έχετε κάνει αναβάθμιση σε jph; :confused: 2) Σχετικά με το flash δεν είναι smooth όταν π.χ παίζω κάποιο βίντεο κατευθείαν από το site του youtube... να υποθέσω πως έτσι είναι λόγω του ότι είναι βαρύ flash; EDIT: Για το youtube παρατήρησα ότι όταν το κάνεις double tap για να πιάσει όλη την οθόνη γυρίζει την ανάλυση του βίντεο στα 480p για αυτό κάνει σπασίματα, αν είναι στα 360p παίζει κανονικά. Edited December 24, 2010 by QTiVoCo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Το destinator όντως δεν δουλεύει; Σοβαρό πλην αν όντως ισχύει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Παλικαρια καλημερα και καλοριζικο το 2.2 σε οσους αναβαθμιστηκαν :). Οσο και αν σας φαινεται παραξενο, ΝΑΙ, ακομα ειμαι με την παλιο jg1 :cry: απο τη μια ειμαι χαρουμενος γιατι μας δοθηκε επιτελους η 2.2, και απο την αλλη τσατιστηκα που δεν την εχουμε παρει ολοι. δυο ερωτησουλες : 1) στην γυναικας το galaxy εχω την JPA. το τηλεφωνο το εχω αγορασει οπως ξερετε απο τον φιλο Κωστα (Te-Salat), και οταν το πηρα μου ειχε περασει ο Κωστας την 2.2 που ειχε βγει για τις σκανδιναβικες χωρες, τοτε με το Kies hack. Το κινητο το εχω συνδεσει με το Kies πριν καμια εβδομαδα και μου εδωσε κανονικα την αναβαθμιση σε JPA, την οποια και περασα. Τωρα για να περασω την Ελληνικη 2.2 μιας και θελει να εχει Ελληνικο swype, μπορω να την περασω μεσω του kies patcher που λετε ? ειναι ιδια διαδικασια με καποιους που εχουν jm5 που δεν εχουν παρει κι'αυτοι ακομα την αναβαθμιση ? 2) εγω με την jg1 να την περασω μεσω kies patch ? τιιιι λετε ? Παναγιωτη ?? Αλεξανδρε ? Πετρο ? τωρα εχω βαλει το titanium να κανει full backup και περιμενω να μου πειτε :). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Παλικαρια καλημερα και καλοριζικο το 2.2 σε οσους αναβαθμιστηκαν :). Οσο και αν σας φαινεται παραξενο, ΝΑΙ, ακομα ειμαι με την παλιο jg1 :cry: απο τη μια ειμαι χαρουμενος γιατι μας δοθηκε επιτελους η 2.2, και απο την αλλη τσατιστηκα που δεν την εχουμε παρει ολοι. δυο ερωτησουλες : 1) στην γυναικας το galaxy εχω την JPA. το τηλεφωνο το εχω αγορασει οπως ξερετε απο τον φιλο Κωστα (Te-Salat), και οταν το πηρα μου ειχε περασει ο Κωστας την 2.2 που ειχε βγει για τις σκανδιναβικες χωρες, τοτε με το Kies hack. Το κινητο το εχω συνδεσει με το Kies πριν καμια εβδομαδα και μου εδωσε κανονικα την αναβαθμιση σε JPA, την οποια και περασα. Τωρα για να περασω την Ελληνικη 2.2 μιας και θελει να εχει Ελληνικο swype, μπορω να την περασω μεσω του kies patcher που λετε ? ειναι ιδια διαδικασια με καποιους που εχουν jm5 που δεν εχουν παρει κι'αυτοι ακομα την αναβαθμιση ? 2) εγω με την jg1 να την περασω μεσω kies patch ? τιιιι λετε ? Παναγιωτη ?? Αλεξανδρε ? Πετρο ? τωρα εχω βαλει το titanium να κανει full backup και περιμενω να μου πειτε :). Δεν μπορώ να απαντήσω αλλά για να γελάσουμε λιγάκι.... Όλα τα περίμενα αλλά τον Αντώνη να κάνει ερωτήσεις για το κινητό, όχι!! :lol::lol::p Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Δεν μπορώ να απαντήσω αλλά για να γελάσουμε λιγάκι.... Όλα τα περίμενα αλλά τον Αντώνη να κάνει ερωτήσεις για το κινητό, όχι!! :lol::lol::p Χα χα χα :lol::lol: Καλημερα φιλε Τασο, η αληθεια ειναι οτι οπως το εχω δηλωσει κι'εδω πολλες φορες, ειμαι πολυ συντηρητικος σε κατι τετοια. και επισης ειμαι fan της εκφρασης "οσο ζεις μαθαινεις...". και η προεκταση την εκφρασης αυτης ειναι το "οσο ζεις...ρωτας !!!!". και επειδη οσο ειμαι fan των παραπανω, τοσο απεχθανομαι την εκφραση "η αγνοια σκοτωνει...", γι'αυτο προτιμω να ρωταω :). Και μια που ειμαστε ουτως η αλλως off topic, να υποθεσω απο το nickname σου οτι εχεις RX8, η εισαι fan του RX8? σε ρωταω γιατι εδω στο φορουμ ειμαστε αρκετα παιδια που ειναι τρελοι με τα αμαξια. μαζι με αυτους κι'εγω φυσικα, οπως και ο Βασιλακης (Vasillis_hd2). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 (edited) Το superoneclick θα έπρεπε να δουλεύει, αν όχι δοκίμασε αυτό που έγραψα για να το κάνεις "χειροκίνητα", εδώ. Thank you!Τα καταφερα...Εμενα παντως οι εντυπωσεις μου δεν ειναι οι καλυτερες απο το froyo...ημουν με jm2+lagfix και δεν ειχα κανενα κολλημα και τωρα...μεχρι και για να απαντησω σε τηλεφωνημα κολλαει το slide για δεκατα...εκανα και factory reset και δεν εχω περασει κανενα προγραμματακι αλλα τιποτα...το μονο που μ αρεσει ειναι η ελληνικη μπαρα στις επαφες, ο browser και το πληκτρολογιο που επιτελους σκεφτηκαν να βαλουν το ερωτηματικο στο βασικο πληκτρολογιο και οχι στα συμβολα και εχει την επιλογη να απενεργοποιεις το data απο το κουμπι On/off της συσκευης...απο μπαταρια δεν ξερω ακομη, θα δειξει... Edited December 24, 2010 by dimis_pj Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MSis Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 (edited) Καλησπερα παιδια. Αναβαθμισα και εγω το κινητο μου σε 2.2 χθες το βραδυ. Πρωτες εντυπωσεις: καλυτερη διαχειριση ενεργειας αλλα και μνημης, μικρη βελτιωση στην ταχυτητα (το κινητο δεν ειναι πλεον "κουραστικο"). Δεν εχω κανει ακομα root-lagfix, και αποτι φαινεται δεν το γλυτωνω αν και θα το κρατησω ως εχει προς το παρων. Εχω μια ερωτηση-απορια για οσους εχουν αναβαθμιστει. Με την jm2 το ημερολογιο συγχρονιζοταν με τις εκδηλωσεις του facebook και μπορουσα να τις δω απο εκει. Πλεον αυτο δεν γινεται, συγχρονιζει μονο τα γενεθλια των φιλων. Μηπως μου διαφευγει κατι? Ξερει κανεις? EDIT: ΟΚ παιδια λυθηκε το προβλημα απλα αγνοηστε την ερωτηση :D Edited December 24, 2010 by MSis Παράθεση Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να δουλέψει πρέπει να... ΑΝΟΙΞΕΙ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Μόλις αναβάθμισα σε ελληνική 2.2 από την αρχαία jg1 μέσω kies patcher άλλη αίσθηση...το market όμως είναι το παλιό και δεν μου δείχνει εφαρμογές προς ενημέρωση στο μενού λήψεις ξέρει κανείς γιατί και πως το λύνω; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk δοκίμασε να πας ρυθμίσεις -> συνχρονισμός -> και βγάλε το τικ από τον συνεχή συνχρονισμό και ξαναβάλτο. λογικά θα φτιάξει το θέμα που δεν σου δείχνει εφαρμογές προς ενημέρωση. το μαρκετ θα ενημερωθεί από μόνο του μάλλον... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Παιδια χρονια πολλα και εγω εβαλα εχθες την επισημη 2.2 JPH αφου ειχα την JPA ΤΟΥ ΤΥΧΕΡΑΚΙΑ και την εκανα μεσω kies rigistry patcher το μονο που αλλαξε ειναι στις επαφες που πλεων ειναι ελληνικα διπλα αλλα θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερει καποιος γιατι αποθυκευονται ακομα οι εφαρμογες μου στην καρτα την εσωτερικη και οχι στην εξωτερικη που εχω.ευχαρσιτω πολυυυ:):):):):):):):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Βάλε το Ndrive. Είναι trial για μια εβδομάδα (το έβαλα χτες) Με αυτοκίνητο σε δείχνει τώρα ακριβώς στο δρόμο και οι κάθετοι οδοί "κινούνται" με σωστό ρυθμό.το ndrive παιδια ειναι εντελως <φολα> βαλτε καλυτερα το igo Οκ, πριν την αλλαγή λειτουργικου μέσω kies δεν πρέπει να υπάρχει lagfix. Με το root, τι γίνεται;με το root δεν υπαρχει προβλημα,αλλα σε καμια μα καμια περιπτωση δεν αφηνουμε lagfix πριν το update ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για root στο επίσημο 2.2 rom?εγω στην 2.2 ειχα δοκιμασει και το oclf και δουλευε μια χαρα αξίζει να πάει κανείς από 2.2.1 στην ελληνική; Από την xxjph του εξωτερικού έχουν βγει 9-10 νεότερες rom μέχρι την jpyοχι βεβαια!!!σαν να αφηνεις kawasaki 1000 για να πας σε σκουτερ και μαλιστα πενηνταρι!!!:p Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 μου εχει δημιουργιθει μια εντυπωση εδω μεσα οτι οσοι εχουμε την jg1 δεν θα παρουμε ποτε την αναβαθμιση και οτι απλα ειμασταν ατηχοι που πηραμε τα τηλεφωνα μας με την συγκεκριμενη ρομ.Δεν ξερω τωρα τι πρεπει να κανουμε να περιμενουμε την σηρα μας η να ΤΗΝ..... κανουμε και εμεις μεσο οδιν,κιες χακ κτλ.Θα ηθελα μια απαντηση και ειδικα απο τους γκουρου του ειδους γιατι μεχρι τωρα εκανα τιτανια υπομονη περιμενοντας την επισιμη εκδοση και τωρα απλα εκπλησομαι με οσα διαβαζω και ακουω χρονια πολλα σε ολους Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 μεγειες μεγειες Τhanks μιλαμε για μεγαλες στιγμες:p δουλεύει κανονικά, αλλά μόνο για τα γράμματα που φαίνονται....πχ εμένα το Β δεν το έχει, οπότε σκρολάρω, και απο το Α με πάει στο Γ κοκ Ναι εχεις δικιο δεν ειχα καταλαβει τι εννουσες. Ειναι εκνευριστικο. παιδια για να σας εχει το νεο μαρκετ κανατε κατι η απο μονο του?? Μολις περαστηκε JPH δεν ειχα το νεο market. Μετα απο 10 min συνδεδεμενος στο wifi ξαναμπηκα και ειχε πλεον το καινουργιο χωρις να κανω τιποτα. Επισης εχει το καινουριο youtube το οποιο ειναι πολυ μπροστα απο το παλιο. ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για root στο επίσημο 2.2 rom? Ενας παρα πολυ καλος τροπος ειναι το cf-root το δοκιμασα πρωτη φορα εχθες. με το root δεν υπαρχει προβλημα,αλλα σε καμια μα καμια περιπτωση δεν αφηνουμε lagfix πριν το update Παρη αυτο πρεπει με καποιο τροπο οι mods να το κανουν να πεταγεται σαν popup μολις κανουν login. Θα ειναι πολυ εκνευριστικο αλλα μονον ετσι θα προλαβαινουμε δραματα εδω μεσα. Και φυσικα Χρονια Πολλα σε ολους! Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelosdee Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Χρόνια Πολλά σε όλους παιδία! Είπα και γω να αναβαθμιστώ τελικά στην 2.2 ελληνική μετά την αποτυχία που είχα με την αγγλική πριν κάποιο καιρό...Όλα καλά μέχρι στιγμής αλλά θα ήθελα να σας κάνω 2 ερωτησούλες:) Ξέρω ότι έχουν πάνω κάτω αναφερθεί ξανά αυτά που ρωτάω αλλά θέλω μια συγκεντρωμένη άποψη.. 1) Χρειάζεται να περάσω το adobe flash player από το market ή είναι οκ αυτό που διαθέτει η 2.2? 2) Ποίο είναι το πιό καλό και συνάμα ακίνδυνο και εύκολο να απεγκατασταθεί lag fix αυτή τη στιγμή? Επίσης root με ποιό πρόγραμμα να κάνω?? 3) Χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα για να αποθηκεύω εφαρμογές και παιχνίδια στην micro sd?? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση -- Άγγελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouloxeris Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 @jimacid @truckman @red_herring και σε όποιον άλλο τον ενδιαφέρει: Μόλις έφτιαξα το jig και είμαι σε downloading mode. Κατεβάζω και το Ι9000XWJM2 firmware που φορούσε πριν το ατύχημα το κινητό και ετοιμάζομαι για φλασάρισμα με το odin σύμφωνα με τον οδηγό στο forum Hacks/Root κτλ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της κοινότητας για τις συμβουλές και το ενδιαφέρον που δείξανε. Παράθεση In Trance We Trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 @jimacid @truckman @red_herring και σε όποιον άλλο τον ενδιαφέρει: Μόλις έφτιαξα το jig και είμαι σε downloading mode. Κατεβάζω και το Ι9000XWJM2 firmware που φορούσε πριν το ατύχημα το κινητό και ετοιμάζομαι για φλασάρισμα με το odin σύμφωνα με τον οδηγό στο forum Hacks/Root κτλ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της κοινότητας για τις συμβουλές και το ενδιαφέρον που δείξανε. Μπραβο φιλε μου πολυ χαιρομαι. Με τη διαδικασια που θα κανεις θα εχεις επισημο ελληνικο formware και μετα το κινητο σου θα ειναι ετοιμο και για επισημη froyο JPH αν ενδιαφερεσαι. Πολυ προσοχη απο δω και στο εξης:) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouloxeris Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 ερώτηση ακόμα (συγνώμη αν είναι off-topic) Συνδεσα κανονικά το τηλέφωνο και το αναγνώρισε το odin. Έβαλα τα σωστά αρχεία και τις ρυθμίσεις που λέει ο οδηγός και στο Μessage παραθυράκι φαίνεται να έχει κολλήσει στο setup connection <ID:0/027> Added!! <ID:0/027> Odin v.3 engine (ID:27).. <ID:0/027> File analysis.. <ID:0/027> SetupConnection.. πόση ώρα πρέπει να περιμένει κανείς; Παράθεση In Trance We Trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 ερώτηση ακόμα (συγνώμη αν είναι off-topic) Συνδεσα κανονικά το τηλέφωνο και το αναγνώρισε το odin. Έβαλα τα σωστά αρχεία και τις ρυθμίσεις που λέει ο οδηγός και στο Μessage παραθυράκι φαίνεται να έχει κολλήσει στο setup connection πόση ώρα πρέπει να περιμένει κανείς; αμα κολλησε κλεισε και ξανακανε... Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 ερώτηση ακόμα (συγνώμη αν είναι off-topic) Συνδεσα κανονικά το τηλέφωνο και το αναγνώρισε το odin. Έβαλα τα σωστά αρχεία και τις ρυθμίσεις που λέει ο οδηγός και στο Μessage παραθυράκι φαίνεται να έχει κολλήσει στο setup connection πόση ώρα πρέπει να περιμένει κανείς; Δοκιμασε αλλη θυρα usb, μου εχει τυχει κι εμενα. Αλλιως δοκιμασε να εγκαταστησεις τους drivers του κινητου. Το Link ειναι καπου μεσα σε αυτο το χαος δυστυχως και δεν ξερω που...Ισως στους οδηγους του τυχερακια να τους βρεις. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Παιδια χρονια πολλα και εγω εβαλα εχθες την επισημη 2.2 JPH αφου ειχα την JPA ΤΟΥ ΤΥΧΕΡΑΚΙΑ και την εκανα μεσω kies rigistry patcher το μονο που αλλαξε ειναι στις επαφες που πλεων ειναι ελληνικα διπλα αλλα θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερει καποιος γιατι αποθυκευονται ακομα οι εφαρμογες μου στην καρτα την εσωτερικη και οχι στην εξωτερικη που εχω:lol::lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrommatis Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Χρονια πολλα σε ολους ..... τι γινετε με το destinator σε εμενα δεν δουλευει με το 2.2 froyo??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Ερωτησουλα για οσους περασαν την επισημη ελληνικη JPH. Πηρε κανεις backup με το mybuckup pro? Δεν θελει με τιποτα να μου αναγνωρισει το φακελο με τα αντιγραφα ασφαλειας στην εξωτερικη sdcard... Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matmikros Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 (edited) Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε ΟΛΟΥΣ!!! Μια μέρα και κάτι με την νέα rom και το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι είμαι απογοητευμένος. Επιεικώς απογοητευμένος. Προέρχομαι από επίσημη jm2, cos με oclf. Το τηλέφωνο καθυστερεί χαρακτηριστικά. Σε όλα!!! Το σκρολάρισμα όποτε θέλει είναι σωστό και όποτε θέλει όχι. Η εγκατάσταση στις εφαρμογές είναι πιο αργή. Κάποιες εφαρμογές στο άνοιγμα τους είναι πιο αργές (βλ asphalt). Το browsing πλέον δεν είναι όσο ευχάριστο ήταν πριν. ΟΚ, μπορεί να υπάρχει το flash, αλλά πριν ήμουν μάγκας και τώρα... κρύβομαι. Όταν δέχομαι κλήση το τηλέφωνο αργεί να εμφανιστεί το σύρσιμο της αποδοχής!!!! Μέσα τώρα σε παιγνίδι που θεωρείται "βαρύ" (βλ hero of sparta) κάνει σπασιματάκια. Το μόνο που μπορώ να πώ, αλλά όχι με σιγουριά είναι ότι μάλλον υπάρχει πολύ καλύτερη διαχείριση ενέργειας. Για την διαχείριση μνήμης... χμχμχμ, δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα και δεν θα ήθελα να πω κάποια ανοησία. Σίγουρα όμως δεν θα μας χρειαστεί task killer/autokiller. Δεν θέλω να το αναλύσω παραπάνω, νομίζω ότι είναι φανερό σε όλους, ότι κάτι δεν πάει καλά. Μια παρατήρηση μου διαβάζοντας τα διάφορα post, είναι ότι οι πολύ ικανοποιημένοι, είναι αυτοί που είχαν jg1 και με hack φόρεσαν την επίσημη 2,2. Για αυτούς με jm2 υπάρχει μια ανησυχία, ανάλογη με την δική μου. Και τέλος για αυτούς που ήδη φορούσαν κάποια 2,2, δεν μπορώ να έχω άποψη διότι δεν είδα να λένε κάτι συγκεκριμένο. Τελειώνοντας, να πω ότι τα νέα features δεν θέλω να τα αναφέρω σαν θετικά, γιατί από την μία πλευρά είναι αυτονόητο αυτό, αλλά από την άλλη τι να το κάνεις;;; όταν στο σύνολο η συσκευή δεν πάει καλά???? Μάλλον με βλέπω να κατευθύνομαι προς κάποια 2,2,1, αλλά θα δώσω λίγο ακόμα χρόνο στην επίσημη ελληνική. Edited December 24, 2010 by matmikros Παράθεση Matt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts