ros100 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 και απο αυτο το παραδειγμα του μουλτι τασκ μαλλον φαινεται οτι τα 512 ραμ δεν αποτελουν και μεγαλο προβλημα Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Μετά απο αυτά που έγραψες η λέξη " μεγάλο " είναι σωστή ? δηλαδή το κανονικό πως είναι , το Μικρό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Κατέβηκα πλαίσιο κηφισιά να το δω κ αν μου άρεσε να το αγοράσω,δυστυχώς δε πρόλαβα είχε 2 κομμάτια και είχαν φύγει..πάντως το είδα και μου άρεσε αλλά χωρίς να με ξετρελανει! η ταχύτητα του είναι στα συν,αλλά το UI της LG δε ξέρω ειδικά ο καιρός σα φθηνή κινεζική απομίμηση της htc μου φάνηκε! επίσης παρ όλο που δεν έχει 4.3' οθόνη μου φάνηκε ψιλογκουμουτσα μιας κ έχει αρκετό περιττό πλαίσιο πάνω κάτω απ την οθόνη.. η κάμερα του δε μου άρεσε που δεν είχε full view κ δεν ήταν τόσο καθαρή τουλάχιστον σε εσωτερικές συνθήκες παρ όλα αυτα η οθόνη του μου άρεσε και γενικά αν καιγόμουν να πάρω android τώρα θα έπαιρνα αυτό αλλά μάλλον θα περιμένω να δω τα νέα htc όπως και το galaxy s2. εδώ να πω και το off topic ότι ήταν και το iPhone 4 εν πλω αλλά ρε παιδιά δε ξέρω τουλάχιστον το παρόν μοντέλο με τη 3.5άρα οθόνη μου φάνηκε λίγο σα φτωχός συγγενής και ειδικά στη ταχύτητα... Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 τροπος του λεγειν ειναι!!! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Απ αυτο που ειδα, μπορει να εχει την 2.3 το Galaxy II και να υπερτερει σ αυτο, αλλα ειναι και πολυ πιο Smooth στο σερφαρισμα το Galaxy II. Δεν ξερω, αλλα εγω πιστευω οτι θα ειναι πιο ισχυρο. ναι το ιδιο παρατηρησα και εγω. επισης το ασπρο στο optimus εμοιαζε ροζε Λιγο Off topic συγχωρεστε, αλλα αφου αφου ειμαστε μια παρεουλα αυτη τη στιγμη, και σας αρεσει η τεχνολογια και αυτη τη στιγμη μιλαμε μαζι, θα το γραψω... :O Series 6 PowerVR: Μέχρι και 100 φορές ταχύτερα γραφικά για φορητές συσκευές Η Imagination Technologies μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστή αλλά το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιείτε καθημερινά την τεχνολογία της και μάλιστα να την έχετε πάντα μαζί σας. Πολλά από τα smartphone της αγοράς όπως είναι τα iPhone 3GS/4, ή το Samsung Galaxy S, ακόμα και η επερχόμενη φορητή παιχνιδομηχανή Sony NGP, βασίζονται στην PowerVR GPU για την επεξεργασία των γραφικών. Η κατασκευάστρια εταιρεία αποκάλυψε λοιπόν ότι έχει αναπτύξει μια καινούρια σειρά από GPUs με την ονομασία Series 6 PowerVR και κωδική ονομασία Rogue η οποία θα προσφέρει αύξηση ταχύτητας 20 έως 100 φορές περισσότερη από τα σημερινά τετραπύρινα μοντέλα, ενώ η κατανάλωση θα είναι ιδιαίτερα χαμηλή. Σύμφωνα με την Βρετανική εταιρεία ο στοχος ειναι να ισοσταθμιστει η αποδοση των νεων PowerVR GPUs με αυτη των "επιτραπεζιων υπολογιστων" μεσα στα επομενα τρια χρονια. http://static.techspot.com/fileshost/newspics3/2011/nvidia-tegraroadmap2010-2014-1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Web browsing: Samsung Galaxy S II vs. LG Optimus 2X :) Εγω αυτο που παρατήρησα στο βιντεακι ειναι ενω το ενα εχει 4αρα οθονη και το αλλο 4.3 εχουν το ιδιο μέγεθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Εγω αυτο που παρατήρησα στο βιντεακι ειναι ενω το ενα εχει 4αρα οθονη και το αλλο 4.3 εχουν το ιδιο μέγεθος! Οπως και να το κανουμε μεγαλύτερη τεχνογνωσια εχει η σαμυ στα εξυπνα κινητα αρα ειναι λογικο να εχει καταφερει να δημιουργησει (αρχιτεκτονικα) καλυτερες συσκευες!Συν του οτι δεν γνωριζουμε τι θερμικες συμπεριφορες εχει ο exynos & o tegra!(καποιοι θα μου απαντησουν θα βγει και με tegra το s2 αλλα αυτο μενει να το δουμε!) Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Όπως είπα, κάποιο πρόβλημα είχε παιχτεί. Καθάρισα λίγο τις sd από αχρείαστους φακέλους, ξαναφλάσαρα και την ρομ και όλα καλά. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει τώρα είναι πως εφαρμογές πάνω από 40μβ δεν μπορούν να μπουν γιατί δεν χωράνε στην cache :/ Ελπίζω να το φτιάξουν σύντομα γιατί αγόρασα μια και τώρα δεν μπαίνει! Μα αφου η cache ειναι 1mb και αν οχι η μεγαλυτερη ,μια απ τις μεγαλυτερες. NVIDIA outfits the Tegra 2 with a 1 MB L2 cache shared between the two Cortex A9 cores . anandtech.com/show/4144/lg-optimus-2x-nvidia-tegra-2-review-the-first-dual-core-smartphone/4 Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Μα αφου η cache ειναι 1mb και αν οχι η μεγαλυτερη ,μια απ τις μεγαλυτερες. NVIDIA outfits the Tegra 2 with a 1 MB L2 cache shared between the two Cortex A9 cores . anandtech.com/show/4144/lg-optimus-2x-nvidia-tegra-2-review-the-first-dual-core-smartphone/4 Μιλάτε για 2 διαφορετικά πράγματα... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Κολλάει όταν κάνω install εφαρμογές.. όταν λέει Installing ναι.. αλλά κατέβαζα 2-3 μαζί. Στο desire τόσο κόλλημα δεν είχα ποτέ, εδώ κολλάει όλη η συσκευή. Είχα την modaco fr10. Την ξαναφλάσαρα με full wipe οπότε θα ξαναδοκιμάσω να δω τι μπορεί να φταίει.. Έχεις κάνει nandroid backup πριν φλασάρεις τη rom του Paul; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike67 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Καλημερα σε ολους σας μερικες ερωτησεις θελω την βοηθεια σας,λιγο ασχετος. 1.Πως θα γλιτωσω τσαμπα χρεωσεις ιντερνετ το τηλ λειτουργει και λιγο αυτονομα νομιζω,ενημερωνετε αυτοματα σε καποια πραγματα.2.Ειχα το MLS destinator στο htc που ειχα στο site του MLS εχει την δυνατοτητα να το παρει καποιος με android αλλα με το galaxy οπως γραφει εγω με το lg δεν μπορω ?εχει οδηγιες για galaxy μονο!!! 3.Πως μπορω να βαλω δικους μου ηχους κλησεις?4.Κατεβασα απο το market καποια παιχνιδια ελπιζω να μην γινετε χρηση internet ταν παιζω.5.Οταν εχω συνδεθει με wireless στο internet εχω οντος συνδεθει ασυρματα η μεσω του παροχου?Θα εκτιμουσα πολυ να με βοηθαγε καποιος στις αρκετες αποριες μου,ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Μιας και το απέκτησα και εγω μονο καλά λόγια έχω να πω!:) Πρέπει να υπάρχει ενα "θεματάκι" με τη διάρκεια της μπαταρίας αλλά κριτηκάρισμα μετα της ανάλογες φορτίσεις. Μια ερώτηση τώρα, (νομίζατε θα τη γλιτώνατε;) εγκατέστησα τον Aura, τον ιδιο εχω και στο ΤΑΒ, και μου βγάζει το εξης μήνυμα, We are sorry. Aura requires 3D hardware acceleration, which is not available in this phone. Γνωρίζει κάποιος γιατί;;; :( Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Έχεις κάνει nandroid backup πριν φλασάρεις τη rom του Paul; Ναι, γιατί; Το βράδι άφησα το κινητό με 30-40% μπαταρία και το πρωί ήταν στο 2% :Ρ Νομίζω θα βάλω vanilla να δω τι επιδόσεις θα έχουμε εκεί.. από ταχύτητα μπαταρία κτλ.. Πάντως τράβηξα βίντεο στα μαύρα σκοτάδια της πάτρας και δεν ήταν κακό. Για Low light τα πήγε πολύ καλά. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Πρέπει να υπάρχει ενα "θεματάκι" με τη διάρκεια της μπαταρίας αλλά κριτηκάρισμα μετα της ανάλογες φορτίσεις. Ότι υπάρχει... υπάρχει. Μια ερώτηση τώρα, (νομίζατε θα τη γλιτώνατε;) εγκατέστησα τον Aura, τον ιδιο εχω και στο ΤΑΒ, και μου βγάζει το εξης μήνυμα, We are sorry. Aura requires 3D hardware acceleration, which is not available in this phone. Γνωρίζει κάποιος γιατί;;; :( Το Optimus 2X δεν συμπεριλαμβάνεται στις compatible devices... http://www.sygic.com/aura/list Ναι, γιατί; Μπορείς να το ανεβάσεις κάπου (αν δεν είχες στήσει τη συσκευή με τα προσωπικά σου στοιχεία φυσικά); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmatrix Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 υSygic Aura δεν δουλεύει ακομα. ο tegra2 ειναι νεος επεξεργαστής. περίμενε αναβάθμιση του aura Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Νομίζω θα βάλω vanilla να δω τι επιδόσεις θα έχουμε εκεί.. από ταχύτητα μπαταρία κτλ.. Δυστυχώς οι επιλογές από cooked rom δεν είναι πολλές και δεν βλέπω και κινητικότητα γενικότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Μπορείς να το ανεβάσεις κάπου (αν δεν είχες στήσει τη συσκευή με τα προσωπικά σου στοιχεία φυσικά); Είχα περάσει gmail facebook twitter κανά δυό εφαρμογές.. :/ Δεν μου το είχες πει νωρίτερα να προετοιμαστώ! Γιατί όμως; Δεν μπορώ να κάνω restore, Unroot και restore factory settings; Γενικά θα με ενδιέφερε να μάθω τον ακριβή τρόπο να επιστρέψω σε στοκ κατάσταση, να τα κάνω όλα από την αρχή. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Το Optimus 2X δεν συμπεριλαμβάνεται στις compatible devices... http://www.sygic.com/aura/list Aν και αυτό δε μου άρεσε καθόλου σ'ευχαριστώ... υSygic Aura δεν δουλεύει ακομα. ο tegra2 ειναι νεος επεξεργαστής. περίμενε αναβάθμιση του aura Δυσκολα να περιμενω αναβαθμιση...ευνόητους λόγους...;) Γνωρίζουμε κάποιο άλλο προγραμμα πλοήγησης;; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Γιατί όμως; Δεν μπορώ να κάνω restore, Unroot και restore factory settings; Μπορείς. Για να είσαι σε πλήρως stock κατάσταση θα χρειαστεί να επαναφέρεις και το stock recovery... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1021554 Πάντως αν μπορέσεις να πάρεις ένα nandroid backup, με ενδιαφέρει. Η συσκευή σου είχε την v10a by default; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Γνωρίζουμε κάποιο άλλο προγραμμα πλοήγησης;; To iGOMyWay δουλεύει μια χαρά. Ομοίως και το NDrive. (Κάποιος mod ας συνενώσει τα συνεχόμενα μηνύματά μου λόγω κεκτημένης ταχύτητας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 root http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=953182 Μετά χρειάζεσαι recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1007863 Για να μπεις recovery πατάς power και volume down.. ΔΕΝ τα αφήνεις μέχρι να μπει στο recovery αλλίως θα σε πάει σε μια οθόνη που λέει s/w upgrade όπου δεν θα κάνει τίποτα... Για task manager δεν θα σου πρότεινα να βάλεις.. δεν χρειάζεται το android. Αν χρειαστείς στο μέλλον το βλέπεις αλλά μάλλον χλωμό. Εμένα τελικά κάποιο κόλλημα είχε φάει.. με το νέο φλασάρισμα δεν τρώω λαγκαρίσματα. Jastonas δεν παίζεσαι.Μιας ημέρας κινητό και το τσάκισες στα φλασαρίσματα.:) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Μπορείς. Για να είσαι σε πλήρως stock κατάσταση θα χρειαστεί να επαναφέρεις και το stock recovery... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1021554 Πάντως αν μπορέσεις να πάρεις ένα nandroid backup, με ενδιαφέρει. Η συσκευή σου είχε την v10a by default; Ναι, v10a. Τώρα πάω να κάνω βόλτα και να χαρώ τον ωραίο καιρό, ίσως να βγάλω και καμιά φωτό με το 2X :) Αν το κάνω το μεσημέρι, ενημερώνω..! Πάντως η διαδικασία που περιέγραψα είναι σωστή ε; Nandroid. Flash stock recovery. Unroot (super one click). Settings, privacy, factory reset? Γιατί είναι επικίνδυνο να κάνεις factory reset έχοντας custom rom; Το έχω δει πολλές φορές να το λένε αλλά δεν κατάλαβα γιατί... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Ναι, v10a. Τώρα πάω να κάνω βόλτα και να χαρώ τον ωραίο καιρό, ίσως να βγάλω και καμιά φωτό με το 2X :) Αν το κάνω το μεσημέρι, ενημερώνω..! Πάντως η διαδικασία που περιέγραψα είναι σωστή ε; Nandroid. Flash stock recovery. Unroot (super one click). Settings, privacy, factory reset? Γιατί είναι επικίνδυνο να κάνεις factory reset έχοντας custom rom; Το έχω δει πολλές φορές να το λένε αλλά δεν κατάλαβα γιατί... Κατεβαίνω κι εγώ Αγ.Νικολάου. Αν δω έναν παλαβό να τραβάει βίντεο με ένα LG θα καταλάβω ότι είσαι εσύ.Εγώ θα έχω ένα ρουταρισμένο desire στο πέτο.:lol: Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJPolak Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Κ γω από χτες είμαι κάτοχος του Optimus 2x.Πολύ καλό σας τηλέφωνο. Τα μόνα προβλήματα που χω μέχρι στιγμής είναι: Πώς μπορώ να στείλω κενό sms κάπου; Προσπάθησα, με όλους τους τρόπους, αλλά τπτ. Πώς μπορώ να περνώ λέξεις στο Τ9 ενώ γράφω sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 (edited) Kαλημέρα σε όλους :). Παρακολουθώ το φόρουμ από την 1η σελίδα γιατί και εμένα με ενδιέφερε αυτό το κινητό αλλά δεν είχα γράψει γιατί δεν είχα κάτι να αναφέρω. Εδώ και 2 μέρες όμως είμαι κάτοχος του και οφείλω να παραδεχτώ ότι είμαι μία ευτυχισμένη κάτοχος του. Απλά εκπληκτικό....όσο για το θέμα της μπαταρίας, ναι έχει ένα "θεματάκι" αλλά έχω και 7 σελίδες με widgets....:O Και η διαφορά του πιστεύω στη κατανάλωση της μπαταρίας σε σύγκριση με άλλα λογισμικά είναι ακριβώς αυτό...τα widgets τραβάνε αρκετή μπαταρία αλλά όχι τόση όση συγκριτικά με αυτά που παίρνεις. Πχ. ο αδερφός μου έχει το iphone 4 και του κρατάει μία μέρα όση και σε εμένα δηλαδή, με λίγη περισσότερη χρήση από αυτή που κάνω εγώ στο 2x αλλά μη ξεχνάμε ότι του έχω κάνει μόλις 2 φορτίσεις και η οθόνες του είναι full στα widgets...οπότε δεν παραπονιέμαι. Γρήγορο δεν κολλάει πουθενά, browser χρησιμοποιώ τον xscope pro τον οποίο θεωρώ εξαιρετικό, και έχω εγκαταστήσει το τελευταίο sygic aura από το market και μου παίζει κανονικότατα. Γιά την ακρίβεια βρήκε ακριβώς τη διεύθυνση μου (σε εσωτερικό χώρο μάλιστα) μέσα σε λίγα δεύτερα...δεν μπήκα κάν στον κόπο να τα μετρήσω, καί άνοιγα το πρόγραμμα για πρώτη φορά που συνήθως παιρνει περισσότερο χρόνο. Επίσης ο ήχος κλήσης του είναι μία χαρά, μέσα στη τσάντα μου πού το έχω το ακούω πάντα δεν έχω χάσει ούτε μία κλήση. Συγγνώμη για το μακροσκελές του μηνύματος αλλά μάλλον τα είπα μαζεμένα :lol: Edited April 9, 2011 by virland Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts