kprse Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Paranoid Android v2.6 - Build 11 του ΤonyP (βασισμένη σε 4.1.2): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2097807 δεν ξέρω αν λειτουργεί το bluetooth, το HDMI δεν λειτουργεί, από τα υπόλοιπα, αν ακολουθήσεις τις οδηγίες δεν θα έχεις πρόβλημα. Πάντως ετοιμάζει νέα ROM βασισμένη σε 4.2.2 (το λέω γιατί ίσως χρειαστεί full wipe, αν θέλεις να περιμένεις - ίσως και να μην χρειαστεί ανάλογα τις αλλαγές που θα κάνει) To bluetooth λειτουργει , και ειναι η πιο σταθερη νομιζω απο custom Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Χρησιμοποιώ το advanced task killer για να κλείνω τις εφαρμογές στο κινητό και πάντα η μνήμη βγαίνει διαθέσιμη από 120-190 Mb που είναι λίγα. Το θέμα είναι ότι μετά από λίγο ξεκινάνε πάλι αρκετές εφορμογές. Υπάρχει πρόγραμμα που να μπορώ να τις κλείνω μόνιμα μέχρι να τις ξαναανοίξω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Χρησιμοποιώ το advanced task killer για να κλείνω τις εφαρμογές στο κινητό και πάντα η μνήμη βγαίνει διαθέσιμη από 120-190 Mb που είναι λίγα. Το θέμα είναι ότι μετά από λίγο ξεκινάνε πάλι αρκετές εφορμογές. Υπάρχει πρόγραμμα που να μπορώ να τις κλείνω μόνιμα μέχρι να τις ξαναανοίξω ; 120 με 190?!!?!? εμένα βγαίνουν 60-120... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Χρησιμοποιώ το advanced task killer για να κλείνω τις εφαρμογές στο κινητό και πάντα η μνήμη βγαίνει διαθέσιμη από 120-190 Mb που είναι λίγα. Το θέμα είναι ότι μετά από λίγο ξεκινάνε πάλι αρκετές εφορμογές. Υπάρχει πρόγραμμα που να μπορώ να τις κλείνω μόνιμα μέχρι να τις ξαναανοίξω ; ρε ψυχάκηδες :P μην χρησιμοποιείτε task killers καθόλου (οκ κατά 90%, σε παλιότερες εκδόσεις android ήταν χρήσιμοι, τώρα πλέον όχι)... μπορεί να μένει ελεύθερη μνήμη περισσότερη, αλλά είναι δώρον άδωρον γιατί θα ξανα-ανοίξουν όπως λες (και μετά ο task killer θα τις ξανακλείσει, θα ξανά-ανοίξουν κ.ο.κ..... οπότε καταναλώνεται και επιπλέον ενέργεια). Με 68MB ελεύθερα το κινητό μου συνήθως πάει OK (PA v2.6 build 11). Δοκίμασε το Greenify, "παγώνεις" εφαρμογές και ξανατρέχουν μόνο αν τις ανοίξεις εσύ (αν παγώσεις εφαρμογές με ειδοποιήσεις όμως δεν θα σε ειδοποιούν, όπως facebook, δοκίμασε σε YouTube, Maps, Shazam κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 ρε ψυχάκηδες :P μην χρησιμοποιείτε task killers καθόλου (οκ κατά 90%, σε παλιότερες εκδόσεις android ήταν χρήσιμοι, τώρα πλέον όχι)... μπορεί να μένει ελεύθερη μνήμη περισσότερη, αλλά είναι δώρον άδωρον γιατί θα ξανα-ανοίξουν όπως λες (και μετά ο task killer θα τις ξανακλείσει, θα ξανά-ανοίξουν κ.ο.κ..... οπότε καταναλώνεται και επιπλέον ενέργεια). Με 68MB ελεύθερα το κινητό μου συνήθως πάει OK (PA v2.6 build 11). Δοκίμασε το Greenify, "παγώνεις" εφαρμογές και ξανατρέχουν μόνο αν τις ανοίξεις εσύ (αν παγώσεις εφαρμογές με ειδοποιήσεις όμως δεν θα σε ειδοποιούν, όπως facebook, δοκίμασε σε YouTube, Maps, Shazam κλπ) +1 για Greenify, δουλεύει καλύτερα από το Freeze άλλων εφαρμογών (π.χ. Titanium) και είναι πανάλαφρο και εγγυημένο :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 +1 για Greenify, δουλεύει καλύτερα από το Freeze άλλων εφαρμογών (π.χ. Titanium) και είναι πανάλαφρο και εγγυημένο :cool: το έχω το greenify αλλα οταν ανοιγεις μια εφαρμογη δε πρεπει να πας παλι sto greenify και να το κανεις παλι hibernate γιατι ειναι στις pending; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 το έχω το greenify αλλα οταν ανοιγεις μια εφαρμογη δε πρεπει να πας παλι sto greenify και να το κανεις παλι hibernate γιατι ειναι στις pending; όχι, γίνεται αυτόματα, αν αφήσεις το κινητό και σβήσει η οθόνη. Κάπου το εξηγεί, ότι "pending" είναι εφαρμογές που όταν το κινητό μπει σε sleep mode θα "παγώσουν" αυτόματα. Οπότε δεν ασχολείσαι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 όχι, γίνεται αυτόματα, αν αφήσεις το κινητό και σβήσει η οθόνη. Κάπου το εξηγεί, ότι "pending" είναι εφαρμογές που όταν το κινητό μπει σε sleep mode θα "παγώσουν" αυτόματα. Οπότε δεν ασχολείσαι ;) ωραια!δε το ηξερα αυτο...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Με dj 1.6 είμαι στα 6500 antutu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Jaranor αν θυμάμαι καλά εσύ έχεις την Paranoid android . Πως στέλνεις sms με 160 χαρακτήρες ? (Γιατί μου πήγε σε 2ο μήνυμα στους 70 περίπου χαρακτήρες) Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 έχω το GoSMS, δεν στέλνω με την στοκ εφαρμογή... εκεί, στις ρυθμίσεις αποστολής, έχει "ενεργοποίηση υποστήριξης για τοπικές ρυθμίσεις" (το τσεκάρεις) και "υποστηριζόμενες γλώσσες" επιλέγεις ελληνικά. Στην στοκ, από ο,τι βλέπω, στις ρυθμίσεις, έχει "Αφαίρεση unicode", τσέκαρέ το και νομίζω θα μπορείς να στέλνεις 160 χαρακτήρες (ίσως μετά το τσεκάρισμα θέλει επανεκκίνηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Παιδες εχω dmx 1,3 σε νεο bootloader φυσικα. Χθες πηγα να περασω την Paranoid android αλλα η εγκατασταση σταματησε πριν κανα ξεκινησει. Εχω την cwm 5.08 νομιζω. Απο οτι καταλαβα πρεπει να αλλαξω recovery. Η εφαρμογη απο το μαρκετ δε βρισκει recovery για το μοντελο μας. Πως ακριβως γινεται? Υπαρχει κανενα λινκ? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Παιδες εχω dmx 1,3 σε νεο bootloader φυσικα. Χθες πηγα να περασω την Paranoid android αλλα η εγκατασταση σταματησε πριν κανα ξεκινησει. Εχω την cwm 5.08 νομιζω. Απο οτι καταλαβα πρεπει να αλλαξω recovery. Η εφαρμογη απο το μαρκετ δε βρισκει recovery για το μοντελο μας. Πως ακριβως γινεται? Υπαρχει κανενα λινκ? Ευχαριστω. εγώ την πέρασα με CWM 6, την οποία νομίζω μπορείς να την φλασάρεις με το tool του Σπύρου http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737 αλλιώς θα τη βρεις στο xda ή... google (δεν έχω λινκ αυτή τη στιγμή σόρρυ) πάντως με την 6 δεν είχα κανένα πρόβλημα όταν φλάσαρα την PA. Επίσης στις οδηγίες που έχει στο thread της Paranoid Android προτείνει αρχικά την TWRP recovery (την οποία δεν έχω δοκιμάσει πάντως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! θα δοκιμασω το tool του σπυρου. χθες δοκιμασα να βαλω κ την dmx 1.6.5 τιμες ενεκεν αφου ειναι η τελευταια που βγαζει ο carburano αλλα 2 φορες κολλησε στο logo της LG! Το backup που εχω κανει με την cwm 5 θα ειναι συμβατο λογικα με την cwm 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! θα δοκιμασω το tool του σπυρου. χθες δοκιμασα να βαλω κ την dmx 1.6.5 τιμες ενεκεν αφου ειναι η τελευταια που βγαζει ο carburano αλλα 2 φορες κολλησε στο logo της LG! Το backup που εχω κανει με την cwm 5 θα ειναι συμβατο λογικα με την cwm 6. η CWM 6 έχει διαφορές με την CWM 5, νομίζω δεν είναι συμβατό το backup! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! θα δοκιμασω το tool του σπυρου. χθες δοκιμασα να βαλω κ την dmx 1.6.5 τιμες ενεκεν αφου ειναι η τελευταια που βγαζει ο carburano αλλα 2 φορες κολλησε στο logo της LG! Το backup που εχω κανει με την cwm 5 θα ειναι συμβατο λογικα με την cwm 6. Χρησιμοποίηση το TWRP Recovery και θα εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Να ενημερώσω ότι η DMX 1.6.5 του carburano είναι η πιο smooth rom που είχα ποτέ. Πραγματικά σταθερότατη και φανταστική δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Να ενημερώσω ότι η DMX 1.6.5 του carburano είναι η πιο smooth rom που είχα ποτέ. Πραγματικά σταθερότατη και φανταστική δουλειά. Από μπαταρία τι λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Από μπαταρία τι λέει; Μέχρι τώρα μακράν καλύτερα από τις προηγούμενες εκδόσεις.Θα το σκαλίσω μερικές μέρες ακόμα και θα ενημερώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Να ενημερώσω ότι η DMX 1.6.5 του carburano είναι η πιο smooth rom που είχα ποτέ. Πραγματικά σταθερότατη και φανταστική δουλειά. link DMX 1.6.5 του carburano έχουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miliospap Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40170959&postcount=311 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 πως κάνουμε FULL WIPE...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 πως κάνουμε FULL WIPE...??? Τι Recovery έχεις? Βασικά κάνε όλα τα wipe εκτός από Internal storage αν έχεις twrp recovery Θα σου πρότεινα να εγκαταστήσεις το παραπάνω recovery με το εργαλείο του Σπύρου γιατί με τα άλλα κατά την εγκατάσταση κόλλαγα στο LG Logo και δεν προχώραγε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Τι Recovery έχεις? Βασικά κάνε όλα τα wipe εκτός από Internal storage αν έχεις twrp recovery Θα σου πρότεινα να εγκαταστήσεις το παραπάνω recovery με το εργαλείο του Σπύρου γιατί με τα άλλα κατά την εγκατάσταση κόλλαγα στο LG Logo και δεν προχώραγε... link για το recovery το εργαλείο του Σπύρου, έχουμε ? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Άμα μπείς στο ενότητα του xda στο lg optimus 2x είναι σαν sticky το πρώτο θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts