ros100 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Μην το κανετε θεμα με τις εκδοσεις αφου το κινητο ειναι οτι πιο hackable υπαρχει του περνας οτι θες και απλα εχοντας ενα μπακ απ ξανα περνας οτι ακριβως ειχε οταν το αγορασες! Οσο για αυτο που ρωτας αφου απο την βοντα παιρνει τiς συσκευες τι περιμενεις? αλλα το κιν δεν ειναι branded και η βοντα δεν εχει πειραξει τιποτα συμφωνα και με τον "techblog"! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Αυτη την απορια την εχω και εγω παιδια, και ξεχασα να το ρωτησω. Ξερει κανεις αν ειναι Branded αυτα που ειναι απο vodafone η πλαισιο? Branded δεν σημαινει απαραιτητα, οτι εχουν καποιο boot απο vodafone, μπορει πχ οι αναβαθμισεις να ειναι ξεχωριστες για τις vodafone συσκευες, και αλλες για τις "μαμα" Lg. Οποιος ξερει με βεβαιοτητα, παρακαλω ας απαντησει. (Μην παρουμε συσκευη και κολλησουμε στη μια και μοναδικη vodafone αναβαθμιση, και δεν κανει αλλη οπως την παθανε οσοι εχουν παρει Samsung galaxy tab και κολλησανε εκει.) Οποιος ξερει, παρακαλω ας απαντησει. Αναφερομαι σε αυτο το σχολιο.Αλλα απο αυτα που μου ειπατε ψυλο ηρεμησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Καλημέρα! Διαβάζω τα σχόλια σας και βλέπω θετικά πράγματα για το 2Χ μέχρι τώρα.. πάλι καλά:) Μου ήρθε και εμένα μήνυμα ότι η συσκευή μου με περιμένει. Επειδή όταν την πάρω θα είμαι για 1-2 ώρες στους δρόμους μέχρι να φτάσω δουλειά, τι να κάνω; Την ανοίγω και τρώω όση μπαταρία έχει ή να περιμένω για πρίζα πρώτα...; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Καλημέρα! Διαβάζω τα σχόλια σας και βλέπω θετικά πράγματα για το 2Χ μέχρι τώρα.. πάλι καλά:) Μου ήρθε και εμένα μήνυμα ότι η συσκευή μου με περιμένει. Επειδή όταν την πάρω θα είμαι για 1-2 ώρες στους δρόμους μέχρι να φτάσω δουλειά, τι να κάνω; Την ανοίγω και τρώω όση μπαταρία έχει ή να περιμένω για πρίζα πρώτα...; Kαλορίζικο να ευχηθούμε. Φάε την μπαταρία πρώτα με αλατοπίπερο και ότι άλλο θέλεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Επειδή όταν την πάρω θα είμαι για 1-2 ώρες στους δρόμους μέχρι να φτάσω δουλειά, τι να κάνω; Την ανοίγω και τρώω όση μπαταρία έχει ή να περιμένω για πρίζα πρώτα...; Ότι σε βολεύει περισσότερο. Με την μπαταρία δεν υπάρχει θέμα να "παίξεις" και αμέσως με τη συσκευή σου αν θέλεις. Πάντως ένα θέμα με την κατανάλωση... το έχει η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Ότι σε βολεύει περισσότερο. Με την μπαταρία δεν υπάρχει θέμα να "παίξεις" και αμέσως με τη συσκευή σου αν θέλεις. Πάντως ένα θέμα με την κατανάλωση... το έχει η συσκευή. Και το λες εσύ που το έχεις καιρό και την έχεις στρώσει ε..; Ή είσαι ακόμα στιςς πρώτες φορτίσεις; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Και το λες εσύ που το έχεις καιρό και την έχεις στρώσει ε..; Ή είσαι ακόμα στιςς πρώτες φορτίσεις; Το έχω μέρες αλλά ελπίζω να στρώνει ακόμα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Το έχω μέρες αλλά ελπίζω να στρώνει ακόμα. :rolleyes: Με ελαφριά χρήση (30-40 λεπτά ομιλίας) θα βγάζει δύο 24ωρα; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Το έχω μέρες αλλά ελπίζω να στρώνει ακόμα. :rolleyes: Σε σχέση με άλλα που έχεις δουλέψει,μπορείς να κάνεις μια σύγκριση; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_freak Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Αναφερομαι σε αυτο το σχολιο.Αλλα απο αυτα που μου ειπατε ψυλο ηρεμησα. Καμία σχέση με Branded phone. Open θα 'ναι το κινητο. Και αυτά που θα δίνει η Βοντα και το Πλαισιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_freak Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Με ελαφριά χρήση (30-40 λεπτά ομιλίας) θα βγάζει δύο 24ωρα; Η διάρκεια της μπαταρίας εξαρτάται από την χρήση που κάνει ο καθένας. Το 2Χ έχει μεγαλη μπαταρία (1500 mAh) και με normal χρήση τις βγάζει τις δυο μέρες το τηλέφωνο. Και γενικά υπάρχουν τρόποι για να βελτιωθεί η διάρκεια της μπαταρίας http://www.ubergizmo.com/how-to/android/battery-life/# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Πλαίσιο Ψυχικού έχει ένα κομμάτι ετοιμοπαράδοτο (το άλλο το τσίμπησα εγώ). Επίσης στο πλαίσιο Μεταμόρφωσης. Όσοι πιστοί σπεύσετε! Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_freak Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Καλημερα.Παιδια εχω μια απορια εγω το εχω παραγγειλει το LG χ2 στο Πλαισιο και θα το εχω την Τεταρτη.Υπαρχει περιπτωση να ειναι εκδοση Vodafone και να μην μπορω να του περασω αναβαθμησεις οπως αναφερεται σε ποιο πανω σχολια; ΟΧΙ καμία. Θα μπορείς να κάνεις αναβαθμίσεις όταν αυτές είναι διαθέσιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Σε σχέση με άλλα που έχεις δουλέψει,μπορείς να κάνεις μια σύγκριση; Παρόμοια κατανάλωση (ίσως και χειρότερη) με το Desire HD. Το 2Χ έχει μεγαλη μπαταρία (1500 mAh) και με normal χρήση τις βγάζει τις δυο μέρες το τηλέφωνο. Από την εμπειρία σου στη συγκεκριμένη συσκευή μιλάς ή απλά κάνεις μια εκτίμηση; Να επισημάνω εδώ ότι η κατανάλωση εξαρτάται περισσότερο από το software παρά τα hardware χαρακτηριστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Παρόμοια κατανάλωση (ίσως και χειρότερη) με το Desire HD. Από την εμπειρία σου στη συγκεκριμένη συσκευή μιλάς ή απλά κάνεις μια εκτίμηση; Να επισημάνω εδώ ότι η κατανάλωση εξαρτάται περισσότερο από το software παρά τα hardware χαρακτηριστικά. Πω,πω,φρίκη:blink: Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 ΟΧΙ καμία. Θα μπορείς να κάνεις αναβαθμίσεις όταν αυτές είναι διαθέσιμες. Thanks για της απαντησης το περιμενω πως και πως να ερθει.:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamilia Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Πείτε ρε παιδιά κάτι εντελώς άσχετο επειδή έχω μείνει λίγο πίσω με τα smartphones.. Χρειάζεται να του βάλουμε προστασία οθόνης; Αν ναι, έχει μέσα στο πακέτο; πωλείται χωριστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 (edited) ΑΚΥΡΟ ΑΚΥΡΟ Edited April 8, 2011 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Πείτε ρε παιδιά κάτι εντελώς άσχετο επειδή έχω μείνει λίγο πίσω με τα smartphones.. Χρειάζεται να του βάλουμε προστασία οθόνης; Αν ναι, έχει μέσα στο πακέτο; πωλείται χωριστά; Προστασία οθόνης νομιζω ειναι δικη σου επιλογη αν θες η οχι.Αλλα να περιλαμβανεται ζελατινα μεσα στο κουτι του smartphone?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ.:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Επειδή δεν έβλεπα να το προλάβω σε κατάστημα το απόγευμα (θα έχει εξαντληθεί) το παρήγγειλα και θα το έχω Δευτέρα κάποια στιγμή το πρωί. (Πλαίσιο - εταιρικός πελάτης):) (Ελπίζω να μη κάνω μου βγεί σε κακό η παρορμητική αυτή αγορά!:O) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Με ελαφριά χρήση (30-40 λεπτά ομιλίας) θα βγάζει δύο 24ωρα; No offense, αλλά αν κάνεις τέτοια χρήση, πάρε ένα Nokia με 30 ευρώ και με 30-40 λεπτά ομιλίας σου βγάζει μια βδομάδα! short Υ.Γ. μην παρεξηγηθείς.. δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου! Πλάκα κάνω... Πείτε ρε παιδιά κάτι εντελώς άσχετο επειδή έχω μείνει λίγο πίσω με τα smartphones.. Χρειάζεται να του βάλουμε προστασία οθόνης; Αν ναι, έχει μέσα στο πακέτο; πωλείται χωριστά; Εγώ είχα το Desire 1 χρόνο χωρίς θήκη και χωρίς ζελατίνα. Είμαι πολύ κατά από την στιγμή που παίρνεις ένα κινητό, αξίζει να το ευχαριστηθείς. Όχι να γκρινιάζουμε για το πάχος και να το διπλασιάζουμε με θήκες. Γούστα αυτά και κολλήματα. Η οθόνη παντως είναι gorilla glass που σημαίνει πολύ δύσκολα γρατζουνιές. Στο desire, 1 χρόνο είχε 2-3 μικρές που δεν φαίνονται καθόλου.. και δεν είναι πως το "πρόσεχα" το κινητό. Θέλω να πω πως του έκανα πάνω από το κανονική χρήση. Επειδή δεν έβλεπα να το προλάβω σε κατάστημα το απόγευμα (θα έχει εξαντληθεί) το παρήγγειλα και θα το έχω Δευτέρα κάποια στιγμή το πρωί. (Πλαίσιο - εταιρικός πελάτης):) (Ελπίζω να μη κάνω μου βγεί σε κακό η παρορμητική αυτή αγορά!:O) Στην Πάτρα - Μαιζώνος υπάρχει ένα σίγουρα διαθεσιμό κομμάτι που είναι για εμένα. Τελικά θα το πάρω από το μαγαζί (vf) της γειτονιάς να βοηθήσουμε λίγο την συνοικία μας... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Πείτε ρε παιδιά κάτι εντελώς άσχετο επειδή έχω μείνει λίγο πίσω με τα smartphones.. Χρειάζεται να του βάλουμε προστασία οθόνης; Αν ναι, έχει μέσα στο πακέτο; πωλείται χωριστά; Συνιστώ να βάλεις. Μέχρι να σου έρθει το screen protector, μπορείς να αφήσεις την υπάρχουσα ζελατίνα που θα βρεις φορεμένη από τον κατασκευαστή, είναι διακριτικότατη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 No offense, αλλά αν κάνεις τέτοια χρήση, πάρε ένα Nokia με 30 ευρώ και με 30-40 λεπτά ομιλίας σου βγάζει μια βδομάδα! short Υ.Γ. μην παρεξηγηθείς.. δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου! Πλάκα κάνω... :p Προφανώς δεν θα είναι αυτή η χρήση. (και κινητά την "εβδομάδας" έχω ένα ...ράφι γεμάτο) Αλλά ήθελα να έχω ένα μέτρο σύγκρισης με αυτό που έχω που τις δύο μέρες (αν δεν το ζορίσω) τις βγάζει. (1500 μπαταρία έχει και το Ν97 αλλά με μικρότερη οθόνη και επεξεργαστή σίγουρα όχι τόσο ενεργοβόρο) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 :p Προφανώς δεν θα είναι αυτή η χρήση. (και κινητά την "εβδομάδας" έχω ένα ...ράφι γεμάτο) Αλλά ήθελα να έχω ένα μέτρο σύγκρισης με αυτό που έχω που τις δύο μέρες (αν δεν το ζορίσω) τις βγάζει. (1500 μπαταρία έχει και το Ν97 αλλά με μικρότερη οθόνη και επεξεργαστή σίγουρα όχι τόσο ενεργοβόρο) Ασε μην το λες ειχα Νοκια Ν97 και το πουλησα για να παρω το Lg x2.To Ν97 1500ρα μπαταρια εχει αλλα μιαμιση μερα αν σε βγαλει με δυνατη χρηση wi fi εισαι αρχοντας.Συνηθως στην μια μερα μου εσβηνε αντε και κατι ψηλο ωρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsikisMa Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Παρόμοια κατανάλωση (ίσως και χειρότερη) με το Desire HD. Αυτό, έλπιζα να μη το διαβάσω... Θα θελα μια σύγκριση με iphone4 (αν έχει πέσει στα χέρια σου)... Δε μπορω άλλο τις ******** της Apple (iOs και προπαντώς iTunes), αλλα να μην είμαι και καθε 6 ώρες στη φόρτιση. Με το μηλόφωνο έβγαζα με λογική χρήση (για τα δικά μου δεδομένα) μία μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts