Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Επειδή φοβάμαι λίγο μπορεί να μου πει κάποιος τι να κάνω για αυτά...- Follow accurately Stefan's instructions in his original thread: this is a rom meant to be installed with nvflash!

- Reboot your device at the end of the process, go to system/xbin with a terminal emulator and type "su" and "v6sc" for checking the V6Supercharger functionalities

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κατέβασα την V30A στην παρακάτω μορφή (zip) μπαίνουμε σε recovery mode με το Rom Manager..???;) και την περνάμε..??

http://s7.directupload.net/images/121209/fe9bawga.png

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Αν εννοεις με cmw τοτε ναι μπαινεις εκει και την περνας.

χάνεις τα πάντα..???

Μπορεις να κανεις Install from sd χωρις αναγκαστικα να κανεις wipe αλλα δεν θα το συνιστουσα...Καλυτερα να το περασεις καθαρο

Μπορεις να κανεις Install from sd χωρις αναγκαστικα να κανεις wipe αλλα δεν θα το συνιστουσα...Καλυτερα να το περασεις καθαρο

Αξίζει η να την περάσω??? η να περιμένω κάτι καλύτερο..???:D ευχαριστώ φιλαράκι..!!!;)

Τι δουλευεις τωρα ;

την cm7kang Gueste2X Hybrid Revolution χωρείς σπουδαία κωλύματα..... σταθερή χωρεί Reboot στα καλά καθούμενα και άλλα ευτράπελα..!!!!!

Θα προτεινα να περασεις με γνησιο τροπο (smartflash) και θα εισαι κομπλε.Εγω δεν βρισκω σημαντικο λογο ουτε ρουτ να κανω και ολα παιζουν μια χαρα.Πολυ καλη μπαταρια επισης

Θα προτεινα να περασεις με γνησιο τροπο (smartflash) και θα εισαι κομπλε.Εγω δεν βρισκω σημαντικο λογο ουτε ρουτ να κανω και ολα παιζουν μια χαρα.Πολυ καλη μπαταρια επισης

λινκ για smartflash έχουμε ??? ξέρω να την περάσω με smartflash link για την rom θέλω..!

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP990/ANEUDW/V30a_00/V30A_00.kdz Εδω ειναι σε kdz οπως βλεπεις

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1566532 Με αυτο το εργαλειο το κανεις σε αρχεια για smartflash

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP990/ANEUDW/V30a_00/V30A_00.kdz Εδω ειναι σε kdz οπως βλεπεις

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1566532 Με αυτο το εργαλειο το κανεις σε αρχεια για smartflash

Ει ναι εύκολο να την κάνεις σε μορφή για smartflash..? η θέλει διάβασμα και να Βγάλεις και κανένα αμερικάνικο κολέγιο :lol:

Πανευκολο ειναι ουτε οδηγιες δεν χρειαστηκα.Ανοιγει το προγραμμα ενα παραθυρο dos και σου λεει με αριθμους επιλογων να διαλεξεις τι να κανει.Αν το τρεξεις θα καταλαβεις...αστειο ειναι...

Πανευκολο ειναι ουτε οδηγιες δεν χρειαστηκα.Ανοιγει το προγραμμα ενα παραθυρο dos και σου λεει με αριθμους επιλογων να διαλεξεις τι να κανει.Αν το τρεξεις θα καταλαβεις...αστειο ειναι...

Τρέχω το αρχείο LGExtract και ανοίγει για 1 δεύτερο και κλίνη.... γιατί???

Είμαι κάτοχος του κινητού από πέρυσι τον Αύγουστο. Το μεγάλο θέμα που είχα σχεδόν από την αρχή ήταν η αυτονομία του. Τον τελευταίο καιρό είχα και θέμα με την ραμ με αποτέλεσμα να μου κολάει συχνά πυκνά σε τέτοιο βαθμό που να πρέπει να του βγάζω την μπαταρία για να ξεκολήσει. Το σπαστικό ήταν ότι συνέβαινε ξαφνικά και σε δύσκολες στιγμές χωρίς να το ζορίζω την στιγμή που κόλαγε. Πχ μπορεί να το είχα κάνει επανεκκίνηση λίγες ώρες πριν, να μην το είχα πολυδουλέψει, να άνοιγα να δω τα μηνύματα και εκείνη την στιγμή να με έπαιρνε κάποιος (το μάθαινα, ότι με έπαιρνε εκ των υστέρων) και αν κόλαγε η οθόνη τελείως. Αυτό τελεύταια μου συνέβαινε 3-4 φορές τον μήνα. Δεν το έχω πειραγμένο, με την 2.3.4 έκδοση είμαι από την μαμά του.

Να πω σε αυτό το σημείο, ότι για να μου βγάζει μέρα το κινητό (από 8 το πρωί μέχρι 12 το βράδυ), το είχα με δεδομένα ανοιχτά να συγχρονίζουν συνεχώς ΑΛΛΑ σε 2g, με wifi κλειστό, χωρίς bt. Και για να μου βγει η μέρα δεν έπρεπε να το πολυζορίσω. Δηλαδή να έχω ανοιχτή την οθόνη το πολύ 2 ώρες, ομιλία μέχρι 1 ώρα κλπ.

Τελικά κατέληξα, λόγω και της μπαταρίας και των σχετικά συχνών κολημάτων το τελευταία διάστημα, να πάρω το motorola razr maxx. Τι παρατήρησα όμως? Κατά την δεύτερη πλήρη φόρτιση του μοτορόλα, όπου του βάλει την κάρτα sd που είχα πριν στο lg, χρησιμοποιούσα το lg και από περιέργεια του τα είχα όλα ανοιχτά, δηλαδή το είχα σε 3g, με wifi και bt και εκεί που περίμενα να μην βγάλει ούτε 8 ώρες (το είχα τσεκαρισμένο, ότι με όλα αυτά ανοιχτά τόσο βγάζει) ξαφνικά παρατήρησα, ότι η μπαταρία του δεν ήταν ΤΟΣΟ τραγική όσο το θυμόμουν. Αναρωτήθηκα τι μπορεί να άλλαξε και το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν η κάρτα sd που πια την είχα στο μοτορόλα. Έκανα λοιπόν το εξής τεστ. Το άφησα το lg με κλειστή οθόνη για μια ώρα ακριβώς και με όλα ανοιχτά, όπως ανεφερα πριν, και χωρίς την κάρτα sd. Η μπαταρία στη μια αυτή ώρα έπεσε 2%. Μετά έβαλα την sd και σε μια ώρα έπεσε 6%!!!!! Η κατανάλωση τριπλασιάστηκε!!! Και αναρωτιέμαι τώρα, αυτό έχει να κάνει με την συγκεκριμένη sd, είναι δηλαδή ελλατωματική, έχει να κάνει με το κινητό, με την έκδοση του android, με τι? Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό?

Τρέχω το αρχείο LGExtract και ανοίγει για 1 δεύτερο και κλίνη.... γιατί???

Τι τρεχεις στον υπολογιστη σου ;

βαλε και το αρχειο kdz στον ιδιο φακελο και δοκιμασε.

παιδια εγω που ειμαι στην srock 2.3 περασμενη με smart flash αν θυμαμαι σωστα (παει κ κανασ χρονος)θα πρεπει να την ξαναπερασω με τον ιδιο τροπο η μπορει να αναβαθμιστει κ μεσο Η/Υ με το lg τοολ? να μοου τι βγαλει κανονικα δηλαδει.

Τι τρεχεις στον υπολογιστη σου ;

βαλε και το αρχειο kdz στον ιδιο φακελο και δοκιμασε.

εκεί το τρέχω στο PC και στων ίδιο φάκελο με το αρχείο kdz..!

Το βρηκα και το δικιμασα.Βαλε το LGextract στο C:\ και χυμα εκει μεσα την ρομ και ανοιξε command prompt και κανε αυτο :

Το βρηκα και το δικιμασα.Βαλε το LGextract στο C:\ και χυμα εκει μεσα την ρομ και ανοιξε command prompt και κανε αυτο :

Τίποτα.. δύστυχος..!

Τίποτα.. δύστυχος..!

Μηπως εβαλα λαθος ονομα της ρομ; Το δοκιμασα και εγινε πριν στο ποσταρω ,περιεργο μου φαινεται.Τι σου λεει εσενα ;

Μηπως εβαλα λαθος ονομα της ρομ; Το δοκιμασα και εγινε πριν στο ποσταρω ,περιεργο μου φαινεται.Τι σου λεει εσενα ;

έτσι είναι μέσα στο φάκελο.......!!!

http://s1.directupload.net/images/121209/vbpxrjx8.png

Θέλω να κρατήσω backup τα angry birds και bad piggies ώστε να περάσω την "πρόοδό" μου στην stock ics την οποία σκέφτομαι να βάλω. Γίνεται;

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)