Tsaglis Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Ατιμη αυτοματη διορθωση(Τ-9) :p To wifi σου δουλευει κανονικα Αντρεα? Λεωνιδα,εδω εχει 4.0.3 το lgog,που κατα τα λεγομενα πολλων ειναι το καλυτερο ολων,οτι ναναι η lg. Tsaglis φλασαρες topo v30 τελικα?εντυπωσεις?εγω θα κατσω το βραδακι που τελειωνω τα μαθηματα να την βαλω,καθοτι το χρειαζομαι το κινητο ;p Ναι είμαι με την v30a του topo. Γενικά αρκετά καλή, η μπαταρία πολύ καλή, εντυπωσιακά καλή θα έλεγα, καμία σχέση με την GB ή (την χάλια από μπαταρία CM10) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PointBlank Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Συνδεω το κινητω στο pc και μονο φορτιζει(αυτο σημαινει πως οι θυρες λειτουργουν κανονικα), ειτε επιλεξω τη χρηση μαζικης αποθηκευσης ειτε οχι δεν μπορω να μεταφερω δεδομενα. Επιχείρησα να το χρησιμοποιησω απλα ως αποθηκευτικο δισκο, επιχειρησα και μεσω pc suite αλλα τιποτα. Μπορει να βοηθησει καποιος χριστιανος; Υπάρχει κάποιο topic έστω να διαβάσω; Αν το δει κάποιος admin ας βοηθήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Βγήκε η official; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Ναι βγηκε απο χθες ... διαβασε λιγο πιο πισω υπαρχουν και οδηγιες και ολα τα σχολια Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Είμαι σε custom Rom,μπορώ να κάνω restore σε gingerbread,και να κάνω αναβάθμιση σε official ics;ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,είχα διαβάσει και προηγούμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Ας αρχίσουμε να κοιτάμε και εδώ http://www.lg.com/global/support/opensource/opensource.jsp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hightmare Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 ρε παιδια εγκατεστησα μια v30a με smartflash και ολα πηγαν καλα ομως επειδη δεν μου αρεσε ειχε lags ειπα να ξαναγυρισω σε στοκ ρομ απο τοτε ομως το smartflash ξεκιναει αλλα μετα βγαζει error οτι και να κανω καμια ιδεα τι παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 (edited) Συνδεω το κινητω στο pc και μονο φορτιζει(αυτο σημαινει πως οι θυρες λειτουργουν κανονικα), ειτε επιλεξω τη χρηση μαζικης αποθηκευσης ειτε οχι δεν μπορω να μεταφερω δεδομενα. Επιχείρησα να το χρησιμοποιησω απλα ως αποθηκευτικο δισκο, επιχειρησα και μεσω pc suite αλλα τιποτα. Μπορει να βοηθησει καποιος χριστιανος; Υπάρχει κάποιο topic έστω να διαβάσω; Αν το δει κάποιος admin ας βοηθήσει... Το μόνο που σκέφτομαι είναι να μη έχεις περάσει divers. :confused: ρε παιδια εγκατεστησα μια v30a με smartflash και ολα πηγαν καλα ομως επειδη δεν μου αρεσε ειχε lags ειπα να ξαναγυρισω σε στοκ ρομ απο τοτε ομως το smartflash ξεκιναει αλλα μετα βγαζει error οτι και να κανω καμια ιδεα τι παιζει; Δοκίμασε με τα δύο αρχεία ανάποδα (fls-bin). Υπάρχουν αναφορές ότι έτσι δούλεψε Edited December 8, 2012 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hightmare Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Το μόνο που σκέφτομαι είναι να μη έχεις περάσει divers. :confused: Δοκίμασε με τα δύο αρχεία ανάποδα (fls-bin). Υπάρχουν αναφορές ότι έτσι δούλεψε ευχαριστω αλλα τα εκανα χαλια κατι προσπαθησα με partitioning nvflash και τωρα το κινητο brickare και δεν ανοιγει καθολου μονο μπαινει σε apx mode παιδια τα φωτα σας!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Είμαι με temasek. Αξίζει να περάσω σε stock v30a; Αν ναι ποια είναι η έκδοση που πρέπει να κατεβάσω από xda;Μήπως η euro open v30a; Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 ευχαριστω αλλα τα εκανα χαλια κατι προσπαθησα με partitioning nvflash και τωρα το κινητο brickare και δεν ανοιγει καθολου μονο μπαινει σε apx mode παιδια τα φωτα σας!!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1975274 Ακολουθα αυτο τον οδηγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 ρε παιδια εγκατεστησα μια v30a με smartflash και ολα πηγαν καλα ομως επειδη δεν μου αρεσε ειχε lags ειπα να ξαναγυρισω σε στοκ ρομ απο τοτε ομως το smartflash ξεκιναει αλλα μετα βγαζει error οτι και να κανω καμια ιδεα τι παιζει; Και εγω εχω το ιδιο προβλημα ειχα βαλει αρχικα την στοκ και μετα του homero και τωρα δεν μπορω με smartflash να βαλω αλλη ρομ μου βγαζει error οτι κανει timeout οταν παει να κανει τα 7 partitions Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 (edited) Είμαι με temasek. Αξίζει να περάσω σε stock v30a; Αν ναι ποια είναι η έκδοση που πρέπει να κατεβάσω από xda;Μήπως η euro open v30a; Οπου βλεπεις V30a τοτε ειναι official και νομιζω οτι και εγω αυτη περασα.Κατα τη γνωμη μου αξιζει.Μεταμορφωνει το τηλεφωνο και εχει και καλυτερη μπαταρια κατα τη γνωμη μου. Και εγω εχω το ιδιο προβλημα ειχα βαλει αρχικα την στοκ και μετα του homero και τωρα δεν μπορω με smartflash να βαλω αλλη ρομ μου βγαζει error οτι κανει timeout οταν παει να κανει τα 7 partitions Εχεις βγαλει την μπαταρια φιλε? Edited December 8, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Εχεις βγαλει την μπαταρια φιλε? ναι τωρα το δοκιμαζω με τα αρχεια αναποδα και ξεκιναει κατευθειαν με το να κανει τα partitions φαινεται να προχωραει θα ενημερωσω μολις τελειωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Aν δεν σου κατσει και παλι βαλε την μπαταρια και ξαναδοκιμασε....Χτες τη δευτερη φορα που φλασαρα την v30 2 φορες μου το εκανε αυτο με το timeout και ειδα οτι ειχε μαυρισει η οθονη.Το ξαναξεκινησα με την μπαταρια μεσα και ολα εγιναν μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Aν δεν σου κατσει και παλι βαλε την μπαταρια και ξαναδοκιμασε....Χτες τη δευτερη φορα που φλασαρα την v30 2 φορες μου το εκανε αυτο με το timeout και ειδα οτι ειχε μαυρισει η οθονη.Το ξαναξεκινησα με την μπαταρια μεσα και ολα εγιναν μια χαρα. λοιπον ολα καλα,οποιος εχει προβλημα με το smartflash να βαλει τα αρχεια αναποδα στο προγραμμα. ευχαριστω Leolipop για την βοηθεια να εισαι καλα παλικαρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Φιλε παντα να εχουμε προβληματα που εχουν συμβει και επιλυθει απο αλλους....Σε τετοια περιπτωση δεν υπαρχει φοβος κανενας. :) Tι περνας μεσα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 παντως η στοκ 30α στην οποιοα μολις ξαναγυρισα μου φαινετε οτι ειναι πιο γρηγορη απο την 30α που υπαρχει στο απο τον Homero2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Επίσης αν θέλετε να πάτε από ics σε stock GB και δεν δουλεύει ο πάνω τρόπος,κάντε μια εγκατάσταση μια gb-cm7 με nvflash και μετά περάστε την official με smartflash.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Βρε παλικάρια... έναν οδηγό για του από που θα κατεβάσουμε την v30a πως την περνάμε...και αν και πως γίνεται Root υπάρχει..?? αν ναι βάλτε ένα link και αν όχι, ας μπει κάποιος στον κόπο να ετοιμάσει..!!!;) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Γύρισα σε stock GB v20S,μιας και θέλω να περιμένω για την official ICS,και πλέον από τον υπολογιστή όταν πηγαίνω στο google play μου εμφανίζει στα αριστερά "Δεν έχετε συσκευές",στην περιοχή που αναγράφει το μοντέλο του smartphone. Έχω κάνει συγχρονισμό και από τη συσκευή μπαίνει κανονικά στο Play Store και δείχνει και όλες τις εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει στο παρελθόν... :worry: Καμία σκέψη..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Στο Pc εισαι συνδεδεμενος ? Και δεν εμφανιζει τη συσκευη ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 στο xda λενε οτι ειναι επισημη οποιος θελει ας το παρει απο εδω You can download the official KDZ here http://csmg.lgmobile.com/swdata/WEBS...00/V30A_00.kdz for europe. Then use this tool http://depositfiles.com/files/416e0lzaf to convert into a format that you can smartflash. Για τον φίλο που θέλει οδηγίες για ics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Στο Pc εισαι συνδεδεμενος ? Και δεν εμφανιζει τη συσκευη ? Είμαι συνδεδεμένος,δείχνει και στον υπολογιστή προγενέστερες εφαρμογές μου αλλά πλέον δε βγάζει τη συσκευή μου.... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Παιδια εχω το κινητό οπως ειναι χωρις root. Αν το βαλω στο pc και μεσω του προγραμματος της LG βρω οτι υπαρχει αναβαθμιση σε ics, αν θελω μετα να επανέλθω σε αυτη που εχω τωρα θα μπορώ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts