Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

τη έχω περάσει αλλά μόλις ανοίξω το κινητό πάει να φορτώσει και μετά ξαναγυρνάει στο σήμα της Lg και ξανά το ίδιο...τι έγινε?

Πόση ωρα το άφησες;;

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Full wipe τι εννοίτε;εγω εκανα τα 2 που λεει στο Recovery δεν ελεγε full πουθενα!

Full Wipe εννοεί κανεις reboot σε recovery mode (clockworkmod) και επιλέγεις διαδοχικά:

wipe data/factory reset

wipe cache partition

και

advanced / wipe dalvik cache

Ελπίζω να βοήθησα...

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

Στο xda βγήκε νέο fix για το bug με τις κλήσεις...Το φλάσαρα και τσεκάρω...

Με στοκ εισαι ή cm10?Στην στοκ παντως εμενα εκανε καμια βδομαδα να το εμφανισει.

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Με στοκ εισαι ή cm10?Στην στοκ παντως εμενα εκανε καμια βδομαδα να το εμφανισει.

CM10,η stock απ'όσο ξέρω δεν έχει τέτοιο θέμα.

CM10,η stock απ'όσο ξέρω δεν έχει τέτοιο θέμα.

Δυστυχως εχει κ η στοκ,αυτο ειναι το προβλημα.Απλως κανει καιρο να στο βγαλει.Εμενα μου το εκανε στις 5-6 μερες αν θυμαμαι καλα.Μπορει κ βδομαδα

Δυστυχως εχει κ η στοκ,αυτο ειναι το προβλημα.Απλως κανει καιρο να στο βγαλει.Εμενα μου το εκανε στις 5-6 μερες αν θυμαμαι καλα.Μπορει κ βδομαδα

556 λεπτά ομιλίας έχω κάνει και δεν έχει εμφανιστεί καθόλου με την V28g του Stefan.

Όντως έχει και η stock,όμως έχει ένα ελαφρυντικό. Αργεί να το εμφανίσει,όπως προείπες συν οτι με μια επανεκκίνηση εξαλείφεται το πρόβλημα για άλλες τόσες μέρες.

Τεσπα. Για το fix που αναφέρθηκε,έχει μπει πάνω σε cm10 και δοκιμάζεται με BB την v28g. Προς το παρόν,με προγενέστερα uploads του fix,αναφέρθηκαν σε εμφάνιση του προβλήματος με τις κλήσεις μετά από 2+ ημέρες,κάτι παρόμοιο με την leak ICS δηλαδή...

Όντως έχει και η stock,όμως έχει ένα ελαφρυντικό. Αργεί να το εμφανίσει,όπως προείπες συν οτι με μια επανεκκίνηση εξαλείφεται το πρόβλημα για άλλες τόσες μέρες.

Τεσπα. Για το fix που αναφέρθηκε,έχει μπει πάνω σε cm10 και δοκιμάζεται με BB την v28g. Προς το παρόν,με προγενέστερα uploads του fix,αναφέρθηκαν σε εμφάνιση του προβλήματος με τις κλήσεις μετά από 2+ ημέρες,κάτι παρόμοιο με την leak ICS δηλαδή...

Το θεμα ειναι οτι λυνεται,αλλα για ποσο ειναι αγνωστο.Θα δοκιμασω team eb να δω τι παιζει κ με αυτους

Παιδια δοκιμαστε κατι.Αν καποιος εχει στοκ ρομ χωρις ρουτ.Να παει στις ρυθμισεις αναπτυξης στις εφαρμογες και τσεκαρετε ολα τα κουτακια...Γιατι το λεω αυτο;

Ειχα αφησει εντελως στοκ το κινητο της γυναικας μου ωστε να του περασω αμεσως ics, αλλα βαρεθηκα να βλεπω 80ΜΒ ραμ ελευθερα και αφου τσεκαρα τα κουτακια ολα (3) δοκιμασα με SOC και πετυχε με την πρωτη!!

Εγώ παιδιά με CM10,συγκεκριμένα την 1108 build,είχα καταφέρει να μην έχω το bug για καμιά δεκαριά μέρες και είχα ησυχάσει ώσπου τσουπ,με παίρνει ένας φίλος μου και άκουγε μόνο θόρυβο...Είναι εντελώς random το θέμα...

Παιδια δοκιμαστε κατι.Αν καποιος εχει στοκ ρομ χωρις ρουτ.Να παει στις ρυθμισεις αναπτυξης στις εφαρμογες και τσεκαρετε ολα τα κουτακια...Γιατι το λεω αυτο;

Ειχα αφησει εντελως στοκ το κινητο της γυναικας μου ωστε να του περασω αμεσως ics, αλλα βαρεθηκα να βλεπω 80ΜΒ ραμ ελευθερα και αφου τσεκαρα τα κουτακια ολα (3) δοκιμασα με SOC και πετυχε με την πρωτη!!

Για στειλε μου ενα λινκ σε πμ το Soc,και πες και τι task killer εχεις..

Πάντως αφού και η stock έχει το ίδιο θέμα με τις κλήσεις αρχίζω και ανησυχώ για την official όποτε βγει τέλος πάντων...Μήπως γι'αυτό το λόγο έχουν αργήσει και τόσο πολύ...

οι στοκ δεν εχουν κανένα πρόβλημα έχω την 28 g εδώ kai 20 μέρες και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα είναι εγκατεστημένη με smartflash η γνήσια και όχι με nvfkash του stefan η πειραγμένη.
:ninja:

Ποτε ρε παιδια τελικα η επισημη;
iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290..

οι στοκ δεν εχουν κανένα πρόβλημα έχω την 28 g εδώ kai 20 μέρες και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα είναι εγκατεστημένη με smartflash η γνήσια και όχι με nvfkash του stefan η πειραγμένη.

Του stefan νομίζω ότι χρησιμοποιεί τον kernel που χρησιμοποιεί και η CM10 οπότε λογικό να έχει το ίδιο θέμα...Αν η stock είναι εντάξει,απλά περιμένουμε την official για να χρησιμοποιήσουν τα sources του P990 στην CM10...

Ποτε ρε παιδια τελικα η επισημη;

Φήμες λένε για Δεκέμβρη.. οποτε υπολόγιζε καμια 25αρια μέρες αν ισχυει όντως..

Κι εγω την στοκ ειχα,κ πανω στην βδομαδα μου το εκανε,οπως κ σε αρκετους αλλους στο xda.Με ριμπουτ εφτιαξε,αλλα αγνωστο για ποσο.Σε αλλους το εβγαλε κατευθειαν,σε αλλους καθολου,σε αλλους μετα απο καιρο.

Οταν λεμε στοκ,προφανως αναφερομαστε στην στοκ,κι οχι σε custom.

Λοιπόν , για διάφορους λόγους γύρισα σε στοκ κ ήθελα να ξανακάνω root ( το CWM τα επαιξε λίγο)

1o προβλημα smartflash στην V20r κ έκανα αναβάθμιση σε v20s , με SuperOneClick δεν γινόταν root..

2o πρόβλημα Προχώρσα στην λύση του Gingerbreak πάλι χωρί αποτέλεσμα... (20 λεπτά αναμονή)

3ο πρόβλημα κ χειρότερο..... Με nvflash έχω το εξής.... USB DEVICE NOT DETECTED ...αυτό με περασμένους drivers....

Τώρα κάνω πάλι smartflash (αυτή τη στιγμή) thn V20R κ θα ξαναδοκιμάσω το superoneclick...

Ειδικά στο 3ο πρόβλημα ανησυχώ

Επίσης έχω μόνο 2 pcs με windows 8 κ ένα με mac os x

Στα Windows 8 το nvflash προκαλεί BSOD στα 8άρια ...στο mac... απλά άχρηστο .

Κυρίως δουλεύω σε Virtual machine για να μπορέσω να κάνω την δουλειά

Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

Φιλε εκανες αυτα που εγραψα πιο πανω με superoneclick ; Τις επιλογες εννοω. Εγω στην v20s το εκανα με soc.

Φιλε εκανες αυτα που εγραψα πιο πανω με superoneclick ; Τις επιλογες εννοω. Εγω στην v20s το εκανα με soc.

Μα με SOC προσπάθησα πρώτα όπως είπα...

Συγκεκριμένα κολλάει στο step 7 ...κ εκεί δοκιμασμένο για 10 λεπτά τουλάχιστον χωρίς αποτέλεσμα

Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)