makisss99 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Aν δεν τελειωσει ο κοσμος τοτε ,εδω θα ειμαστε και στις 22 να τα λεμε. Αν και πιστευω οτι ο κοσμος σωθηκε απο τη στιγμη που o PSY περασε τον Bieber :lol: Σωστός! :lol: Όσον αφορά τους developers,λογικό είναι να τα παρατούν απο τη στιγμή που δεν έχουν τον κατάλληλο source code για να δουλέψουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
levtpe12345 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Παιδιά εγώ πήγα σε iphone 4.Μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος.Με jailbreak φυσικά..Έχει κανείς συγκρίνει τα αυτά τα δύο κινητά?Το 2Χ το κρατάω ακόμα...Μήπως το μετανιώσω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Παντως μετα τον στεφαν,παει κι ο τεμασεκ,φευγει απο το 2x http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=34702251 όχι ρε συ!! και περίμενα πως και πως την CM10 kang του... κρίμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 (edited) Εκανες full wipe ??Βαλε μια πιο παλια εκδοαη,πχ 135.2 τα παντα εκανα! Link; θα χάσω δεδομένα απο τις εφαρμογες; πχ τις πιστες που εχω περάσει; Edited November 28, 2012 by denkar13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Ωραια νεα δηλαδη,αμαν πια αυτο το κινητο...Παλι καλα που με περιμενει το nexus 7 σπιτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 τα παντα εκανα! Link; θα χάσω δεδομένα απο τις εφαρμογες; πχ τις πιστες που εχω περάσει; Εμενα με εχει βολεψει πολυ το go backup , αν εισαι ρουταρισμενος , αποθηκευει τις εφαρμογες που θα του πεις με ολα τα δεδομενα τους σαν να μην εκανες ποτε ρεσετ η αλλαγη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
understanding_81 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 παιδια τελικα το κινητο δεν διαβαζει NTFS? πηρα μια 16gb την μετετρεψα σε ntfs και πλεον δεν μου ''διαβαζει'' την εξωτερικη...αν το μετατρεψω παλι σε fat θα διορθωθει το προβλημα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 παιδια τελικα το κινητο δεν διαβαζει NTFS? πηρα μια 16gb την μετετρεψα σε ntfs και πλεον δεν μου ''διαβαζει'' την εξωτερικη...αν το μετατρεψω παλι σε fat θα διορθωθει το προβλημα ε? Λογικα ναι φιλε Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godpanos Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Μια ερώτηση που πιθανων να με γλιτώσει απο πολυ κόπο και χρόνο . Εχω κάνει root το τηλέφωνο και ειμαι με την μαμα ρομ . Αξίζει τον κόπο να του βαλω την cm7 . Η να το αφήσω στην υσυχία του γιατι έχω περάσει ενα σωρο εφαρμογές μέσα . Θέλω να πώ ... Αν βάλω την cm7 θα κερδίσω τίποτα ? Θα δουλεύει απροβλημάτιστα , χωρις κολίματα και λαγκαρίσματα ? Είναι το ίδιο σταθερή με την μαμά ρομ ? Παράθεση http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif Where are you going Karamitro ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Μια ερώτηση που πιθανων να με γλιτώσει απο πολυ κόπο και χρόνο . Εχω κάνει root το τηλέφωνο και ειμαι με την μαμα ρομ . Αξίζει τον κόπο να του βαλω την cm7 . Η να το αφήσω στην υσυχία του γιατι έχω περάσει ενα σωρο εφαρμογές μέσα . Θέλω να πώ ... Αν βάλω την cm7 θα κερδίσω τίποτα ? Θα δουλεύει απροβλημάτιστα , χωρις κολίματα και λαγκαρίσματα ? Είναι το ίδιο σταθερή με την μαμά ρομ ? Σε θεωρητικό επίπεδο η CM7 είναι πολύ πιο γρήγορη και σταθερή. Αν και στο 2Χ ποτέ δεν ξέρεις! Αν το έχεις κάνει root και έχεις εγκαταστήσει το CWM Recovery, μπορείς αν έχεις όρεξη και χρόνο να πάρεις nandroid backup της ρομ που έχεις τώρα, να δοκιμάσεις την cM7 ή και την CM10 (που έχει βέβαια πρόβλημα με τις κλήσεις μετά απο μρικές ώρες χρήσης) αλλά πετάει! Και αν θέλεις μετά επανέρχεσαι σε stok. Η διαδικασία είναι σχετικά εύκολη, αλλά θέλει διάβασμα των οδηγών (υπάρχουν στο θέμα του 2Χ) και σίγουρα θέλει χρόνο και προετοιμασία (κατέβασμα όλων των αρχείων που μπορεί να χρειαστούν). Μην το κάνεις αν δεν έχεις δεύτερη συσκευή για χρήση σαν τηλέφωνο αυτό το διάστημα! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Μια ερώτηση που πιθανων να με γλιτώσει απο πολυ κόπο και χρόνο . Εχω κάνει root το τηλέφωνο και ειμαι με την μαμα ρομ . Αξίζει τον κόπο να του βαλω την cm7 . Η να το αφήσω στην υσυχία του γιατι έχω περάσει ενα σωρο εφαρμογές μέσα . Θέλω να πώ ... Αν βάλω την cm7 θα κερδίσω τίποτα ? Θα δουλεύει απροβλημάτιστα , χωρις κολίματα και λαγκαρίσματα ? Είναι το ίδιο σταθερή με την μαμά ρομ ? Mπορεις να κρατησεις τα αρχεια σου και τις εφαρμογες σου με ενα προγραμμα backup και νεα ρομ να βαλεις να περασεις μεσα οτι ειχες, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisss99 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 V30A στον server της LG αλλά αδύνατον να κατέβει ακόμα...Κάτι μου λέει πάντως ότι πλησιάζουμε...Η official για το κορεάτικο Optimus 2X (SU660) είναι η V30C... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Full wipe τι εννοίτε;εγω εκανα τα 2 που λεει στο Recovery δεν ελεγε full πουθενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Ευχαριστη ειδηση αυτη , ελπιζουμε λοιπον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Παιδια καλησπερα. Εχω δωσει το παλιο 2χ στον συγκατοικο μου. Το ειχα κανει ροοτ. Εχει πανω την 2,3,4 και εψαξα για ενημερωση λειτουργικου και μου εβγαλε. Που εχουμε φτασει σε εκδοση τωρα? Κανω την εγκατασταση αλλα οταν κανει restart μου βγαζει την οθονη του recovery και οτι και να κανω δεν βαζει την καινουργια εκδοση. Τι πρεπει να κανω?? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 (edited) Παιδια καλησπερα. Εχω δωσει το παλιο 2χ στον συγκατοικο μου. Το ειχα κανει ροοτ. Εχει πανω την 2,3,4 και εψαξα για ενημερωση λειτουργικου και μου εβγαλε. Που εχουμε φτασει σε εκδοση τωρα? Κανω την εγκατασταση αλλα οταν κανει restart μου βγαζει την οθονη του recovery και οτι και να κανω δεν βαζει την καινουργια εκδοση. Τι πρεπει να κανω?? Ευχαριστω. Κανε unroot για αρχη,κ ξαναπροσπαθησε. Ειδα μια αρκετα ενδιαφερουσα ρομ απο την team eb,δειχνει να εχει αρκετες διαφορουλες σε σχεση με τις cm based.Ειναι στην beta 5 εκδοση τωρα,περιμενω την stable τους για να την δοκιμασω. Edited November 29, 2012 by batman_13 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Παιδια καλησπερα. Εχω δωσει το παλιο 2χ στον συγκατοικο μου. Το ειχα κανει ροοτ. Εχει πανω την 2,3,4 και εψαξα για ενημερωση λειτουργικου και μου εβγαλε. Που εχουμε φτασει σε εκδοση τωρα? Κανω την εγκατασταση αλλα οταν κανει restart μου βγαζει την οθονη του recovery και οτι και να κανω δεν βαζει την καινουργια εκδοση. Τι πρεπει να κανω?? Ευχαριστω. Δοκιμαζεις ενημερωση μεσω ΟΤΑ η απο το update tool της lg ; Παρολο που ακουγεται περιεργο , πριν 2 μηνες που ειχα το τηλ το εκανα καθε φορα ρουτ με το superoneclick κατι που δεν γινεται πλεον .Τοτε τουλαχιστον ειχα φλασαρει την στοκ v20R και το ρουταρα απο βιασυνη χωρις να περασω την V20s που εχει βγει.Παρολα αυτα αναβαθμιστηκε κανονικα χωρις προβλημα και μετα το ξαναεκανα ρουτ.Αλλα ενημερωση εκανα μεσω pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Ωραια νεα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Κάποιοι αναφέρουν,στο XDA,πως με bluetooth ή handsfree,με τη CM10,δεν υπάρχει πρόβλημα με τις κλήσεις... Δε μπορώ να το checkάρω καθώς έχω πλέον την CM7,2. Είναι μια κάποια προσωρινή λύση για όσους δε γουστάρουν να γυρνάνε σε stock ή σε όποια παλαιότερη CM ή άλλη custom ROM. Θα μπορούσε κάποιος να το δοκιμάσει,και για να σιγουρέψει εάν όντως ισχύει,πραγματοποιώντας εφαρμογή του handsfree εν ώρα μιας προβληματικής κλήσης! Όλα αυτά μπορεί να είναι και καραμούφα..απλά μεταφέρω μερικά λεγόμενα χρηστών του XDA. Peace! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
levtpe12345 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 παιδιά είχα φλασάρει τη ICS του Στέφν με nvflash.Τώρα πάω να φλασάρω την στοκ με smart flash και μου βγάζει error κάπου στο ενδιάμεσο...βοήθεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Καλησπέρα σας, Έχω την v20q με baseband 1035.21_20120313 και Ril 120313 (v20c,CIS). Θέλω να περάσω την τελευταία rom του temasek. Πρέπει να αλλάξω baseband & ril για να δουλεύουν όλα κομπλέ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 παιδιά είχα φλασάρει τη ICS του Στέφν με nvflash.Τώρα πάω να φλασάρω την στοκ με smart flash και μου βγάζει error κάπου στο ενδιάμεσο...βοήθεια!!! Φλασαρε την goodbye του stefan με nvflash(2.3.4) και μετα θα μπορεις μεσω smartflash.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
levtpe12345 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Φλασαρε την goodbye του stefan με nvflash(2.3.4) και μετα θα μπορεις μεσω smartflash.. LGP990_LGP990-GB_GoodBye-v2.0R_NVFlash_5XXMB-syspartition.tar.7z αυτή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 LGP990_LGP990-GB_GoodBye-v2.0R_NVFlash_5XXMB-syspartition.tar.7z αυτή? Ναι αυτη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
levtpe12345 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Ναι αυτη.. τη έχω περάσει αλλά μόλις ανοίξω το κινητό πάει να φορτώσει και μετά ξαναγυρνάει στο σήμα της Lg και ξανά το ίδιο...τι έγινε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts