batman_13 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Εννοω εβαλα αυτην την ρομ P990-ICS-v28g-3.0-standard http://goo.im/devs/tonyp/P990-stuff/ICS/P990_Stock-ICS-v28g-v3.0-standard.zip Και τωρα ειδα που το συνδεσα στο pc δεν αναγνωριζει την sd ... Φακελο για την sd πρεπει να κανεις μονος σου.FUll wipe εκανες? Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAJWBTFE Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Και φακελο εκανα(αλλιως κολλαγε το κινητο μετα το φλασαρισμα) και full wipe εκανα... Δοκιμασα και αυτην cm-10-20121116-NIGHTLY-p990 και παλι τα ιδια...Δεν ξερω...Εβαλα τωρα την cm-7.2.0-p990 και ειναι οκ...Δεν μπορω να καταλαβω τι φταει?.. Edited November 17, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Απο που αλλου μπορω να κατεβασω το "BIN_LGP990AT-00-V20r-EUR-XX-MAR-02-2012-0" για να βαλω την stock rom? απο το συγγεκριμενο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1035041 δεν με αφηνει και μου βγαζει οτι ειναι απασχολιμενος ο server ... καμοια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sviric Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Full-Wipe means: - wipe data/factory reset - wipe cache partition - -> advanced -> wipe dalvik cache - -> advanced -> wipebattery statts (optional) - -> mounts an storage -> format cache - -> mounts an storage -> format data - -> mounts an storage -> format system Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAJWBTFE Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Full-Wipe means: - wipe data/factory reset - wipe cache partition - -> advanced -> wipe dalvik cache - -> advanced -> wipebattery statts (optional) - -> mounts an storage -> format cache - -> mounts an storage -> format data - -> mounts an storage -> format system Μα ολα αυτα τα εχω κανει..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techguru Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Παιδια εχει βρει κανενας Baseband που να δουλευει στην Ελλαδα χωρις προβληματα; Οι 725, 218,1120 μου εχουν βγαλει προβλημα μετα απο λιγο καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Παιδια εχει βρει κανενας Baseband που να δουλευει στην Ελλαδα χωρις προβληματα; Οι 725, 218,1120 μου εχουν βγαλει προβλημα μετα απο λιγο καιρο. 1,5 χρονο τωρα με 725 κ ταιριασμα ριλ/bb φυσικα,αναλογα την ρομ που φοραω καθε φορα,δεν ειχα προβλημα ποτε.Εξαιρω τις ics κ cm10,που αναγκαστικα χρησιμοποιω κ υπαρχουν(εν γνωση μου) προβληματα Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Ρε παιδιά η cm10 ακόμα πρόβλημα με τον ηχο έχει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Ρε παιδιά η cm10 ακόμα πρόβλημα με τον ηχο έχει;; Κ δυστυχως θα συνεχισει να εχει, μεχρι να βγει ο κωδικας για τον κερνελ του 990(του 660 δεν ταιριαζει πληρως,ειναι για αλλου ειδους κεραια κ δικτυα) επισημως απο την lg. Ασχετο,μου αρεσε πολυ που καταφεραν να ξεκλειδωσουν τον bootloader του optimus g κ καταφεραν να το rootαρουν.Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι jb θα παρει κααααποια στιγμη στο Q4...κατι μου θυμιζει... Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι jb θα παρει κααααποια στιγμη στο Q4...κατι μου θυμιζει... Το Q4 του .....2013? Γιατί η LG έτσι μας έχει μάθει.:mad: Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Το Q4 του .....2013? Γιατί η LG έτσι μας έχει μάθει.:mad: Για αυτο περιμενω κι εγω φιλε να δω...παντως στην αμερικη,το παιρνουν πολυ φτηνα,κι ολοι εχουν να λενε για την ποιοτητα κατασκευης σε σχεση με το siii,την οθονη του κ την μπαταρια του.Βεβαια ολοι φοβουνται τις μουφες της lg...Απο την αλλη βεβαια τα βαζουν κ με την sammy,καθοτι εβαλε ολους να αγορασουν το siii με 1gb ram κ τωρα το βγαζει με 2gb ram lte... Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Απο που αλλου μπορω να κατεβασω το "BIN_LGP990AT-00-V20r-EUR-XX-MAR-02-2012-0" για να βαλω την stock rom? απο το συγγεκριμενο: http://forum.xda-developer....php?t=1035041 δεν με αφηνει και μου βγαζει οτι ειναι απασχολιμενος ο server ... καμοια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfaf Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει επίσημη έκδοση ICS από την LG. Έχω την 2.3.4 V20s και μου λέει ότι δεν υπάρχει νεότερη. Εάν δεν υπάρχει, ξέρεται πότε αναμένεται; Ευχαριαστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει επίσημη έκδοση ICS από την LG. Έχω την 2.3.4 V20s και μου λέει ότι δεν υπάρχει νεότερη. Εάν δεν υπάρχει, ξέρεται πότε αναμένεται; Ευχαριαστώ. Οχι ακομα φιλε, μονο κατι leaks εχουν διαρευσει αλλα για να τα περασεις πρεπει ειτε να εισαι ροοτ ειτε με το nvflash. Λογικα ομως ειναι κοντα και η επισημη ανσβαθμιση (ελπιζουμε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει επίσημη έκδοση ICS από την LG. Έχω την 2.3.4 V20s και μου λέει ότι δεν υπάρχει νεότερη. Εάν δεν υπάρχει, ξέρεται πότε αναμένεται; Ευχαριαστώ. Μπορείς να μπαίνεις εδώ http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=356216043752015 για να τσεκάρεις κατά καιρούς αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση. Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Εχω rootαρει το κινητο μου και εχω περασει την CM10 μεσω του clockwork του rom manager αλλα επιδη εχει καποια θεματακια θελω να γυρισω σε stock rom εχω παει στο σχετικο topic αλλα εχω καποια θεματακια με το αρχειο "BIN_LGP990AT-00-V20r-EUR-XX-MAR-02-2012" και ολο τον τροπο τον οποιο προτηνει το τοπικ "Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG 2X" ηπαρχει αλλος τροπος για να γυρισω σε stock rom?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Εχω rootαρει το κινητο μου και εχω περασει την CM10 μεσω του clockwork του rom manager αλλα επιδη εχει καποια θεματακια θελω να γυρισω σε stock rom εχω παει στο σχετικο topic αλλα εχω καποια θεματακια με το αρχειο "BIN_LGP990AT-00-V20r-EUR-XX-MAR-02-2012" και ολο τον τροπο τον οποιο προτηνει το τοπικ "Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG 2X" ηπαρχει αλλος τροπος για να γυρισω σε stock rom?? Mε NVFLASH,ψαξε στο xda σχετικως Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Mε NVFLASH,ψαξε στο xda σχετικως ευχαριστω αν και θα με ζορισει απ' ατι βλεπω για να το επαναφερω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 ευχαριστω αν και θα με ζορισει απ' ατι βλεπω για να το επαναφερω... Ετσι μου φαινοταν κ μενα,αλλα τελικα απλο ηταν.Τωρα το χρησιμοποιω συνεχεια,αντι του φλασαρισματος Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Ετσι μου φαινοταν κ μενα,αλλα τελικα απλο ηταν.Τωρα το χρησιμοποιω συνεχεια,αντι του φλασαρισματος Κατι αλλο... αμα του περασςω την stock και μετα μεσο του SuperOneClick του κανω unroot.... ολα κομπλε?? καναεχει εγγυησει και τα σχετικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Κατι αλλο... αμα του περασςω την stock και μετα μεσο του SuperOneClick του κανω unroot.... ολα κομπλε?? καναεχει εγγυησει και τα σχετικα? Άμα περάσεις τη stock με flash, είναι -by default- ήδη unrooted ;) Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Άμα περάσεις τη stock με flash, είναι -by default- ήδη unrooted ;) Οταν λες με flash τι εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Οταν λες με flash τι εννοεις? Πως θα περάσεις τη stock ? Μέσω LGTool δεν νομίζω να γίνεται, όταν έχεις ξεκλειδώσει...μόνο με NVFlash γίνεται 100%.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Πως θα περάσεις τη stock ? Μέσω LGTool δεν νομίζω να γίνεται, όταν έχεις ξεκλειδώσει...μόνο με NVFlash γίνεται 100%.... οντως το προσπαθησα και τπτ... τωρα θα ψαχτω με τον ΝVFLASH... υπαρχει σχετικο topic? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 οντως το προσπαθησα και τπτ... τωρα θα ψαχτω με τον ΝVFLASH... υπαρχει σχετικο topic? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=27520054 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts