batman_13 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 @batman_13 ωρες ωρες το κινητο μου σκαλωνει και παιρνει κατι κοληματα (ειδικα με wifi η 3g ανοιχτα) !! λες να φταιει που δεν κανω full wipe οταν βαζω νεα rom? μονο dalvin cache κανω! με το fuul wipe δεν τα χανεις ολα ομως? (επαφες μηνυματα εφαρμογες κλπ) Μηνυματα με το sms backup and restore τα εχεις.Επαφες,κανε αντιγραφο στην εξωτερικη sd κ εισαι οκ,εχεις κ συγχρονισμο google.Εφαρμογες,οτι γραφω παραπανω.Οταν δεν κανεις full wipe οτιδηποτε προκαλει κολληματα απο το πουθενα. αντιγραφο ασφαλειας μονο με titanium back up? αυτη η rom ειναι αξιοπιστη η να περιμενω να βγει επισημα η ics? [ROM] NOVAHD Returns | LG UI 3.0 | Highly Customizable | Update 2 - 10/17/12 Δες τι δεν δουλευει πρωτα κ μετα βαλτη.Ειναι αρκετα σταθερη κ γρηγορη. Ιcs:κ εμενα μου δουλευει αψογα κ γρηγορα,εκτος απο τα γνωστα προβληματα του leak Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Εγω ανεκαθεν οτι τηλεφωνο περασε απο τα χερια μου και το φλασαρα , ποτε δεν το εκανα χωρις να κανω full wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Μπορει καποιος να μου στειλει το news and weather που εχει προεγκατεστημενο το κινητο??Στην gueste v2 Goodbye δεν υπαρχει και το θελω... ΥΓ:Προδοτη Leolipop τι εγινε ειναι ψοφια τα τοπικ στο 4χ και γυρισες ξανα σε μας??:lol::lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Μην κραζεις ! Αλλωστε το ειπα πριν μερικες μερες οτι το τοπικ εδω δεν το εγκαταλειπω...Αλλωστε ολα καλα πανε με το 4Χ οποτε δε χρειαζεται να εχει κινητικοτα για παραπονα , ερωτησεις κλπ :p:p Και εγω θα ηθελα το apk για ειδησεις και καιρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Μην κραζεις ! Αλλωστε το ειπα πριν μερικες μερες οτι το τοπικ εδω δεν το εγκαταλειπω...Αλλωστε ολα καλα πανε με το 4Χ οποτε δε χρειαζεται να εχει κινητικοτα για παραπονα , ερωτησεις κλπ :p:p Και εγω θα ηθελα το apk για ειδησεις και καιρο... Εσυ δεν περνεις τιποτα εχεις ics...(Πλακιτσα κανω ετσι?? :lol:) Καποτε θυμαμαι το ειχα βρει και στο xda αλλα και στο market αλλα δεν το βρισκω με τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 (edited) Για δες εδω,δεν το εχω δοκιμασει ακομα..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1689122 Δουλευει..What You Need: Rooted Device Root Explorer (Or ES File Explorer) Room on your SD Card Instructions: -Download the GenieWidget.apk from the attachments below -Put GenieWidget.apk onto your internal SD Card (Or external, doesn't really matter) -Open Root Explorer and navigate to where you put GenieWidget -Highlight it and select copy -Navigate to /system/app/ -Paste -Reboot -It will be there in the widgets! Edited October 24, 2012 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Μια χαρα παιζει και στο 4Χ ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 [ROM] [OCT23][sTOCK] Gueste2X "GoodBye" v2.0 - ultrasmooth [HYBRID] [AROMA] [RAMHACK] [ROM] OCT 14 | Gueste2X v3.8 Hybrid Revolution (CM7 135.2 / O2X / O3D / OSol) EXT3/4 [CM7][uNOFFICIAL][OCT22] temasek's UNOFFICIAL BUILD 135.3 - FINAL RELEASE [ROM] NOVAHD Returns | LG UI 3.0 | Highly Customizable | Update 2 - 10/17/12 ειμαι ετοιμος να φλασαρω νεα rom . . . πια λετε ?? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 [ROM] [OCT23][sTOCK] Gueste2X "GoodBye" v2.0 - ultrasmooth [HYBRID] [AROMA] [RAMHACK] [ROM] OCT 14 | Gueste2X v3.8 Hybrid Revolution (CM7 135.2 / O2X / O3D / OSol) EXT3/4 [CM7][uNOFFICIAL][OCT22] temasek's UNOFFICIAL BUILD 135.3 - FINAL RELEASE [ROM] NOVAHD Returns | LG UI 3.0 | Highly Customizable | Update 2 - 10/17/12 ειμαι ετοιμος να φλασαρω νεα rom . . . πια λετε ?? :P Εγώ έχω την Gueste2X v3.8 Hybrid Revolution και είναι μια χαρά(smooth,όλα τα προγράμματα,κλπ...).Άμα βέβαια είναι κάποια από τις αλλες καλύτερες πείτε για να ξέρω και εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Μπορει καποιος να μου στειλει το news and weather που εχει προεγκατεστημενο το κινητο??Στην gueste v2 Goodbye δεν υπαρχει και το θελω... ΥΓ:Προδοτη Leolipop τι εγινε ειναι ψοφια τα τοπικ στο 4χ και γυρισες ξανα σε μας??:lol::lol: :lol: Έχω το .apk file...άμα μου πεις πως μπορώ να στο στείλω...γιατι δε ξέρω:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Το εχει το λινκ παραπανω.Δεν χρειαζεται να κανεις κατι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Παιδια βγηκανε τα sources απο LG επισημα. Τσεκαρετε το xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Εδω εχει βγαλει ο Ζερβουδακης κινητα,τα διασημα Zer Phones :),με android 4 κ εμεις ειμαστε ενα χρονο χωρις... Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Έχω το .apk file...άμα μου πεις πως μπορώ να στο στείλω...γιατι δε ξέρω:( Το βρηκα τελικα φιλε ευχαριστω!! Βγηκε πιτελους source code..Αντε περιμενουμε τον RC τωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 (edited) Και οι πρωτες εικονες!!https://plus.google.com/u/0/115049428938715274412/posts Leolipop τελικα θα δω πρωτος cm10.. Edited October 25, 2012 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Τι βλέπουν τα ματάκια και δεν πιστεύει το εγκεφαλάκι μου ? :lol: Τελικά το 2Χ μου θα πάρει ICS τώρα ακριβώς πριν το πουλήσω :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Τι βλέπουν τα ματάκια και δεν πιστεύει το εγκεφαλάκι μου ? :lol: Τελικά το 2Χ μου θα πάρει ICS τώρα ακριβώς πριν το πουλήσω :lol::lol::lol::lol::lol: Εννοείς Jelly Bean :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Εννοείς Jelly Bean :P Official ICS, custom JB για να ειμαστε ακριβεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Official ICS, custom JB για να ειμαστε ακριβεις ;) Ας έχει μπροστά το "4" και ας λέγεται και chocolate fudge caramel orgy :lol: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Ας έχει μπροστά το "4" και ας λέγεται και chocolate fudge caramel orgy :lol: Μεχρι να βγει official η ICS απο την LG θα παρει μαλλον κανα μηνα+ ακομα... Αλλα τι να μας πει και η official οταν υπαρχει η CM ? :D \m/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Leolipop τελικα θα δω πρωτος cm10.. Mε τις ευλογιες μου να την παρετε και ακομα περισσοτερα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 \m/ YYYYAAAAAAAYYY :D Ήρθε η ώρα ; !! Αν κ με CM7 δεν είχα παράπονο :p Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Πότε θα βγει cm10?μπαίνω στους xda και δεν βγάζω άκρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Πότε θα βγει cm10?μπαίνω στους xda και δεν βγάζω άκρη... Την αλλη εβδομαδα μαλλον θα βγει..Παντως πριν την παρασκευη χλωμο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Παίδες,υπάρχει τρόπος να μεταφέρω εφαρμογή στην micro SDκαι να μπορέσω να κάνω download εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts